που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 168
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μακ καλημερα, αν δεν δωσουν τελικα καμια εξηγηση... τι συμπέρασμα βγαζεις σαν πιο παλιος?
    Καποιο λαθος εχει γινει , απο εξωγενεις συνθηκες , διοτι αμα ζουσατε το φορουμ την εποχη που τοζησα εγω , οι απειλες , οι υβρεις και οι καυγαδες , διναν και παιρναν , χωρις συνεπειες , γιαυτο και ανοιξα το θρεντ , ' τοχετε παει χαμπαρι ' , εχει μαυρη γραμμη επανω του , διοτι μπλοκαριστηκε , αλλα το φορουμ μου εχει δωσει την εντυπωση οτι εχει αφεθει στην τυχη του , εχουν αποχωρησει το 80% των μελων , μονο ο Aeon εχει μεινει ως μοντερειτορ . Τον Κηπ , δεν τον βλεπω πια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Εσύ που έγινες ξαφνικά κατήγορος και προσπαθείς να εξισώσεις τα Trolls με εμάς,που ήσουν χθες όταν αυθαίρετα,εντελώς αυθαίρετα,ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ένα ολόκληρο Thread??? Αναίτια!
    Σε πείραξαν οι συζητήσεις για καφεδάκι και δεν σε πείραξε η εξαφάνιση ένος ολόκληρου Thread?Eπιλεκτική ευαισθησία έχεις?
    Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε,Ignore List,και μη μας ξαναδιαβάζεις!!
    Δεν εννοει αυτο η ρεμ , εννοει οτι εχετε πιασει ιδιωτικη κουβεντουλα τυπου κους κους , οχι οτι ειναι κακο , αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος υπαρξης του φορουμ . Πως θα επανελθει το φορουμ στο προτερο επιπεδο του , δεν το γνωριζω . Ουτε ξερω αν γινεται . Ισως παει για κλεισιμο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παιδια, εσεις που θελετε να κανετε παρεα και να γνωριστειτε απο κοντα, εχετε ολοι αρκετα μηνυματα και μπορειτε να συνεννοηθειτε πριβε για θεματα που δεν αφορουν το φορουμ, οπως ιδωτικες συναντησεις.
    βλεπω ατελειωτα μηνυματα να μιλανε για τρολαρισματα, αλλα κι αυτο τρολαρισμα ειναι.
    χαλαρωστε λιγο.
    οσο για τα θεματα που συζητηθηκαν σε αυτο και σε αλλα θρεντς, νομιζω οτι το τραβατε πολυ.
    Που ακριβως ειναι το τρολλαρισμα? Στο οτι στελνουμε μερικα μηνυματα που ουτε ενοχλουν ουτε προσβαλλουν κανεναν και απλα αναφερουμε την επιθυμια μας να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη? Δε βλεπω το λογο να ενοχλεισαι ετσι στο ξαφνικο!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Mak τώρα μην παίζουμε με τις λέξεις!Έσβησαν το Thread Αναίτια!Τέλος!Μου έσβησαν 200 μηνύματα,αλλά τόσα στη Ρέα,Mandy,Fleur!Αναίτια!
    Η Remedy χθες δεν πήρε καθόλου θέση για όλα αυτά που γίνανε!Και έρχεται τώρα και με εξισώνει εμένα με τα Trolls/Fake Profiles?
    Ρε πάτε με τα καλά σας?Τι είναι αυτά που λέτε?Κοινή λογική υπάρχει?

Senior Member
    Μαλλον πρεπει ολοι εδω να κλαιγομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να σερνομαστε στα πατωματα εστω και αν για ενα χρονικο διαστημα αισθανομαστε καλα, για να μη γινομαστε τρολλς!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Mak τώρα μην παίζουμε με τις λέξεις!Έσβησαν το Thread Αναίτια!Τέλος!Μου έσβησαν 200 μηνύματα,αλλά τόσα στη Ρέα,Mandy,Fleur!Αναίτια!
    Η Remedy χθες δεν πήρε καθόλου θέση για όλα αυτά που γίνανε!Και έρχεται τώρα και με εξισώνει εμένα με τα Trolls/Fake Profiles?
    Ρε πάτε με τα καλά σας?Τι είναι αυτά που λέτε?Κοινή λογική υπάρχει?

σημερα τα ειδα.
    μην επιμενεις να παρω θεση, δεν θα σου αρεσει η θεση μου..

Senior Member
    σημερα τα ειδα.
    μην επειμενεις να παρω θεση, δεν θα σου αρεσει η θεση μου..
    Ξέρεις που την γράφω την θέση σου?

Senior Member
    νομιζω οτι ο σκοπος του φορουμ, η μαλλον ΝΟΜΙΖΑ είναι να κανει ανθρωπους που εχουν ψυχολογικά προβληματα να αισθανονται καλυτερα. και αυτο σημαινει ναι να λενε και ασχετα θεματα, οχι πως θα κοψουν τις φλεβες τους ή πως θα καταπινουν χαπια ή αν εκαναν καλα που πηγαν με τον γκομενο της φιλης τους.
    αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. και αν καποιος δεν θελει να μας μιλαει η να μας βλεπει υπαρχει παντα και το ignore.

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Που ακριβως ειναι το τρολλαρισμα? Στο οτι στελνουμε μερικα μηνυματα που ουτε ενοχλουν ουτε προσβαλλουν κανεναν και απλα αναφερουμε την επιθυμια μας να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη? Δε βλεπω το λογο να ενοχλεισαι ετσι στο ξαφνικο!
    εχετε κανει τεραστια φασαρια μεσα σε πολλα θεματα , με πολυ θορυβωδη και αγενη τροπο, χωρις να εχετε δικιο.
    αφου με ρωτας, στο λεω...
    επιπλεον, αντι να μιλατε για θεματα- φορουμ, προσπαθειτε να κανετε ολο το φορουμ ενα τεραστιο τσατ για τις δυσαρεσκειες σας αυτες και για την συναντηση που θελετε να κανετε.
    κοψτε κατι.
    η την φασαρια η το τσατ.
    ολα μαζι ειναι υπερβολικα.
    γνωμη μου.

Senior Member
    Ξέρεις που την γράφω την θέση σου?
    τοτε να μην παραπονιεσαι που δεν την ειπα.

Senior Member
    ή να "ενοχλουμε" κομπλεξικους που δεν θελουν κανείς να αισθάνεται καλά.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης -συκοφαντική δυσφήμιση.
    Last edited by Aeon; 11-12-2015 at 17:44.

Senior Member
    εχετε κανει τεραστια φασαρια μεσα σε πολλα θεματα , με πολυ θορυβωδη και αγενη τροπο, χωρις να εχετε δικιο.
    αφου με ρωτας, στο λεω...
    επιπλεον, αντι να μιλατε για θεματα- φορουμ, προσπαθειτε να κανετε ολο το φορουμ ενα τεραστιο τσατ για τις δυσαρεσκειες σας αυτες και για την συναντηση που θελετε να κανετε.
    κοψτε κατι.
    η την φασαρια η το τσατ.
    ολα μαζι ειναι υπερβολικα.
    γνωμη μου.
    Που ακριβως καναμε φασαρια? Στο thread του δελφινιου μηπως? Που κι εσυ συμφωνουσες μαζι μας...? Δε θυμαμαι να εχω ενοχλησει ουτε εγω ουτε ο Σταυρος ουτε η Φλερ ουτε κανενας αλλος καποιον χρηστη ουτε καναμε καμια φασαρια...μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε..μπαινουμε εδω για να φτιαξει η διαθεση μας...ηρθες απο το πουθενα να μας πεις τι?
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 11-12-2015 at 23:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Είναι στιγμές που δεν μπορώ να το ελέγξω...κι εμένα μια χαρά μου κάνει το φόρουμ, είμαι εδώ χρόνια κι έχω ωφεληθεί...με το δελφίνι σιγά μην ασχοληθώ...
    Όσο για γκομενότσαρκες δεν βγαίνω, δεν εμπιστεύομαι τους άντρες! Κι ούτε μου αρέσουν οι εκβιασμοί κι οι εκφοβισμοί...και φυσικά δεν έχουν καλό αποτέλεσμα στην ψυχολογία μου...
    Και φυσικά δεν πρόκειται να πω τίποτα ξανά για
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης μη σας ενοχλώ κιόλας γιατί κατά την άποψη σας από ότι φαίνεται δεν ταιριάζουν σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης...εγώ πάω να πάρω τα χάπια μου και ξανακοιμηθώ, συνεχίστε τη συζήτηση ανενόχλητοι!
    Last edited by betelgeuse; 11-12-2015 at 23:31.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast