Results 31 to 45 of 105
Thread: το mood του e-psychology
-
12-12-2015, 22:13 #31
Στο δικό μου φόρουμ δεν θα υπάρχει κανενός είδους λογοκρισία! Όλα τα μέλη θα μπορούν να γράφουν τις απόψεις τους όποτε θέλουν,για ότι θέλουν και για όποιον θέλουν χωρίς κανένας να διορθώνει και να σβήνει τα ποστ! Θα μπορούν να γράφουν στα ποστ ότι θέλουν και όσες φορές θέλουν και να βρίζουν άνετα χωρίς λογοκρισία! Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και ακόμα και μέλη όπως το δελφίνι και η rea θα μπορούν να βρίζουν και να γράφουν 20 φορές το κάθε μήνυμα! Φτάνει πια η λογοκρισία και ο φασισμός! Σας περιμένω,στείλτε μου email για να συνεννοηθούμε!
- 12-12-2015, 22:22 #32
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-12-2015, 22:34 #33
Αυτοί που θα τους βρίζετε δεν θα είναι καθόλου ικανοποιημένοι πάντως...εμένα μην με περιμένεις άδικα, δεν τρελάθηκα ακόμα να μπω σε φόρουμ που το δημιουργεί ένα τόσο κακό άτομο σαν κι εσένα...όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα...η ευγένεια να θεωρείται φασισμός...είσαι ηλίθιος μιας και γουστάρεις βρίσιμο...άντε τώρα κάνε μου αναφορά επειδή σε έβρισα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-12-2015, 22:59 #34
Μα και εδώ βρίζουν τα μέλη και μετά τα παίρνουν κρανίο που τους κάνουν ban και τους σβήνουν τα ποστ. Γιαυτό στο δικό μου φόρουμ δεν θα γίνονται αυτά! Κι εγώ βαρέθηκα να με λογοκρίνουν εδώ μέσα και να διορθώνουν τα ποστ μου και θέλω ένα φόρουμ ελεύθερο για να νιώθουμε άνετα μεταξύ μας!
Τελικά θέλετε να βρίζετε ελεύθερα χωρίς να επέμβει κάποιος διαχειριστής ή δεν θέλετε; Δεν πρόκειται να σου κάνω αναφορά,Κύκνος,γιατί η φιλοσοφία που δείχνετε ότι θέλετε είναι ελεύθερο βρίσιμο και ξεκοκόριασμα!Γιαυτό σας προσκαλώ στο φόρουμ μου,αφού έτσι και αλλιώς και εδώ βρίζετε! Θα βρίζονται τα μέλη μεταξύ τους ελεύθερα όπως και εδώ,απλά δεν θα επεμβαίνει κανένας!
12-12-2015, 23:02 #35
Προσωπικά εγώ είναι η πρώτη και τελευταία φορά που έβρισα...και δεν μου αρέσει να με βρίζουν, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μου...καλά κάνουν οι διαχειριστές κι επεμβαίνουν στα βρισίδια, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει τον άλλον άνευ λόγου γι' άλλωστε στον έξω κόσμο όπως είπε κι ο Keep walking υπάρχουν νομικές συνέπειες όπως η μήνυση για εξύβριση...μάλλον εσύ είσαι απροσάρμοστος...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-12-2015, 23:14 #36
Τελικά κάνουν καλά οι διαχειριστές που επεμβαίνουν ή δεν κάνουν καλά; Με μπερδεύετε! Θέλετε ένα ελεύθερο απόλυτα φόρουμ ή όχι που θα μπορούν όλοι να βρίζουν μέλη και διαχειριστές και να γράφουν 20 και 30 και 50 φορές τα ίδια πράγματα; Για να ξέρω αν είναι να το δημιουργήσω ή όχι! Τι σας έπιασε τώρα και κάνετε πίσω; Σας πλήρωσε η διαχείριση και εσάς;
12-12-2015, 23:15 #37
Κυκνάκι μου... Μάλλον μας τρολλάρει... Συμφωνώ κι' εγώ με keep walking. Από την αρχή ήθελα να απαντήσω, πριν καν ξεκινήσει η ιστορία με τους διαχειριστές ήθελα να γράψω στο θέμα της δελφίνι ότι έχουνε ξεφύγει και ότι της δίνουν τροφή κλπ αλλά είπα τελικά να μην ανακατευτώ και καλά έκανα με τέτοια έκταση που πήρε το θέμα. Όταν κάποιος δέχεται μια παρατήρηση ρωτάει που έχει κάνει λάθος. Αν δεν συμφωνεί και την θεωρεί άδικη, δεν βρίζει, δεν προσβάλλει τα μέλη και τους διαχειριστές και δεν αναστατώνει το φόρουμ. Την Ρέα την θεωρώ πολύ έξυπνη και δεν μου φαινόταν καταθλιπτική για να πω την αλήθεια. Το καταλάβαινα από κάποιες απαντήσεις της σε μέλη που πετύχαινα καμιά φορά γιατί δεν έδειχνε την κατανόηση που περίμενα από κάποιον που έχει βιώσει ή ακόμη βιώνει την κατάθλιψη και αντιλαμβάνεται τον πόνο και την απελπισία. Δεν έχει σημασία όμως, είναι όντως κρίμα αν δεν ήταν καλά και έβρισκε εδώ καταφύγιο. Σε όλα όμως υπάρχουν συνέπειες όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια. Εύχομαι να μην την έχει επηρεάσει πολύ το γεγονός αυτό και να είναι καλά...
12-12-2015, 23:28 #38
Δεν είχα καμμία διάθεση να τρολάρω.Εγώ πρότεινα κάτι που πίστευα ότι θα σας ικανοποιούσε όλους σας και εμένα μαζί αφού θέλαμε να μην επεμβαίνουν διαχειριστές και να μας φιμώνουν και να εκφραζόμαστε ελεύθερα ακόμα και αν είναι να βρίζουμε ο ένας τον άλλο.Αν εσείς τελικά το μετανιώσατε ή πιστεύετε ότι τρολάρω,δεν έχω να πω κάτι άλλο.Το email μου το άφησα για όποιον θέλει να επικοινωνήσει για συνεννόηση και αν μαζευτούν 10-15 άτομα θα ξεκινήσουμε το φόρουμ.
12-12-2015, 23:38 #39
"Κι εγώ βαρέθηκα να με λογοκρίνουν εδώ μέσα και να διορθώνουν τα ποστ μου και θέλω ένα φόρουμ ελεύθερο για να νιώθουμε άνετα μεταξύ μας!" Πότε πρόλαβες να βαρεθείς αφού σήμερα έχεις γραφτεί στο φόρουμ; Ακόμη να καταλάβω τι υποστηρίζεις ακριβώς γιατί προσπαθείς να ψαρέψεις τα μέλη. Τελοσπάντων, ίσως κάνω λάθος και έτσι κι' αλλιώς δεν έχει σημασία. Βριστείτε όσο θέλετε.
13-12-2015, 00:56 #40
13-12-2015, 01:00 #41
εγω δεν ειμαι τοσο ευκολοπιστος ο καθενας μπορει να διαφημιζει οτι θα φτιαξει οτι θελει κ παρα του οτι θα μπορουσαν να σου δωσουν παρατηριση για σπαμ διαφημιση συνεχιζουν να σε ανεχονται..
εγω παντως οταν βλεπω καπιον να ειναι εντελως ασκοπα προκλητικος χωρις κανεις να τον εχει πειραξει πιο πριν θα ηταν το μονο σχεδον πραγμα που θα με εκανε να σχηματισω απιστευτα αρνητικη γνωμη γι αυτον...
13-12-2015, 01:58 #42
Γεια σου φεγγαρόφωτο μου, τι καλά που μπήκες και σε είδα έστω και για λίγο μέσα στα ξημερώματα...θα ξαναπάω για ύπνο πιο ήρεμη...
Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο μ' αυτό το καινούριο φαντασιόπληκτο φρούτο, δεν αξίζει κιόλας...δεν το ήξερα βρε αδερφέ ότι η διαχείριση πληρώνει για την υποστήριξη του φόρουμ να κάνω την τύχη μου μιας και δεν έχω δουλειά...Ελπίζω κι εγώ η Ρέα να είναι καλά...
Εσύ πώς είσαι;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-12-2015, 02:39 #43
13-12-2015, 02:50 #44
εμενα αυτο σα περιγραφη πιο πολυ τσατ μου θυμιζει.. παρα νεο φορουμ αν κ δε ξερω τι σκοπευεις να φτιαξεις κλπ
οι περισσοτεροι εδω εχουν μπει για να αναλυσουν τα ψυχολογικα τους
μπορει να υπαρξει παραπανω επικοινωνια με ενα μελος αλλα πανω στο θεμα που μιλα γι αυτο..
13-12-2015, 02:51 #45