Και τσουπ. παλι εδω οι νοσοφοβικιΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αχ... ατιμη ευαισθησια ... τι ελλειψη σιδηρου, τι αναιμια, τι αλλεργια, τι αγχος - οποιος με παντρευτει θα κανει τον νοσοκομο, μηπως να μπλεξω εν τελει με παρθενο ?
    Είμαστε παρθενοι κι εγω και ο αντρας μου. Δε ξερω αν φταιει το ζώδιο, αλλά αντλούμε ικανοποίηση απο το να προσέχουμε ο ένας τον άλλο

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Εντελώς ποιητικό! ματια κατακόκκινα με τσιμπλες, μυτη να τρεχει και κατακόκκινη... Ωδή στο μυξόκλαμμα! :P
    χαχαχαχαχαχαχα..

Quote Originally Posted by rea View Post
    σισι εκτος απο τριχοπτωση εχεις κάποιο αλλο θεμα με τα μαλια σου η τα νυχια σου?
    εχω το εξης, οταν στρεσαρομαι αλλαζει το ph του τριχωτου του κεφαλιου δε κραταει πανω απο μηνα. Μεσα σε εναν χρονο παντα για ενα μηνα περιπου εχω εντονη τριχοπτωση λενε πως ειναι μεσα σε λογικα πλαισια οποτε δεν ταραζομαι αλλα τωρα μου τη βαρεσε και θα ενισχυσω το συστημα. Συν οτι ως αναιμικη εχω μεγαλυτερη ευαισθησια και ευκολες ταχυκαρδιες.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Είμαστε παρθενοι κι εγω και ο αντρας μου. Δε ξερω αν φταιει το ζώδιο, αλλά αντλούμε ικανοποίηση απο το να προσέχουμε ο ένας τον άλλο
    Ωρες ωρες πιστευω οτι εχω ωροσκοπο παρθενο τελικα, την βρισκω με την αρχειοθετηση απιστευτα, την βρισκω με το πλυσιμο, κουβαλαω παντα ενα προσωπικο φαρμακειο και εφοδιαζω τους γυρω απο βιταμινες εως αντικουνουπικα.
    Για αυτο φοβαμαι οτι αν κανω μπεμπε, θα τους εχω σε καραντινα...
    * μεχρι τοτε βεβαια... βλεπουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by χτπ View Post
    ΧΑ ΧΑ μαρτυριο.... Τωρα με την δερματιτιδα στα χερια, λεω να κυκλοφορω με γαντια παντου, πολλες πληγες στα χερια(αναθεματισμενα μικροβια χαχαχα).... κουστηκο... χεχε!!!
    να πάρεις δανδελωτα να πουλήσεις και ιματζ..;)..καποια διασημη το εκανε αυτο ... ποια ήταν που φοραγε πάντα γαντια?.. ειναι αλλεργια και η δερματιτιδα?

Banned
    Ωρες ωρες πιστευω οτι εχω ωροσκοπο παρθενο τελικα, την βρισκω με την αρχειοθετηση απιστευτα, την βρισκω με το πλυσιμο, κουβαλαω παντα ενα προσωπικο φαρμακειο και εφοδιαζω τους γυρω απο βιταμινες εως αντικουνουπικα.
    Για αυτο φοβαμαι οτι αν κανω μπεμπε, θα τους εχω σε καραντινα...
    * μεχρι τοτε βεβαια... βλεπουμε.
    χαχαχαχα...κυνοδοντας και ετσι?

Senior Member
    Κοριτσια να σας πω κι εγω τι μου κολλησε τωρα τελευταια...εχω κατι σαν μουδιασμα- μυρμιγκιασμα αριστερα στην ωμοπλατη..στο υψος της καρδιας..το νιωθω συγκεκριμενες στιγμες μεσα στη μερα...οχι συνεχομενα..βεβαια λενε οτι η εγκυμοσυνη τα εχει αυτα..αλλα το εχω περιπου 2 εβδομαδες τωρα καθε μερα...και ειναι και συγκεκριμενο σημειο..και βασικα εχω χεστει λιγο πανω μου!
    Pionier vsegda gotov!!!

χαχαχαχα...κυνοδοντας και ετσι?
    αναφερεσαι στην ταινια ? δεν την ειδα...
    απλα πραγματα θα τους βαζω ολους να αποστειρωνουν τα χερια τους πριν πιασουν το παιδι, εναλλακτικη εικονα σωσω επιτρεπει κορινα να δει τον γιο , χαχαχαχα

Senior Member
    μήπως φταίει κανένα εσώρουχο madiwasp ή μήπως κουράζεις/επιβαρύνεις το σημείο με κάποιο τρόπο;

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Κοριτσια να σας πω κι εγω τι μου κολλησε τωρα τελευταια...εχω κατι σαν μουδιασμα- μυρμιγκιασμα αριστερα στην ωμοπλατη..στο υψος της καρδιας..το νιωθω συγκεκριμενες στιγμες μεσα στη μερα...οχι συνεχομενα..βεβαια λενε οτι η εγκυμοσυνη τα εχει αυτα..αλλα το εχω περιπου 2 εβδομαδες τωρα καθε μερα...και ειναι και συγκεκριμενο σημειο..και βασικα εχω χεστει λιγο πανω μου!
    το μυρμιγκιασμα σου προτεινω να το δεις σαν κατι ευχαριστο και οχι ανησυχητικο, εγω το εχω στα χερια πολυ εντονα. Λεω στον εαυτο μου - ηρεμησε ειναι σαν τον λοξυγκα, περναει-
    και περναει :) και αψουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Senior Member
    αναφερεσαι στην ταινια ? δεν την ειδα...
    απλα πραγματα θα τους βαζω ολους να αποστειρωνουν τα χερια τους πριν πιασουν το παιδι, εναλλακτικη εικονα σωσω επιτρεπει κορινα να δει τον γιο , χαχαχαχα
    Βασικά το κόβω κι εγώ έτσι να γίνομαι, χώρια που αν συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο θα τους... μυρίζω κιόλας πριν ζυγώσουν

Banned
    εχω το εξης, οταν στρεσαρομαι αλλαζει το ph του τριχωτου του κεφαλιου δε κραταει πανω απο μηνα. Μεσα σε εναν χρονο παντα για ενα μηνα περιπου εχω εντονη τριχοπτωση λενε πως ειναι μεσα σε λογικα πλαισια οποτε δεν ταραζομαι αλλα τωρα μου τη βαρεσε και θα ενισχυσω το συστημα. Συν οτι ως αναιμικη εχω μεγαλυτερη ευαισθησια και ευκολες ταχυκαρδιες.
    καλα και εγω στην αρχη την καταθλιψαρας σρο παρατσακ της καραφλας εφτασα...εχω επανελθει στα φυσιολογικα πλέον ...αλλα αυτη η μαλουρα που ειχα δεν υπάρχει πια :( εγω λέω να δοκιμασω το καστορέλαιο, το ακουω παντου και συνεχεια... και μην ακουσω εγω για καλλυντική π@π@ρια κατευθείαν να το δοκιμασω!οταν θα το βρω θα σου πω ...

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    οχι βρε μαμη μου δεν πας για εμφραγμα, εκει μουδιαζει το χερι , οχι η ομωπλάτη, οντως ειναι της εγκυμοσυνης!..καπου το χα ξανακουσει...που ειναι και ο δοκτωρ σημερα ναμας διαφωτίσει... θα του χει φυγει η πιστη στη δουλεια του φουκαρα!

Senior Member
    Οχι δεν φταιει το εσωρουχο γιατι στο σπιτι δε φοραω στηθοδεσμο...και μαλι το νιωθω...το νιωθω συνηθως οταν καμπουριαζω λιγο...πχ για να πλυνω πιατα..απλα παλι γυρναει το μυαλο μου στις νευρολογικες ασθενειες...ξερετε...ΣΚΠ και λοιπα!!
    Pionier vsegda gotov!!!

να πάρεις δανδελωτα να πουλήσεις και ιματζ..;)..καποια διασημη το εκανε αυτο ... ποια ήταν που φοραγε πάντα γαντια?.. ειναι αλλεργια και η δερματιτιδα?
    ΧΑΧΑΧΑΧ λες?? να πουλησω και μουρη τουλαχιστον.... λεω να παρω σαν εκεινα της λαδυ γκαγκα, που φορουσε στο κοκκινο χαλι? θα μπορω να τα χρησιμοποιο και για τις δουλειες στο σπιτι ;)

δερματιτιδα απλα, ειναι και κληρονομικο μου λεει...

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast