Results 121 to 135 of 140
-
22-12-2015, 12:46 #121
Ρεακι εχω λιγα στη μυτουλα, αλλα βαζω αφρο καθαρισμου. Σκραμπ πως να κανω ομως που το μισο προσωπο ειναι υπερ ευαισθητο και ξηρο κ το υπολοιπο κανονικο ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 22-12-2015, 12:47 #122
22-12-2015, 12:50 #123
Φλερ εχεις σκεφτει να κανεις επεμβαση για το διαφραγμα ?
-Να πας να στον δει τον λαιμο και οπως ειπαμε, με μετρο οι καραμελες."Make sure your worst enemy isn't you"
22-12-2015, 13:15 #124
νομιζα οτι ειχες πει μικτο.. θα παιρνεις για ευαισθητες - ξηρες επιδερμιδες, τα απαλα που λέμε ..εγω εχω ενα τζελ με μικροκοκκους και το χρησιμοποιω καθημερινα σαν σαπουνι δοκιμασε με κατι απαλο ..και να κάνεις μασκες ενυδατωσης και ναι για τους πόρους βοηθαει ενα παχυρευστο γαλακτωμα, εγω χρησιμοποιω αυτα που αφαιρεις με νερο.
πάρε μια γλαστρα με αλοη και κοβε φυλλα της θα σε ωφελήσει πολυ η αλοη..εγω την βαζω και στα μαλια και στο σωμα
22-12-2015, 13:29 #125
Λογικα ειναι κανονικο - ξηρο, δεν ειχα ποτε λιπαρο αλλά η ευαισθησια- ξηροτητα στο μετωπο με εχει κουρασει, παρολο που ενυδατωνω καθημερινα.
Σε ευχαριστω για ακομη μια φορα για της κοσμητικες προτασεις :D"Make sure your worst enemy isn't you"
22-12-2015, 13:34 #126
22-12-2015, 13:37 #127
τις γουσταρω πολυ αυτες τις καλλυντικοσυζητησεις μην με ευχαριστεις καθολου...εγω σευχαριστω γτ μου χαν λειψει
22-12-2015, 13:45 #128
22-12-2015, 14:37 #129
Επειδή έχω το ίδιο θέμα, δεν αγοράζω καθαρισμό ή έξτρα σκράμπ. Αγοράζω λάδι καρύδας ή βούτυρο, εντελως ακατέργαστο προιόν δηλαδή, και κάνω σκράμπ μονή μου με το λάδι και την ζαχαρη. Και αφηνει τελειο δερμα που μοσχοβολάει και μετα το ξεπλένω. Δεν αφηνει λιπαρότητα αι καθαριζει παρα πολυ καλα πόρους και σμίγμα κτλ. ενω ενυδατώνει κιόλας
22-12-2015, 15:39 #130
Κι εγώ με ξηρό βήχα ,πήρα αντιβίωση αναγκαστικά!!! Και σημειωτέον με ένα παιδί άρρωστο και στο καπάκι και το δεύτερο με αμυγδαλίτιδα και ουρολοίμωξη το μανάρι μου!!! Στο σπίτι κατάσταση εξωφρενική! Ο γιατρός μας έστειλε αθήνα παίδων. Οι ιδιωτικοί γιατροί είναι στην πλειοψηφία τους ευθυνόφοβοι! Μόλις φτάσαμε πάθαμε πλάκα!!! Ήταν τουλάχιστον διακόσια νούμερα πριν απο μας!! Πήραμε το παιδί και φύγαμε! Εκεί κινδύνευε να κολλήσει χίλιες δυο αρρώστιες! Τελικα πράξαμε σωστά, ο μικρός συνήλθε!! Όπου φτωχός και η μοίρα του, θα άνοιγα θέμα για το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά δεν προλαβαίνω!!! Έχω στο περιβάλλον μου συγγενικά άτομα που νοσηλεύονται μόνο σε ιδιωτικά νοσοκομεία και σε σουίτες ως επί το πλείστον! Έχουν ιδιωτική ασφάλιση. Σκεφτήκαμε να κάνουμε κι εμείς αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με ένα μισθό.Ωραία να μεγαλώνεις παιδιά αλλά φτάνει μόνο η Αγάπη???????
Madi με το καλό το μωράκι σου. Τα διδυμάκια μου είναι ψαράκια!
Cc ασχολείσαι με αστρολογία??? Πολύ ενδιαφέρον!!!!
23-12-2015, 07:45 #131
Καλημέρα σε όλο το παρεακι, ξύπνησα λίγο καλύτερα σήμερα αν και λιγο νωριτερα. Η διαθεση καλύτερα αν και η καταροη υπάρχει ακόμα για 2η μέρα. Η κοκκινιλα στον ουρανισκο καλύτερα αλλά όταν καταπίνω ο λαιμός ενοχλεί ακόμα. τι να πω πια. και παλαιοτερα ενιωθα ενα κομπο στο λαιμο στο ιδιο σημειο, πότε πότε αλλά μου είπε ο ψυχιατρος (γιατι το ειχα ψαξει σε ωρλ) παλι και μου ειχε πει οτι ειναι ψυχολογικό αλλα τωρα συνυπαρχει και πονος όχι παντα. τωρα απο βδομαδα θα παω να δω τι γινεται στην ΩΡΛ μιας που εχει και την προηγουμενη εικονα.
Papa περαστικα σε σενα και στα μικρα σου, εγω τρελαινομαι μόνο με μενα αν ειχα και παιδακια αρρωστα αστα να πανε, θα την ειχα χασει τη μπαλλα. ελπιζω να ειστε ολοι καλύτερα. απο περιεργεια τι αντιβιωση σου εδωσαν; εμενα αμοξιλ αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα τρελλη διαφορα.
Σισι μου ελπιζω να εισαι και εσύ καλύτερα. Μαρη ρεα, δινεις και συμβουλες καλλυντικωνεεεε;;; για πες αυτη της απιβιτα την bee radiant την εχει δοκιμασει κανεις; γιατι μου εχει τελειωσει η ημερας εχω περιεργα μεικτο δερμα, να φανταστειτε όταν κανω καθημερινο καθαρισμό με σαπουνακι υγρο γεμιζω σπυρακια.
ο Σταυρουκος δεν μου μιλαει καθολου πια. με ξεχασε να ξερετε
23-12-2015, 09:41 #132
Πω πω , Δημητρα , και τα δυο αρρωστα , και ουρολοιμωξη ? περαστικα , αμα περιμενεις απο δημοσια νοσοκομεια , σωθηκες . Ειχα ενα ατυχηματακι , με πηγαν στον Ερυθυρο Σταυρο , σε 3 μερες , αντε σπιτακι σου , μια χαρα εισαι !! μα ποναω εδω αριστερα , καντε του μια παυσιπονη ( για πολλοστη φορα ) , ε , τελικα ποναγα , αιματουρουσα , και πηγα με ιδ. ασφαλεια στο Υγεια με ρηξη νεφρου , μια βδομαδα !!!
23-12-2015, 09:59 #133
παπα μου καλησπέρα, βριζω τον εαυτο μου που ασχοληθουμαι με τοσες σαχλαμαρες και τελικα χανω τα πιο ουσιασικα μυνηματα, γιατι τωρα το ειδα το ποστ σου και το σκεφτομουν να σε ρωτησω για τα παιδακια σου, τα ειχα εγνοια απο τοτε που μας ειπες για τις εξετασεις!.. τελος καλου ολα καλα ... ειμαστε γερα σκαρια εμεις τα ψαρακια :p! ναι συμφωνω μαζι σου, οτι πρεπει να ξανασκεφτεις την ιδιωτική ασφαλιση..και εγω το σκεφτομαι για μενα και καποια στιγμη που το ειχα ψαξει δεν ήταν ακριβα..κατω απο 200 τον χρονο...νομιζω... τωρα βεβαια δεν ξερω που εχεουν φτασει οι τιμες... αλλα ξεγνοιαζεις απο το δραμα του ΕΣΥ. οσες γνωστες μου το εκαναν για τα παιδια τους απαλλαχθηκαν απο ενα σοβαρο προβλημα που εχετε οι μανουλες. τα αγγελουδακια μας ειναι ευαισθητα σε αρρωστειες ..ειδικα τον χειμωνα. Οπότε, αν μπορεις, σιγα σιγα ... άρχισε να μαζευεις χρηματα και ψαξτο μηπως το βρεις σε καποια οικονομικη τιμη.
23-12-2015, 10:15 #134
καλημερα φλερουλα μουυυυ... η σχεση σας με τον σταυρο περναει κριση...τουν ξιλουγιασι η ξετσιπωτ η μαντη ..ιγου θα σι που τι γινετ πισου απτην πλάτσ σου μαρηηη.. ιχι γιν χαμους κακους μι του σουτιεν της ... διου μερες ουλοι ίχουν σκας με δαυτη κι ξισμπουν σι μινααα ... !!!
εχω ακουσει καλες αξιολογησεις για την bee αλλα οταν μιλάμε για απιβιτα ... γνωμη μου ειναι να πας στην μεκκα την wine elixir !!! είναι λίγο πιο ακριβη
αλλα .. ειναι ... ααααχχχ ..αναθεμα τη φτουχεια μ!!! εχω ερωτα με την απιβιτα γενικα..εχει ενα λιπ μπαλμ που ξεπερναει καθε αλλο που εχω δοκιμασει εβερ!!!... χειμωνα καλοκαιρι το φοραω και εχω ξεγνοιασει με τα ξερα μου χειλη!
στο θεμα μας !! πήγαινε να ζητησεις δειγματακια τα χοντος δινουν και καποια φαρμακεια ...και απο τις 2 σειρες bee kai wine elixir και οποια σου κανει καλύτερα την παιρνεις και ξεγνοιαζεις :)
23-12-2015, 10:24 #135
μα εγω γιατι καταντησα αντινοσοφοβικη!.. απο τα χαλια του!!... ειχα 2 μπαρμπαδες με καρκινο και τους εβλεπα να ξεροσταλιαζουν στους βρωμικους διαδρομους γιατι δεν εβρισκαν κρεβατια ... εκει πια ξεπερασε καθε λογικη το θεμα!!!!
μια φιλη μου γεννησε σε δημοσιο νοσοκομειο και παραλιγο να το χασει το παιδακι της!!!..παραπεταμενη την ειχαν ..και εκει που την περιμεναμε ..βλέπω εναν σβολο με τριχες να κυλάει μπροστα μας σε μεγεθος παλαμης ... πως δεν ξερασα επιτομου και κρατηθηκα... πως ειναι στις τενιες φαρ ουεστ με τους αγκαθινουςθαμνους, σαν μπάλλες που τους παιρνει ο αερας... καπως ετσι αλλα σε πιο σιχαμερο!!! ..ΧΑΟΣ!!!