Results 121 to 135 of 253
-
03-01-2016, 17:42 #121
Μην ξεχνάς το παιδάκι σου, αυτό σε χρειάζεται περισσότερο από τον καθένα και αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από την κόλαση που βιώνεις. Σου το εύχομαι, δηλαδή, ολόψυχα, γιατί οι έμμονες ιδέες είναι μια περίεργη κατάσταση από την οποία πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγεις. Μακάρι να περάσει το συντομότερο δυνατόν και να βγεις από αυτή την ιστορία αλώβητη και ψυχικά πιο δυνατή!! Το αν αξίζει ή όχι το ξέρεις και η ίδια, νομίζω ότι και τα παιδιά εδώ μέσα σου το έχουν πει επανειλημμένα. Να προσέχεις πολύ!! <3 :)
- 05-01-2016, 16:30 #122
Σημερα ξυπνησα χαλια και φυσικα βλεπw ειδικο και μου εχει τονισει οτι η κατασταση που περναw ειναι παρα πολυ δυσκολη για αυτο και προσεχουμε πολυ. Μου λειπει πολυ δεν μπορw αλλο το παιδι μου το λατρευw και ειμαι ανικανη να το φροντισw ευτυχwς εχw βοηθεια αλλιwς θα ειχα πεθανει. Δεν γινεται να ζw αλλο ετσι κουραστηκα...Ξερw πwς εχειο βρει καποια η οποια του αρεσει παρα πολυ και αυτο και μονο σαν ιδεα με κανει να θελw να πεθανw απλα δεν ειναι ακομα μαζι της για διαφορους λογους δικους της. Μακαρι να μπορουσα να ειχα την δυναμη να τελειwναν ολα...Και εκει να ξαναβρησκα τον ανθρwπο που αγαπησα και να με περιμενει εκει οχι αυτον τον κακο ανθρwpo που υπαρχει τwρα στη ζwη μου
05-01-2016, 16:44 #123
05-01-2016, 22:32 #124
Σημερα ξυπνησα χαλια και φυσικα βλεπw ειδικο και μου εχει τονισει οτι η κατασταση που περναw ειναι παρα πολυ δυσκολη για αυτο και προσεχουμε πολυ. Μου λειπει πολυ δεν μπορw αλλο το παιδι μου το λατρευw και ειμαι ανικανη να το φροντισw ευτυχwς εχw βοηθεια αλλιwς θα ειχα πεθανει. Δεν γινεται να ζw αλλο ετσι κουραστηκα...Ξερw πwς εχειο βρει καποια η οποια του αρεσει παρα πολυ και αυτο και μονο σαν ιδεα με κανει να θελw να πεθανw απλα δεν ειναι ακομα μαζι της για διαφορους λογους δικους της. Μακαρι να μπορουσα να ειχα την δυναμη να τελειwναν ολα...Και εκει να ξαναβρησκα τον ανθρwπο που αγαπησα και να με περιμενει εκει οχι αυτον τον κακο ανθρwpo που υπαρχει τwρα στη ζwη μου
06-01-2016, 16:07 #125
πραγματικά δεν μπορώ άλλο δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω να χάνομαι ξέρω ότι η επαφή μαζί του μου κάνει κακό αλλα δεν μπορώ να την σταματήσω είναι τα πάντα για μένα...Γιατί δεν γυρνάει ο καλός του εαυτός πίσω? που τόσο πολύ μου έχει λείψει?
06-01-2016, 19:07 #126
Ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να ξςφυγεις οταν εισαι τοσο ερωτευμενη με καποιον εμενα ο μεγαλυτερος μου ερωτας ηταν ξαποιος που δεν ειχα δει ποτε μονο την φωνη του ηξερα! Η ζωη παιζει περιεργα παιχνιδια χωρις λογικη αλλα οταν βγεις απ αυτο εισαι πιο δυνατος
06-01-2016, 19:22 #127
Ισωσ καταλαβε οτι τον αγαπασ ισωσ πληγωθηκε απο κατι
Πολλα μπορει να συμβαινουν μπορει κ τιποτα απλα να αγαπησεσ λαθοσ ανθρωποΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-01-2016, 23:11 #128
Δεν γινεται να ζw αλλο ετσι ποναει ολο μου το ειναι. Τον ειδα σημερα σε μα γιορτη ενος κοινου φιλου ντυμενος ομορφα ετοιμος να βγει μετα προφανwς με καποια αλλη...πονεσε η ψυχη μου ολη πονεσε καθε κυτταρο μου δεν γινεται αλλο...Αυτος μου ξεκαθαρισε οτι με αγαπαει σαν ανθρwπο και οχι ερwτικα...ποναει η ψυχη μου η καρδια μου τα παντα
07-01-2016, 13:26 #129
07-01-2016, 14:08 #130
07-01-2016, 15:24 #131
Πολύ μεγάλο λάθος κάνεις lonelysoul. Την απόφαση για το τι θα πει κάποιος και την ευθυνη να την πάρει, την έχει αυτός που εκφράζεται λεκτικά. Το τι θα κάνεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε δέκτης, είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Πολύ άσχημο που μεταθέτεις και την ευθυνη μιας πιθανής ασχημης πράξης δικής σου σε κάποιον άλλο, αλλά και ο συναισθηματικός εκβιασμός που περιέχει.
07-01-2016, 17:17 #132
07-01-2016, 17:45 #133
Με αυτό που σου είπα, δεν συμφώνησα με τη θέση του κυρίου. Και αν η ταμπέλα που ήθελες να κολλήσεις στον φίλο σου ήταν αυτη του γαμια οπως ειπώθηκε, δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβάει ο καθένας Κύριος αν εσυ αυτο ήθελες στην τελική. Δε νομίζω πως έχει κανεις το δικαιωμα να κρινει τις επιλογές του αλλου τη στιγμή μαλιστα που δεν τον αφορουν και άμεσα. Απο κει και πέρα, το τι νοιώθεις, μονο εσύ το ξέρεις.
Σχολιάζω μόνο την αντίδρασή σου. Η ευθύνη για τις πράξεις μας και τις συνέπειές τους, είναι δική μας και μόνο. Αυτό ηθελα να σου θυμισω, όχι να σου ζητήσω απολογία
07-01-2016, 17:47 #134
λονλι, καλησπερα, καλη χρονια.
ευχομαι να κανεις μια νεα αρχη στην ζωη σου την νεα χρονια.
και να εισαι ελευθερη απο αυτα που σε βασανιζουν.
στις αρχικες διηγησεις ειχα καταλαβει οτι ο τυπος σε θελει για σεξ.
τωρα μας λες οτι σου ξεκαθαρισε οτι δεν σε βλεπει ερωτικα.
ειναι αλλο πραγμα να εκμεταλλευεται την αδυναμια που του εχεις για να εχει ευκολο σεξ, και τελειως αλλο να λεει οτι σε βλεπει μονο φιλικα.
τι απ τα δυο ισχυει?
εσυ τι να τον κανεις παιδακι μου εναν ανδρα που δεν σε ποθει???
συνελθε και ξεκολλα απο αυτην την ιστορια!
προφανως, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν ειναι ουτε το σεξ το προβλημα σου, ουτε εκεινος.
δεν ειναι δεσμιος των επιθυμιων μας κανενας. γιατι να ειναι μαζι σου ενας ανδρας που θελει αλλην???να ειναι με εκεινην που θελει.
ο τροπος που σκεφτεσαι/ νοιωθεις ειναι το προβλημα.
07-01-2016, 20:03 #135
εγω δν θα το εθετα τοσο ωμα οσο ο αλαφροισκιωτος, αλλα ναι, σαφως και σε ελκουν οι κακοποιητικοι ανθρωποι, για πολλους λόγους. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ αυτο καποτε...αλλα βρήκα τρόπο να βγω απο αυτο το λουκι. συμφωνα λοιπον με την ψυχοκουκου μου τοτε ... με ελκουσαν αυτες οι "περιπτωσεις" γιατι ηταν πιο γνωριμες σε μενα,πιο οικίες λόγω του παρελθοντος μου. και οι εμμονες ειναι αντιπερισπασμοι, για να μην βλέπουμε αυτα που πραγματικα ειναι προβλήματα στην ζωη μας. η δειλή ρατσα μας προτιμαει να χωσει κατω απο το χαλάκι αντι να τα αντιμετωπίσει...και οσο μεγαλώνουν τα επίπεδα καταχωμενων θεματων κατω απο το χαλί τοσο εμεις προτιμαμε να κοιταμε κατι αλλο ..ακομα πιο εντονα και με περισσοτερο πάθος απο πριν. αφηνουμε την ζωη μας να γινετε μπάχαλο και εμεις ασχολουμαστε με εναν μαλακα..και ολη μας η ζωη κρεμεται απο την εμμονη μας αυτη, η ιδεα και μονο να ξεκολήσουμε μας τρομαζει οσο τιποταλλο..και η ταπεινωση ειναι το νεο μας οξυγονο.
στην ουσια η εμμονες σου ειναι ενα ψεμμα ..κοροιδευεις τον εαυτο σου και γινεσαι γελοια..(στον εαυτο κυριως για τους αλλους δεν εχει σημασια)... αυτο το μελλοδραμα δεν θα σε οδηγησει πουθενα, ουτε καν στην τρελα..θα κανει αυτο που κανει καλα ως τωρα ..και αυτος ειναι ο σκοπος του..να σε ακινητοποιει..ο μαλακας δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα... δεν νιωθεις τιποτα για εκεινον ... μονο το δραμα σε ενδιαφερει και η αδιαφορία του ειναι το χρυσο κλειδι της παραιτησης σου.
τωρα οσα σου λεω σου φενοντε σουαχιλι..δεν προκειται ουτε να τα καταλάβεις γιατι δεν σε συμφερει...
η πραγματικη αγαπη θελει υγεια στην ψυχη
εγω ασχοληθηκα με αυτην την αληθεια ...την περιεργη αυτη ελξη στον πονο και στην ταπεινωση, βουτηξα στα σκοταδια της και ελευθερωθηκα απο αυτην ..
εσυ δεν εχεις καμια απολυτως διαθεση να μπεις σε αυτην την διαδικασια, ουτε καν η υπαρξη του παιδιου σου δεν μπορει να ειναι ενα κινητρο για σενα να σε βγεις απο αυτην την ψυχωση..τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα για σενα οσο περναει ο καιρος..οσο δεν το αποφασιζεις να ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ θα τρως φαπες που θα δυναμωνουν ολο και περισσοτερο .και ολο αυτο... ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!...