Results 61 to 75 of 93
Thread: μια περιεργη σχεση
-
14-01-2016, 06:00 #61
Macgyver εγω δεν ανηκω στην νεα γενια για να ξερω πως σκεφτονται τα σημερινα παιδια.Ειμαι 30 χρονων αλλα σου ευχομαι καλη τυχη με την φιλια σας και να αντεξει στον χρονο!
- 14-01-2016, 13:33 #62
Εχουμε μιλησει αρκετες φορες στο τηλεφωνο , εχει φωνη αναλογη , και ειναι ειλικρινης , πολυ δυσκολο να πεσω εξω σε κριτικη ανθρωπου , δεν μουχει τυχει ποτε να με κοροιδεψουν , τα γραπτα της , συναδουν με την ηλικια της , και μετα απο χιλια και μειλς , πολυυυυυ δυσκολο να πεσω εξω .
Ειχα καποτε μια σχεδον σχεση με αλλη κοπελα του φορουμ , 32 , δεν ηθελα να συνεχισω , κατι δεν μου πηγαινε καλα , τηλεφωνιομαστε συχνα , και πηρε τον πατερα μου και τον εβρισε !! αμα η αλλη δεν στεκει καλα , μπορει να μην εισαι εις θεση να την ψυχολογησεις ......................αλλα σε αυτην δεν μου κανει κατι περιεργο , νορμαλ παιδι ειναι ..............σε αλλη σχεση , παλι 32 , κανονικη αυτη την φορα , περασε η σχεση απο τα τηλεφωνα στην επαφη , δεν την ειχα δει ουτε σε φωτο , αυτη ναι , αλλα απο το τηλεφωνο, μου φαινοταν εξαιρετικα φυσιολογικη και εξυπνη , οπερ και απεδειχθη περιτρανως , και καναμε μια ωραια σχεση 4μηνη , και διατηρουμε παντα φιλικες σχεσεις ................
14-01-2016, 13:37 #63
Βullet , και σενα σουχω μια συμπαθεια , το γνωριζεις , σευχαριστω για τις ευχες , αντευχομαι αυτα που σουχω ηδη ευχηθει , δεν ανηκεις λες στην νεα γενια , και ναι και οχι , αλλα εχεις μια ωριμοτητα , λογω καταστασεων ....
Ξερεις τι μου την δινει στην νεα γενια ? οτι δεν ανηκω πλεον σε αυτην ....................
14-01-2016, 13:58 #64
Αντιγονη , διαβασα προσεκτικα το κειμενο σου , κρατησα την β παραγραφο , η Α δεν σχετιζται πολυ με την δικη μου , στην αρχη ημουν πολυ αρνητικος σε αυτον τον τροπο επικοινωνιας , και συνεχιζω να ειμαι , ειμαι αλλιως μαθημενος , παντα κερδιζω απο την κατα προσωπον επαφη , εκει εκφραζομαι καλυτερα ,
δεν πιστευω φυσικα οτι η επικοινωνια αυτη θα κρατησει εσαει , ποτε δεν βασιζομαι στα λογια μιας κοπελας ( λεει οτι θα κρατησει για ' παντα ' , αλλα στις πραξεις , και δεν εχω βγει χαμενος ..................μεχει επηρεασει θετικα αυτη η επικοινωνια , οπωσδηποτε , ειναι σημαντικο στην ζωη να δινεις και να παιρνεις αγαπη , εστω και με αυτον τον παραδοξο τροπο , παραδοξο , ειπειδη δεν μουχει ξανατυχει !! μπορει ναχεις δικιο οτι ο τροπος ζωης της νεας γενιας ευνοει αυτου του ειδους την επικοινωνια , δεν το θεωρω καλο ομως , κι εγω υπηρξα πολυασχολος λογω δουλειας υπευθυνης , αλλα παντα εβρισκα χρονο για διαπροσωπικες σχεσεις , και να επισημανω οτι ειναι η δευτερη περιπτωση νεαροτατης κοπελας που εχω επαφες , αλλα δεν ευοδωσε αυτη η περιπτωση για πολυ καιρο , αν και ενδιαφερουσα κοπελα , κολλησα με την αλλη , και δεν ειμαι για πολλες σχεσεις γραπτες , μια αρκει ................γραφω και αργα ..!!!
Αγγελος ..
14-01-2016, 14:54 #65
Ξέρεις καμιά φορά είναι και ο τρόπος ζωής που επιλέγει συνειδητά να κάνει κάποιος. Μπορεί αυτή η κοπέλα να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν επικοινωνεί με τον γραπτό λόγο μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή ή μπορεί να έχει επιλέξει να ζει τη ζωή της μέσα από τον διαδικτυακό κόσμο!! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το κάνουν, υπάρχουν και άλλοι -η νεότερη γενιά- που χρησιμοποιεί αυτό το μέσο για να αυτοπροβληθεί. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, ξέρω όμως γιατί το κάνω εγώ και δυστυχώς όχι μόνο εγώ, γνωρίζω άτομα, νέα άτομα, που επιλέγουν να επικοινωνούν μέσω ενός υπολογιστή παρά με τον έξω κόσμο!!... Άρα λίγο-πολύ είναι θέμα ανθρώπου και βιωμάτων, όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές...και αφού λες ότι η κοπέλα είναι συνεσταλμένη και ντροπαλή από τη φύση της και δε δίνει στοιχεία εύκολα, πολύ πιθανόν να αποτελεί ένα μέρος αυτού του κόσμου, του δυστυχισμένου ως επί το πλείστον κόσμου!!
14-01-2016, 15:50 #66
Να πω κάτι ασχετο?
Μακ σε λένε Αγγελο και Γκάλοπ Αντιγόνη? Εξαιρετικά ονόματα και τα 2
Μακ εσύ όλες αυτες τις κοπέλες στο φόρουμ τις γνώρισες?
14-01-2016, 16:07 #67
14-01-2016, 16:16 #68
Ξερω γιατι το κανεις , Αντιγονη , μου τοχεις πει , και η εικασια που κανεις για την κοπελα , μπορει ναναι ανετοτατα πραγματικοτης , αν και ειναι πολυασχολη , παλι ομως δεν δικαιολογειται αυτη η εμμονη στον γραπτο λογο ............ολα παιζονται ........την εχω ρωτησει αν μιλαει με αλλους στο νετ , και μου ειπε ναι , αλλα με ατομα που τα βλεπει καποια στιγμη στην πολη που κατοικει , οχι με ασχετους .................με ξενιζουν τετοιες καταστασεις ..........τωρα βεβαια κι ανηψια μου κανει το ιδιο , ειναι σχετικα ντροπαλη , αλλα βγαινει με παρεεες , κι αυτη βγαινει ομως , εχει μια παρεα 7 ατομων , που δεν μπορει να συνεννοηθει καλα , ανωριμες φιλες , οπως λεει , και την πιστευω , διοτι εχει μια μεγαλη ωριμοτητα , για να συνεννοουμαι γω μαζι της ........
14-01-2016, 16:18 #69
14-01-2016, 16:18 #70
macgyver καλησπέρα! θα σου παραθεσω κι τη δικη μου γνωμη¨), λοιπον, πρωτο θεμα! η επικοινωνια ! το ιντερνετ είναι ενας σχετικα νεος τροπος κοιωνικοτητας των ανθρωπων! μπορει να υπαρχει γυρο στα 20 χρονια αλλα είναι κατις νέο σε σχεση με άλλες μορφες! ετσι λοιπον πολλα μπορει να μας φενοντε παραξενα! το ότι αποφευγει να βρεθει κοντα σου εχει να κανει κατά τη γνωμη μου με την ντροπη! αλλα και με τον μυθο! μυθος που εχει πλασει για εσενα! Από τα οσα λες μαλον εχει φαει χοντρο κολημα μαζι σου! κι δεν είναι φιλικο! είναι ερωτικο νομιζω!
Θα σου ελεγα να επιμηνεις στο να βρεθείτε από κοντα!! μπορεις να την -απυλησεις με το ότι θα παψεις να της απαντας αν δε βρεθείτε! -, επειδή είναι στην φαση που εχει φαει τρελο κολλημα, κι όπως συνηθίζετε με τις γυναικες , ετσι κι με αυτην πρεπει να εκμεταλευτεις το μικρο δυαστημα που είναι στην ποροση μαζι σου, κι θα λεγα γρηγορα διοτις αυτό δε κρατα πολύ .Συνηθως ι γυναικες - αναφέρομαι σε κανονηκες επικοινωνιες- συνηθως λοιπον αποκτουν μια εντονη καψα με καποιον ανδρα όταν μαθουν αυτά που θελουν να μαθουν! αυτή η καψα δε κρατα πολύ καιρο, εάν δε την εκμεταλλευτης να την καλλιεργησεις θα σβησει καποια μερα, κι σαν ζβησει δε ξανα αναβει σε αντιθεση με εμας τους ανδρες, μετα παει ,, οσο κι να της φερθεις ομορφα,, οσο ομορφος κι αν είναι .
Σχετικα με το θεμα της ηλικιας σας, κοιτα!! δεν εισαι πιτσιρικος αλλα ουτε κι κανας γερος!! μπορεις να της περασεις τοκολπο με την εμπειρια!! εάν αυτή είναι παρθενοιπιτσα θα της ακουστει πιασαρικο να βρεθει με καποιον εμπειρο που θα μπορεσει να τις "μαθει " πολλα !!! Οσο για τον πατερα της δε κατλαβα?? τι πρόβλημα εχει??? ανηλικο είναι το κοριτσι?? αφου είναι γυρο στα 20 είναι μια χαρα γυναικα!! κι μαλιστα στν εποχη μας μια κοπελα 20 χρονων εχει ειδη αρκετες εμπειριες πανω στο σεξ!! λεω το λογικο κι το μεγαλητερο ποσωστο ετσι.
Ετσι λοιπον κατά την γνωμη μου είναι να χωθεις!! να αδραξεις την ευκερεια!! να απολαυσεις ότι μπορει να σου δωσει αυτή η σχεση αλλα από κοντα!! ημαρτον όχι από εδώ μεσα!! εάν δεν την ακουμπήσεις,, εάν δεν μυρησεις !! εάν δεν κοιτξεις τα ματια μιας κοπελας τωτες τι επαφη είναι αυτή?
Υ.Γ. λυπάμαι για τα πολλα ορθογραφικα μου λαθοι αλλα οφειλετε στην δυσλεξια οπου εχω!! - εχω κι δυσλεξια λοιπον!! χαχαχα-
14-01-2016, 16:22 #71
14-01-2016, 16:42 #72
14-01-2016, 16:44 #73
Αγαπητε Ζωρζ , γεια και παλι !! εχει καποιο κολλημα μαζι μου η κοπελα , αλλα επειδη ειμαι αυτος που ειμαι , ευγενης , οχι πιεστικος , καλοπροαιρετος , ξερω πως να της μιλαω , τρυφερος , μπορει να μου πει οτι θελει χωρις να αντιδρασω ασχημα , αυτο τοχω γενικα , διακριτικος ............δεν μαρεσει να πιεζω ανθρωπους και καταστασεις , ουτε μου λειπουν οι ευκαιριες να βρεθω με κοπελες , δεν εχω ρωτησειποτε για εμπειριες της πανω στο σεξ , θα την φερω σε δυσκολη θεση ,διαισθανομαι . Ανηλικη εχει παψει να ειναι προσφατως , μια δε φορα που θυμωσα επειδη μουπε κατι σχετικα προσβλητικο , επειδη επεμεινα για τηλεφωνο , μετα μου ζηταγε 10 συγγνωμες !! εγω βλεπω την σχεση αυτη να μην πολυκαιριζει , δεν ειμαι διατεθειμενος ουτε να πιεσω , ουτε να εκμεταλλευτω , δεν ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου , ας βρω καποα αλλη , δενμου ειναι δυσκολο , ειμαι ευκολος στο να πλησιαζω μια γυναικα , αλλα πολυ δυσκολος στα γουστα , πολυ επιλεκτικος , οποτε προς τιη φασαρια , αφου ουτε καν την εχω δει .....................ισως ηταν λαθος να της πω τις δυο πρωην μου , που υπαρχουν στο γκουγκλ , ως ' ωραιες γυναικες ' και να αισθανεται μειονεκτικα , δεν ξερω τι να υποθεσω , αλλα δεν με νοιαζει και πολυ το μελλον μας , ειναι μικρη πολυ ...............................ας ειναι οσο ειναι , δεν με νοιαζει , δεν την βλεπω σαν υποψηφια ........................βαβαια μου φαινεται πιο φυσιολογικο να ειμαι με μια τοσο μικρη , παρα με μια 50αρα ...........................αυτο μου ειναι αδιανοητο πληρως.............παντα ημουν με μικροτερες , αλλα οχι τοσο ......................
14-01-2016, 16:46 #74
14-01-2016, 16:48 #75
Με έκανες και γέλασα, Χουά! :p <3