Results 76 to 90 of 591
-
23-01-2016, 22:04 #76
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Χωρίς παρεξήγηση, παρακαλώ να μην βγαίνουμε off-topic και το σπαμάρουμε το θέμα μου.
- 23-01-2016, 22:05 #77WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 22:12 #78
- Join Date
- Dec 2015
- Posts
- 675
Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, ξέρεις ότι ορισμένα μέλη προσπαθούν επανειλημμένα να σε βοηθήσουν στο θέμα σου, μη βγάζεις χολή για ένα αστειάκι.
Συγγνώμη όπως και να έχει για το ακατάλληλο της ώρας.
Συγγνώμη αν ξέφυγα από το θέμα, δεν είχα τέτοια πρόθεση.
23-01-2016, 22:14 #79WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 22:24 #80
- Join Date
- Dec 2015
- Posts
- 675
24-01-2016, 00:01 #81
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Τα είπα αυτά που δεν έχω για να περιγράψω την κατάσταση και τι έχω κάνει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βρω αυτόν τον τύπο που λες και να αποκτήσω κύκλο γνωριμιών με γυναίκες. Απλά, ανέφερα παραπάνω οτι με τις απειροελάχιστες κοπέλες του γυμανστηρίου ενα "Γειά" λέμε και τίποτα παραπάνω. Ούτε έχω βρει τέτοιο τύπο άντρα.
Γνωρίζω ακριβώς τι λες και συμφωνώ για το οσο πιο πολλούς ανθρώπους βάλω στη ζωή μου, τόσο το καλύτερο. Άλλα δεν είναι και τόσο απλό, όπως ανέφερα παραπάνω (με τις κοπέλες που λέμε απλώς ένα "Γειά"). Εγω να το κάνω.
Ίσως δε διευκρίνησα τι εννοώ απο τον όρο "γνωριμίες". Όταν έλεγα γνωριμίες, εννοούσα και επίσης αμα γνωρίζω και γυναίκες έστω σαν φίλες. Όταν λεω οτι δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες, εννοώ δηλαδή οτι δε γνωρίζω ούτε φιλικές γυναίκες και δεν έχω φίλες.
Όχι ακριβώς. Συγκεκριμένα, το οτι δεν ξέρω τι να πω, το παθαίνω όταν είναι να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα στο δρόμο, καφετέρια, μπαρ, κλαμπ, παραλία, και άλλα μέρη. Σε ραντεβού σαφώς και αποδίδω καλύτερα, χωρίς να μην έχω κομπλάρει και εκεί. Άμα κομπλάρω σε ραντεβού, δεν κομπλάρω στον ίδιο βαθμό οσο με μία άγνωστη.
Πολύ σημαντικό ρόλο (σε ραντεβού) στη ροή της συζήτησης θα παίξει το feedback που θα λάβω απ'την κοπέλα. Σε ραντεβού που βγήκα τον Αύγουστο του 2014 (εγώ, η κοπέλα, και ένας φίλος μου, αυτός που μου την γνώρισε), η κοπέλα δε μου μίλαγε σχεδόν καθόλου. Ενώ εγώ έκανα οτι μπορούσα για να συνεχίσω συζήτηση, εκείνη δε συζήταγε μαζί μου. Απάνταγε λίγο, μονολεκτικά, μετά με αγνοούσε και μίλαγε με τον φίλο μου. Να σκεφτείς στο 45λεπτο περίπου, ξέχασε τ'ονομά μου! Εκεί δεν υπήρχε καν feedback και φυσικά κόμπλαρα.
Σε άλλο ραντεβού, τον Ιούλιο του 2015, ενω και εκεί έφαγα άκυρο πάλι, τα πράγματα ήταν (τουλάχιστον στη διάρκεια του ραντεβού) καλύτερα. Η συζήτηση με την κοπέλα ήταν πολύ καλύτερη, με ρώταγε πράγματα για εμένα, δεν υπήρξε στιγμή αμηχανίας ή σιωπής. Εκεί επειδή λάμβανα περισσότερο feedback, και μεγαλύτερη συζήτηση έγινε, και δεν κόμπλαρα καθόλου τότε. Δηλαδή, αν συγκρίνω τον εαυτό μου στο ραντεβού του Αύγουστου 2014 και του Ιουλίου 2015, θα είναι σαν να μιλάμε για 2 διαφορετικούς ανθρώπους.
Έχω βγει σε ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα απο μια παρέα (όχι την δική μου) που βγήκα με την αδερφή μου (που τώρα μένει εξωτερικό). Και αυτό πιάνει. Άμα πω στην κοπέλα του ραντεβού οτι είμαι κομπλαρισμένος, τι γίνεται μετά. Το ξέρω οτι ακούγεται χαζό, αλλα εκτός οτι δεν το έχω κάνει ποτέ, το άκουσα εδώ στο forum για πρώτη φορά (όχι σήμερα). Αλλα οτι στρεσάρομαι, στρεσάρομαι, τι να κάνω. Αυτό με το ποτό δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ. Άντε και το δοκιμάσω (τό'χω περιέργεια), πρέπει πρώτα να κανονίσω να βγω ραντεβού με κοπέλα. Αλλά, δεν γνωρίζω γυναίκες και δεν ξέρω πότε θα ξαναβγώ ραντεβού πάλι. Να υπενθυμίσω οτι ραντεβού τελευταία φορά βγήκα τον Ιούλιο του 2015, Αύγουστο του 2014, Σεπτέμβριο του 2010, Οκτώβριο 2008, κλπ. Δεν είναι στο χέρι μου να βγαίνω ραντεβού όποτε θέλω.
Αναπόφευκτα πηγαίνω μ'αυτό το σκεπτικό γιατί εκτός οτι μου βγαίνει αυθόρμητα και φυσικά, έχω απελπιστεί τόσο πολύ που δεν μπορώ ούτε να κοροϊδέψω και τον εαυτό μου. Έχω φτάσει τα 30 μου και όσο το σκέφτομαι, τόσο χαλιέμαι και βγάζω ψυχοσωματικά.
Πρέπει επιτέλους να πέσει αυτή η χούντα της μπακουρίτιδάς μου.
24-01-2016, 19:32 #82
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν βγαίνεις τόσα λίγα ραντεβού δεν φταίει ότι κομπλάρεις κλπ. Αφού λες ότι με την άλλη δεν υπήρχε αμηχανία.... απλώς αυτή ξενέρωσε στην πορεία για τους δικούς της λόγους. Το να θες και από την άλλη ένα θετικό σημάδι λογικό μου φαίνεται.... Στατιστικά τώρα αν το δεις με τόσα λίγα ραντεβού θα έχεις μόνο αποτυχίες. Μπορεί να πρέπει να γνωρίσεις 100 γυναίκες, από τις οποίες οι 30 θα δεχτούν να βγουν μαζί σου , με τις 15 θα κομπλάρεις γιατί δεν θα υπάρχει ανταπόκριση και από τις 10 που μπορεί να σε γουστάρουν να κάνεις κάτι με τις 5. Τώρα για το πως θα τις γνωρίσεις /προσεγγίσεις σου είπαμε εδώ πέρα διάφορα... το ότι στα λόγια είναι όλα εύκολα συμφωνώ....
24-01-2016, 22:22 #83
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Θα με βοηθούσε πολύ η παρέα με κοπέλες, δε μπορώ να πω. Αλλα το κακό είναι οτι δεν έχω τίποτα απο κοπέλες. Λέγοντας για γνωριμίες με κοπέλες, εννοούσα γυναίκες ακόμα σαν φίλες. Εγω που δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες, εννοώ δηλαδή οτι δε γνωρίζω ούτε φιλικές γυναίκες + οτι δεν έχω φίλες δυστυχώς. Ετσι και είχα, δε θά'χα πρόβλημα να κάνω παρέα μαζί τους. Αυτοποπεποίθηση στο φιλικό επίπεδο με γυναίκα, έχω κάπως. Στο ερωτικό, η αλλιώς στις "υποψήφιες" για κοπέλα μου κοπέλες έχω το πρόβλημα. Υποσυνείδητο μάγκωμα που είναι φυσικό. Εγω δεν μπροώ με τίποτα επίσης να δω μια "υποψήφια" κοπέλα σαν "μη υποψήφια".
Κατα παρόμοιο τρόπο είμαι έτσι κι εγώ. Εγω απ'την άλλη έχω πετάξει κοτσάνες πολλές φορές άθελά μου και χτύπαγα το κεφάλι μου μετά.
24-01-2016, 22:56 #84
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Βασικά, φταίει έστω και μερικώς αυτό με τα λίγα ραντεβού γιατί έτσι βγαίνοντας τόσα σπάνια για ραντεβού, πως να το πω, "δεν είμαι σε τόσο φόρμα" όταν μετά απο πάρα πολύ καιρό ξαναβγαίνω. "Τα ξεχνάω" μετά. Είναι σαν τις πανελλήνιες που αν έδωσες και δεν πέρασες, μπορείς εύκολα να κάνεις μια μικρή επανάληψη και να ξαναδώσεις επιτόπου και να περάσεις. Ενώ αμα κάνεις αυτήν την επανάληψη ή ακόμα και διαβάσεις κανονικά, άμα ξαναδώσεις μετα απο ένα χρόνο, θα τα ξεχάσεις και θα κοπείς πάλι. Στη δική μου περίπτωση, αν έβγαινα πιο συχνά ραντεβού, όπως για παράδειγμα κάθε 2 εβδομάδες ή κάθε μήνα, θα ήμουν πιο πολύ "σε φόρμα". Όσον αφορά το ραντεβού με την συγκεκριμένη κοπέλα που απορρίφθηκα, ναι, δεν ήταν επειδή κόμπλαρα ή ήμουν μαγκωμένος. Έκανα όμως κάποια λάθη, που ήταν λάθη για ψιλοπήδημα. Άλλες φορές δε θα τά'κανα αυτά. Και επειβεβαιώνω την παραπάνω απάντησή μου κι εδώ οτι ήμουν εκτός φόρμας.
Έθιξες πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα. Αυτό με το θετικό σημάδι μπορώ να πω οτι μου κρίνει και όλο μου το ραντεβού (για πως θα αποδώσω δηλαδή) κατα κάποιο τρόπο. Δηλαδή αμα βγω σε ραντεβού και βλέπω πως εξαρχής δε θέλει η άλλη, εκεί ναι κομπλάρω πάρα πολύ. Και μιάς και το ανέφερες αυτό, έτσι αποδίδω και σε μη ραντεβού.
π.χ. Πριν 11 χρόνια, όταν γνώρισα απ'τη σχολή μου μια κοπέλα που μου άρεσε (η δεύτερη που μετέπειτα καψουρεύτικα), χωρίς καν να το περιμένω, πιάσαμε συζήτηση για αρκετή ώρα γιατί μου μίλαγε πολύ και γενικώς έβλεπα θετικά σημάδια και φυσικά δεν κόμπλαρα.
Έχω βγει και κάποια λίγα παρπάνω ραντεβού πιο πριν απ'τις χρονιές που ανέφερα, άλλα και πάλι όμως + οτι έχω γνωρίσει κοπέλες και χωρίς να βγω ραντεβού έχω απορριφθεί. Αλλα το κακό είναι επειδή δεν έχω κύκλο με κοπέλες, γνωρίζω κοπέλα με το σταγονόμετρο. Και όσες γνωρίζω, απο τύχη της γνωρίζω.
24-01-2016, 23:06 #85
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
Δεν πειραζουν οι κοτσανες , στις αρχες θα λες πολλες , με τον καιρο , μιας κι ειναι θεμα εξασκησης , δεν θα λες , απλα μην πεφτεις ψυχολογικα επειδη ειπες κατι αστοχο , αρχισε οπωσδηποτε μια συναστροφη με κοπελες , οτι ναναι , για να συνηθησεις την επαφη με το αλλο φυλο , τωρα να σου πω το που θα βρεις καμμια φιλη , απλη , δυσκολο, εχουνε αλλαξει κι παρεες , στην γενια σου , στην γενια μου , δεν τπηρχαν αντροπαρεες , ουτε γυναικοπαρεες , ολοι ειμαστε ενα , τωρα εχουν περιπλακει τα πραματα νομιζω , αλλα μια φιλη , καπου θα βρεις , δεν μπορω να πιστεψω οτι σου ειναι αδυνατον να βρεις μια φιλη , ισως δεν εισαι επικοινωνιακος , δεν ξερω , αυτο βελτιουται , με την τριβη , παλι , αμα δεν εχεις παρε -δωσε με το αλλο φυλο , φιλικη απλως , δεν θα προχωρησει το πραμα , δεν λεω να το κυνηγας κι εμμονικα , αλλα να κινηθεις προς αυτη την κατευθυνση , στην δουλεια σου , σε αυτο πυ κανεις θα υπαρχουν κοπελες , δεν μπορει , γεματος ειναι ο κοσμος , πιστευω τοχεις μεγαλοποιησει το ' προβλημα ' στο μυαλο σου , φιλους σιγουρα θαχεις , με εναν θαρραλεο φιλο , θε σουφανει πιο ευκολη η προσεγγιση , παρα μονος , οι κοπελες δεν διαφερουν απο εμας , θελουν κι αυτες επικοινωνια , απλως θελουν το 1ο βημα απο τον αντρα , δεν ειναι και τρομερο , και μαλιστα θελουν και πολυ μαλιστα , ανθρωποι ειναι κι αυτες , δεν ειναι θηραματα , ανθρωπινες ψυχες ειναι , με τις αδυναμιες τους , τις ανασφαλειες τους , τι αλλο να πω , εγω συμπαθω πολυ το αλλο φυλο , ισως επειδη,οχι ισως , σιγουρα επειδη εχω κι ειχα πολυ τριβει μαζι τους , τις βλεπω πρωτα σαν φιλες , τους μιλαψ σαν φιλος , το αντιλαμβανονται , εχουν πιο ισυρη διαισθηση απο μας , και γινονται φιλικες , οταναντιληφθουν οτι οι προθεσεις μου ,ειναι αγνες , αλλα πρεπει να τονισω οτι εχω αυτοπεποιθηση , και αυτο μυθ κανει την ζωη πιο ευκολη , αμα μιλαω σε καπιοα ., σαν να μιλαω σε φιλο μου , το καταλαβαινει , και ανοιγεται , ειναι ευκολο , αληθεια , αρκει να παρεις φορα , η το κολαει , [πως το λενε , δεν χρειαζονται εξυπνες ατακες για να σε συμπαθησει η αλλη , ενα χιουμορακι , χρειαζεται ομως , ολοι αγαπουν τους χαρουμενους ανθρωπους , και αυτο δεν κρυβεται , το ποσο εισαι ευχαριστημενος α[π την ζωη σου , η απο τον εαυτο σου , η γυναικες μας ' τσιμπανε ' ευκολα , διαισθηση βλεπεις , ακομη κι ο πιο εξυπνος αντας , δεν ειναι πιο εξυπνος απο την πιο χαζη γυναικα , σε πολλα θεματα , ρωτα τες πραματα για τον εαυτο τους , καντες να μιλησουν για κατι , μην λες για σενα τιποτα , εκτος αν ερωτηθεις , εσο καλος ακροατης , εχεις κερδισει το μισο του παιχνιδιου , παιχνιδι ειναι , οπως ειναι κι η ζωη ενα παιχνιδι , αν ξερεις να το παιζεις , θα προχωρησεις ............................καντες να γελασουν ,να μπορουν να σου πουν οτι τους ερθει , να φανεις αξιοπιστος , κι οπχι υστεροβουλος , θα εκτιμηθει , ειπα πολλα , δεν ξερω τι αλλο να πω , επιμενω οτι δεν ειναι κατι δυσκολο η επαφη με το αλλο φυλο , τωρα αν ψαχνεις καλα και ντε την κουκλαρα , εκει ειναι για προχωρημενους .........!!! αλλα γινεταιο , αρκει ναρχισεις απο το Α , ε , καποια στιγμη , θα φτασεις πολυ μακρυτερα .................................εχω διαβασει την βιογραφια του Καζανοβα , ο τυπος δεν ελεγε εμφανισιακα κατι , αλλα ειχε παθος με τις γυναικες , και ειχε τον τροπο να τις πλησιαζει , σιγουρα ειχε κι αλλα προσοντα , που δεν εχω αντιληφθει , αλλα ηταν πολυ ανετος , και πλησιαζε την οιανδηποτε σαν υποψηφια ερωμενη του , ηξερε να μιλαει ωραια , πολυ σημαντικο να κατεχεις τον λογο , αλλα αυτος ηταν Καζανοβας , ας τον αφησουμε εκει που ειναι , ειναι για πολυ προχω , απλως τον ανεφερα , αλλα κι εγω μικρος , το ειχα διαβασει , για να βελτιωσω τις επιδοσεις μου στο αλλο φυλο , το οποιο και καταφερα , μουχε γινει παθος η συναστροφη με ωραιες κοπελες ,αν και ειχα κα[ποια επιτυχια , αλλα δεν μουφτανε , ηθελα να φτασω οσο ψηλοτερα μπορουσα , τωρα μου φαινεται ματαιο βεβαια , αλλα τοτε ως νεοτατος , μου φαινοταν πολυ σημαντικο , τωρα οχι , αλλα πραματα μου φαινονται πιο σημαντικα..................δεν πειραζει , οτι μαθαινεις , καλο ειναι , μαθε τεχνη κι αστηνε...................................... .......
24-01-2016, 23:13 #86
25-01-2016, 00:22 #87
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
Μα κάτσε λίγο γιατί τα έχεις κάνει πολύπλοκα....Οι άντρες δεν θέλουν και το πράσινο φως από κάποια για να λειτουργήσουν? Αυτό γιατί πρέπει να λέγεται ντροπαλότητα? Δηλαδή εσύ από ότι λες στα ραντεβού σου μια χαρά τα πας, αν δείξει και η άλλη κάτι.... Άρα μάλλον το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζεις κοπέλες με το σταγονόμετρο όπως λες...
Για τα τσατ τι σκέφτεσαι? Δεν καταλήγουν σε συναντήσεις? Γιατί τόσα λίγα ραντεβού?
25-01-2016, 01:20 #88
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Με έχεις μπερδέψει κάπως. Δε λέω οτι δεν είμαι ντροπαλός. Αλλα χρειάζομαι και θετική ανταπόκριση απ'την κοπέλα για να αποδώσω καλύτερα.
Λέγοντας "με το σταγονόμετρο" εννοώ οτι γνωρίζω σπάνια κοπέλες. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση.
Όχι δυστυχώς δεν έχουν καταλήξει σε συναντήσεις. Έχω βγει τόσα λίγα ραντεβού γιατι δεν υπάρχουν γυναίκες στον κύκλο μου.
25-01-2016, 01:46 #89
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
Μα γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια? Τα εμπεδώσαμε αυτά :p φιλικά στο λέω έτσι?
Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι θέλουν μια θετική ανταπόκριση για να συνεχίσουν. Γιατί είναι κακό αυτό? Δηλαδή αν η άλλη δεν δείχνει κάτι θετικό λογικό να κομπλάρεις. Φαντάζομαι πολλοί άντρες το παθαίνουν και πολλοί άντρες δεν την πέφτουν σε άγνωστες. Μην τα διογκώνεις δηλαδή στο μυαλό σου... ότι είσαι υπερβολικά ντροπαλός...αυτά που λες μου φαίνονται λογικά.... ναι τώρα στα τσατ δεν ξέρω.... θεωρείς ότι δεν έχεις τι να πεις και οι άλλες βαριούνται και '' την κάνουν''? Κρατάν οι συνομιλίες σου δηλαδή, και δεν καταλήγουν σε συνάντηση ή αμέσως ''την κάνουν''? Μήπως προσεγγίζεις κοπέλες που δεν το πάνε για γνωριμία και απλά περνάνε την ώρα τους? ή μήπως είναι πολύ σοβαρές?
25-01-2016, 02:51 #90
- Join Date
- Mar 2015
- Posts
- 682
Το επανέλαβα για να απαντήσω στην παραπάνω ερώτησή σου, την: γιατι τόσα λίγα ραντεβού;
Ναι, όπως κι εγώ που χρειάζομαι θετική ανταπόκριση για να συνεχίσω. Δεν το θεώρησα ποτέ κακό. Με παρεξήγησες. Ακριβώς κι εγώ για τον ίδιο λόγο κομπλάρω όταν εισπράτω αρνητική ανταπόκριση και το παθαίνουν πολλοί άντρες αυτό. Είναι κι αυτός ένας απ'τους λόγους δεν την πέφτω σε άγνωστες.
Ναι, κάπως έτσι. Και έτσι πράττουν όντως αυτές οι κοπέλες.
Όχι, αμέσως την κάνουν.
Το αν θέλουν γνωριμία ή όχι δυστυχώς δεν το γνωρίζω γιατι δε γράφουν στο status τους τι θέλουν. Μια διευκρίνιση, δεν κάνω στο fb το chat που λέω. Ούτε γνωρίζω αν είναι πολύ σοβαρές ή όχι.
Similar Threads
-
Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης
By Mixalhs in forum Αυτοεκτίμηση - ΑυτοπεποίθησηReplies: 249Last Post: 16-03-2016, 21:27 -
Ελλειψη συγκεντρωσης , πολυ ευερεθιστος , δακρυσμα ματιων βοηθειααα!!
By Sotirishatzi in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 6Last Post: 19-11-2015, 12:08 -
Έλλειψη αυτοπεποίθησης
By young wolf in forum Αυτοεκτίμηση - ΑυτοπεποίθησηReplies: 19Last Post: 14-03-2014, 18:56 -
Αλκοόλ - Αγχος-Ελλειψη αυτοπεποιθησης
By kostis81 in forum Εξάρτηση από Αλκοόλ, ΤζόγοReplies: 3Last Post: 27-11-2013, 11:34 -
Έλλειψη αυτοπεποίθησης αυτοεκτίμησης
By zanazan in forum Αυτοεκτίμηση - ΑυτοπεποίθησηReplies: 20Last Post: 11-08-2010, 10:33
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....