Ιδεολυψιες. Έχει γίνει ανυποφορο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Banned
    Quote Originally Posted by Gatos91 View Post
    Σε ψυχολόγο ναι.ενα νέο παλικάρι για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Στην πρώτη συνάντηση σκέψου κάναμε τσιγάρο και μιλούσαμε χύμα "ρε αδερφέ" κλπ. Όσο για φράγκα μου πε και να μην έχεις άλλη φορά και τέτοια. Αυτός είναι σίγουρος ότι σε δύο μήνες θα μαι καλά απλά μου πε χαρακτηριστικά "θα σε γαμησω"( στη δουλειά μην παρεξηγηθώ). Ρε Φίλε.. Απλά ώρες ώρες με πιάνουν και αυτά με αποπροσωποποιηση αποπραγματοποιηση, όπως και να λέγονται και φρικάρω τελείως.
    σε ποιον πηγαινεις αθηνα;

Αυτό με την αποπροσωποποίηση-αποπραγματοποίηση παίζει να είναι το χειρότερο. Και νομίζω ότι είναι λίγο αλληλένδετο με την κρίση άγχους. Δηλαδή πρώτα νιώθεις λίγο το ένα και μετά έρχεται δωράκι και το άλλο. Όπως και να έχει όλα αυτά σημαίνουν αποσύνδεση και όχι κάτι παραπάνω. Το μυαλό και κατ'επέκταση το σώμα βιώνουν άγχος σε μέγιστο βαθμό, αδυνατούν να το αντέξουν και αντιδρούν αυτομάτως έτσι. Εγώ πάντως όταν είμαι σε τέτοια φάση, νιώθω ένα τόσο περίεργο "φίλινγκ", που μετά νιώθω και η ίδια περίρεγη, χαχα. Το θέμα όμως δεν είναι να ελέγξεις τα συμπτώματα, γιατί δε μπορείς. Όσο παλεύεις με το σύμπτωμα τη στιγμή που το παθαίνεις, τόσο χειρότερο το κάνεις, οπότε απλώς κρατάς τη ψυχραιμία σου και το αφήνεις να φύγει μόνο του. Χρειάζεται όμως να ελέγξεις το άγχος και τον φόβο που στα προκαλούν, να εντοπίσεις πρώτα όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις έτσι (που μπορεί να είναι από καταπιεσμένα συναισθήματα, μέχρι αρνητικά μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς) και στη συνέχεια να ξεκινήσεις να τα αλλάζεις προς όφελός σου. Και αυτό είναι όντως πολύ σκληρή δουλειά, όπως σου είπε και ο Ψ. Και για να σου είπε και σε 2 μήνες μόνο, τότε θα είδε δυνατό υπόβαθρο για να δουλέψετε. Και μόνο που είσαι κοινωνικός έστω και με τα ζόρια σου, που δουλεύεις, που το παλεύεις, όλα αυτά σημαίνουν πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gatos91 View Post
    Σε ψυχολόγο ναι.ενα νέο παλικάρι για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Στην πρώτη συνάντηση σκέψου κάναμε τσιγάρο και μιλούσαμε χύμα "ρε αδερφέ" κλπ. Όσο για φράγκα μου πε και να μην έχεις άλλη φορά και τέτοια. Αυτός είναι σίγουρος ότι σε δύο μήνες θα μαι καλά απλά μου πε χαρακτηριστικά "θα σε γαμησω"( στη δουλειά μην παρεξηγηθώ). Ρε Φίλε.. Απλά ώρες ώρες με πιάνουν και αυτά με αποπροσωποποιηση αποπραγματοποιηση, όπως και να λέγονται και φρικάρω τελείως.
    ΕΛΑ χαλαρωσε! κ γω τα ιδια παθαινω! κ γω κ απειρος κοσμος...αυτο με την αποπραγματοποιηση δεν παλευεται αλλα οταν χαλαρωσεις περναει κ νιωθεις παλι καλα.δεν παθαινεις κατι παραπανω απο αυτο..ουτε τρελλα ουτε τιποτα παραπανω..αυτο να το λες συνεχεια μεσα σου.η αποπραγματοποιηση ειναι το βασικο μου συμπτωμα οταν ειμαι στρεσαρισμενη στο φουλ ...ολα γιγαντωνονται κ νιωθω ξενη μεσα στο περιβαλλον μου..ειναι μια αμυνα του εγκεφαλου σου κ συμπτωμα του στρες.
    περνανε ολα αυτα ρε με ψυχοθεραπεια κ με αντικταθλιπτικο..σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι..
    κ γω τωρα περναω τετοια φαση..πριν 3 μηνες ημουν σουπερ κ εκοψα το αντικαταθλιπτικο η ηλιθια...κ τωρα ξαναπεσα στον κικαιωνα σκεψεων κ στρες κ αποπραγματοποιηση εκανα κ ολα...κ σημερα νιωθω τρελλη...κ εχω φοβο τρελλας στο φουλ..αλλα κανω υπομονη τι να κανω?τα χω φαει στην μαπα ολα αυτα..κανε υπομονη..

Senior Member
    Κ ΣΥΜΦΩΝΩ με zerox..οσον αφορα την δουλεια..ειναι πολυ καλο το οτι δουλευεις..κ γω σημερα νιωθω τρελλη κ ειμαι στο γραφειο κ δουλευω κανονικα..κ νιωθω τοσο παραξενα...

Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ΕΛΑ χαλαρωσε! κ γω τα ιδια παθαινω! κ γω κ απειρος κοσμος...αυτο με την αποπραγματοποιηση δεν παλευεται αλλα οταν χαλαρωσεις περναει κ νιωθεις παλι καλα.δεν παθαινεις κατι παραπανω απο αυτο..ουτε τρελλα ουτε τιποτα παραπανω..αυτο να το λες συνεχεια μεσα σου.η αποπραγματοποιηση ειναι το βασικο μου συμπτωμα οταν ειμαι στρεσαρισμενη στο φουλ ...ολα γιγαντωνονται κ νιωθω ξενη μεσα στο περιβαλλον μου..ειναι μια αμυνα του εγκεφαλου σου κ συμπτωμα του στρες.
    περνανε ολα αυτα ρε με ψυχοθεραπεια κ με αντικταθλιπτικο..σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι..
    κ γω τωρα περναω τετοια φαση..πριν 3 μηνες ημουν σουπερ κ εκοψα το αντικαταθλιπτικο η ηλιθια...κ τωρα ξαναπεσα στον κικαιωνα σκεψεων κ στρες κ αποπραγματοποιηση εκανα κ ολα...κ σημερα νιωθω τρελλη...κ εχω φοβο τρελλας στο φουλ..αλλα κανω υπομονη τι να κανω?τα χω φαει στην μαπα ολα αυτα..κανε υπομονη..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και το κουράγιο που μου δίνεις. Είναι τόσο δύσκολο όλο αυτό. Κι εγώ υπομονή κάνω αλλά..........

Page 2 of 2 FirstFirst 12