Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 40 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 591
    Junior Member
    Όλη μου την ζωή καθόμουν μπροστά από μια τηλεόραση και έβλεπα τις ζωές των άλλων μέσα από ταινίες παρακαλώντας να ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής. ΑΡΚΕΤΑ. Με την δικιά μου ζωή τι θα κάνω? Θα κάνω τα πάντα για να αλλάξει. Θέλω να πηγαινω βόλτες θέλω να βγαινω τα βραδια θέλω να δουλεύω χωρίς άγχος να ειμαι ανάμεσα σε κόσμο και να μην τρέχω να κρυφτώ. Ώρες ώρες με πιάνει ένα απίστευτο μισος μια οργη με τον εαυτό μου γιατί δεν είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που θέλω να φωνάξω να ξεσπάσω αλλά τα κρατάω όλα μέσα μου γιατί δεν φταίει κανείς γύρο μου παρα μόνο εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Έπεσες μέσα κανονικότατα.
    εμ τι τα εχουμε τα γαλονια :Ρ.

Και μιάς και ανέφερα οτι παθαίνω μουγκίτιδα όταν είναι να μιλήσω σε άγνωστη "υποψήφια" για κοπέλα μου, επειδή μια εικόνα είναι 1000 λέξεις, παθάινω αυτό συγκεκριμένα: Δες το απ'το λεπτό 3:25-3:40

https://www.youtube.com/watch?v=4D7cPH7DHgA
    χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα. δεν νομιζω πως θα μπορουσες να βρεις πιο ταιριαστό βιντεο. Ετσι ακριβως νιωθω οποτε παω να μιλησω σε κοπελα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχαχα δεν παλευεσαι ομως, χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και'γω αγχώνομαι πολλές φορές. Γι'αυτό και δε λέω τίποτα σε άγνωστη κοπέλα.
    εγω δεν μπορω να μιλησω και σε γνωστη απο φοβο μην πω κατι και την ξενερωσω. Προσπαθω βεβαια συνεχεια να το ξεπερασω αλλα αν εστω και μια φορα εχει ασχημη καταληξη θα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη ξανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas.L View Post
    Όλη μου την ζωή καθόμουν μπροστά από μια τηλεόραση και έβλεπα τις ζωές των άλλων μέσα από ταινίες παρακαλώντας να ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής. ΑΡΚΕΤΑ. Με την δικιά μου ζωή τι θα κάνω? Θα κάνω τα πάντα για να αλλάξει. Θέλω να πηγαινω βόλτες θέλω να βγαινω τα βραδια θέλω να δουλεύω χωρίς άγχος να ειμαι ανάμεσα σε κόσμο και να μην τρέχω να κρυφτώ. Ώρες ώρες με πιάνει ένα απίστευτο μισος μια οργη με τον εαυτό μου γιατί δεν είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που θέλω να φωνάξω να ξεσπάσω αλλά τα κρατάω όλα μέσα μου γιατί δεν φταίει κανείς γύρο μου παρα μόνο εγώ.
    αυτο το κανω και εγω. Πολλες φορες φανταζομαι πως θα ηταν αν ειχα κοπελα και τι θα εκανα (και τι θα της εκανα :Ρ)
    Θα σου πω και κατι που με βοηθησε λιγακι. τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους. Πιστευεις πως θα μπορουσαν ολοι να αντεξουν την ζωη μας? Αυτο δειχνει οτι ημαστε πιο δυνατοι απο οτι πιστευουμαι και πρεπει απλως να βρουμε τον τροπο να χρησιμοποιησουμε αυτη την δυναμη για να ξεπερασουμε τα προβληματα μας.

Junior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    αυτο το κανω και εγω. Πολλες φορες φανταζομαι πως θα ηταν αν ειχα κοπελα και τι θα εκανα (και τι θα της εκανα :Ρ)
    Θα σου πω και κατι που με βοηθησε λιγακι. τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους. Πιστευεις πως θα μπορουσαν ολοι να αντεξουν την ζωη μας? Αυτο δειχνει οτι ημαστε πιο δυνατοι απο οτι πιστευουμαι και πρεπει απλως να βρουμε τον τροπο να χρησιμοποιησουμε αυτη την δυναμη για να ξεπερασουμε τα προβληματα μας.
    Πραγματικά η ζωή που ζούμε θέλει πολύ δύναμη για να αντέξεις εστο και μια μέρα. Κάνω τα πάντα για να αντιμετωπίσω του φόβους μου. Αύριο μου είπε ένας φίλος μου να πάμε μαζί σε εκείνο το μπαράκι που αυτός είναι πιο άνετος με τις γυναίκες. Απ' ότι έχω καταλάβει θα πει σε μια κοπέλα να κάνει έρωτα μαζί μου. Και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Τι θα κάνω δεν ξέρω.

Banned
    φυσικα και εισαι φυσιολογικος ανθρωπος!!.. πέφτουμε όλοι σε αυτην την παγιδα, των πολλων , να οριζουν τι ειναι φυσιολογικο και τι όχι... εμενα θυμαμαι με ρωτουσαν καθε τρεις και λίγο αν κανω σεξ... αν ειχα καιρο να κάνω σεξ ενιωθα φρικιο της φυσης!!...βλακείες!!!... στη πραγματικότητα αυτοι ειναι τα φρικια που φανατίζονται με το τι κανει στο κρεβατι του ο ενας και ο αλλος. πάρε τον χρόνο σου και σταματα να ακους τους γυρω σου. οι δυστηχεις κρίνουν ..αυτοι που δεν τολμουν να ασχοληθουν με τα δικα τους προβλήματα. τα δικα τους απωθυμένα τα ξεσπουν επάνω μας και εμεις οι ΑΦΕΛΕΙΣ νομιζουμε οτι όλο αυτο μας αφορα!!!

μην κανεις τα λάθη που εκανα και εγω καποτε!..αποδεξου την διαφορετικότητα σου και βγες εκει έξω ελευθερος χωρις να αισθανεσαι υποτιμητικα για εσενα..αυτος εισαι και σε οποιαν αρεσει!!

Junior Member
    Δυστυχώς δεν υπαρχει αλλος χρονος. Πρεπει να αλλαξω απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμπαράσταση απο πουθενα δεν εχω αλλη επιλογη. Νιωθω πολυ κουρασμενος απο αλλο αυτο που απ το μυαλο μου περνανε τρελα πραγματα.

Banned
    Δυστυχώς δεν υπαρχει αλλος χρονος. Πρεπει να αλλαξω απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμπαράσταση απο πουθενα δεν εχω αλλη επιλογη. Νιωθω πολυ κουρασμενος απο αλλο αυτο που απ το μυαλο μου περνανε τρελα πραγματα.
    γιατι δεν υπάρχει χρονος?

Junior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    γιατι δεν υπάρχει χρονος?
    Εχω γερασει πριν την ωρα μου και ψυχικα και σωματικα. Τα χρονια περνουν και τι εκανα με τη ζωη μου? ΤΙΠΟΤΑ

Banned
    ποσο χρονων εισαι κωστα ?

Junior Member
    ποσο χρονων εισαι κωστα ?
    35 και πραγματικα ντρεπομαι που το λεω

Banned
    35 και πραγματικα ντρεπομαι που το λεω
    και εγω... ειμαστε στην ηλικας της "ντροπής".. επειδη ειμαστε διαφορετικοι... εχεις καταθλιψη?

εμ τι τα εχουμε τα γαλονια :Ρ.
    Έεετσι!:D

χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα. δεν νομιζω πως θα μπορουσες να βρεις πιο ταιριαστό βιντεο. Ετσι ακριβως νιωθω οποτε παω να μιλησω σε κοπελα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχαχα δεν παλευεσαι ομως, χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΧΑΧΑΧΑ!:D Έτσι ακριβώς λοιπόν. Νά'ναι όμως και τιπότα υποσυνείδητος φόβος που να μου κόβει την παροχή σκέψης εκείνη τη στιγμή;

εγω δεν μπορω να μιλησω και σε γνωστη απο φοβο μην πω κατι και την ξενερωσω. Προσπαθω βεβαια συνεχεια να το ξεπερασω αλλα αν εστω και μια φορα εχει ασχημη καταληξη θα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη ξανα.
    Κι εγώ με τις άγνωστες "υποψήφιες" όσο και να το προσπαθώ, τζίφος. Δε μου βγαίνει γρι απο μηλιά. Δε σου κρύβω πως στο παρελθόν έχω ζητήσει βοήθεια και απο φίλους στο τι να της γράψω (για περιπτώσεις chat).

Junior Member
    και εγω... ειμαστε στην ηλικας της "ντροπής".. επειδη ειμαστε διαφορετικοι... εχεις καταθλιψη?
    Δεν ξερω μαλλον αφου δεν εχω ορεξη για τιποτα και δεν με ευχαριστει τιποτα. Νιωθω μια κουραση συνεχως. Ουτε να βγαινω απο το σπιτι θελω. Αλλα λογο δουλειας πρεπει.

Banned
    Έεετσι!:D

ΧΑΧΑΧΑ!:D Έτσι ακριβώς λοιπόν. Νά'ναι όμως και τιπότα υποσυνείδητος φόβος που να μου κόβει την παροχή σκέψης εκείνη τη στιγμή;

Κι εγώ με τις άγνωστες "υποψήφιες" όσο και να το προσπαθώ, τζίφος. Δε μου βγαίνει γρι απο μηλιά. Δε σου κρύβω πως στο παρελθόν έχω ζητήσει βοήθεια και απο φίλους στο τι να της γράψω (για περιπτώσεις chat).
    μου φενεται τοσο περιεργο αυτο που λετε!..νομιζα πως στα τσατ και μονο που δεν κανεις σαν λυγουρης, εχεις σιγουρα μια αβαντα απο τους αλλους!!... τι να πω πια!..

Banned
    Δεν ξερω μαλλον αφου δεν εχω ορεξη για τιποτα και δεν με ευχαριστει τιποτα. Νιωθω μια κουραση συνεχως. Ουτε να βγαινω απο το σπιτι θελω. Αλλα λογο δουλειας πρεπει.
    για καταθλιψη μου ακουγεται φιλε μου!... εχεις μιλησει με ειδικο ποτε?

Page 10 of 40 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast