Results 61 to 75 of 84
Thread: Ακόμα πονάει
-
28-01-2016, 20:45 #61
Θα ειχε αντιληφθει πως κάτι κρύβεις, γι αυτό σου το έλεγε. Είναι καλό που πας στο σχολείο. Πάντως απο πείρα σου λέω, αν ένα πράγμα δεν το αντιμετωπίσεις και προσπαθησεις να το θάψεις, μετά θα σου σκάσει χειρότερα, αν να κανεις και παιδι ακόμα πιο λάθος που το παραμελείς. Βρες τρόπο να αντιμετωπίσεις το φοβο του ψυχολόγου κ πήγαινε. Μόνο ετσι θα το ξεπεράσεις τελείως
- 28-01-2016, 20:45 #62
Το να πηγαίνω με κάποιους πίστευα ότι ήταν ένας λόγος να ξεπεράσω κάποια πράγματα και αυτό έγινε με κάποιο τρόπο. Ωραίο αστείο ρέα. Εγώ δεν εχω ούτε είχα την υποστήριξη που θα έπρεπε. Τα πράγματα έφτιαξαν κάπως όμως νιώθω μόνη. Εχω ανάγκη από έναν άνθρωπο. (δεν πιστεύω στους γάμους δεν θέλω παιδιά αν οι καταστάσεις είναι δύσκολες δεν εχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους) μήπως κι αυτοί που προχωρούν σε αυτα ξέρουν τι τους γίνεται; ξέρουν τι θα τους βγει; θα δω πως είναι αυτός ο άνθρωπος κι ανάλογα με την κατάσταση θα προχωρήσω
:-)
28-01-2016, 21:02 #63
δεν ηταν αστειο!η ερωτηση ειναι πραγματικη..και μεχρι στιγμης αναπάντητη...
λυπάμαι που εισαι μονη..αλλα αν εσυ δεν ΘΕΣ να βοηθησεις τον εαυτό σου ..κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν μπορει!
αν ψαχνεις για παρεουλα, μπες στα αλλα θεματα, συμβουλεψε - βοηθησε και γνωρισε ανθρωπους, ή μπες σε καποιο τσατ ..πάντως συμβουλες πως να ξανακερδισεις τον βιαστη σου ..δεν προκειται να σου δωσουμε..ουτε αντρα για να σε "σωσει" μπορουμε να σου βρουμε..
το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι αυτο που κανουμε συνεχεια και εσυ δεν λες να το καταλαβεις
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!!!!!!
28-01-2016, 21:23 #64
Φυσικά και δεν θα έλεγα αυτό το πράγμα στο παιδί μου. Θα έκανα τα πάντα για να το βοηθήσω και να του δώσω σαν μάνα ότι δεν πήρα εγώ. Μα δεν ζητάω συμβουλές πως να φέρω πίσω κάποιον που δεν μου φέρθηκε καλά. Απλώς λέω ότι πάλι αισθάνθηκα πολύ άσχημα και ταραχτηκα. Ο φίλος του ο αστυνομικός μου είπε χωρίς να του πω όσα έγιναν ότι από την στιγμή που δεν εχω ξεχάσει τρία χρόνια τώρα κι αφού δεν εχω κάνει φυσιολογική σχέση από τότε, αυτό είναι πρόβλημα και ότι εχω θέμα με την αυτοεκτίμηση μου. Είμαι μόνη με την έννοια του ότι δεν εχω κάποιον να μιλήσω για μένα. Ίσως και να παω αλλά πως να μιλήσω για όλα; δεν εχω το θάρρος να μιλήσω για το βιασμό ντρέπομαι
28-01-2016, 21:34 #65
Έτυχε να μιλήσω σε κάποιους ανθρώπους γι'αυτό αλλά χωρίς να τους εχω απέναντι μου. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Ο πρώην έβλεπε ότι ήμουν τότε πολύ χάλια ψυχολογικά κι απομακρυνόταν. Τώρα που συναντηθήκαμε μου είπε ποιος λέει πράγματα γι'αυτόν και αν ο φίλος του είπε τίποτα κακό γι'αυτόν
29-01-2016, 12:23 #66
Nikii συνηθως το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να καταλαβει καποιος και να παραδεχτει οτι υπαρχει καποιο προβλημα. Οχι μονο στον τροπο που σκεφτεται, που αντιδρα σε διαφορες καταστασεις αλλα και στο πως αντιλαμβανεται τα γεγονοτα που συμβαινουν γυρω του. Απο εκει πρεπει να ξεκινησεις. Αυτο ειναι ισως το πιο δυσκολο αλλα ταυτοχρονα και το πιο σημαντικο βημα που πρεπει να κανεις. Να καταλαβεις οτι οι ο τροπος που εχεις αποτυπωσει τα γεγονοτα στο μυαλο σου και ο τροπος σκεψης σου δεν ειναι σωστος...Και οτι πραγματικα πρεπει να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Βρες καποιον ψυχιατρο ή ψυχολογο οπωσδηποτε. Αν ειχες καποιο αλλο προβλημα,σωματικο, αν π.χ. ειχες χτυπησει το ποδι σου ή το χερι σου δεν θα πηγαινες σε γιατρο; Και τον χρονο θα εβρισκες και τα λεφτα. Το ιδιο πρεπει να κανεις και τωρα. Ακου λιγο την ψυχη σου, που σου φωναζει απεγνωσμενα οτι ποναει και σου ζηταει βοηθεια και οτι μονο εσυ μπορεις να την βοηθησεις. Ολα τα μελοι του forum σε παρακαλαμε να δεις εναν ειδικο... Πηγαινε σημερα κιολας, κανε το πρωτο βημα, ζητα βοηθεια.
29-01-2016, 12:28 #67
αν και μπουφος, πολυ σωστα τα λες
29-01-2016, 12:57 #68
Νίκη θυμάμαι τι είχες πει για τον προηγούμενο ψυχολόγο, ότι η μητέρα σου είχε κάποια εργασιακή σχέση μαζί του και γι'αυτό φοβόσουν. Κατανοητό ειδικά σε μια μικρή κοινωνία αν λες ότι η πόλη σου έχει μόνο εναν ψυχολόγο. Το γεγονός όμως ότι δεν λειτούργησε με τον συγκεκριμένο δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η ψυχοθεραπεία γενικά για σένα. Θυμάμαι ότι μένεις σχετικά κοντά σε μεγάλη πόλη. Βρες έναν ψυχολόγο και πήγαινε μια ή δυο φορές το μήνα. Εκεί μακρυά από την πόλη σου δεν θα έχεις το άγχος μη μαθευτεί κάτι. Επίσης καμιά ντροπή δεν πρέπει να νιώθεις για ότι σου συνέβη. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι πώς θα βοηθηθείς, πώς θα κάνεις το καλύτερο για σένα. Αφού τόσα χρόνια προσπάθησες μόνη σου να το ξεπεράσεις και δεν το κατάφερες γιατί δεν προσπαθείς και τον τρόπο που σου λέμε εμείς; Ο ψυχολόγος θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που λες ότι χρειάζεσαι: θα είναι ένας άνθρωπος που θα μπορείς να μιλήσεις για σένα.
29-01-2016, 14:38 #69
εγω παντως θα λεγα οτι αν δε θες να πας σε ψυχολογο (πας δε πας δικο σου θεμα ειναι)
μαλον θα πρεπε να σε απασχολησει αυτη η φραση B]θα έπρεπε. Τα πράγματα έφτιαξαν κάπως όμως νιώθω μόνη. Εχω ανάγκη από έναν άνθρωπο. (δεν πιστεύω στους γάμους δεν θέλω παιδιά αν οι καταστάσεις είναι δύσκολες δεν εχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους) μήπως κι αυτοί που προχωρούν σε αυτα ξέρουν τι τους γίνεται;
αν εχασες την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους πρεπει να την ανακτησεις αν περιμενεις καπια βελτιωση αφου οσο δεν την εχεις εισβαρος σου ειναι... δε θα ειναι εισβαρος τον αλλων ουτε του ψυχολογου αφου αν δε πας εσυ θα παει καπιος αλλος κ τα ραντεβου του ετσι κ αλλιως θα γεμισουν.αλλα μην επιχειρισεις να εμπιστευτεις ενα ακομα λαθος ατομο που θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτον δηλαδη θα ναι εχθρικος θα μιλα ασχημα κ απο την αρχη θα σου διχνει ποσο ακαταληλος ειναι γι αυτο (γιατι δε πιστευω το οτι αυτος εξ αρχης δε σου εδειξε καπια δειγματα για το πως ειναι εξαρχης θα σου μιλαγε ασχημα φανταζομαι)κ με σκοπο να επαληθευσεις τις κακες πεποιθησεις σου γιατι οταν εχεις κακη πιστη σε ενα πραγμα αυτο φταιει για ολα.η κακη πιστη οδηγει σε κακους ανθρωπους αφου οτι πιστευεις το ελκεις.
29-01-2016, 20:36 #70
Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς ψυχολόγος να με βοηθήσει. Πάλι στα ίδια γυρνάω. Τι θα μου πει ο γιατρός θα γυρίσει τον χρόνο πίσω για να μην ξανακάνω λάθος βήματα; Η μήπως θα με βοηθήσει να πάθω αμνησία; τρία τέσσερα χρόνια χάπια έπαιρνα και κοιμόμουν σαν βόδι όλη μέρα. Ένα σωρό πράγματα μου έλεγε κι όσα και να μου έλεγε το μυαλό μου ήταν το ίδιο κολλημένο. Πάλι αν παω χάπια θα μου δώσει γιατί ειδικά αυτές τις μέρες είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα κοιμάμαι για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα. Είμαι 28 κάτι πρέπει να κάνω για τον εαυτό μου. Εκείνος έκανε εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω στον ίδιο θάνατο
29-01-2016, 20:43 #71
δεν ειναι το παρελθον μονο το προβλημα νικη.
και στο παρον τα βλεπεις λαθος.
εσενα το προβλημα σου ειναι το οτι δεν σε ηθελε για κοπελα του μετα απο ολα οσα εγιναν, αντι να θελεις να τιμωρηθει η εστω να εξαφανιστει απο την ζωη σου.
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο προβληματικο ειναι αυτο ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, και οχι στο παρελθον?
29-01-2016, 21:05 #72
Όλα τα καταλαβαίνω απλώς είναι άσχημο να σε έχει χρησιμοποιήσει τόσο πολύ κάποιος, να μην σε έχει υπολογίσει ούτε σαν άνθρωπο συν όλα τα αλλα και να έρχεται στο τέλος να σου λέει ο ίδιος ότι είχε άλλη και παντρεύτηκε μια άλλη που σαφώς και τη σεβάστηκε παραπάνω κι εσένα σου φέρθηκε σαν σκουπίδι. Να μην έχει ούτε καν μετανοιώσει και να μιλάει τόσο ήρεμα. Να λέει ότι είμαι καλό κορίτσι και να δικαιολογούνται όλα με ένα ήμασταν μικροί. Έτσι είναι αν είμαστε μικροί έχουμε δικαίωμα να καταστρέφουμε τον κόσμο τότε
30-01-2016, 00:37 #73
Και γιατί από την αρχή έλεγε μην λες τίποτα σε κανέναν και πάντα έκρυβε ότι κάτι είχε μαζί μου κι όχι μόνο σε φιλικό επίπεδο
06-02-2016, 09:38 #74
Ρέα ήδη με είχε βιάσει ο φίλος του. Όταν ήρθε αυτός ήδη με βίαζε δεύτερη φορά ο φίλος του. Με πήρε από αυτόν με πήγε αλλού και με βίασε κι εκείνος. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να λεχθεί ομαδικός. Του το είπα πολύ αργά όμως ήξερε ότι ήμουν χάλια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν του είπα ποτέ ότι ο φίλος του το έκανε δεύτερη φορά. Από τότε πάντα υπήρχε όλο αυτό ανάμεσα μας γιατί ποτέ δεν το ξέχασα αλλά ούτε αυτός το ξέχασε. Πίστευε για πολύ καιρό ότι έκανα κάτι με τον φιλο του επειδή το ήθελα. Εκείνος προχώρησε εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ. Με τρομάζει να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να αγαπήσει κάποιον γι'αυτό κι ελέγχω τα πράγματα ως εκεί που θέλω εγώ
06-02-2016, 11:25 #75
θα δειξω τα ποστ σου σε ατομα που γνωριζουν τις νομικες διαδικασιες για να σε εντοπισουμε και να ενημερωσουμε τους δικους σου για την κατασταση σου..και να τους "αναγκασουμε" να φροντισουν για το παιδι τους!! ειτε διανοητικα ειτε ψυχολογικα ..εισαι ανικανη να βοηθηθεις απο μονη σου..δεν πάει αλλο νικη!