Ποσο καιρο ειστε χωρις σχεση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    Εμένα με χαλάει που ως τώρα δεν έχω τελειώσει τη σχολή μου, δεν έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό (αφού δεν έχω τελειώσει, πώς να κάνω?). Πρώτες μου επιλογές: Utrecht, Leiden, Lund, Leuven, Copenhagen/Amsterdam), δεν έχω δει τους Dead Can Dance live (σοβαρά τώρα, σκάω), και άλλα πολλά... Μια φορά έκανα τη μαλακία να ασχοληθώ με το άλλο φύλο, δεν το έκοβα καλύτερα, lol ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Εμένα με χαλάει που ως τώρα δεν έχω τελειώσει τη σχολή μου, δεν έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό (αφού δεν έχω τελειώσει, πώς να κάνω?). Πρώτες μου επιλογές: Utrecht, Leiden, Lund, Leuven, Copenhagen/Amsterdam), δεν έχω δει τους Dead Can Dance live (σοβαρά τώρα, σκάω), και άλλα πολλά... Μια φορά έκανα τη μαλακία να ασχοληθώ με το άλλο φύλο, δεν το έκοβα καλύτερα, lol ...
    + Αν περπατούσα κιόλας (προ πάντων υγεία, κι ας μου λείπει και αυτό), πιθανότατα να ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Αφιερωμένο στους, συμπαθέστατους κατά τα άλλα, WhyAlwaysMe? και wjsrp!

Senior Member
    + Αν περπατούσα κιόλας (προ πάντων υγεία, κι ας μου λείπει και αυτό), πιθανότατα να ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Αφιερωμένο στους, συμπαθέστατους κατά τα άλλα, WhyAlwaysMe? και wjsrp!
    Εχεις καποιο κινητικο προβλημα?

Senior Member
    Ναι, δεν περπατάω από 10 χρονών! Ούτε στα χέρια έχω δύναμη, κάνω περιορισμένες κινήσεις...

Senior Member
    Ναι, δεν περπατάω από 10 χρονών! Ούτε στα χέρια έχω δύναμη, κάνω περιορισμένες κινήσεις...
    Εισαι σε καροτσακι η περπατας με δυσκολια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Εισαι σε καροτσακι η περπατας με δυσκολια?
    Σε ηλεκτρικό αμαξίδιο, δεν μπορώ ούτε για λίγο να σταθώ στα πόδια μου.

Senior Member
    Σε ηλεκτρικό αμαξίδιο, δεν μπορώ ούτε για λίγο να σταθώ στα πόδια μου.
    Μπραβο που συνεχιζεις να ζεις με αυτο, μακαρι να ζησεις ευτυχισμενα καποια στιγμη.

Senior Member
    Αν εκπληρώσω τους ανωτέρω στόχους, θα είμαι ευτυχισμένη! Να είσαι καλά! :D

Senior Member
    Αν εκπληρώσω τους ανωτέρω στόχους, θα είμαι ευτυχισμένη! Να είσαι καλά! :D
    Μακαρι να τους εκπληρωσεις λοιπον!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κατ αρχην , λογω ηλικιας μου , 54 , δεν ξερω απο φεις , δεν εχω , ουτε πηγαινω πλεον σε clubs , αλλα παντα ημουν ανοιχτος σε προξενια , δεν μενοχλει καθολου , εχω φτασει μεχρι να πω στον παπα της ενοριας μου , να πει σε μια κοπελα που ειδα στην εκκλησια οτι μου αρεσει , το ειπε ο ανθρωπος , και βγηκαμε !! μια χαρα κοπελα ...........δεν ξερω βεβαια την ηλικια σου , σιγουρα εισαι αρκετα μικροτερος μου , διοτι εχω καταλαβει οτι οι γνωριμιες σημερα δεν ειναι τοσο ευκολες οσο παλια , που εβλεπες μια κοπελα σε μια φιλικη παεα , και πηγαινες και της μιλαγες κατ ευθειαν ........εχει γινει περιεργη η κατασταση με τα φεις και τα λοιπα μεσα κοιν. δικτυωσης , τα οποια δεν συμπαθω διολου , ουτε τα χρησιμοποιω.............παντως πιστευω ,κρινοντας εξ ιδιων , οτι ανεισαι επικοινωνιακος , πιανεις και σημερα ευκολα κουβεντα , οι κοπελες αισθανονται εξ ισου μοναξια , και ειναι ευκολες στη κουβεντα ........
    Γιατί μου θυμίζει ταινία Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ? :)

Member
    εναμιση χρονο. αλλα τελευταια υπαρχει καποιος που εχει μπει στη ζωη μου και με κανει να νιωθω ωραια, με κανει να γελαω, ειναι λεβεντης με μυαλο που κοβει.

να πας ουτρεχτη με την πρωτη ευκαιρια, ειναι τελεια! <3 και εχει πολυ φοιτητοκοσμο. αν βρεις κατι καλο απο μεταπτυχιακα αυτο θα προτεινα. αλλιως αμστερνταμ.
    dead can dance και γω το εχω καημο που δεν πηγα οταν ειχαν ερθει ελλαδα :~|

Senior Member
    Quote Originally Posted by yanat View Post
    εναμιση χρονο. αλλα τελευταια υπαρχει καποιος που εχει μπει στη ζωη μου και με κανει να νιωθω ωραια, με κανει να γελαω, ειναι λεβεντης με μυαλο που κοβει.

να πας ουτρεχτη με την πρωτη ευκαιρια, ειναι τελεια! <3 και εχει πολυ φοιτητοκοσμο. αν βρεις κατι καλο απο μεταπτυχιακα αυτο θα προτεινα. αλλιως αμστερνταμ.
    dead can dance και γω το εχω καημο που δεν πηγα οταν ειχαν ερθει ελλαδα :~|
    Εσένα σε αγαπάω, ε!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Γιατί μου θυμίζει ταινία Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ? :)

Μαλλον επειδη ανηκω στην παλια γενια , οχι τοσο παλια , αλλα παλαιοτερη , επειδη ειπα στο παπα της ενοριας μου, για την κοπελα ? ε , θυμιζει λιγο ταινια .............και παπας , κλασικος , 65αρης , γενειοφορος , αλλα σιγα μην κολωσω να μιλησω στον παπα , γιατι να μην το κανω ?

Παντως ειναι καπως αστειο , οντως !

Member
    Σχέση...???τι είναι αυτό....????..έχει κανείς πραγματική σχέση ...??είμαστε σε θέση να έχουμε μια πραγματική σχέση...???αν και είμαι μιας ηλικίας τώρα πια παντρεύτηκα έκανα παιδιά κατάλαβα ότι δεν είχα ποτέ πραγματική σχέση με κανένα πλήρη απογοήτευση αλλά αντί άλλων ...ξαφνιαστηκα τρελάθηκα τίποτα αληθινό άβυσσος ή ψυχή του ανθρώπου..και το θέμα είναι πως καταπίνει κανείς το πικρό ποτήρι της αποκαθήλωσης των πάντων ...!!! Πως να πιστέψω πάλι σε σένα πάνω σου πάλι να στηρίχθω...δηλαδή στον εαυτό μου τώρα πια....καλή χώνεψη.....!!!!

Member
    Εσένα σε αγαπάω, ε!!!!!!!!!
    βασικα επισης, οταν ειδα το νικ σου σε λατρεψα γιατι διαβασα κατα λαθος "glasgowdance" και μου θυμισε ΚΑΤΙ... <3 κι ακομα ετσι το διαβαζω

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast