Results 16 to 30 of 63
Thread: Λακης Λαζοπουλος και φθονος
-
18-02-2016, 18:56 #16WhyAlwaysMe?Guest
- 18-02-2016, 19:01 #17
Δυστυχώς είναι μεγάλες αλήθειες αυτά που λες. Αυτά τα βοθροκάναλα είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ για τη χώρα. Γλύφουν απ'το πρωϊ μέχρι το βράδυ το κ**ο δντ και τους δυνάστες της χώρας με αποτέλεσμα να έχουν χαϊβανοποιήσει την πλειοψηφία του Ελληνικού με το ψέμα που τον έχουν φλομώσει. Δε μετανιώνω καθόλου που έχω να δω ειδήσεις στην τηλεόραση πάνω απο 5 χρόνια.
Και για ναμην παρεξηγηθώ, ούτε εγώ υποστηρίζω τον Λαζπουλο.
Τώρα, όσον αφορά το άλλο, ναι, ισχύει αυτό με τον φθόνο εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς επικρατεί η λογική του "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".
18-02-2016, 19:12 #18
Και ρε παιδια τι; αν καποιος κανει κατι λαθος δεν θα πρεπει να υπαρχει κριτικη; ειναι κακη η κριτικη; αν ειναι, να φτιαξουμε μια γκεσταμπο να ξερουμε τι και πως πρεπει να λεμε.
Ασε που στη συγκεκριμενη περιπτωση ειπε χοντροτατη μαλακια και αυτη σχολιαστηκε, οχι αν ειναι σωστος λαθος καλος κακος κτλ. Γιατι σας αρεσει η φιμωση, εξηγηστε μου
18-02-2016, 19:16 #19
Κατσε Σταυρουλα , αυτο με τον Κανακη δεν το ξερω , για να το λες , το δεχομαι , αλλα δεν εναι εκει το θεμα , δεν τον κατηγορησαν για ναρκωτικα , τον κατηγορησαν γα αυτοπροβολη , αλλα δεν επμενω , προφανως ξερεις πραματα που δεν ξερω γι αυτον ............................οσο για τον Λαζοπουλο , ειπα οτι δεν μαρεσει γενικως , ουτε τον παρακολουθω , απλα εφτασε σταυτια μου το γεγονος λογω της εκτασης που του δωσανε τα καναλια κι οι κατ ευφημισμον δημοσιογραφοι, τωρα αν επιτρεπονται χτυπηματα κατω απο την μεση , διοτι τετοιο ειναι , στον κυριο Σοιμπλε , αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα , εγω προσωπικα , ηταν δεν ηταν σε αναπηρικη καρεκλα , αν ειχα την δυνατοτητα , θα τον πλακωνα στις μπουνιες και τις κλωτσιες μεχρι να φτυσει αιμα ο βρωμοναζι , δλδ ειναι στο απυροβλητο ο Σοιμπλε , που κοροιδευει εμας , τους Ελληνες , εκ του ασφαλους επειδη ειναι αναπηρος ? εχει το ελευθερο για να δινει χτυπηματα κατω απο την μεση , διοτι αυτο κανει και αυτος , και εμεις καθομαστε και τον ακουμε ? οχι , δεν το δεχομαι , ειτε ειναι αναπηρος ειτε οχι , απο μενα θα ειχε την ιδια μεταχειρηση , αν ειχα την δυνατοτητα , που δεν την εχω , ειναι παλι σαν να λυπομαστε τους αναπηρους , πολυ προσβλητικο γι αυτους ..........................
18-02-2016, 19:31 #20
Δεν τον υποστηρίξαμε σε καμία περίπτωση τον λαζπουλο. Απλά λέμε σε ποιόν αρχικά προοριζόταν το σχόλιο που έκανε.
Εμ, αυτό ήδη γίνεται τώρα γιατί θέλουνε να φιμώσουν τον ελεύθερο λόγο στο διαδύκτιο η κύρια... μπουζουκόβιου. Δε μας αρέσει καθόλου η φίμωση. Είναι πρώτης τάξεως μορφή φασισμού.
18-02-2016, 19:57 #21
Οχι αγγελε, δεν εχει ασυλια κανεις λογω αναπηριας. Δεν θεωρω σωστο εχει. Αλλα αλλο να λες ο σοιμπλε ειναι εγκληματιας για του α β γ δ λογους , οι οποιοι ειναι και αληθεις και διασταυρωμενοι και αντικειμενικοι, και αλλο να τον αναθεματιζεις λεγοντας τον σακατι, λες κ η κινητικη του αναπειρια ειναι η παθογενεια η οποια τον κανει "κακο" η "λαθος". Το λεω γιατι με την ιδια λογικη, θα θεωρουσα το ιδιο ακυρο οποιονδηποτε δεν ειχε να παραθεσει στοιχεια κατα μου κ ελεγε απλως " η τρελη" η " η καταθλιπτικη" η οτιδηποτε.
Θεωρω πως οταν μισουμε καποιον πρεπει να ξερουμε γιατι κ οχι να χρησημοποιουμε την αναπειρια η την αρρωστια ως βρισια
18-02-2016, 20:07 #22
Δεν ξερω Σταυρουλα , δεν μιλαμε για ασθενεια , τον πυροβολησαν , το 93 , για τις Ναζιστικες του ιδεες , και πολυ καλα του εκαναν , αν ηταν ο Χιτλερ αναπηρος , σε καροτσακι, δεν θα επρεπε να τον καταδικασουμε ? εδω , Σταυρουλα , μιλαμε για πολεμο , και η χειροτερυη μορφη βιας , ειναι η πεινα , που μας καταδικασε ο Σοιμπλε κι οι ομοιοι του , αυτο ειναι γνωστο , και στον πολεμο ολα επιτρεπονται ......................
18-02-2016, 20:08 #23
Εσυ κι εγω εχουμε κτθλψη απο ασθενεια , δεν μας πυροβολησε καποιος .............δεν δωσαμε λαβη να μας πυροβολησουν , αυτος εδωσε ..........
18-02-2016, 21:30 #24
http://olympia.gr/2015/02/10/die-ver...heit-schauble/
Aυτος ειναι ο κυριος Σοιμπλε , που αδικως κατηγορει ο Λαζοπουλος ..............ανθρωπομορφο κτηνος τον αποκαλει το ξενο αρθρο ..........δυστυχως ο Λαζοπουλος ηταν επιεικης με αυτο το κτηνος , που επισης δυστυχως η σφαιρα τον αφησε αναπηρο και δεν τον σκοτωσε , βρωμοναζι , βρωμογερμαναραδες , κακο ψοφο ναχουν κατι τετοια τερατα , αναθεμα τον τον αληταρα .....................και εχει και δημοτικοτητα , 65% , φανταστητε τι λαος κανει κουμαντο στην Ευρωπη , γουσταρουν ΤΕΡΑΤΑ ...................ΤΥΠΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ , .............Last edited by Macgyver; 18-02-2016 at 22:08.
18-02-2016, 22:40 #25
Οπως και να εμεινε σε αναπηρικη καρεκλα, δεν δικαιολογει κατ εμενα η γενικολογια του λαζοπουλου οτι εχει απωθημενα επειδη ειναι σακατης κ τα βγαζει πανω μας, πολιτισμενη θεση που να στεκει. Αν θεωρεις πως χριζεις σεβασμου, πρεπει να λειτουργεις με σεβασμο. Δευτερον, θεωρω τον Σοιμπλε πολυ καλυτερο πολιτικο απο ολη την ελληνικη βουλη συνολικα, κι αυτο διοτι προασπιζεται τα συμφεροντα αυτων που το εξελεξαν. Ειναι κακος με τους ελληνες, συμφωνοι, αλλα ποτε οι ελληνες πολιτικοι θα ενδιαφερθουν για τα συμφεροντα του λαου που υποτιθεται πως υπηρετουν; κι αν δεν ηταν ο σοιμπλε θα ηταν αλλος, οσο οι πολιτικοι δεν προασπιζονται το κοινο καλο αλλα εξυπηρετουν ιδιωτικα συμφεροντα και μικροπολιτικες. Πιο ευστοχο και ουσιαστικο και καυστικο θα ηταν να τον παρομοιαζε με πολιτικη ταραντουλα, που ειναι κιολας, παρα η προσβολη που ηταν αδεια ουσιας και ακρως εμπαθης.
Τελος, ακομη κι αν δεχτουμε πως βρισκομαστε σε πολεμο οπως λες, τον λαζοπουλο ποιος τον ορισε εκπροσωπο μου να λεει τις σαχλαμαρες του; ως τι βγηκε και εξεφρασε την τραγικη αυτη θεση; η σατυρα οπως ολες οι μορφες τεχνης εκφραζουν τη ζωη, επομενως και την πολιτικη οπως την ορισε ο πλατ νας, οταν η αληθεια αντικατασταθει απο εμπαθεια, τοτε δε μιλαμε για τεχνη αλλα για ωμη δημαγωγια
18-02-2016, 23:01 #26
Originally Posted by kutchunie;593447[B
Δηλαδή για το συμφέρον μας,ας ισπεδώσουμε όλους τους αδύναμους σε σχέση με εμάς λαούς?
Πήγαινε κάποια χρόνια πίσω και δες την ιστορία της Ελλάδας.
Έλα στο τώρα και δες ξανά την Ελλάδα ή στο τώρα δες την Συρία και τα σχετικά.Τέσπα είναι μεγάλο θέμα.
Όσο γι αυτό που είπε ο Λαζόπουλος (που χ*στηκα για τον λαζόπουλο και τον κάθε λαζόπουλο),ήταν απλά μια βλακεία της στιγμής.Άστοχο σχόλιο.Το ότι βγήκαμε όλοι οι Έλληνες να τον κρίνουμε όταν έχουμε όλες τις ράμπες αναπήρων με αυτοκίνητα,αυτό με ξεπερνάει.Ας κοιτάξουμε και λίγο την καμπούρα μας κι ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.
19-02-2016, 00:09 #27
Συμφωνώ με kutchunie σε ολα. Απαράδεκτος ο Λαζοπουλος. Δεν επρεπε να ειπωθούν αυτα που ειπε. Εχει κολλήσει και λεει βλακείες. Αλλα ποτέ δεν ειχε επιχειρήματα. Και πάντα ειχε εμμονές. Οποτε δεν ειναι οτι αυτός αλλαξε προς το χειρότερο. Πάντα τα ίδια ηταν. Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον παρακολουθούν.
19-02-2016, 00:25 #28
Άγγελε, δε συμφωνώ ότι η σφαίρα θα έπρεπε να είχε σκοτώσει τον Σόιμπλε, όπως και κανέναν δηλαδή, όσο κακός άνθρωπος και αν είναι. Προσωπικά δεν έχω άχτι τον Σόιμπλε, το συμφέρον της χώρας του κοιτάει να διασφαλίσει, όχι το δικό μας. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Λαζόπουλος, αλλά τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο για να εννοούσε αυτό που είπε, ασχέτως αν ασπάζεται την "ιδέα" του.
19-02-2016, 03:13 #29
Πόσο συμφωνώ σε αυτο...
Ειναι λιγο για γελια και δακρυα πολλες καταστασεις που βγηκαν στο φως την τελευταια 5 ετια.
Τεσπα... ας μην επεκταθω.
Το μαθημα - κυρηγμα του ρατσισμου εχει περασει σε αλλη γκαμα τωρα... απο εκει που ηθελαν να περασουν στα παιδια την διαφορετικοτητα φυλετικα, τωρα το εχουν γυρισει στο ζητημα, gay,bi κτλ. Στην ταυτοτητα ερωτικων επιλογων, που αν μη τι αλλο εδω ενηλικοι ανθρωποι αρνουνται να αποδεχθουν το δικαιωμα στην επιλογη, ποσο μαλλον ανηλικοι που τρωνε αμασητο οτι παραγεται μαζικα σε σειρες, κινηματογραφο, lifestyle και εχει γινει ενα μπαχαλοοοο.
Παλι ωθουν δηλαδη τον κοσμο να εστιαζει στο δεντρο και οχι στο δασος.
Θα μαθεις δλδ π.χ το παιδι να μην βριζει την αννουλα που εχει μαμαδες αλλά το παιδι θα συνεχισει να βριζει στην αυλη την κατερινα που εχει συνδρομο Asperger ή Down...
Φερνω ενα παραδειγμα της ουσιαστικης ελλειψης αναγνωρισης διαφορών.
Δεν θα πω φταιει ο γονεας και ολη η κοινωνια... γιατι και απο εμας τους ιδιους τον καθε εναν ξεχωριστα και ταυτοχρονα σε ομαδα μπαινουν λιθαρακια αλλαγων, αλλο αν γκρεμιζονται.
Αλλά δεν μπορω να μην δεν σχολιασω τις παπατζες που ακουω και βλεπω."Make sure your worst enemy isn't you"
19-02-2016, 07:07 #30
Aντιγονη , οτι ειναι εξυπνος ο Λαζοπουλος , δεν υπαρχει αμφιβολια , δεν σημαινει οτι ενας εξυπνος ανθρωπος πρεπει να ειναι αρεστος , εμενα δεν μου αρεσει ο Λαζοπουλος , καθολου , αλλα χαζος , δεν ειναι , εκμεταλλευεται το ταλεντο του , σε υπαναπτυκτους ανθρωπους , που τον θεωρουν αστειο , και τα κονομαει , δεν κλεβει κανεναν ................................κι εγω πιστευω οτι του ' ξεφυγε ' αυτο που ειπε , σε ολους μας ξεφευγουν μ@λακιες ενιοτε , ανθρωποι ειμαστε , οσο για τον Σοιμπλε , αν επιτρεποταν ο φονος , θα τον εκτελουσα αυτοπροσωπως , αυτοδικια ? ισως .........................προτιμω να γινομαι κακος , παρα να καταπινω την μ@λακια του καθενος , ειναι πιο υγιες .........................