Λακης Λαζοπουλος και φθονος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Εγω δεν τον βλεπω τον Λαζοπουλο , ποτέ.............μαρεσε το ραδιο αρβυλα ,

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση)

, αλλα πλεον εχει στερεψει το χιουμορ και η εκπομπη καλυτερα να τελειωσει ...............ηταν η μονη που αξιζε κατ εμε στην TV , τα προηγουμενα χρονια , που ειχαν κεφι ...................

ΑΓΑΠΗΤΕ ,ΑΕΟΝ , ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΝΑΚΗ , ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ #15 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟς ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ................ΔΛΔ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ.......
    Last edited by Macgyver; 19-02-2016 at 19:31.

Senior Member
    απο οσο γνωριζω ο Σοιμπλε ειναι ο δημοφιλεστερος πολιτικος στην Γερμανια ,και δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των σημερνων Γερμανων ειναι ναζιστες και παραλογοι ανθρωποι (εχω επισκεφτει πολλες φορες την χωρα για δουλειες και τουρισμο )!

Απλα ειναι ειναι μια κοινωνια που ξερει οτι 2+2 κανει 4, και οτι αν κερδιζεις 4 και ξοδευεις 5, τοτε θα πρεπει καποιο κοροιδο φιλανθρωπος η δανειστης να σου δινει το 1 που σου λειπει.

αυτο ειναι ειτε ουτοπικο η σε μακροχρονη βαση καταστροφικο!
    ομως η παιδεια μας δεν μας επιτρεπει να αντιληφθουμε κατι τοσο απλο ,και καταφευγομε σε σεναρια με συνωμοσιες κατα του εθνους.

περισσοτερη δουλεια και λιγοτερη φιγουρα!

Banned
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    απο οσο γνωριζω ο Σοιμπλε ειναι ο δημοφιλεστερος πολιτικος στην Γερμανια ,και δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των σημερνων Γερμανων ειναι ναζιστες και παραλογοι ανθρωποι (εχω επισκεφτει πολλες φορες την χωρα για δουλειες και τουρισμο )!

Απλα ειναι ειναι μια κοινωνια που ξερει οτι 2+2 κανει 4, και οτι αν κερδιζεις 4 και ξοδευεις 5, τοτε θα πρεπει καποιο κοροιδο φιλανθρωπος η δανειστης να σου δινει το 1 που σου λειπει.

αυτο ειναι ειτε ουτοπικο η σε μακροχρονη βαση καταστροφικο!
    ομως η παιδεια μας δεν μας επιτρεπει να αντιληφθουμε κατι τοσο απλο ,και καταφευγομε σε σεναρια με συνωμοσιες κατα του εθνους.

περισσοτερη δουλεια και λιγοτερη φιγουρα!
    εχεις δίκιο, αλλα ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό!... το ζητούμενο της ευρώπης δεν είναι να εξοφλήσουμε το 1 αλλα να συνεχίσουμε να χρωστάμε 5 δίνοντας 10 κάθε φορα. σοιμπλε έχει πιαστει επαυτοφώρο να δωροδοκειται και οι γερμανοι εξακολουθούν να το ψηφίζουν.. είναι ενας περίεργος λαος με ασχημο παρελθον και ασχημο παρόν!..μεμονομένα ο κάθε γερμανος δεν ξέρω πως είναι, μπορει να ναι και οι καλύτεροι άνθρωποι αλλα οι επιλογες τους στην ηγεσία κατα καιρούς εχει μια κινκι εκβαση ...παγκοσμίως!!
    και φυσικα υπάρχουν ακομα νεοναζι πάντου και η γερμανια ειναι πάντα η μητροπολη του ναζισμου!

Senior Member
    Ο πατερας μου , ηταν αντιπροσωπος επι πολλα χρονια γνωστης Γερμανικης εταιρειας αυτοκινητων , και παροτι εχουμε ζησει 10 χρ. στην Γενευη , αυτο που εχει να πει για τους Γερμανους , ειναι οτι ειναι ο πιο σκατολαος που εχει γνωρισει , απαραδεκτοι , σκατοφαρα , κρυπτοναζιστες ενα 60 % ............για τους Ελβετους εχει πολυ καλη γνωμη .................................................. .......αλλωστε κυκλοφορει και το αστειο , οτι η Γερμανια ειναι μια οκ χωρα , οι Γερμανοι ειναι το προβλημα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Με όλο το σεβασμό,χωρίς δόση ειρωνίας ή επίθεσης,μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις λίγο οικονομία για να καταλάβεις πως δουλεύει το οικονομικό σύστημα.

Δηλαδή για το συμφέρον μας,ας ισπεδώσουμε όλους τους αδύναμους σε σχέση με εμάς λαούς?
    Πήγαινε κάποια χρόνια πίσω και δες την ιστορία της Ελλάδας.
    Έλα στο τώρα και δες ξανά την Ελλάδα ή στο τώρα δες την Συρία και τα σχετικά.Τέσπα είναι μεγάλο θέμα.

Όσο γι αυτό που είπε ο Λαζόπουλος (που χ*στηκα για τον λαζόπουλο και τον κάθε λαζόπουλο),ήταν απλά μια βλακεία της στιγμής.Άστοχο σχόλιο.Το ότι βγήκαμε όλοι οι Έλληνες να τον κρίνουμε όταν έχουμε όλες τις ράμπες αναπήρων με αυτοκίνητα,αυτό με ξεπερνάει.Ας κοιτάξουμε και λίγο την καμπούρα μας κι ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.
    Οικονομολογος ειμαι ντουβρουτζα. Τι νομιζεις πως ειναι ο καπιταλισμος; φιλανθρωπικο συστημα που προαγει την ισονομια κ την ισοτητα; δεν λεω πως μου αρεσει, αλλΑ οτιδηποτε εχει να κανει με εξουσια η δυναμη, οπως η οικονομια, η αξια της ανθρωπινης ζωης ειναι δυστυχως αμεληταια. Επισης, θεωρητικα οι τραπεζες ειναι οι οικονομικοι οργανισμοι οι οποιοι εκτος των αλλων ειναι υπευθυνοι για την μετακινηση κεφαλαιων απο τους εχοντες στους μη με σκοπο την δημιουργεια αξιας. Αυτο λεει η οικονομικη θεωρια. Ισχυει λες;
    επισης οσον αφορα την ιστορια, ο κοσμος με φωτια και με μαχαιρι προχωρουσε παντα, υπηρχαν παντα μικρες φωτεινες στιγμες στην ιστορια της ανθρωποτητας, αλλα η ζυμωση για την υπερισχυση του δυνατου ειναι κατι σαν ενστικτο. Δε νομιζω να αλλαξει αυτο

Και ναι εχεις απολυτο δικιο για τις ραμπες, αλλα η μια ασχημοσυνη δε μετατρεπει αυτοματα την αλλη ελαφρυτερη ουτε αναξια κριτικηε

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο πατερας μου , ηταν αντιπροσωπος επι πολλα χρονια γνωστης Γερμανικης εταιρειας αυτοκινητων , και παροτι εχουμε ζησει 10 χρ. στην Γενευη , αυτο που εχει να πει για τους Γερμανους , ειναι οτι ειναι ο πιο σκατολαος που εχει γνωρισει , απαραδεκτοι , σκατοφαρα , κρυπτοναζιστες ενα 60 % ............για τους Ελβετους εχει πολυ καλη γνωμη .................................................. .......αλλωστε κυκλοφορει και το αστειο , οτι η Γερμανια ειναι μια οκ χωρα , οι Γερμανοι ειναι το προβλημα..........
    ε ενταξει, υπάρχει υπερβολη σε όλο αυτό ... ουτε αγιοι ουτε και δαιμονες ειναι!... έχουν να αναδείξουν και θετικα στοιχεια.

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Οικονομολογος ειμαι ντουβρουτζα. Τι νομιζεις πως ειναι ο καπιταλισμος; φιλανθρωπικο συστημα που προαγει την ισονομια κ την ισοτητα; δεν λεω πως μου αρεσει, αλλΑ οτιδηποτε εχει να κανει με εξουσια η δυναμη, οπως η οικονομια, η αξια της ανθρωπινης ζωης ειναι δυστυχως αμεληταια. Επισης, θεωρητικα οι τραπεζες ειναι οι οικονομικοι οργανισμοι οι οποιοι εκτος των αλλων ειναι υπευθυνοι για την μετακινηση κεφαλαιων απο τους εχοντες στους μη με σκοπο την δημιουργεια αξιας. Αυτο λεει η οικονομικη θεωρια. Ισχυει λες;
    επισης οσον αφορα την ιστορια, ο κοσμος με φωτια και με μαχαιρι προχωρουσε παντα, υπηρχαν παντα μικρες φωτεινες στιγμες στην ιστορια της ανθρωποτητας, αλλα η ζυμωση για την υπερισχυση του δυνατου ειναι κατι σαν ενστικτο. Δε νομιζω πως τα ενστικτα

Και ναι εχεις απολυτο δικιο για τις ραμπες, αλλα η μια ασχημοσυνη δε μετατρεπει αυτοματα την αλλη ελαφριτερη ουτε αναξια κριτικηε
    εγω δεν βλέπω πια να υπάρχει κανενα πραγματικό συστημα, πέρα απο την ασυδοσία των ισχυρών χρηματηστηριακών και τραπεζών. οταν τα μαθηματικά φευγουν απο το παράθυρο ... η λογική φεύγει επεισης!
    μια οι κυπριοι τωρα οι αναπηροι... ή γιναμε πολυ ευθικτοι ή ολα αυτα είναι μπαρουφες των μμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    melissa, αυτο που σου ειπε η Ρεα εννοω. Δεν εχω προθεση να μειωσω ή να ζυγισω κανενος το δικαιωμα να αγωνιστει για σεβασμο. Εγω ηθελα να τονισω πώς μεσω των ΜΜΕ αναπαραγουν ανα περιοδους με εμφαση ενα θεμα ως Ρατσισμο παραβλεποντας τις υπολοιπες μορφες ρατσισμου. Φανταζομαι πως εχεις συναντησει στην ζωη σου ανθρωπους να λεν πως δεν ειναι αλλά να αναφερονται με μένος σε μια παθηση ή σταση ζωης. Ο ρατσισμος πληγωνει, περιθωριοποιει, ευνουχιζει. Όπου και εαν στρεφεται. Οσο για τις αλλαγες αν εγω λεω σε ενα παιδι πως η ανακυκλωση βοηθαει τον πλανητη γη και δεν την εφαρμοζω ή πεταω απο το παραθυρο αυτοκινητου οτι βρω, εχω ευθυνη. Αν λεω σε ενα παιδι πως ο ρατσισμος δεν ειναι σωστος και βριζω και χυδαιολογω απεναντι σε εναν ανθρωπο πχ που ηρθε μεταναστης τι μηνυμα του δινω ? οτι δεν βριζουμε εγχωριους αλλα ολους τους αλλους ναι ? Αν του πω να αρκειται σε αυτα που του προσφερουν οι γονεις του αλλά του γκρινιαζω για το ποσα θα ηθελα και δεν εχω τι του λεω ?
    Ξεκιναει και απο εμας, εφοσον ειμαστε ενηλικοι με διαθεση για αλλαγη. Εαν δεν ειμαστε τοτε απλα συνεχιζεται το εργο που ετσι και αλλιως υπαρχει.
    * Σε ευχαριστω Ρεα.
    Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτα που λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ε ενταξει, υπάρχει υπερβολη σε όλο αυτό ... ουτε αγιοι ουτε και δαιμονες ειναι!... έχουν να αναδείξουν και θετικα στοιχεια.

Γιατι ρεα , εχεις συνεργαστει μαζι τους επι 30 χρονια , οπως ο πατερας μου , σε μεγαλη κλιμακα , και εχεις αποψη ?

Senior Member
    ηε

Σταυρουλα , ο καομμουνισμος κατερρευσε , και μετα απο 120 χρονια , καταρρεει κι καπιταλισμος ......................μεσα απο το μπαχαλο αυτο που γινεται τωρα , δεν ξερει κανεις με ποιον τροπο , με πολεμο η με καποια μορφη βιας οπωσδηποτε , που ολα προιωνιζουν κατι τετοιο , μυριζει ηδη μπαρουτι , βλεπε μεταναστες κατα εκατομμυρια , απο την ανατολη , θα προκυψει ενα νεο συστημα , που ουδεις ξερει τι μορφη θα εχει ...............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    α!

Αυτο ειναι το κακο, οτι ο ναζι Σοιμπλε , εχει την μεγαλυτερη δημοτικοτητα στην Γερμανια, αυτο λεει πολλα για τους Γερμανους..........

Senior Member
    [QUOTE=Macgyver;593440]http://olympia.gr/2015/02/10/die-ver...heit-schauble/

Aυτος ειναι ο κυριος Σοιμπλε..........

Senior Member
    Σταυρουλα , ο καομμουνισμος κατερρευσε , και μετα απο 120 χρονια , καταρρεει κι καπιταλισμος ......................μεσα απο το μπαχαλο αυτο που γινεται τωρα , δεν ξερει κανεις με ποιον τροπο , με πολεμο η με καποια μορφη βιας οπωσδηποτε , που ολα προιωνιζουν κατι τετοιο , μυριζει ηδη μπαρουτι , βλεπε μεταναστες κατα εκατομμυρια , απο την ανατολη , θα προκυψει ενα νεο συστημα , που ουδεις ξερει τι μορφη θα εχει ...............................
    Συμφωνώ απόλυτως Αγγελε. Δεν λέω πως μου αρέσει ή το απολαμβάνω, μα η αγριότητα ώθησε την εξέλιξη.

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτως Αγγελε. Δεν λέω πως μου αρέσει ή το απολαμβάνω, μα η αγριότητα ώθησε την εξέλιξη.

Μα και ο κομμουνισμος , και ο καπιταλισμος , ειναι δυο οικ. συστηματα , με πολλα κενα , ηταν θεμα χρονου να ληξουν αμφοτερα ........κανεις δεν το απολαμβανει ........η αγριοτητα της ανισοτητας ωθησε την κατ ευφημισμον ' εξελιξη ' ................ο Αινσταιν ειχε πει κατι που μουχει μεινει ,
    Αν υπαρχει εστω κι ενα παιδι στον κοσμο , που να πειναει , θεωρω οτι ο πολιτισμος δεν εχει κανει ουτε ενα βημα εμπρος ' , και φυσικα συμφωνω , ειναι εξελιξη τα κινητα , οι η/υ , και ολα αυτα τα χαζα ? συντελουν στην περαιτερω απομονωση του ανθρωπου , απο τον ανθρωπο ...............

Senior Member
    Μα και ο κομμουνισμος , και ο καπιταλισμος , ειναι δυο οικ. συστηματα , με πολλα κενα , ηταν θεμα χρονου να ληξουν αμφοτερα ........κανεις δεν το απολαμβανει ........η αγριοτητα της ανισοτητας ωθησε την κατ ευφημισμον ' εξελιξη ' ................ο Αινσταιν ειχε πει κατι που μουχει μεινει ,
    Αν υπαρχει εστω κι ενα παιδι στον κοσμο , που να πειναει , θεωρω οτι ο πολιτισμος δεν εχει κανει ουτε ενα βημα εμπρος ' , και φυσικα συμφωνω , ειναι εξελιξη τα κινητα , οι η/υ , και ολα αυτα τα χαζα ? συντελουν στην περαιτερω απομονωση του ανθρωπου , απο τον ανθρωπο ...............
    Δεν διαφωνω πως η εξεληξη του ανθρωπου ηταν ποιοτικα υλικη κυριως και οχι "ηθικη" ας πουμε, αλλα ετσι ειναι. Οσον αφορα τα παιδια που πεινανε, το εχω σκεφτει πολυ γιατι κ το εχω ακουσει κ εχω επισκευθει την κενυα στο παρελθον κ ειχα παθει ενα σοκ πολιτισμικο. Θεωρω πως παντα πρεπει να υπαρχει μια κατασταση "politically correct" και ενα "περιθωριο" για να υπαρχει "ενδιαφερον" στις κοινωνιες ωστε να παραμενουν ζωντανες. Ισως ετσι που το περιγραφω η διαδικασια της κοινωνικοπολιτισμικης ζυμωσης και εξελιξης φανταζει ως μια μαζοχιστικη κατασταση, αλλα θεωρω πως τα ψεγαδια ειναι απαραιτητα για να υπαρχει κατευθυνση, η διευθυνση της κατευθυνσεως ειναι ενα θεμα σαφως. Παντου συμβαινει. Στην οικονομια, στις κοινωνιες, στις ανθρωπινες σχεσεις, στην επιστημη.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast