Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Senior Member
    Εγω στην Αθηνα στην συγκεντρωση ημουν παρουσα... θα γινει και στην θεσσαλονικη , οσοι ειστε απο εκει να δωσετε παρων!

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    θα γινει και στην θεσσαλονικη, οσοι ειστε απο εκει να δωσετε παρων!
    Πολύ σωστά. Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πολύ σωστά. Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
    https://www.youtube.com/watch?v=C1QEIiFEe0c δες και αυτο... πολλες φορες ο κινηματογραφος δειχνει πολλα!! Πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον..

δες και αυτο... πολλες φορες ο κινηματογραφος δειχνει πολλα!! Πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον..
    Για να φαίνεται καλύτερα:

https://www.youtube.com/watch?v=C1QEIiFEe0c

Senior Member
    Ναι αστο παρεβλεψε το γιατι το αποσπασμα της ταινιας που λεει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λειπει οποτε αστο..κατεβηκε δυστυχως! Ηταν ενα αποσπασμα απο την ταινια "παγιδευμενη στο ιντερνετ" με την Σαντρα Μπουλοκ..δειχνει λοιπον το κομματι αυτο οτι καποιος χακερ της αλλαξε ολα τα στοιχεια και την ειχε στο μητρωο ως εγκληματια και αυτη δεν μπορουσε να αποδειξει τιποτα. Τραβηγμενο?? Μπορει ναι.. αλλα οχι απιθανο να συμβει απο την στιγμη που θα εισαι απλα μια μοναδα σε ενα ηλεκτρονικο συστημα και που ποτε δεν ξερεις ποιος θα εχει προσβαση εκει.

Banned
    ...Δεν θα κοιμηθούμε απόψε :p
    ΠΡΕΠΕΙ να διαδοθεί για να είναι προετοιμασμένος ο κόσμος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    ...Δεν θα κοιμηθούμε απόψε :p
    ΠΡΕΠΕΙ να διαδοθεί για να είναι προετοιμασμένος ο κόσμος...
    Καποιος κοσμος γνωριζει..στην Αθηνα μαζευτηκαμε παρα πολλοι αλλα τα καναλια μουγκα.. Ψαξου , μαθε...

Banned
    Ευχαριστώ παιδιά... Εννοείται πως θα το ψάξω γιατί φρίκαρα.

Senior Member
    Οχι δεν ειναι χαζες ερωτησεις απλα κανεις δεν μπορει φανταζομαι να σου απαντησει με σιγουρια για το τι διαθετουν.. Θυμησου την υποθεση Γιακουμακη που τον εβριζαν αισχρα καποιοι στο διαδικτυο και οταν εγινε καταγγελια στην διωξη , πηγαν την επομενη και τους χτυπησαν τα κουδουνια. Ταυτοποιουν μεσω ip την διευθυνση του σπιτιου σου,απο εκει και περα ποιος εγραψε οτι θα αυτοκτονησει ή διαφορες αλλες απειλες το επιβεβαιωνουν μπαινοντας στο σπιτι με ερευνες.. δλδ ποιος χρησιμοποιει το λαπτοπ κλπ.. μπακαλιστικα στα λεω και εγω!
    Σ' εμένα έχει έρθει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά δεν με έκλεισαν σε κλινική γιατί παρακάλεσα τον ψυχολόγο που είχαν μαζί τους που ήταν πολύ καλός...το έψαξα μετά και όντως μπλέκουν και τον πάροχο, αυτός δίνει τη διεύθυνση σου κλπ φεγγαρόφωτο, όνομα και διεύθυνση δηλαδή τώρα για ηλικίες και τέτοια δεν ξέρω πως τα βρίσκουν...μάλιστα σ' εμένα έδρασαν το ίδιο βράδυ που είχα γράψει τις προθέσεις μου, μιλάμε αυτόματα σχεδόν...

Μνημόνιο πώς βρίσκουν ποιος χρησιμοποιεί τον κάθε υπολογιστή αν τα μέλη της οικογένειας τηρούν σιγή ιχθύος; Από περιέργεια ρωτάω γιατί οκ, αν σε ρωτήσουν ποιανού δωμάτιο είναι αυτό τι θα πεις "δεν σας λέω";
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τό'χω δει το συγκεκριμένο βίντεο. Υπάρχει και ένα άλλο χρήσιμο, που είναι 3 λεπτά μόνο. Για όσους-ες δεν το είδανε, δείτε το μία:

https://www.youtube.com/watch?v=OnRcQDbQui0
    Ο Χριστός κι η Παναγία βραδιάτικα! Α, εγώ δεν θα πάω να το πάρω αυτό το πράγμα αλλά γίνεται;

Λευτεριά στους λιγουρεύοντες πίτσες και σοκολάτες!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' εμένα έχει έρθει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά δεν με έκλεισαν σε κλινική γιατί παρακάλεσα τον ψυχολόγο που είχαν μαζί τους που ήταν πολύ καλός...το έψαξα μετά και όντως μπλέκουν και τον πάροχο, αυτός δίνει τη διεύθυνση σου κλπ φεγγαρόφωτο, όνομα και διεύθυνση δηλαδή τώρα για ηλικίες και τέτοια δεν ξέρω πως τα βρίσκουν...μάλιστα σ' εμένα έδρασαν το ίδιο βράδυ που είχα γράψει τις προθέσεις μου, μιλάμε αυτόματα σχεδόν...

Μνημόνιο πώς βρίσκουν ποιος χρησιμοποιεί τον κάθε υπολογιστή αν τα μέλη της οικογένειας τηρούν σιγή ιχθύος; Από περιέργεια ρωτάω γιατί οκ, αν σε ρωτήσουν ποιανού δωμάτιο είναι αυτό τι θα πεις "δεν σας λέω";
    Στην περίπτωση που λέω εγώ δεν πήγε ψυχολόγος. Μάλλον επειδή δεν ήταν καθαρή η πρόθεση για αυτοκτονία και δεν είχαν δράσει τόσο άμεσα (πήγαν την αμέσως επόμενη μέρα το μεσημέρι), μάλλον μέχρι να ειδοποιήσουν τις αρχές της άλλης χώρας. Λογικά κινούνται όσο γρηγορότερα μπορούν και καλά κάνουν οι άνθρωποι... Εγώ πάντως θα σκάσω πώς γνωρίζουν και ηλικία!

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ο Χριστός κι η Παναγία βραδιάτικα! Α, εγώ δεν θα πάω να το πάρω αυτό το πράγμα αλλά γίνεται;

Λευτεριά στους λιγουρεύοντες πίτσες και σοκολάτες!
    Όλα γίνονται. Όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να παραλάβει αυτήν την χαφιεδόκαρτα. Έτσι έκαναν στην Αγγλία και Γαλλία οι πολίτες τους και οι κυβερνήσεις τους αμέσως πήραν πίσω το νομοσχέδιο αυτής της κάρτας. Τόσο απλά.

Καποιος κοσμος γνωριζει..στην Αθηνα μαζευτηκαμε παρα πολλοι αλλα τα καναλια μουγκα.. Ψαξου , μαθε...
    Είναι πάρα πολύ θετικό οτι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Για τα κανάλια, καλύτερα να μην τα σχολιάσω. Έχουμε να κάνουμε με τους χειρότερους απατεώνες το λιγότερο, για μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς. Εγώ έχω να δε ειδήσεις πάνω απο 5 χρόνια. Μόνο απο μερικά αξιόπιστα site απ'το internet ενημερώνομαι.

Banned
    Είναι πάρα πολύ θετικό οτι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Για τα κανάλια, καλύτερα να μην τα σχολιάσω. Έχουμε να κάνουμε με τους χειρότερους απατεώνες το λιγότερο, για μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς. Εγώ έχω να δε ειδήσεις πάνω απο 5 χρόνια. Μόνο απο μερικά αξιόπιστα site απ'το internet ενημερώνομαι.
    Καλά ναι, για τα κανάλια δεν το σχολιάζω ούτε εγώ...
    Αν θες πόσταρε εδώ κάποια sites (δεν ξέρω αν απαγορεύεται κιόλας...)

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Καλά ναι, για τα κανάλια δεν το σχολιάζω ούτε εγώ...
    Αν θες πόσταρε εδώ κάποια sites (δεν ξέρω αν απαγορεύεται κιόλας...)
    μακελειό τελεία gr

κατοχικά τελεία gr

επανάσταση-ελλάς τελεία μπλόγκσποτ τελεία gr

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast