Τρόποι προσέγγισης σε μια κοπέλα - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 350
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Εγώ παντως βλέπω πως η μακακια στις γυναίκες καλά κρατάει ακόμα και στις μέρες μας.μπορεί και να είμαι λαθος αλλά δεν νομιζω. ειδικά με αυτά που βλέπω τριγύρω μου και από τους γνωστούς μου
    Δεν θελω να σε κοντραρω , αποψεις παραθετουμε ............ δεν τσακωνωμαστε ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν θελω να σε κοντραρω , αποψεις παραθετουμε ............ δεν τσακωνωμαστε ....
    μπα.. παρεξήγηση.δεν τσαντιστικά η τσακώνομαι μαζί σου. απλά την άποψη μου λεω

Senior Member
    Μπορεί αρκετές γυναίκες, μικρότερης συνήθως ηλικίας, να ενδιαφέρονται για το image και το lifestyle, αλλά μη μας λες ότι οι άντρες ενδιαφέρονται για τις ταπεινές κοπέλες με όχι ιδιαίτερη εμφάνιση, γιατί είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιες από εμάς μέσα στο forum που, από τη μια, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε επιλέγουμε να είμαστε ήπιων τόνων και, από την άλλη, δεν είμαστε το πρότυπο της ποθητής γυναίκας (για να το θέσω κάπως κομψά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία κοπέλα). Επίσης, μια φορά σε ρώτησα αν ένας άντρας θα επέλεγε να είναι με μια κοπέλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα, οποιοδήποτε πρόβλημα, εν συγκρίσει με μια γυναίκα και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Μη μας "πουλάς παραμύθι" κιόλας...

Senior Member
    μπα.. παρεξήγηση.δεν τσαντιστικά η τσακώνομαι μαζί σου. απλά την άποψη μου λεω

Μια απο τα ιδια , κι εγω .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Μπορεί αρκετές γυναίκες, μικρότερης συνήθως ηλικίας, να ενδιαφέρονται για το image και το lifestyle, αλλά μη μας λες ότι οι άντρες ενδιαφέρονται για τις ταπεινές κοπέλες με όχι ιδιαίτερη εμφάνιση, γιατί είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιες από εμάς μέσα στο forum που, από τη μια, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε επιλέγουμε να είμαστε ήπιων τόνων και, από την άλλη, δεν είμαστε το πρότυπο της ποθητής γυναίκας (για να το θέσω κάπως κομψά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία κοπέλα). Επίσης, μια φορά σε ρώτησα αν ένας άντρας θα επέλεγε να είναι με μια κοπέλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα, οποιοδήποτε πρόβλημα, εν συγκρίσει με μια γυναίκα και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Μη μας "πουλάς παραμύθι" κιόλας...
    δεν θυμάμαι καν την ερώτηση σου.και δεν πουλάω κανένα παραμύθι.οι γυναικες είναι ότι να'ναι γενικώς και όχι οι αντρες.Εσύ βρίσκεις για πλάκα ένα αντρα αγόρι η ότι άλλο θέλεις μπαίνοντας απλά στο φεισμπουκ.Ο άντρας δεν μπορεί να κάνει το ίδιο.όλες βρίσκεται αντρα πανεύκολα.Μην ξανακούσω Ότι παίζει ρόλο ή εμφάνιση Γιατί αυτα είναι αστεία.δικές ανασφαλειες που σας τις δημιούργησε το λαιφσταιλ και λοιπές κκωλοφυλαδες.δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια ντροπαλή κοπέλα με καλή καρδιά ανεξάρτητου εμφανισης.εδώ θα πω ότι υπάρχουν και κάποιοι αντρες θύματα του λαιφσταιλ.βλέπε ξανθιά χαζογκομενα κλπ. αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία σε αντίθεση με τις γυναικες που είναι η πλειοψηφία

Senior Member
    Γιατι καλε δεν μπορει ο αντρας δεν μπορει να βρει εξ ισου ευκολα γυναικα , αυτο πρωτη φορα το διαβαζω ...............................το θεμα ειναι οι γυναικες ΤΙ ΣΟΙ αντρα θα βρουν , στο easy ..........

Senior Member
    Γιατι καλε δεν μπορει ο αντρας δεν μπορει να βρει εξ ισου ευκολα γυναικα , αυτο πρωτη φορα το διαβαζω ...............................το θεμα ειναι οι γυναικες ΤΙ ΣΟΙ αντρα θα βρουν , στο easy ..........
    αλλες απαιτήσεις ο αντρας και αλλες οι γυναικες. Διαφορετικα θελω να καλύψουν .με τα θελω της γυναικας πολυ πιο πολλα και ιδιοτροπα.ο άντρας είναι απλό ον

Senior Member
    Ο άντρας είναι Πολύ πιο ελαστικος με τα ελαττώματά μιας γυναίκας.κάνει υποχωρήσεις που ποτέ δεν θα τις έκανε μια γυναίκα.είναι σχεδόν ανιδιοτελής προς τις σχέσεις του.βέβαια μπορεί και να είμαι λαθος

Senior Member
    Καλά, εντάξει, έζησα για να το "ακούσω" και αυτό. Εμένα πάντως άντρες μου είχαν προτείνει να βρω ένα αγόρι με την ίδια αναπηρία με εμένα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και κοινά. Φυσικά το είπαν με καλή πρόθεση και είναι πολύ εντάξει άτομα, αλλά αυτό δείχνει πως όλοι, όλοι όμως, κάνουν διακρίσεις. Και το πρόβλημα θα παραμένει πρόβλημα και για τον άντρα και για την γυναίκα. Καμιά διαφορά. Καμιά ευαισθησία και καμία απολύτως ανιδιοτέλεια. Δεν ξέρω αν είσαι όντως "ρομαντικός" ή μας κοροϊδεύεις - δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς.

Senior Member
    αλλες απαιτήσεις ο αντρας και αλλες οι γυναικες. Διαφορετικα θελω να καλύψουν .με τα θελω της γυναικας πολυ πιο πολλα και ιδιοτροπα.ο άντρας είναι απλό ον
    Oτι ειμαστε πιο απλα οντα εμεις οι αντρες , αληθευει ...........οτι ο αντρας ειναι πιο ελαστικος με τα ελατωμματα μιας γυναικας , δεν θα συμφωνησω , και τα δυο φυλα , εχουν γινει στην εποχη αυτη πολυ απαιτητικα , παλια δεν ηταν ετσι ..............................

Senior Member
    Καλά, εντάξει, έζησα για να το "ακούσω" και αυτό. Εμένα πάντως άντρες μου είχαν προτείνει να βρω ένα αγόρι με την ίδια αναπηρία με εμένα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και κοινά. Φυσικά το είπαν με καλή πρόθεση και είναι πολύ εντάξει άτομα, αλλά αυτό δείχνει πως όλοι, όλοι όμως, κάνουν διακρίσεις. Και το πρόβλημα θα παραμένει πρόβλημα και για τον άντρα και για την γυναίκα. Καμιά διαφορά. Καμιά ευαισθησία και καμία απολύτως ανιδιοτέλεια. ς.

Ειναι αληθεια Αντιγονη , γινονται διακρισεις και μεγαλες πλεον , μην κοροιδευομαστε , παλια , το ξαναλεω , δεν ηταν ετσι , γινονται διακρισεις για λιγοτερο σημαντικα πραματα απο μια αναπηρια ...................... οταν το 04 ειχα γεμισει ψωριαση , απο στρες , ο γιατρος μου προτεινε να κανω παρεα με ομοιοπαθεις !! για μια ψωριαση , δεν ειχα στο προσωπο εξανθηματα , κι ομως , ξαφνικα εγινα ενα ειδος αναπηρου , κατα τον γιατρο παντα , εγω δεν αισθανομουν ετσι ......................σενα χρονο μου περασε.........

Senior Member
    Ειναι αληθεια Αντιγονη , γινονται διακρισεις και μεγαλες πλεον , μην κοροιδευομαστε , παλια , το ξαναλεω , δεν ηταν ετσι , γινονται διακρισεις για λιγοτερο σημαντικα πραματα απο μια αναπηρια ...................... οταν το 04 ειχα γεμισει ψωριαση , απο στρες , ο γιατρος μου προτεινε να κανω παρεα με ομοιοπαθεις !! για μια ψωριαση , δεν ειχα στο προσωπο εξανθηματα , κι ομως , ξαφνικα εγινα ενα ειδος αναπηρου , κατα τον γιατρο παντα , εγω δεν αισθανομουν ετσι ......................σενα χρονο μου περασε.........
    Καλά, έπεσες και στην περίπτωση, χε χε χε... Όχι και έτσι, μα για κάτι πιο σοβαρό ναι, πιάνω και τον εαυτό μου ώρες ώρες να το κάνει και ας έχω η ίδια πρόβλημα. :p Είναι ανθρώπινο....

Senior Member
    σοβαρά έτσι σου είπε?

Senior Member
    Καλά, εντάξει, έζησα για να το "ακούσω" και αυτό. Εμένα πάντως άντρες μου είχαν προτείνει να βρω ένα αγόρι με την ίδια αναπηρία με εμένα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και κοινά. Φυσικά το είπαν με καλή πρόθεση και είναι πολύ εντάξει άτομα, αλλά αυτό δείχνει πως όλοι, όλοι όμως, κάνουν διακρίσεις. Και το πρόβλημα θα παραμένει πρόβλημα και για τον άντρα και για την γυναίκα. Καμιά διαφορά. Καμιά ευαισθησία και καμία απολύτως ανιδιοτέλεια. Δεν ξέρω αν είσαι όντως "ρομαντικός" ή μας κοροϊδεύεις - δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς.
    μωρέ ρομαντικός ειμαι μέχρι αηδίας .πολλές φορές απλά το πνιγώ με τον κυνισμό.Γιατί να μην κάνεις μια σχεση με ένα άλλο παιδί με το ίδιο πρόβλημα?πάντως πιστεύω πώς οι περισσότεροι αντρες θα έκαναν μια σχεση πολυ πιο ευκολα με μια κοπελα με αναπηρία από ότι γυναικες

Senior Member
    μωρέ ρομαντικός ειμαι μέχρι αηδίας .πολλές φορές απλά το πνιγώ με τον κυνισμό.Γιατί να μην κάνεις μια σχεση με ένα άλλο παιδί με το ίδιο πρόβλημα?πάντως πιστεύω πώς οι περισσότεροι αντρες θα έκαναν μια σχεση πολυ πιο ευκολα με μια κοπελα με αναπηρία από ότι γυναικες
    Δεν ξέρω, δε μου έχει τύχει. Εγώ δεν ξέρω αν θα έκανα σχέση με ένα παιδί με πρόβλημα, δεν έχει τύχει να έχω γνωρίσει κάποιον και να με έχει "τραβήξει" να σου πω την αλήθεια, το βρίσκω πολύ δύσκολο να κάνω σχέση χωρίς να είμαι ερωτευμένη με τον άλλον, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως, επειδή έχω βρεθεί στην ίδια παρέα με άτομο με αναπηρία σαν τη δική μου η αλήθεια είναι πως αντί να αισθανθώ άνετα βρέθηκα σε πιο δύσκολη θέση. Στενοχωρέθηκα γιατί ψυχολογικά ήταν πολύ χειρότερα σε σχέση με μένα και "έπεσα" ψυχολογικά και ίσως τελικά αυτό να επιδείνωσε το άγχος μου. Όταν κάνεις σχέση, υποτίθεται την κάνεις γιατί νιώθεις καλά και όχι για να εξιστορεί ο ένας στον άλλον τον πόνο του. Και να μην είχε αναπηρία ο άλλος το ίδιο θα σου έλεγα, καθώς και οι άλλοι που δεν είχαν αναπηρία μου δημιουργούσαν μεγαλύτερο πρόβλημα και άγχος γιατί καθόμουν να υπέρ αναλύω την περίπτωση του κάθε ενός και στο τέλος έμεινα μόνη μου να λέω τον πόνο μου στον εαυτό μου.

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast