Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 40 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Σου είπα ότι με ενοχλεί ο τρόπος μου και εσύ επιμένεις να με ενοχλείς με το έτσι θέλω, και μου πουλάς ειρωνίες από πάνω. Σταμάτα να γράφεις στο θέμα μου. Τελείωσε πιά.
    Δεν σε προσέβαλα - εσύ το εξέλαβες έτσι. Δεν πουλάω ειρωνίες - λέω τη γνώμη μου για το θέμα. Απ'ότι ξέρω το φόρουμ δεν απαγορεύει σε κανέναν να λέει την άποψή του στα θέματα ακόμη και αν δεν αρέσει στο θεματοθέτη. Δεν θεωρείς ότι είναι φασιστικό το να μου λες να σταματήσω να γράφω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μην της δίνεις σημασία,φιλικά.
    Έτσι μίλαγε και σε εμένα....
    Καλώς τονε κι ας άργησε.

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ρεάκι μου γλυκό καταννοώ ότι θέλεις να κάνεις όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ να αισθάνονται όμορφα και το σέβομαι. Όμως το να καθησυχάζουμε απλά κάποιον δεν ξέρω κατά πόσο θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα και σε αυτό το πλαίσιο λέω τη γνώμη μου ανοιχτά. Ήταν πολύ ευγενικό και γεναιόδωρο από μέρους σου να προσφερθείς να πάρεις το ρόλο αυτού που θα του λέει τι να γράφει στις κοπέλες. Αν μη τι άλλο, ακόμη και αν αυτή η στρατηγική αποτύχει θα ξέρει ότι την δοκίμαστε πρώτα και θα σταματήσει να σκέφτεται τι θα γινόταν αν...
    δεν μπορουμε να βοηθησουμε κανεναν μακροπρόθεσμα.εδω δεν μπορουμε να βοηθησουμε τον εαυτο μας καλα καλα.
    όσοι ειμαστε εδω...για όσο ειμαστε εδω ... ειμαστε "αβοηθητοι" σε αυτο που μας συμβαινει. και ξαφνικα κατι αλλο συμβαινει ..και καποια μελη μας κανουν να αισθανομαστε λίγο όμορφα,δεν δινω τιποτα περισσοτερο απο αυτο που ηδη παιρνω σε διαβεβαιω.
    και καποια αλλα μελη μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα..και αυτο βοηθαει με εναν αλλο τροπο.. στο πως να αντιμετωπίζουμε την σκληρότητα ...
    κανουμε λάθη ..συνεχεια... και οταν θελουμε ...απο αυτα τα λάθη μαθαινουμε και τελικα απο αυτα τα λάθη προχωράμε

οι συμβουλες μας σπανιως βοηθανε πραγματικα..αλλα βοηθαει η παρουσια..οταν η μοναξια μας εχει γινει τοσο ανυποφορη.
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ..αλλα δεν αξιζουν μονο σε μενα..αλλα σε ολους μας!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλώς τονε κι ας άργησε.
    Με περίμενες,ε γλωσσοκοπάνα?

Senior Member
    Με περίμενες,ε γλωσσοκοπάνα?
    Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα. Ας θυμηθούμε ότι μόνο η γυναίκα που λέει τη γνώμη της θεωρείται ότι κάνει κάτι λάθος καθώς δεν υπάρχει αντρική εκδοχή της λέξεως γλωσσοκοπάνα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα. Ας θυμηθούμε ότι μόνο η γυναίκα που λέει τη γνώμη της θεωρείται ότι κάνει κάτι λάθος καθώς δεν υπάρχει αντρική εκδοχή της λέξεως γλωσσοκοπάνα.
    Εσένα περίμενα να μου πεις για την λέξη ''γλωσσοκοπάνα''.
    Δεν θέλω να δω πως μιλάς σε άσχημους ή μέτριους άντρες......
    Φαντάζομαι με τον ίδιο τρόπο που γράφεις,αφού μόνο με ωραίους,γυμνασμένους κλπ. πηγαίνεις εσύ.

Senior Member
    χαχαχαχα και δεν μπορουσα να βρω τι δεν παει καλα

Δεν σε προσέβαλα - εσύ το εξέλαβες έτσι. Δεν πουλάω ειρωνίες - λέω τη γνώμη μου για το θέμα. Απ'ότι ξέρω το φόρουμ δεν απαγορεύει σε κανέναν να λέει την άποψή του στα θέματα ακόμη και αν δεν αρέσει στο θεματοθέτη. Δεν θεωρείς ότι είναι φασιστικό το να μου λες να σταματήσω να γράφω;
    Επιμένεις στα δικά σου. Με ειρωνεύτηκες, υποτίμησες, ενόχλησες και σου ζήτησα να σταματήσεις και εσύ επιμένεις με το έτσι θέλω με φασιστικό τρόπο. Σου είπα ότι δε θέλω να ξάνα γράψεις εδώ γιατί συσχετίζεται μ'εμένα και μ'ενοχλείς. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν ξέρεις πότε πρέπει να σταματάς; Άσε με ήσυχο επιτέλους.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Επιμένεις στα δικά σου. Με ειρωνεύτηκες, υποτίμησες, ενόχλησες και σου ζήτησα να σταματήσεις και εσύ επιμένεις με το έτσι θέλω με φασιστικό τρόπο. Σου είπα ότι δε θέλω να ξάνα γράψεις εδώ γιατί συσχετίζεται μ'εμένα και μ'ενοχλείς. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν ξέρεις πότε πρέπει να σταματάς; Άσε με ήσυχο επιτέλους.
    Φίλε,σου έδωσα μια συμβουλή πριν.Μην ασχολείσαι μαζί της....
    Και εγώ τα ίδια έχω τραβήξει με αυτήν.

Senior Member
    Εσένα περίμενα να μου πεις για την λέξη ''γλωσσοκοπάνα''.
    Δεν θέλω να δω πως μιλάς σε άσχημους ή μέτριους άντρες......
    Φαντάζομαι με τον ίδιο τρόπο που γράφεις,αφού μόνο με ωραίους,γυμνασμένους κλπ. πηγαίνεις εσύ.
    σαν να μην αλλαξε τιποτα μετα απο τοσο καιρο....

Banned
    χαχαχα... καταπληκτικη ιδεα.. ο γλωσσοκόπανος!!!:p εγω θα την λέω απο δω και πέρα πάντως...

Senior Member
    Δεν θέλω να σταματήσω να γράφω όσο θεωρώ ότι έχω κάτι να πω. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λες. Το να σταματήσω να γράφω θα είναι σαν να παραδέχομαι ότι ναι έκανα όλα αυτά για τα οποία με κατηγορείς, πράγμα που δεν ισχύει. Εξ'ου και οι απαντήσεις μου. Είναι προς υπεράσπισή μου γιατί συνέχεια λες και ξαναλές το ίδιο πράγμα δηλαδή ότι σε έχω κακομεταχειριστεί ενώ ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Σταμάτα τις συκοφαντίες πρώτος και δεν πρόκειται να σε ξαναδιορθώσω.

Senior Member
    Το χω κάνει και λάιβ οπότε μπερδεύονται και μου μιλάνε στο πλυΘντικο σκέψου τώρα άνθρωπο με κατάθλιψη ως εκεί που δεν πάει δηλαδή να κάνει μπαμ και μπαίνω σε μαγαζί και μου μιλάνε στο πλυθηντικο συνήθως γελάω αλλά καμία φορά νευριάζω κι αρχίζω τις μαλακές εν τω μεταξύ κάνει μπαμ όταν έχω κατάθλιψη και μου μιλάνε στο πληθυντικό η τους περνάει και τους σηκώνει η γελάω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο άμα θέλω μιλάω αλλά στο πληθυντικό ποτέ δεν μπορώ πλέον είμαι τριανταπεντάρισ παίρνω φάρμακα δεκαπέντε χρόνια που και που δουλεύω κι η κούραση μου από όλα αυτά είναι τεράστια δεν μπορώ να μιλήσω απλά στον πληθυντικό θα μπω σε ένα μαγαζί θα σ πω τι θέλω θα μου πεις τι έχεις κι αν είναι το παίρνω αυτό το να συζητάμε η να σ πω να μου πεις και μετά να φύγω δεν το κάνω πριν πάρω κάτι το ψάχνω ξέρω γτ το παίρνω και τι ακριβώς είναι όποτε με ενδιαφέρει κάτι να μου πούνε πάνω σε αυτό και σε καμιά περίπτωση στον πληθυντικό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν μπορουμε να βοηθησουμε κανεναν μακροπρόθεσμα.εδω δεν μπορουμε να βοηθησουμε τον εαυτο μας καλα καλα.
    όσοι ειμαστε εδω...για όσο ειμαστε εδω ... ειμαστε "αβοηθητοι" σε αυτο που μας συμβαινει. και ξαφνικα κατι αλλο συμβαινει ..και καποια μελη μας κανουν να αισθανομαστε λίγο όμορφα,δεν δινω τιποτα περισσοτερο απο αυτο που ηδη παιρνω σε διαβεβαιω.
    και καποια αλλα μελη μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα..και αυτο βοηθαει με εναν αλλο τροπο.. στο πως να αντιμετωπίζουμε την σκληρότητα ...
    κανουμε λάθη ..συνεχεια... και οταν θελουμε ...απο αυτα τα λάθη μαθαινουμε και τελικα απο αυτα τα λάθη προχωράμε

οι συμβουλες μας σπανιως βοηθανε πραγματικα..αλλα βοηθαει η παρουσια..οταν η μοναξια μας εχει γινει τοσο ανυποφορη.
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ..αλλα δεν αξιζουν μονο σε μενα..αλλα σε ολους μας!!
    Μπράβο Ρέα μπήκες στο πνεύμα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις κάτι να σκεφτεί άμα δεν σκέφτεται κακό του κεφαλιού του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπράβο Ρέα μπήκες στο πνεύμα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις κάτι να σκεφτεί άμα δεν σκέφτεται κακό του κεφαλιού του
    εγω δεν καταλαβαινω...προσφερθηκα και ακομα δεν εχω πάρει απάντηση, ακομα τσακωνεται με την μελισσουλα..:confused:

Page 29 of 40 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast