Πως μπορώ να γίνω moderator; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Senior Member
    κατι μπερδεψες ρεα.
    κανεις δεν ειπε να μην το συζηταει και να μην το ζηταει αν θελει να γινει μοντ ο οποιοσδηποτε.
    σαφως και ειναι δικαιωμα του.

σε παραπεμπω σε προηγουμενο μηνυμα του ιωαννη αλλα και δικο μου, που του ειπαμε οτι θα το ζητησει απο την διαχειριση και θα απαντησουν εκεινοι.
    εδω απλα λεμε αποψεις για την δημοσια αυτη προταση του.
    το ιδιο που εκανες κι εσυ δλδ.
    δεν αποφασιζουμε εμεις. μην μπερδευεσαι.
    αν ηταν ετσι, εβαζε μεσα το πολυπροφιλο του φορουμ ολα τα προφιλ του, να ψηφιζει τον εαυτο του να παρει το φορουμ και να φυγει
    για να μην μπερδευεται και ο γκρι ομως, το θεμα δεν ειναι εθμα ψηφοφοριας.οποτε δεν χρειαζεται καν να το ζηταει δημοσια. χωρις να απαγορευεται βεβαια.
    το ζητας απο την διαχειριση και το κανονιζετε μεταξυ σας.

το οτι εσυ συμφωνεις με την προταση του και αλλοι διαφωνουν ειναι απλα συγκυριακο. το ιδιο πραγμα κανουμε.
    και μια ςπου εθιξες το θεμα πολυπροφιλα.
    να τονισω κι εγω οτι τα πολυπροφιλα θα επρεπε να αποκλειονται αυτονοητα απο την διαχειριση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Μπορείς να με κρίνεις όπως θέλεις. Ξέρεις, προτιμώ 1000 φορές να μου πει κάποιος-α που δε με πάει (το λιγότερο): "griswol, γ@μώ τον @ντιχρ***ό σου!" παρά να μου φοράει την μάσκα του καλού-ής μαζί μου.
    σε αυτο διαφωνουμε.
    εμενα με ενδιαφερει η γνωμη μονο οσων εκτιμω. οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι θελουν και οσο θελουν, αλλα με κοσμιο τροπο.
    ποσως με ενδιαφερει η γνωμη τους.

Quote Originally Posted by rea View Post
    ατομα που δεν εχουν ανοιξει ποτε θεμα στο φορουμ, δεν ειναι καν κανονικα μελη, αρα η αποψη τους επι του θεματος δεν εχει απολυτως καμια αξια ..
    το φορουμ χρειαζεται διαχειρηστες που ενδιαφερονται για τα μέλη του, οχι μονο για τους κολητους του..καθαρους, χωρις διπλοπροφιλα και κλικες...και το χρειαζεται αμεσα...χθες!

ο griswal, γουσταρει να το κανει και το ανακοινωσε και καλα εκανε. δικαιωμα του ειναι! τι σας μπερδευει?
    Μια στιγμή. rea, την γνώμη τους είπαν οι άνθρωποι. Δεν κάναν κάτι κακό. Άμα τους κάνω εγώ να βγάζουν φλύκταινες, δε φταίνε αυτοί-ες. Έτσι νιώθουν για μένα, τι να κάνουμε. Είναι απόλυτα σεβαστό. Τέτοια ειλικρίνεια δύσκολα τη συναντάμε σήμερα. Και αυτό αποτελεί μια μέγκα ευκαιρία να έρθουν κι άλλοι όσοι δε με πάνε (τουλάχιστον) και να εκφραστούν ελεύθερα εδώ. Δημοκρατία δεν έχουμε;

Και πάνω απ'όλα, προτιμώ τους υβριστές, παρά του γλύφτες.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "για σενα" , ειναι κριτηριο που αφορα μονο εσενα.
    εσυ θελεις να γινεις μοντ, οποτε εχει σημασια το πως σε κρινουν και οι αλλοι.
    ηταν απαραδεκτη η αντιδραση σου στο πολυ λογικο σχολιο της μελισσας και σιγουρα δεν θα αρμοζε σε καποιον που κρινει τις συμπεριφορες των μελων εδω.
    δηλαδη την μελισσα τι θα την εκανες για το χωρις καθολου παραβιασεις σχολιο της (οπως αποδειχθηκε)? θα της εβαζες παρατηρηση?
    σορι. για μενα εισαι ακαταλληλος...
    ειδικα για τον τσακωμο με την μελισσα και γενικα για ολους τους τσακωμους εδω μεσα εσυ κανονικα δεν πρεπει να μιλας ...γιατι εμας εδω τα φιλαρακια σου θυμουνται μετα απο μια μερα για να εμπεμβουν ...ενω σε εσενα εσπευσε η κολητη σου η μπετελ να υπεραπιστει το ηθος σου στον τσακωμο σου με τον μακ. αν θυμασαι...
    οταν λοιπον φερεις εσυ γνωμη για το ποιος κανει ή δεν κανει για μοντ...την στιγμη που το παρεακι σου εχει ηδη κατεβασει κατα πολυ τα στανταρ ..τοτε απλα εισαι παραλογη!

Senior Member
    Μια στιγμή. rea, την γνώμη τους είπαν οι άνθρωποι. Δεν κάναν κάτι κακό. Άμα τους κάνω εγώ να βγάζουν φλύκταινες, δε φταίνε αυτοί-ες. Έτσι νιώθουν για μένα, τι να κάνουμε. Είναι απόλυτα σεβαστό. Τέτοια ειλικρίνεια δύσκολα τη συναντάμε σήμερα. Και αυτό αποτελεί μια μέγκα ευκαιρία να έρθουν κι άλλοι όσοι δε με πάνε (τουλάχιστον) και να εκφραστούν ελεύθερα εδώ. Δημοκρατία δεν έχουμε;

Δεν το ξερουμε αν αυτη την στιγμη δεν ριχνεις καντηλια.. !Ενισταμαι!

Banned

δεν το καταλαβαινω αυτο...γιατι πρεπει να βριζουμε ή να γλυφουμε καποιον?

αν ηταν ετσι, εβαζε μεσα το πολυπροφιλο του φορουμ ολα τα προφιλ του, να ψηφιζει τον εαυτο του να παρει το φορουμ και να φυγει
    Αν εννοείς αυτό που νομίζω, κάνεις λάθος. Δεν έχω άλλα προφίλ. Ίσως και να μπερδεύεις με κάποιον άλλον, δεν ξέρω.

για να μην μπερδευεται και ο γκρι ομως, το θεμα δεν ειναι εθμα ψηφοφοριας.οποτε δεν χρειαζεται καν να το ζηταει δημοσια. χωρις να απαγορευεται βεβαια.
    Εδώ έχεις δίκιο. ΔΕΝ είναι ψηφοφορία το topic αυτό.

να τονισω κι εγω οτι τα πολυπροφιλα θα επρεπε να αποκλειονται αυτονοητα απο την διαχειριση...
    Και'δώ έχεις δίκιο. Απόλυτο μάλιστα.

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Δεν το ξερουμε αν αυτη την στιγμη δεν ριχνεις καντηλια.. !Ενισταμαι!
    Όχι, όχι, με παρεξήγησες. Δεν έβρισα κανέναν, ούτε τη Remedy. Είπα ότι προτιμώ το σκυλοβρίσημο, παρά να με γλύφουν.

Senior Member
    Ειδες για να μην ριχνει banακια ο Αεον ειναι αδιαφορος μοντερας και μεροληπτει.
    Φερτε καινουργιους μοντεραδες στο τσιφλικι μας να ουμε...

δεν το καταλαβαινω αυτο...γιατι πρεπει να βριζουμε ή να γλυφουμε καποιον?
    Άλλο θέλω να πω. Ότι απ'τα άτομα που με αντιπαθούν (το λιγότερο), προτιμώ να είναι φανερά εχθροί μου παρά να μου το παίζουν καλός-ή και να με γλύφουν. Στην πραγματικότητα, ούτε εχθρούς θέλω, ούτε να με βρίζουν.

Banned
    κατι μπερδεψες ρεα.
    κανεις δεν ειπε να μην το συζηταει και να μην το ζηταει αν θελει να γινει μοντ ο οποιοσδηποτε.
    σαφως και ειναι δικαιωμα του.

σε παραπεμπω σε προηγουμενο μηνυμα του ιωαννη αλλα και δικο μου, που του ειπαμε οτι θα το ζητησει απο την διαχειριση και θα απαντησουν εκεινοι.
    εδω απλα λεμε αποψεις για την δημοσια αυτη προταση του.
    το ιδιο που εκανες κι εσυ δλδ.
    δεν αποφασιζουμε εμεις. μην μπερδευεσαι.

το οτι εσυ συμφωνεις με την προταση του και αλλοι διαφωνουν ειναι απλα συγκυριακο. το ιδιο πραγμα κανουμε.
    και μια ςπου εθιξες το θεμα πολυπροφιλα.
    εκτος απο τα πολυπροφυλα της διαχειρησης!..οχι δεν ειπες μονο την γνωμη σου .. ενω εχεις διαβασει πολλα θεματα του griswal kai ξερεις οτι η θεση μας ειναι να στηριζουμε τα μελη τον ειρωνευτηκες και τον μειωσες...διαβασε τα ποστ σου και θα καταλαβεις τι εννοω. ειναι ενα βημα αυτο για τον εαυτο του και κανονικα ασχετα με το αν θα γινει ή οχι .. θα επρεπε να ειμαστε ενθαρυντικοι και οχι ακυρωτικοι ως ομαδα!..
    γιαυτο λέω οτι τα μελη που δεν ανοιγουν θεμα δεν μπορουν να ειναι κανονικα μελη...δεν μπορειτε να δεθητε μαζι μας αν δεν ανοιχτητε πραγματικα.. δεν μας βλεπετε σαν προσωπα, αλλα σαν περιπτωσεις σαν μεμονομενα ποστ...δεν βλέπετε την ιστορια πισω απο ολα αυτα γιατι δεν εχετε ουτε εσεις ιστορια προσωπικη εδω μεσα!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ειδες για να μην ριχνει banακια ο Αεον ειναι αδιαφορος μοντερας και μεροληπτει.
    Φερτε καινουργιους μοντεραδες στο τσιφλικι μας να ουμε...
    στειλτου μυνημα, πες του κατευθειαν "σε γουσταρω"... δεν παιζει να τον ριξεις με αυτο το χιουμορ ..προσπαθεις πολυ ..ιφ γιου νοου γουατ αι μιν...

Senior Member
    ειδικα για τον τσακωμο με την μελισσα και γενικα για ολους τους τσακωμους εδω μεσα εσυ κανονικα δεν πρεπει να μιλας ...
    ..!
    τα υπολοιπα δεν τα αναφερω γιατι ειναι κανονικες παραβιασεις. συνηθισμενο...
    παλι μπερδευεσαι.
    μιλαω για τους τσακωμους καποιου που αυτοπροτεινεται για μοντ, οχι για τους δικους σου για παραδειγμα, που μπορει να ειναι η πλειοψηφια των μηνυματων σου εδω, αλλα δεν ζητησες να γινεις και μοντ...
    με τους δικους σου ας ασχοληθει η διαχειριση. εχει επαναλαβει πολελς φορες ο αεον οτι χαριστικα μενεις, ενω εχεις υπερβει κατα πολυ το οριο κι εσυ το μονο που κανεις ειναι να τους συκοφαντεις.
    και τα μελη μαζι με αυτους...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ειδικα για τον τσακωμο με την μελισσα και γενικα για ολους τους τσακωμους εδω μεσα εσυ κανονικα δεν πρεπει να μιλας ...γιατι εμας εδω τα φιλαρακια σου θυμουνται μετα απο μια μερα για να εμπεμβουν ...ενω σε εσενα εσπευσε η κολητη σου η μπετελ να υπεραπιστει το ηθος σου στον τσακωμο σου με τον μακ. αν θυμασαι...
    οταν λοιπον φερεις εσυ γνωμη για το ποιος κανει ή δεν κανει για μοντ...την στιγμη που το παρεακι σου εχει ηδη κατεβασει κατα πολυ τα στανταρ ..τοτε απλα εισαι παραλογη!
    Είναι φιλαράκι με τη betelguese?

Senior Member
    Πάντως ρε Μοντ εγώ ούτε ένα θέμα σου δεν έχω δει τώρα σε πήρα χαμπάρι ότι υπάρχεις και είμαι κάθε μέρα εδώ μέσα πρώτον και δεύτερον δεν είναι μόνο να θέλεις αλλά και να μπορείς εσένα με την ευαισθησία σου σε διακρίνει και την απειρία ζωής ένα είναι σίγουρο θα πελαγώσεις φαίνεται αυτό κάνει μπαμ προσωπικά και να γίνεις Μοντ χέστηκα απλά μου κάνει εντύπωση πως τόσο μικροί τόσο άπειροι ζητάτε πράγματα που εμένα που συμπληρώνω δεκαετία ούτε καν μου πέρασαν από το μυαλό τώρα θα μου πεις δεν το ήθελες ξέρω εγώ ρε παιδιά γνώμη μου είναι ότι είσαι μικρός ακόμη αλλά ευτυχώς για σένα δεν αποφασίζω εγώ απλά λέω τι βλέπω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast