Results 61 to 75 of 89
Thread: Πως μπορώ να γίνω moderator;
-
16-03-2016, 19:23 #61
Εντάξει ρε ψηλέ εγώ σου πα τώρα σε πήρα χαμπάρι τώρα μάλιστα κι εγώ ιδιωτικό τομέα εντάξει πάω πάσο τότε να τα λες αυτά μην τα κρατάς μυστικά νόμιζα ήσουνα μικρός κι αχρείαστος πάσο από μένα άλλη φορά να ανοίγεις θέμα να κάνεις μια παρουσίαση να ξέρουμε τι μαλακές θα πούμε απλά εγώ να ξέρεις είμαι τόσο χαλαρός με τα λόγια που μπορεί να στη σπάσω για πλάκα η και να σε νευριάζω κλπ έχω κι εγώ πολλά χρόνια στην πιάτσα και όλα με προβλήματα γι αυτό φαίνομαι λίγο ρατσιστής με τους μικρούς και άβγαλτου ς αλλά μου τα κάνανε κι εμένα κι έτσι τα κάνω κι εγώ και επίσης τα μαθαίνω στους νέους αλλά βαρέθηκα γτ είναι ανεπίδεκτοι
ΦιλικάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 16-03-2016, 19:27 #62
16-03-2016, 19:28 #63
16-03-2016, 19:29 #64
16-03-2016, 19:37 #65
Μια ζωή υπάλληλος θα είσαι σοβαρά τώρα κι εγώ για αφεντικό δεν κάνω εγώ απλά για να καταλάβεις είμαι εκείνη η μάρκα ο υπάλληλος που κάποιοι τον αγαπάνε και κάποιοι δε θέλουν να τον βλέπουν κι από δουλειά φουλ πάντα απλά καμιά μαλακιά θα την κάνω είναι στάνταρ αλλά έχω ταλέντο στα μαστορέματα από μικρός αλλά επειδή κάνω πλάκα συνέχεια άλλοι μ αγαπάνε κι άλλοι δε μπορούν να με βλέπουν να σου δώσω μια εικόνα απλά δε μιλάω ποτέ σοβαρά από μικρός
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-03-2016, 19:42 #66
16-03-2016, 19:44 #67
κανεις και εσυ το ιδιο λαθος που εκανε και η ρεμ...
αν εγω αυτιο σου πω οτι θελω να κανω κατι να γινω κατι..εσυ δεν θα με ενθαρυνεις επειδη με αγαπας?
αν σου πω αυριο πάω ιταλια για καφε τι θα μου πεις? οχιιιιι θα πεσει το αεροπλανοοοοο!!
το αν κανει ή οχι το παιδι για μοντ θα το αποφασισουν αλλοι ... ΕΜΑΣ ο ρολος μας ειναι να τον ενθαρυνουμε και να χαρουμε που θελει να κανει κατι για τον εαυτο του...θελει να προσφερει ..που ειναι το κακο?
δεν υπερασπίζομαι τον griswal αλλα διαφωνω με καποιες συμπεριφορες ..που ξερεις εσυ ή εγω ή η ρεμ αν κανει ή δεν κανει?..εδω καλα καλα δεν ξερουμε εμεις για τι κανουμε.
και επεισης διαφωνω με την ρεμ και το μνημονιο γιατι καθε φορα που ερχεται το θεμα διαχειρησης κανουν λες και μπηκαμε στο σπίτι τους ...ε οχι ρε φιλε δεν με νοιαζει ποσα χρονια ειναι εδω και αν τα πινουν με την διαχειρηση...δεν εχουν δικαιωμα να φερονται ετσι! ελεος δηλαδη ... ουτε ενα θεμα δεν εχουν ανοιξει ποτε ρε φιλε πως εχουν λογους να ειρωνευονται και να μειωνουν ετσι τα μελη συνεχεια? κανουν και παρεμβασεις για το ποιος θα επρεπε να ειναι εδωκαι ποιος να φυγει,ποιος θα επρεπε να ειναι διαχειρηστης... μιλαμε για παραλογισμο στο εσχατο!!..και ποιες ειναι και γιατι ειναι εδω δεν ξερει κανεις μας!
16-03-2016, 19:55 #68
Δυστυχώς Ρέα, ο χώρος εδώ δεν ενθαρρύνει τον κόσμο, κακά τα ψέματα. Και δε μιλάω για το site και το περιεχόμενο γενικά, άλλα για το γεγονός ότι τα μέλη είναι απόλυτα εκτιθεμένα εδώ και θα ήταν πιο ασφαλές σε streetracing forum παρά εδώ. Αυτό με λυπεί ιδιαίτερα. Δεν το περίμενα αυτό. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τη στάση της διαχείρισης γενικά.
16-03-2016, 19:56 #69
Χειριστικη οσο δεν παει..η υποκρισια σου ομως να ξερεις δεν περναει σε ολους ενταξει ενθαρρυντικη γλυκουλα?Λοιπον εχω καταπιει πολλες βρωμοστομιες σου εχεις και την καταθλιψη σου και εσυ αλλα τα χυδαια υπονοουμενα που αφηνεις στα επιστρεφω.
Δεν ειναι τσιφλικι σου το φορουμ και πρεπει να το καταλαβεις καποια στιγμη και οχι οποτε θα εκφερουμε γνωμη στο οτιδηποτε να θυμασαι οτι χαιρεσαι.
Εισαι η μοναδικη που μειωνεις τους συνομιλητες σου με το παραμικρο. Να το κοιταξεις αυτο και να κοιταξεις και τα νευρα σου λιγο να τα ελεγχεις.
16-03-2016, 20:08 #70
Αγαπητά μέλη το φόρουμ υπάρχει χάρη σε εμας-εσας.Αφού βλέπετε πως είναι τα πράγματα γιατί δεν ψήνεστε να ξεκινήσουμε μια δική μας προσπάθεια; ενα δικό μας φόρουμ; Υπάρχει και ένα άλλο φόρουμ ψυχολογίας που έγινε απο πρώην δυσαρεστημένο μέλος-->ω τι πρωτότυπο του εδώ μπουρ.. ωπ σόρρυ φόρουμ.Γιατι τους κάνετε την χάρη να σας μειώνουν και φέρνετε πελατεία στο μαγαζάκι τους που θέλουν να είναι κωλοχανείο απο πλευράς διαχείρισης? Eδώ μέσα κάποιοι κάνουμε κατάθεση ψυχής,τους φέρνουμε κλικ και διαφημίσεις και αυτοί κερδίζουν και καθόμαστε να ακούμε και τις προσβολές τους? Εχετε καταλάβει ότι χωρίς εμάς(εσάς) ως μέλη αυτο το φορουμ θα ήταν ένα άδειο μαγαζάκι? Θα έπρεπε να μας παρακαλάνε για να μείνουμε όχι να μας την λένε και απο πάνω.
Αφου θέλουν να είναι έτσι μ...ο το μαγαζάκι τους ας τους αφήσουμε να ψοφήσει και να μιλάνε μεταξύ τους...
16-03-2016, 20:13 #71
Άκουσε με είν' αμαρτία
Έτσι όπως σου φέρεται
μην του δίνεις τόση αξία
Το εκμεταλλεύεται
Κι επιτέλους πάψε ν' αυτοτιμωρείσαι
που δεν μπόρεσες να είσαι αυτό που ήθελε
μην ξεχνάς πολύ καλύτερή του είσαι
πάψε πια ν' απολογείσαι για ό,τι γίνεται
Κι επιτέλους πίστεψε στον εαυτό σου
Άκου με για το καλό σου ζήσε όπως θες
Θα βρεθεί άλλος ν' αγαπάει αυτό που είσαι
Πάψε πια να προσποιείσαι πως για όλα φταις
16-03-2016, 20:13 #72
16-03-2016, 20:18 #73
Οι κεραίες μου πιάνουν κουτσομπολιό πολύ φοβάμαι πάλι μουφα φάγατε ήθελα να είμαι σε καμία γωνία να ακούσω τα κουτσομπολιά για μένα να πεθάνω στο γέλιο και γενικά τι λέγεται για όλους γτ έχω καιρό να ακούσω βλακείες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-03-2016, 20:22 #74
Elis εγώ προσωπικά σε θεωρώ από τα πιο αξιόλογα μέλη εδώ μέσα.Δυσκολεύομαι πολλές φορές να σε παρακολουθήσω επειδή γράφεις κατεβατά χωρίς σημεία στίξης αλλά όταν δεν βαριέμαι και δε προσπερνάω τα κατεβατά σου βλέπω ότι έχεις πει πολλές σωστές κουβέντες.Αν και κάποιες φορές χώνεσαι εκεί που δεν πρέπει και την λες σε λάθος άτομα σε παραδέχομαι που έχεις το θάρρος να γράφεις αυτά που σκέφτεσαι
16-03-2016, 20:23 #75
γιατι περα απο τα αρνητικα, υπάρχουν και τα υπόλοιπα μελη, που εχουμε ανταλλαξει τη μαυριλα μας και μας εχουν στηριξει ..για 2-3 ατομα δεν θα φυγουμε..δεν ειναι μπουρ.. ειναι φορουμ !!!
ναι εχει προβληματα η διαχειρηση αλλα λειτουργει ..εστω και καθυστερημενα...ναι εχει και καποια ατομα που φερονται ασχημα ..αλλα υπάρχουν και τοσα αλλα πραγματικα αξιολογα μελη
και στο κατω κατω πως θα γινει ...θα παιρνω σβαρνα τα φορουμ και θα λέω ξανα και ξανα τι εχω περασει...δεν γινετε αυτο!...αν - οταν με διωξουν απο εδω ισως να το σκεφτω . προς το παρον θα μεινω εδω...εδω που ειναι τα μυστικά μου... εδω που ειναι οι φιλοι μου...φιλε μου
υ.γ . στην συγκεκριμενη περιπτωση οι διαχειρηστες δεν εχουν μηλίσει καν... δεν μας την ειπε κανεις...