Φοβος για HIV - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 163
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Οσο για τα συμπτώματα αυτα ειναι που με θορυβησανε.δηλ. πρωτα εβγαλα αυθα κλπ. Και γι αυτο πιστευω οτι κολλησα

Δες αυτό!!!!!!
    http://www.vita.gr/ygeia/article/678...-stoma-ponaei/

Senior Member
    Ηδη πηγα σε στοματολογο.μου ειπε οτι δεν ειναι επικυνδυνο.ευχαριστω για την απαντηση.τωρα το μονο που με απασχολει ειναι αν η σημερινη μου εξεταση για hiv ειναι εγκυρη....

Senior Member
    Ηδη πηγα σε στοματολογο.μου ειπε οτι δεν ειναι επικυνδυνο.ευχαριστω για την απαντηση.τωρα το μονο που με απασχολει ειναι αν η σημερινη μου εξεταση για hiv ειναι εγκυρη....
    Κοιτα κοριτσι μου. Οπως σου ειχα πει και πιο πριν τα τεστ αυτα δεν ειναι 100% και ποτε δεν θα ειναι (επιστημονες το λενε), ομως ειναι κοντά στο 100% (νομιζω 95-99%). Αν κάνεις 1 τεστ και βγει αρνητικό, κανεις δευτερο βγαίνει αρνητικό, κανεις τριτο και βγαίνει αρνητικό κλπ. τοτε πρέπει να υποθεσεις πως δεν εχεις κατι. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και τον φόβο σου. Εγω οταν ειχα παει να κάνω καρδιογράφημα (ο πατερας μου πεθανε απο καρδια και εξεταστηκαμε όλοι η οικογενεια, καλου κακου) και μεχρι να μου πει ο γιατρός ολα εντάξη παραλίγο να πάθω εμφραγμα (ελεγα απο μεσα μου "για αυτό τοτε που ετρεξα πονουσα στο στηθος, για αυτό λαχανιαζω οταν τρεχω" κλπ).
    Και σου ξαναλεω, δεν εκανες κατι κακό, ή αμαρτια ή οτιδηποτε αλλο. Εκανες κατι με τον αντρα που σου αρεσε. Εαν ειστε καθαροι απο αφροδισια δεν ειναι καθόλου κακο. Για αυτό ηρέμησε, χαλάρωσε, ζησε την ζωή σου και σταματα να λες βλακειες για θανάτους.

Καλημερα Ερικα, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα μετα τα καλα νεα απο την εξεταση. Παρακατω σου παραθετω κατι που βρηκα απο την σελιδα http://www.hivaids.gr/

Ερώτηση της ημέρας

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω κάνει πολλά τεστ για HIV και όλα βγαίνουν αρνητικά. Αλλά εγώ πιστεύω ότι οπωσδήποτε έχω κολλήσει! Τι μπορώ να κάνω για να είμαι σίγουρος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είσαι μια αρκετά συνηθισμένη περίπτωση κάποιων ανθρώπων που είναι σίγουροι ότι κόλλησαν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο HIV δεν είναι δύσκολο να διαγνωστεί. Με τα νέας γενιάς τεστ που γίνονται σε όλα τα Κέντρα Αναφοράς AIDS στη χώρα μας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αν κάποιος εξεταστεί αφού περάσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες από την ύποπτη για μόλυνση επαφή και το αποτέλεσμα του test βγει αρνητικό, τότε δεν έχεις HIV λοίμωξη. Δεν χρειάζεται να γίνει μοριακή εξέταση και δεν χρειάζεται να δεις κάποιον ειδικό λοιμωξιολόγο για το AIDS. Ίσως όμως να χρειάζεται να δεις έναν ψυχολόγο. Η παράλογη εμμονή για μια ασθένεια μπορεί να είναι σημάδι κατάθλιψης, ψυχαναγκαστικής διαταραχής ή υποχονδρίας. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν εμμονή με το AIDS γιατί το βρίσκουν πιο δύσκολο να διαχειριστούν συναισθήματα που εμφανίζονται λόγω της κοινωνικής καταπίεσης που υφίστανται ως άτομα με ιδιαίτερη σεξουαλική συμπεριφορά.

Αυτα που λεει δεν ειναι μονο για σενα αλλα και για μενα (για την χαζομαρα που με δερνει) και γενικα με εμας που εχουμε εμμονες

Καλη σου μερα

Senior Member
    Θεμη μου καλημερα!το εχω διαβασει το site (φυσικα) αλλα στεκομαι στα συμπτωματα και (παλι φυσικα)τα συσχετιζω με τα δικα μου.αφου πηρα την απαντηση καλεσα το κεελπνο και μου ειπαν οτι δε χρειαζεται αλλη εξεταση.παρολα αυτα ειμαι τωρα στον ευαγγελισμο για να κανω τον elisa.αν βγει κι αυτο αρνητικο (πρωτα ο θεος) θα σταματησω.θα ξερω σε 7 μερες.οσο για το ψυχολογικο σου ειπα οτι παω σε ψυχιατρο η οποια κατεληξε στο συμπερασμα οτι πασχω απο μια διαταραχη σπανια που σωματοποιει τη σκεψη αρα ολα οσα νιωθω σωματικα η παρουσιαζω τα παρουσιαζω πραγματικα.τα φαρμακα δεν βοηθουν στη περιπτωση μου μονο η ψυχαναληση.αλλα 4 χρονια τωρα που κανω ψυχαναληση μονο χειρωτερα γινομαι.

Θεμη μου καλημερα!το εχω διαβασει το site (φυσικα) αλλα στεκομαι στα συμπτωματα και (παλι φυσικα)τα συσχετιζω με τα δικα μου.αφου πηρα την απαντηση καλεσα το κεελπνο και μου ειπαν οτι δε χρειαζεται αλλη εξεταση.παρολα αυτα ειμαι τωρα στον ευαγγελισμο για να κανω τον elisa.αν βγει κι αυτο αρνητικο (πρωτα ο θεος) θα σταματησω.θα ξερω σε 7 μερες.οσο για το ψυχολογικο σου ειπα οτι παω σε ψυχιατρο η οποια κατεληξε στο συμπερασμα οτι πασχω απο μια διαταραχη σπανια που σωματοποιει τη σκεψη αρα ολα οσα νιωθω σωματικα η παρουσιαζω τα παρουσιαζω πραγματικα.τα φαρμακα δεν βοηθουν στη περιπτωση μου μονο η ψυχαναληση.αλλα 4 χρονια τωρα που κανω ψυχαναληση μονο χειρωτερα γινομαι.
    Παντως δεν αισθανεσαι καλυτερα τωρα? μεχρι και το κεελπνο σου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο

Senior Member
    Πηγα για την εξεταση.εδειξα τις εξετασεις και η νοσοκομα φωναξε τη γιατρο γιατι μου ειπε οτι αφου εξεταστηκα χθες πρεπει να παρει τη αδεια της.ακολουθησε καυγας με τη γιατρο να αρνειτε να μου κανει την εξεταση γιατι λεει οτι στους 3 μηνες ολες οι μεθοδοι ειναι αξιοπιστοι.μετα απο διαφονια 5λεπτου την επεισα να μου κανει
    αν με ρωτας πως αισθανομαι χθες πεταγα σημερα ειμαι χαλια

Ηθικο διδαγμα απο την ιστορια της Ερικα:Να πλενετε τα δοντια σας.

Senior Member
    Μωρε τα πλενω τα δοντια....να τανε αυτο το θεμα καλα θα ταν

Senior Member
    Μωρε τα πλενω τα δοντια....να τανε αυτο το θεμα καλα θα ταν
    ερικα, κοριτσι μου να σου κανω μια ερωτηση;
    Στα ποσα τεστ θα το πιστεψεις πως εισαι καθαρη;

Senior Member
    Αυτο ειναι το τελικο
    ..

Senior Member
    Ο φοβος μου εχει καταλαγιασει καπως αν και θα ηρεμησω μονο αν τα αποτελεσματα της τεταρτης ειναι αρνητικα.παρολα αυτα ολο αυτο το τριμηνο εχω παραιτηθει τελειως απ τη ζωη και ειχα εγκαταλείψει τον εαυτο μου.αυτο το συναισθημα δυστυχως δεν μπορω να το προσπερασω.δεν ειμαι η ιδια.ακομα και οταν με κοιταζω στο καθρεφτη βλεπω μια γερασμενη ταλαιπωρημενη γυναικα και δεν μπορω ουτε να σηκωθω απ το κρεββατι.

Senior Member
    Αυριο παιρνω τα αποτελέσματα του κεελπνο.ευχομαι και ελπιζω να ειναι κι αυτα αρνητικα.υπερισχυει ομως αυτο το αν....

Αυριο παιρνω τα αποτελέσματα του κεελπνο.ευχομαι και ελπιζω να ειναι κι αυτα αρνητικα.υπερισχυει ομως αυτο το αν....

Καλησπερα μην αγχωνεσε ολα καλα θα ειναι,αφου ηδη ειναι με τοσες εξετασεις που εκανες

Senior Member

ολα καλα θα πανε. θα ειναι και αυτα αρνητικα θα δεις.
    By the way εχετε προσέξει πως τα μονα αρνητικα νεα που μαθαινουμε και ειναι ευχαριστα είναι απο τα τεστ για AIDS....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast