Δεν είναι άδικο? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 28 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 418
    Banned
    why μου στέλνεις αν θες σε πμ ή στο mail [email protected] μια φώτο μιας όμορφης,μιας μέτριας και μιας άσχημης για να δω τα γούστα σου?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και τα 2.Και ρωτάω,γιατί να μην πάω με όμορφη;

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και τα 2.Και ρωτάω,γιατί να μην πάω με όμορφη;
    Μάλιστα...αλλά έχεις μια τάση να ξεφεύγεις.... γιατί ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα? Αν σου πούμε πήγαινε με όμορφη, θα αποκτήσεις αυτό που θες? όχι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μάλιστα...αλλά έχεις μια τάση να ξεφεύγεις.... γιατί ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα? Αν σου πούμε πήγαινε με όμορφη, θα αποκτήσεις αυτό που θες? όχι
    Το ρωτάω γιατί περιμένω απαντήσεις.Τι,να πάω με μέτριες και άσχημες;Και μια απορία.Γιατι τα ζευγάρια δεν διαφέρουν καθόλου σε Εμφάνιση;Και δεν μιλάω για εσωτερική ομορφιά.

Banned
    Το ρωτάω γιατί περιμένω απαντήσεις.Τι,να πάω με μέτριες και άσχημες;Και μια απορία.Γιατι τα ζευγάρια δεν διαφέρουν καθόλου σε Εμφάνιση;
    Αν κάποιος σου είπε όντως να μην πας με όμορφη, ρώτα αυτόν. Αλήθεια τώρα, δεν έχεις δει κανένα αταίριαστο ζευγάρι?

Banned
    Αυτό το ότι δεν υπάρχουν ζευγάρια που διαφέρουν σε εμφάνιση,μόνο εσύ το βλέπεις κατά την ταπεινή μου γνώμη.Επίσης εσύ θεωρείς δεδομένο για τον εαυτό σου ότι ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ... την πέσεις δοκιμαστικά σε κάποια μέτρια για τα δικά σου γούστα θα την καταφέρεις?
    Αν το πιστεύεις τότε γιατί δεν στοχεύεις και εκεί που πραγματικά θες? Φταίμε εμείς εδώ στο φόρουμ? Αμα είναι να ανοίξουμε μια ψηφοφορία που να λέει "συμφωνείτε ο why να πάει με όμορφη?" εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας που διαφωνεί σε αυτό.Αν σου πούμε όλα τα άτομα εδώ στο φόρουμ ότι συμφωνούμε να πας με όμορφη θα τολμήσεις να τα ρίξεις σε κάποια όμορφη και ότι βγει? Και αν δεν βγει στην επόμενη μέχρι να πετύχεις αυτό που θες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν κατηγόρησα κανέναν admforall.Απλα όσοι ανέφερα,έχετε πει να μην στοχεύω σε ωραίες,αλλα σε μέτριες και άσχημες

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post

Μπορει πχ αυτή που εσυ αποκαλεις "ομορφη κοπέλα" εγω να την βλέπω ασχημη και αυτή που εγω αποκαλω όμορφη να την βλέπεις ασχημη κλπ. Με αυτό το τρόπο ολοι οι ανθρωποι βρίσκουν το αλλο τους μισο. Εάν δεν γινόταν αυτό τότε όλοι οι άντρες θα κολλούσαν μόνο στις "ομορφες", οι γυναίκες μόνο στους "όμορφους" και με λιγα λόγια οι "μετριοι και οι "ασχημοι" (αντρες και γυναίκες) θα έμεναν μόνοι και ερημοι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Μπορεί τώρα να χρειαστουν να κάνουν μια προσπάθεια για να το βρουν, μπορεί να κάνουν και 100, όμως στο τέλος θα το βρούν.
    ....
    Αγαπητε Αρχαγγελε , αυτο μπορω να το εξηγησω εγω , γιατι δλδ καποια που ο αλλος θεωρει ομορφη , εγω να μην μπορω να την ξεχωρισω απο ενα καφασι σουπιές .........................εχω μελετησει το αντικειμενο , και μπορω να εκφερω γνωμη ............ η ιδεα που εχεις για τον εαυτο σου , δρα ως ' περιοριστικος ' παραγοντας στην επιλογη της κοπελας/συντροφου σου ............... δλδ , εγω μπορει να εχω μια καλη γνωμη για τον εαυτο μου , αλλα αμα με ρωτησεις για την A. Ambrosio ( μια και αναφερθη τονοματης ) η την Zizel Bunchen , η οποιαδηποτε καλλονη , διεθνους βεληνεκους , θα πω , ναι , πολυ ομορφη κοπελα , αλλα δεν θααισθανθω ελξη γι αυτην , διοτι υποσυνειδητα δρα ενας μηχανισμος , που σου λεει , ' ε , φιλε , αυτη δεν ειναι για τα κυβικα σου ' , τοχω διαβασει σε βιβλιο ψυχολογιας ..................... οποτε ενας που δεν αισθανεται και ιδαιτερη αυτοπεποιθηση , θα του φανει ωραια μεν μια οντως ωραια κοπελα , αλλα θα αισθανθει αληθινη ελξη για μια που ειναι στα κυβικα του , οχι αναγκαστικα εμφανισης , αλλα αυτοπεποιθησης ...........................γι αυτον λοιπον τον λογο , οι ' ασχημοι ' ( βαρυς χαρακτηρισμος ! ) και οι ' ασχημες ' η οι' μετριοι ' και οι ' μετριες ' , δεν μενουν σαν καλαμια στον καμπο , οπως χαρακτηριστικα αναφερεις ....................... δεν προκειται να κρινω τον Γουαι , τον βλεπω με συμπαθεια , καποια στιγμη , θα βρει τον δρομο του , ειναι μικρος ακομη .................... κι εσυ με συμπαθεια τον βλεπεις , το καταλαβαινω .................. κατα τα αλλα , θα συμφωνησω οτι ειναι θεμα αυτοπεποιθησης , με οτι αυτο συνεπαγεται , ναχεις ωραιες κοπελες , οχι εμφανισης .......................... οχι οτι η εμφανιση ειναι αδιαφορη , παιζει ενα 20-25%...................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Mac,δεν μένουν σαν καλαμιά στον κάμπο,αλλά κάνουν σχέσεις μεταξύ τους;

Banned
    Δεν κατηγόρησα κανέναν admforall.Απλα όσοι ανέφερα,έχετε πει να μην στοχεύω σε ωραίες,αλλα σε μέτριες και άσχημες
    Γιατι δε διαβάζεις ολοκληρωμένα αυτά που έχουμε γράψει ? Επισης αν θες μου απαντάς και στο προηγούμενο μήνυμα αλλά και στο μήνυμα για φώτο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Γιατι δε διαβάζεις ολοκληρωμένα αυτά που έχουμε γράψει ? Επισης αν θες μου απαντάς και στο προηγούμενο μήνυμα αλλά και στο μήνυμα για φώτο.
    Θα σου στείλω μετά.Γιατι ρε να τα διαβάσω όλα,όταν κάποιοι(γιατί υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πει το αντίθετο) μου έχετε πει να πάω με μέτρια,δηλαδή μη όμορφη;Θα είμαι ευτυχισμένος νομίζεις,με μια μέτρια;Τη στιγμή που άλλοι θα είναι με όμορφες;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και συνεχίζω:Γιατί να πάω σύμφωνα με κάποιους με μέτρια ή άσχημη?Για να περάσω καλά?Θα με κάνουν ευτυχισμένο?Είδατε που μετρά πάνω από όλα η εμφάνιση και για εσάς?Τι γοητευτικό να βρώ σε μέτρια ή άσχημη?Μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό θα ήταν ακόμη πιο ψυχοφθόρο......

Banned
    Οκ περιμένω να μου στείλεις.Απο εκει και πέρα εγώ πιστεύω ότι η ομορφιά εμπεριέχει και υποκειμενικότητα για τον κάθε άνθρωπο.Ευτυχισμένος θεωρώ πως θα είσαι όταν ερωτευτείς πραγματικά κάποια γυναίκα και υπάρξει ανταπόκριση απο μεριάς της.Τότε πιστεύω ότι δε θα σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι και πως θα την κυκλοφορείς-->σορρυ ρε συ ακόμη γελάω με αυτό πως θα την κυκλοφορώ.. Γιατί πολύ απλά εσύ θα την βλέπεις όμορφη και δε θα σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι καθώς πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρέσει σε όλους/ες.
    Αλήθεια έχεις ερωτευτεί ποτέ σου και έκανες ότι περνάει απο το χέρι σου για να διεκδικήσεις την κοπέλα αυτή ή αλλάζεις κάθε μέρα γνώμη για το ποια όμορφη είναι καλύτερη ανάλογα με το ποια τυχαίνει να βρεθεί στον δρόμο σου?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Οκ περιμένω να μου στείλεις.Απο εκει και πέρα εγώ πιστεύω ότι η ομορφιά εμπεριέχει και υποκειμενικότητα για τον κάθε άνθρωπο.Ευτυχισμένος θεωρώ πως θα είσαι όταν ερωτευτείς πραγματικά κάποια γυναίκα και υπάρξει ανταπόκριση απο μεριάς της.Τότε πιστεύω ότι δε θα σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι και πως θα την κυκλοφορείς-->σορρυ ρε συ ακόμη γελάω με αυτό πως θα την κυκλοφορώ.. Γιατί πολύ απλά εσύ θα την βλέπεις όμορφη και δε θα σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι καθώς πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρέσει σε όλους/ες.
    Αλήθεια έχεις ερωτευτεί ποτέ σου και έκανες ότι περνάει απο το χέρι σου για να διεκδικήσεις την κοπέλα αυτή ή αλλάζεις κάθε μέρα γνώμη για το ποια όμορφη είναι καλύτερη ανάλογα με το ποια τυχαίνει να βρεθεί στον δρόμο σου?
    Το θέμα είναι να υπάρξει ανταπόκριση από όμορφη,όχι από μέτρια ή άσχημη.....

Senior Member
    Να ανέβει η αυτοπεποίθηση μου με μέτρια?
    Ναι,πελάτης του γυμναστηρίου!
    Με καθε γυναικα ανεβαινει η αυτοπεποιθηση. Μιλησε μου ειλικρινά. Οταν σου κολλησαν εκεινες οι κοπέλες που δεν σου ερεσαν για λιγο δεν ενιωσες ωραια. Ενα αίσθημα που σου έλεγε "ωραία, αρεσω σε αυτές αρα θα αρεσω και σε ομορφη" εστωκαι για λιγο θα το ενιωσες και είναι φυσιλογικο. Μπορει μετά να είπες γτ να μην αρεσω σε μια ομορφη και να αρεσω σε αυτήν αλλα στην αρχη για μερικα εστω δευτερολεπτα θα το είπες.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 7 of 28 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast