Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 569
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 569 of 837 FirstFirst ... 69469519559567568569570571579619669 ... LastLast
Results 8,521 to 8,535 of 12551
    Συμφωνω Ρεα στο κομματι δεσμευση ισον προοπτικη ισον μελλον... και στο δικο μου γυναικειο κεφαλι ετσι εχει η κατασταση.
    Ο αντρας απο την αλλη οταν ακουει κατι τετοιο συνηθως σκεφτεται αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος για να αναλαβει ολα τα εξοδα, αλλο καταλοιπο και τουτο της κουλτουρας μας, περα απο την μονογαμια και την πιστη δλδ που τον τρομαζει.

Τεσπα... οσο για την Ελληνιδα Μανα, οταν βρε ρεα την μεγαλωσαν και αυτην με φιμωτρο να παντρευτει ενα σατραπη που και αυτος της βαζει φιμωτρο (γιατι ετσι ειναι το σωστο αρσενικο ) και τελικα δεν παιρνει ενεργητικη θεση στο μεγαλωμα του παιδιου αλλα επιτρεπει την αναπαραγωγη της παθητικοτητας - τι να πεις ???????
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Την σημερον ημεραν... κανεις ενα συμφωνο συμβιωσης. Γαμος ισον εξοδα. Καλα και εσυ βρες πρωτα μια που να αντεχεις να συζεις και μετα συζηταμε και για γαμο πανηγυρια.
    Αφού επιστρέψω στη βάση μου γιατί εδώ που είμαι δεν το βλέπω...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αφού επιστρέψω στη βάση μου γιατί εδώ που είμαι δεν το βλέπω...
    Και κατι ακομα καλο προαιρετα και φιλικα παντοτε, μπορει εσυ και αλλοι λιγοι σε αυτη τη χωρα να ειναι αυτονομοι, αλλά ειναι εμφυτο στην γυναικα πολλες φορες να δειχνει συναισθηματα με πρακτικους τροπους.
    Οπως το μαγειρεμα κτλ. Απλά εσυ επειδη εισαι εξαιρεση πρεπει να ενημερωνεις.

Banned
    Συμφωνω Ρεα στο κομματι δεσμευση ισον προοπτικη ισον μελλον... και στο δικο μου γυναικειο κεφαλι ετσι εχει η κατασταση.
    Ο αντρας απο την αλλη οταν ακουει κατι τετοιο συνηθως σκεφτεται αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος για να αναλαβει ολα τα εξοδα, αλλο καταλοιπο και τουτο της κουλτουρας μας, περα απο την μονογαμια και την πιστη δλδ που τον τρομαζει.

Τεσπα... οσο για την Ελληνιδα Μανα, οταν βρε ρεα την μεγαλωσαν και αυτην με φιμωτρο να παντρευτει ενα σατραπη που και αυτος την βζει φιμωτρο και τελικα δεν παιρνει ενεργητικη θεση στο μεγαλωμα του παιδιου αλλα επιτρεπει την αναπαραγωγη της παθητικοτητας - τι να πεις ???????
    ολοι ετσι λ ε ν ε ...αλλα τελικα μπορω να σου πω αποτι εχω καταλάβει πως το αρσενικο βλέπει το θεμα οικογενεια πολυ πιο πρακτικα αποτι εμεις... που συνηθως το βλέπουμε πιο συναισθηματικα. μπορει δηλαδη να παντρευτει καποια επειδη ειναι ιδανικη για μανα των παιδιων του, χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της. ενω εγω το θεωρω απαραιτητο στχ αυτο.. βαζω το σεξ τον ρομαντισμο το παθος την πιστη την αφοσιωση στην εξισωση.... γιαυτο τελικα πατωνω ..χοχοχο

Banned
    Και κατι ακομα καλο προαιρετα και φιλικα παντοτε, μπορει εσυ και αλλοι λιγοι σε αυτη τη χωρα να ειναι αυτονομοι, αλλά ειναι εμφυτο στην γυναικα πολλες φορες να δειχνει συναισθηματα με πρακτικους τροπους.
    Οπως το μαγειρεμα κτλ. Απλά εσυ επειδη εισαι εξαιρεση πρεπει να ενημερωνεις.
    "ενημεωση προς καθε ενδιαφερομενη: προσφερομαι μονο για να γινω το πουτ@ν@κι σας!" χαχαχαχαχαχαχα... ;ρ

Quote Originally Posted by rea View Post
    ολοι ετσι λ ε ν ε ...αλλα τελικα μπορω να σου πω αποτι εχω καταλάβει πως το αρσενικο βλέπει το θεμα οικογενεια πολυ πιο πρακτικα αποτι εμεις... που συνηθως το βλέπουμε πιο συναισθηματικα. μπορει δηλαδη να παντρευτει καποια επειδη ειναι ιδανικη για μανα των παιδιων του, χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της. ενω εγω το θεωρω απαραιτητο στχ αυτο.. βαζω το σεξ τον ρομαντισμο το παθος την πιστη την αφοσιωση στην εξισωση.... γιαυτο τελικα πατωνω ..χοχοχο
    Εννοειται... πως ο αντρας διαλεγει τη σοβαρη δεσμευση ΜΟΝΟΝ αν κρινει πως θα του κανει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΆ παιδια και ειναι προτυπο να τα γαλουχησει - με τα κριτηρια του παντοτε- !!!
    Ισως για αυτο οι ειδικοι επιστημονες να επισημαινουν τις διαφορες ανατομιας λειτουργιας ανδικου και γυναικειου εγκεφαλου.
    Το αφηνω αυτο το θεμα γιατι θα με πιασουν αλλα ...
    ας επιστρεψω στο σιδερο. Το σιδερο ωφελει Μονον στην εξοντωση μικρο βακτηριδιων νομιζω λογω υγρασιας... κατα τα αλλα τσαμπα παιδεμος, χι !

Banned
    Εμένα η μάνα μου δούλευε βάρδιες και δεν προλάβαινε να πηγαίνει και στη δουλειά, να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού και να κοιμάται κιόλας. Έτσι είχαμε καταστρώσει σχέδιο εγώ με τον αδερφό μου. Μοιράζαμε τις δουλειές του σπιτιού, Τη μία ημέρα ο ένας έπλενε τα πιάτα, ο άλλος έκανε ξεσκόνισμα και έβαζε πλυντήριο και άπλωνε τα ρούχα. Μετά ο ένας σιδέρωνε ο άλλος έβαζε σκούπα και έκανε μάπα. Δεν υπήρχε η πολυτέλεια της παραδουλεύτρας τη δεκαετία του '80. Και κάναμε μισές-μισές τις δουλειές...

Και φυσικά CC είναι εργασία το καθάρισμα του σπιτιού. Αν το κάνει σωστά ένας άντρας μέχρι να μάθει πως πρέπει να ξεκινήσει θα του φεύγει ο πάτος, όπου και να μάθει πάλι θα του φεύγει, απλώς όχι τόσο πολύ και όχι τόσο χρονοβόρα όπως στην αρχή...
    τι καλα παιδακια!!!.. εγω ημουν μουλαρα με τις δουλειες του σπιτιου και ας δουλευε η μανα μου... τωρα βεβαια στο σπίτι μου καταλαβα ποσο λαθος ηταν αυτο.

"ενημεωση προς καθε ενδιαφερομενη: προσφερομαι μονο για να γινω το πουτ@ν@κι σας!" χαχαχαχαχαχαχα... ;ρ
    Πιο τιμιο και ντομπρο ρε φιλεναδα απο το να στο παιζει ρομαντικουλης και να σε κερατωνει ή να ναι στυγνος ψυχοπαθης και να θελει μονο να σε π@@@@@ και να σε φτυσει μετα ή απλα να βγαζει ολα τα κομπλεξ κατω απο την ομπρελλα της αρνησης
    "οχι εγω δεν το εκανα " , " οχι εσυ εσυ φταις " κτλ κτλ κτλ.

Και εδω κολλαει το οτι οι αθρωπινες σχεσεις κατεληξαν κβαντικη φυσικη ενω δεν ειναι τοσο δυσκολο να πεις 5 αληθειες.

Banned
    Εννοειται... πως ο αντρας διαλεγει τη σοβαρη δεσμευση ΜΟΝΟΝ αν κρινει πως θα του κανει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΆ παιδια και ειναι προτυπο να τα γαλουχησει - με τα κριτηρια του παντοτε- !!!
    Ισως για αυτο οι ειδικοι επιστημονες να επισημαινουν τις διαφορες ανατομιας λειτουργιας ανδικου και γυναικειου εγκεφαλου.
    Το αφηνω αυτο το θεμα γιατι θα με πιασουν αλλα ...
    ας επιστρεψω στο σιδερο. Το σιδερο ωφελει Μονον στην εξοντωση μικρο βακτηριδιων νομιζω λογω υγρασιας... κατα τα αλλα τσαμπα παιδεμος, χι !
    χαχαχαχαχαχαχα... ναι ειναι καλο να σιδερωνεις τα ρουχα σου και τα εσωρουχα σου...αλλα εγω δεν το κανω.. ζω μια ευτυχισμενη ζωη με μικροβακτηριδια και καταθλιψη...αλλα λιγοτερο σιδερο!!

Banned
    Πιο τιμιο και ντομπρο ρε φιλεναδα απο το να στο παιζει ρομαντικουλης και να σε κερατωνει ή να ναι στυγνος ψυχοπαθης και να θελει μονο να σε π@@@@@ και να φτυσει μετα.
    ελα μωρε ..τα θελει και ο απαυτος μας... εθελοτυφλουμε του κερατα!! φουλ αρνηση!!! αυτη η κωλοπριτι γουμαν μας κατεστρεψε..που περιμενουμε ο αλλος να αλλαξει και να ανεβει την σκαλα κυνδινου με υψοφοβια με το μονοπετρο στο χερι...

Senior Member
    Πωπω δεν σας προλαβαίνω...

Λοιπόν, άποψη μου είναι πως καλό είναι ο άνδρας να βρει όλο το πακέτο σε μία γυναίκα, το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρει μια γυναίκα τον ανάλογο άντρα. Κατά τα άλλα εννοείται CC πως αν μπορεί μία γυναίκα να κάνει κάτι δεν θα με χαλάσει καθόλου. Μακάρι να ξέρει καλύτερα και από εμένα και να είμαι ο βοηθός της... Το σιδέρωμα εκτός από τα βακτήρια εξαφανίζει τις ζάρες δηλαδή αυτές που σε κάνουν λέτσο... Επίσης με τις πρέσσες έχει μετατραπεί σε απλό παιχνιδάκι... Πάντως σήμερα έχω λιώσει στο γέλιο....

ελα μωρε ..τα θελει και ο απαυτος μας... εθελοτυφλουμε του κερατα!! φουλ αρνηση!!! αυτη η κωλοπριτι γουμαν μας κατεστρεψε..που περιμενουμε ο αλλος να αλλαξει και να ανεβει την σκαλα κυνδινου με υψοφοβια με το μονοπετρο στο χερι...
    Εχεις δικαιο...
    Ιδεολογικα η γυναικα ειναι καταδικασμενη να περιμενει το "κακο παιδι" βλεπε Μιστερ Μπιγκ Sex and the City να γινει ο συναισθηματικος ιπποτης.

Σε αυτο το σημειο κολλαει αυτο - https://www.youtube.com/watch?v=01Mv-iwkVMw

Banned
    ακομα και στην κβαντικη φυσικη ... βλέπεις αυτο που θες να δεις... ο νομος των πιθανοτητων ομως ειναι απεριοριστος.. ο ιδιος ο αινσταιν δεν καταφερε να το δεχτει... και θα το καταφερω εγω?

Πωπω δεν σας προλαβαίνω...

Μακάρι να ξέρει καλύτερα και από εμένα και να είμαι ο βοηθός της... . Πάντως σήμερα έχω λιώσει στο γέλιο....
    Καλο ειναι αρσενικο και θυληκο στη συμβιωση να δρουν με συμπνοια και οχι ανταγωνιστικα.
    Χαιρομαι που γελας, ειπαμε εχουμε τη τρελα μας αλλα πρεπει να γελαμε.

Ασχετο βρε μπας και εισαι παρθενος στο ζωδιο ?

ακομα και στην κβαντικη φυσικη ... βλέπεις αυτο που θες να δεις... ο νομος των πιθανοτητων ομως ειναι απεριοριστος.. ο ιδιος ο αινσταιν δεν καταφερε να το δεχτει... και θα το καταφερω εγω?
    Ουδεις... οποτε ας το ριξουμε στο χαλαρο... Ρεαρα μου Μορφαρα μου !!!