Για να μη κλαίμε μόνον ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 139
    Ρεακι εγω δεν εχω θεμα, μη το δει κανεις ασχετος και γινει καμια καταγγελια περι δημοσιοποιησης στοιχειων κλινικης και ιατρων σκεφτομαι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=dWaxSVtclsI

3 33 Της εκανε την καρδια περιβολι...
    χαχαχαχα...εγινε λεσβια και την πατησε ενα φορτηγο!!!

Senior Member
    Κάνε το παγώνι... Μετά τον ανοσοιστοχημικό έλεγχο θα σταματήσει... Τώρα από την άλλη αν θέλεις εσύ να πας και να της τα πεις τη Δευτέρα, πήγαινε... αλλά την Τεταρτή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια :P

Banned
    Ρεακι εγω δεν εχω θεμα, μη το δει κανεις ασχετος και γινει καμια καταγγελια περι δημοσιοποιησης στοιχειων κλινικης και ιατρων σκεφτομαι.
    ναι ναι πολυ καλα εκανες που το επισημανες..

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κάνε το παγώνι... Μετά τον ανοσοιστοχημικό έλεγχο θα σταματήσει... Τώρα από την άλλη αν θέλεις εσύ να πας και να της τα πεις τη Δευτέρα, πήγαινε... αλλά την Τεταρτή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια :P
    ακομα και ενας φαλοκρατης βιοχημικος μπορει να φανει χρησιμος εν τελη ;ρρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ακομα και ενας φαλοκρατης βιοχημικος μπορει να φανει χρησιμος εν τελη ;ρρ
    Φαλλοκράτης γιατί θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν pole dancing? Άλλο και τούτο πάλι :P

Κοιτα ειναι υπερ θεαμα το Pole dancing ... δεν εχω δει ποτέ live αλλά πραγματι πρεπει να εχεις καλο μυικο συστημα. Η Ρεα νομιζω επισημαινει το πως εχει συνδεθει - γυναικα - στυλος- γυμνο- χρημα.

Να ξεχωριζουμε λιγο τα θεματα...

Αυτο ειναι αφιερωμενο στην παλια μας Fleur που αποχωρησε απο το φορουμ και το ειχε ανεβασει και μου ειχε δωσει μεγαλη χαρα, ευχομαι να ειναι καλα οτι και αν κανει !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=I9oPqym9uWw

Senior Member

Banned
    Κοιτα ειναι υπερ θεαμα το Pole dancing ... δεν εχω δει ποτέ live αλλά πραγματι πρεπει να εχεις καλο μυικο συστημα. Η Ρεα νομιζω επισημαινει το πως εχει συνδεθει - γυναικα - στυλος- γυμνο- χρημα.

Να ξεχωριζουμε λιγο τα θεματα...
    οχι παιδια ειναι γενικα λάθος κατευθυνση...οποιος θελει να κανει σωμα κανει πιλάτες ... το πεοπολ ντανσινγ εμπεριεχει απογνωση...
    και εγω γουσταρω να κανω τερτιπια στον γκομενο για να απολαυσουμε το σεξ μας, αλλα το να το αναγαγεις σε αθλημα? ε ενταξει ξεπερναει την λογικη μου... ..εφοσον ο στυλος συμβολίζει τον φαλλο..αρα..ειναι φαλλοκρατικη αντιληψη και οσοι στηριζουν φαλλοκρατικες αντιληψεις ειναι φαλλοκρατες..και οσες το κανουν ειναι ατομα χαμηλης αυτοεκτιμησης και νοημοσυνης... δεν πα να χει το καλυτερο σωμα του κοσμου..το μυαλο ειναι κολημενο σε εφηβικη φαση, τοτε που καναμε τα πάντα για να ριξουμε γκομενο
    συμφωνω οτι το σεξ ειναι τα Α και το Ω σε αυτην την ζωη!!... αλλα για να σχηματισεις μια ομορφη ζωη πρεπει να συμπεριλάβεις και καποια απο τα αλλα γραμματα...

mind μου συγνωμη ..δεν σε ξερω και ουτε ξερω αν εισαι φαλλοκρατης, πλακα σου εκανα... μπορει απλα να την εχεις πατησει σε λάναθασμενα στεροτυπα ...

για μενα προσωπικα τιποτα δεν ειναι πιο ερωτικο απο τον αρχαιο συνδυασμο νους υγιής εν σώματι υγιή ..

https://www.youtube.com/watch?v=50Mv0GDWmB0

τσιπουρα και παλι τσιπουρα μονο στη φαντασια μου πλεον

Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι παιδια ειναι γενικα λάθος κατευθυνση...οποιος θελει να κανει σωμα κανει πιλάτες ... το πεοπολ ντανσινγ εμπεριεχει απογνωση...
    και εγω γουσταρω να κανω τερτιπια στον γκομενο για να απολαυσουμε το σεξ μας, αλλα το να το αναγαγεις σε αθλημα? ε ενταξει ξεπερναει την λογικη μου... ..εφοσον ο στυλος συμβολίζει τον φαλλο..αρα..ειναι φαλλοκρατικη αντιληψη και οσοι στηριζουν φαλλοκρατικες αντιληψεις ειναι φαλλοκρατες..και οσες το κανουν ειναι ατομα χαμηλης αυτοεκτιμησης και νοημοσυνης... δεν πα να χει το καλυτερο σωμα του κοσμου..το μυαλο ειναι κολημενο σε εφηβικη φαση, τοτε που καναμε τα πάντα για να ριξουμε γκομενο
    συμφωνω οτι το σεξ ειναι τα Α και το Ω σε αυτην την ζωη!!... αλλα για να σχηματισεις μια ομορφη ζωη πρεπει να συμπεριλάβεις και καποια απο τα αλλα γραμματα...

mind μου συγνωμη ..δεν σε ξερω και ουτε ξερω αν εισαι φαλλοκρατης, πλακα σου εκανα... μπορει απλα να την εχεις πατησει σε λάναθασμενα στεροτυπα ...

για μενα προσωπικα τιποτα δεν ειναι πιο ερωτικο απο τον αρχαιο συνδυασμο νους υγιής εν σώματι υγιή ..
    Σωστη Ρεα !!!!

Banned
    απο τα πιο αγαπημενα μου...δεν ξερω γιατι!!!https://www.youtube.com/watch?v=qJfi0a6Dhas

Χαχαχαχαχα --- ρε συ Ρεααααα μου χε ξεφυγει και αυτο !!!!

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=50Mv0GDWmB0

τσιπουρα και παλι τσιπουρα μονο στη φαντασια μου πλεον
    χαχαχα..αυτος μονο ετσι βλέπεται!!!...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast