Results 256 to 270 of 2084
-
03-04-2016, 19:37 #256
- 03-04-2016, 19:44 #257
04-04-2016, 00:34 #258
04-04-2016, 11:22 #259WhyAlwaysMe?Guest
04-04-2016, 11:54 #260
σου εχω δυο ερωτησεις:
1. πιστευεις οτι οι ομορφες και οι ομορφοι πρεπει να πηγαινουν μονο με ομορφες και ομορφους. προσοχη, δεν ρωταω αν αυτο συμβαινει, ρωταω αν συμφωνεις οτι ετσι πρεπει να γινεται.
2. πιστευεις οτι εισαι ομορφος?
04-04-2016, 14:35 #261WhyAlwaysMe?GuestRemedy,για το δεύτερο ερώτημα σου θα σου πω πως δεν με θεωρώ κουασιμόδο.Τώρα για το πρώτο σου ερώτημα,δεν είναι ότι πρέπει να γίνεται πάντα έτσι.Και εσύ θεωρείς ότι υπάρχουν διαφορετικά σε εμφανιση ζευγάρια;Έχεις δει;
04-04-2016, 14:43 #262
04-04-2016, 16:29 #263
Εγω βλεπω ωραιες γυναικες , με αντρες με προσωπικοτητα , οντοτητα , εντονη παρουσια , επικοινωνιακους , οχι οτι η εμφανιση του αντρα περνα απαρατηρητη , οπως κι εγω δεν ελκομαι μονο απο την εμφανιση , παρα μονο βραχυπροθεσμα , μεσομακροπροθεσμα , ελκομαι απο την αυτοπεποιθηση , και τον καλως εννουμενο δυναμισμο ( οχι αυταρχισμο ) ..............τωρα μια γυναικα , χωρις εμφανιση , ναχει αυτοπεποιθηση , δεν μουχει τυχει , το αναποδο , μουχει τυχει ομως ..........δλδ εμφανιση ανευ ιδαιτερης αυτοπεποιθησης ........
04-04-2016, 16:32 #264WhyAlwaysMe?Guest
04-04-2016, 20:33 #265WhyAlwaysMe?GuestΕγώ θέλω να ρωτήσω το εξής:Γιατί οι ωραίες να θέλουν τρελά τους γυμνασμένους και να πηγαίνουν με τους γυμνασμένους πάντα?
Ενώ τις μέτριες και τις άσχημες τις βλέπεις να μην τρελαίνονται για αυτό το στυλ?
04-04-2016, 22:36 #266
Εγω πάλι μόνο το ανάποδο εχω δει. Μετριες και ασχημες να κάνουν σαν τις τρελές για τους γυμνασμένους και ωραίες να μην τρελαίνονται και τόσο. Προχθες στο δρόμο πχ ηταν μια παρα πολυ ωραια κοπελα που φιλιόταν με έναν οχι και τόσο ωραιο που δεν ηταν καθόλου γυμνασμένος.
Τις μόνες ωραίες κοπέλες που εχω δει να θελουν αυτο το στυλ που λες είναι κατι ανώριμα κοριτσάκια κατω τον 18 που το μόνο που ξερουν απο αντρες είναι ότι εχει δείξει το twilight και το 50 shade of gray (ή όπως λέγετε).
Αν ψάχνεις τέτοια κορίτσια, τότε ναι μόνο σωμα χρείαζεσαι...Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
04-04-2016, 23:10 #267
Οριστε ενα παραδειγμα ασχημου με ομορφης, προφανως η γυναικα του εκτιμησε αλλα προσοντα και οχι την εξωτερικη εμφανιση
http://www.gossip-tv.gr/media/com_ne...b7c71495dc.jpgΑν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-04-2016, 23:15 #268
αν πω πάλι ότι δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι άνθρωποι γενικά αλλά όμορφοι άνθρωποι για τον καθένα ξεχωριστά με ότι συνεπάγεται αυτό θα χαρακτηριστώ μάλλον σπαστικιά γραφική..
Το αγόρι μου τον λέγαν μια ζωή άσχημο,προβληματικό, κακό εραστή, έχει κοιλιά και φοράει γυαλιά κι εγώ τον θεωρώ τον πιο θελκτικό και όμορφο άνθρωπο που έχω δει. Τώρα εαν το ότι τον διάλεξα και τον θεωρώ όμορφο ενω δεν είναι γυμνασμένος και με ότι προστάζει η μόδα με καθιστά άσχημη καλύτερα άσχημη παρά όμορφη. Αν πάλι θεωρούμαι όμορφη με βάση την εμφάνισή μου επειδή είμαι αδύνατη,ψηλή και έχω πράσινα μάτια και κάποιοι θεωρούν κοιτώντας με να τον φιλάω ότι είναι λάθος γιατί θα έπρεπε να είμαι με ''όμορφο'' γι αυτούς δηλαδή γυμνασμένο ή ότι τελως πάντων θεωρείται όμορφο τότε πραγματικά κάτι πάει απείρως λάθος στον πλανήτη..
Μια ζωή φίλες και φίλοι μου λέγαν '' ιιιου τι σ'αρέσει στον τάδε, δεν είναι για σένα, έχει κοιλιά, είναι κοντός, έχει γυαλιά, είναι ξενέρωτος'' και πάντα απλά εγώ σκεφτόμουν '' μα ρε φίλε απλά είναι όμορφος για μένα ο τάδε, πως το λένε μου κάνει το κλικ και όχι αυτός που θεωρείς ότι θα πρεπε να έχω'' .
καλά κάνει ο whyalwaysme να θέλει όποιες κοπέλες θέλει και να τις θεωρεί όμορφες και εγώ θα του πω go for it. Απλά μάλλον αδυνατώ να καταλάβω γιατί να χαρακτηρίζουμε ότι δε μας αρέσει άσχημο ή να πρέπει καποιοι να έιναι απαραίτητα με κάποιους με βάση απλά φάτσα και σωματότυπο.. βασικά γιατί να ασχοληθείς με το τι κάνει,θέλει και ανάβει τον δίπλα αντί με το τι ανάβει εσένα και να το κυνηγήσεις?? ποιος μας δίνει ας πούμε το δικαίωμα να πούμε α άσχημος-όμορφη μα γιατί? ή όμορφη-άσχημος μα γιατί? είναι απλά δύο άτομα που προφανώς αισθάνονται ένα ασχέτως γραμμών σχεδιασμού προσώπου και σώματος..
04-04-2016, 23:25 #269
Η δικη μου πειρα , των 54 ετων , εχει δειξει , οτι καμμια απο τις ωραιες φιλες μου , ειτε πρωην , ειτε οχι , καμμια δεν επελεξε αντρα γυμνασμενο , βεβαια καμμια δεν θα χαλαγε να ηταν και γυμνασμενος , αλλα το κριτηριο τους , δεν ηταν αυτο , ηταν η προσωπικοτητα του καθε αντρα σε μερικες περιπτωσεις , και σε γυναικες με αρκετη αυτοπεποιθηση , ηταν η αυτοπεποιθηση του αντρος , ετος απο την προσωπικοτητα ................εχω φιλο , που κυριολεκτικα δεν του λειπει τιποτα , δεν γυμναζεται , ειναι κουκλος , ψηλος , αριστοκρατικος , γιωτ , εξαιρετικος χαρακτηρας , πολλα χρηματα , χαμηλοι τονοι , , ομως εχει κατι το ' κρυο ' / νταουν επανω του , και επελεξε να παντρευτει την καλυτερη μου φιλη , που ποτε δεν μου τραβηξε το ερωτικο ενδιαφερον , παρα τα 30 χρονια στενης φιλιας , νοστιμη σιγουρα , οποτε τι να πω ? βεβαια , η φιλη μου , ειναι party animal , πολυ εξω καρδια , και ειναι ικανη να σε κανει cheer up , οσο χαλια και νασαι , αρα τον συμπληρωνει σε καποιον τομεα ................. αλλη πρωην , και ελκυστικοτατη , και δυναμικη , προτιμησε να παντρευτει ενα πολυ γνωστο επιχειρηματια , ασχημο σε εμφανιση , με πολλες γνωριμιες αναλογες , ο γνωστος ΄κοσμικος ' κυκλος . που απεδεκατισθη , αλλα παντα , αν εχεις πολλα χρηματα , εχεις και τον αναλογο ' αερα ' , κακα τα ψεμματα .................... αλλη , πολυ ομορφη , πρωην , προτιμησε να παντρευτει πολυ γνωστο νεο σχετικα σε ηλικια πολιτικο , αρκετα αρρενωπο , εμφανισημο , αλλα νατος παλι ο αγυμναστος !!! τελικα , ειμαι ο μονος γυμνασμενος της παρεας , και εκει οφειλω μικρο μερος της αυτοπεποιθησης μου , ενα 25% , οφειλω την αυτοπεποιθηση μου , στο περιβαλλον που μεγαλωσα , ηρεμο , δεχτηκα πολυ αγαπη απο γονεις μικρος , σε επαγγελματικες επιτυχιες ( ειχα και αποτυχιες ) οπως και στα χρηματα του πατερα μου , εγω προσωπικα χρηματα δεν εχω πολλα , για την εποχη ομως εχω , αν και χαμηλων τονων , δεν προβαλλομαι μεσω αυτων , δεν εχω πορσε , δεν θελω τετοια προβολη , , δεν εχω γιωτ , ισως παρω καποια στιγμη , αν και μπελαλιδικο , στο μονο που υπερτερω εναντι των φιλων μου , που ολοι τους ειναι αξιολογοι , και ελκουν γυναικες , δεν τους ανεφερα ολους , ειναι οτι ειμαι επικοινωνιακος , και πολυ συμπαθης στο αλλο φυλο , και ισως εχω παραπανω αυτοπεποιθηση ...........παντως , ολοι τους εχουν πολυ παραπανω προσωπικα χρηματα σε σχεση μεμενα ........αλλα τι να τα κανεις , απο ενα οριο και ανω , δεν χρειαζονται .........δεν προσφερουν ευτυχια ταπολλα χρηματα ...........τα αρκετα , ναι , σου διευκολυνουν την ζωη ........
Αυτα τα εγραψα , εχοντας μεγαλη πειρα απο κοινωνικες συναστροφες , διαφορων επιπεδων ,
οντας κοινωνικος /επικοινωνιακος , αν και δεν μου λεει κατι το κοσμικο στυλ , δεν με εκπροσωπει .............να τα αμφισβητησει καποιος ? δυσκολο , ειναι παρατηρησεις ετων ......
Οποτε καταληγω οτι νασαι γυμνασμενος , λιγα πραματα προσφερεις στην αλλη , την ' ωραια ' / ελκυστικη σκεπτομενη , και πολλα στον εαυτο σου , απο αποψη υγειας ( και αυτοπεποιθησης , κατα τι , λιγο ).................οχι νασαι παχυς , βεβαια , απλως φιτ ..........δεν εχω κανεναν φιλο παχυ , ειναι θεμα αυτοσεβασμου και παιδειας ..................... αν ομως συντρεχει ασθενεια , αλλαζουν ολα , να εξηγουμαι ................. μεχρι κι οι γονεις μου , μεγαλοι σε ηλικια , ποτε δεν υπηρξαν παχεις .........
04-04-2016, 23:30 #270WhyAlwaysMe?GuestMac,με το γυμνασμένος εννοώ και ωραίος!