Results 76 to 90 of 394
-
04-04-2016, 11:59 #76
Κοίτα μπου εγώ το πήρα απόφαση δεν μπορώ να κάνω τίποτα άμα με παρακολουθούν στα αλήθεια μπορούν να μου κάνουν ότι θέλουν οπότε προετοιμάζομαι για όλα τα ενδεχόμενα τα άσχημα δηλαδή περπατάω πολύ ασκόυμαι κλπ τώρα άμα ακούσεις ότι βρέθηκα κάπου εκτός του σπιτιού μου θα είναι και αλήθεια για την ώρα το είπα σε όλους και όλοι μου λένε ότι είναι ιδέα μου κι εγώ κάνω τον Κινέζο και δουλεύω κανονικά και προσπαθώ να έχω καλή συμπεριφορά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πάντως είναι δύσκολο να ζεις με αυτήν την ιδέα αλλά με τα φάρμακα παλεύεται από εκεί και πέρα καλή δύναμη άμα ακούσεις πάντως ότι πέθανα η ότι πήγα φυλακή η οτιδήποτε καλο η κακό είναι στημένο να ξέρεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 04-04-2016, 12:24 #77
Γεια σου boo!!!
Σίγουρα οι μέρες που περνάς είναι οι δυσκολότερες της ζωής σου,εφιαλτικές κ μεσα σε μια απέραντη δυστυχία.Πέρασα και γω από ίδια φάση δηλαδή ψύχωση-σχιζοφρένεια πριν από 3,5 χρόνια και γνωρίζω την κατάσταση και τον παραλογισμό της ασθένειας.Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν σχεδόν όταν έχεις αυτή την πάθηση.Επιμένεις στις λάθος σκέψεις σου και επαναλαμβάνονται σαν να είναι κασέτα.Και ναι boo η συνωμοσία που πιστεύεις ότι βρίσκεσαι είναι λανθασμένη πεποίθηση καθώς κ ότι οι γονείς σου δεν είναι αληθινοί.Όπως επίσης οτι σου διαβάζουν τις σκέψεις και το ότι βλέπεις φαντάσματα καθώς και οι φωνές είναι μέρος αυτής της κατάστασης που λέγεται ψύχωση.Δεν μπορείς να το καταλάβεις όμως ούτε να πειστείς για το αντίθετο ούτε με το καλύτερο επιχείρημα.Πιάνεσαι στην φάκα της αρρώστιας και δεν μπορείς να ξεφύγεις χρησιμοποιώντας την σκέψη σου γιατί ο εγκέφαλός σου νοσεί.
Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα φάρμακα.Με την βοήθεια των φαρμάκων πρώτα φεύγουν οι ψευδαισθήσεις (συνήθως οπτικές) και μετά από καιρό το παραλήρημα (συνωμοσία).Πρέπει να παραμείνεις μακριά από ποτό,πολλούς καφέδες και ναρκωτικά ώστε να μειωθεί το άγχος και να ηρεμήσεις.
Δεν θα σου έλεγα να κάνεις κάτι άλλο προς το παρόν.Είναι νωρίς ακόμα και αυτό που προέχει είναι η σωστή λήψη των φαρμάκων.Δυστυχώς από ότι είδα είναι πολλά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να τα ξεχνάς.Σου προτείνω αν μπορείς να βάλεις υπενθυμίσεις στο κινητό σου.Δεν ξέρω αν μπορούν να ενημερωθουν οι γονείς σου για να σου τα δίνουν και αν τους εμπιστεύεσαι.Πάντως χρειάζονται και αυτοί ενημέρωση γιατί δεν δείχνουν να γνωρίζουν το πρόβλημα.
Με τον καιρό θα δεις ότι θα σκέφτεσαι πιο σωστά αλλά μπορεί να δημιουργηθούν συναισθήματα ντροπής και ενοχής.Ο δρόμος θα είναι μακρύς και πρέπει να εφοδιαστείς με υπομονή και θάρρος.
Βρες έναν καλό γιατρό που θα σου βρει τα κατάλληλα φάρμακα και την σωστή δοσολογία.Μείνε συνεπής στα φάρμακα.Θα τα πας καλά όσο και αν έχεις βυθιστεί σε έναν κόσμο χωρίς ελπίδα.
Το πρώτο διάστημα ίσως να μη κάνεις πολλά πράγματα.Αυτό είναι μέρος της πάθησης και ένα μέρος των φαρμάκων που φέρνουν καταστολή.Λέγονται αρνητικά συμτπώματα και έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνεις τα ενδιαφέροντα σου και το κίνητρο να κάνεις πράγματα.Όσο περνάει ο καιρός όμως και με προσπάθεια θα βελτιώνεσαι.Ίσως απογοητευτείς στην αρχή γιατί είναι πολύ αργή διαδικασία και παίρνει χρόνια.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-04-2016, 19:22 #78
Μπου ελπιζω πως πηγες σεμιναριο, πηγαν ολα καλα θα μπεις καποια στιγμη και θα μας πεις νεα σου.
"Make sure your worst enemy isn't you"
04-04-2016, 21:50 #79
ναι η γιατρος τα ξερει αυτα εκτος του οτι εχω βρει 1-2 ανθρωπους σε παρομοια φαση με μενα τωρα αυτες τις μερες.της τα ειπε ο κολλητος μου.με βοηθα λιγο αυτο γιατι δε νιωθω τοσο μονη.νταξει να πω την αληθεια μου εχω σκεφτει μερικες φορες μηπως κι εσεις εδω στο φορουμ ειστε της συνομοσιας, αλλα οχι παντα, αν και μπροστα σε αλλους που συναντω κυριολεκτικα περισσοτερο ακουω εσας.
και μενα η μανα μου με πρηζει για να παρω xanax μου κανει πολεμο ενω η γιατρος μ αφηνει να παιρνω.το ιδιο εκανε και οταν μου ειχε γραψει stedon.λεει οτι αυτα ειναι η ευκολη λυση κλπ
μακαρι να γινοταν καλη φαση..να μη βλεπω και να μην ακουω κανεναν
αστα τωρα εχω μπλεξει και με μαθηματα γιατι θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου ξανα, και πιεζομαι τοοοσο πολυ που λιγη απομονωση μονο καλο θα ηταν νομιζω
μιας και λες οτι το εχεις περασει αυτο, αυτη τη φαση δηλαδη..ποσο σου κρατησε?και ηταν καποια παθηση ή απλα καταλαβες καποια πραγματα στην πραγματικοτητα σου?πιστευεις οτι εχω σχιζοφρενεια?εσενα ας πουμε ειχες αυτα που εχω κι εγω και απλα με τα φαρμακα σου ανατραπηκαν ολα?τι σ εφερε στο επεισοδιο σου?τι καταλαβες απο ολο αυτο?τι ηταν τελικα?δε νομιζεις οτι βρηκες την πραγματικοτητα?τωρα πως ζεις χωρις αυτο?δεν νιωθεις οτι σ εκαναν προβατο με τα φαρμακα τους ωστε να μην καταλαβαινεις τι σου κανουν?
φαρμακα παιρνω κανονικα εδω και 12 μερες στην καινουρια δοσολογια, μονο μια απογευματινη δοση ξεχασα και δε πηρα.δε βλεπω πια φαντασματα, ακουω ελαχιστες φωνες.αυτο λιγο μ ενοχλει γιατι τις τελευταιες μερες οι φωνες δεν ηταν τοσο ασχημες που και που, καναμε διαλογο ηρεμο και τις ειχα για παρεα.τωρα ειμαι μονη μου εντελως εκτος απο λιιιγες φορες που τις ακουω.δε με εβριζαν, δε μου ελεγαν πια να πεσω απο το μπαλκονι, ουτε να σφαξω κοσμο κλπ.ηταν ηρεμες.τωρα δεν εχω παρεα.
πηγα στο σεμιναριο.ηταν στις 10.ξυπνησα απο τις 8..στο δρομο ειχα τρομερο αγχος, αισθανθηκα παλι οτι με παρακολουθουσαν ειδικα οταν γυρναγα που ηταν 1 και ειχε πιο πολυ κοσμο.στο σεμιναριο αυτην την φορα ημουν πιο αναστατωμενη για τον ιδιο λογο ηθελα να φυγω στη 1.5 ωρα αλλα πιεζα τον εαυτο μου να κατσει, δεν ηταν οτι καλυτερο αυτη τη φορα.επρεπε να ολοκληρωσω και τη δουλεια που ειχα να κανω..τσπ..δε μ αρεσε
μετα ειχα βιολογια αλλα τα επιανα αλλα τα λεγε και τ ακουγε ο ιδιος μοναχα ο καθηγητης ενοω, το ιδιο και στη φυσικη μετα τη βιολογια..
04-04-2016, 22:10 #80
Διάβαζε μπου να περάσεις κάπου και μετά θα βρεθεί λύση μόνο να χεις στο νου σου ότι ξεπερνιέται εγώ δε σε ξέρω έτσι εννοείται αλλά και σχιζοφρένεια να χεις μετά χρόνια θα σαι καλύτερα τώρα είναι δύσκολα μετά θα βελτιωθείς θα βρεις και το συνδυασμό σου και θα είσαι μια φοιτήτρια κάπου και θα περνάς καλά κάνε κουράγιο αυτά είναι τα πιο δύσκολα σιγά σιγά θα γίνει πιο εύκολο μέχρι που θα το ξεχάσεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-04-2016, 23:52 #81
Είχα διαβάσει πριν κάναν χρόνο ένα λογοτεχνικό βιβλίο (δεν το συστήνω σε κανένα μέλος), το οποίο περιέγραφε τη ζωή ενός ανθρώπου που πίστευε ότι τον καταδίωκαν και ήθελαν το κακό του - ο άνθρωπος αυτός αισθανόταν απεριόριστη μοναξιά και κατωτερότητα και "δημιούργησε" έναν δικό του μικρόκοσμο επίκεντρο του οποίου ήταν αυτός ο ίδιος. Δε φανταζόμουν πως μπορεί να αισθάνεται ή να σκέφτεται ένας σχιζοφρενής άνθρωπος ως τότε - ούτε τώρα δηλαδή -, είναι όμως στ' αλήθεια τρομαχτικό να νιώθεις τόσο μόνος και τόσο ευάλωτος, να φοβάσαι να εμπιστευτείς ακόμα και τους ανθρώπους που ζεις μαζί τους μια ζωή.
Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να σε πείσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι και ότι όλα αυτά είναι μια πλάνη του μυαλού σου, τα φάρμακα με τον καιρό θα ατονήσουν την ιδέα, που αυτή τη στιγμή είναι σε έξαρση. Όπως είπε και ο serios, έχεις μια λανθασμένη αντίληψη για τον κόσμο, μια διαστρεβλωμένη εικόνα. Φρόντισε να παίρνεις τα φάρμακά σου σωστά, γιατί είσαι νέο κορίτσι με όνειρα, μην το ξεχνάς! Όσο για τους γονείς σου, σ' αγαπάνε, δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού, αλλά έχουν πολύ λάθος τρόπο. Εκτός αυτού, έχω την εντύπωση ότι είναι ελάχιστα ενημερωμένοι για την πάθησή σου. Μη στενοχωριέσαι, σιγά σιγά τα πράγματα θα βελτιωθούν, αν μη τι άλλο δε θα υποφέρεις τόσο.Last edited by Gallowdance; 05-04-2016 at 00:10.
05-04-2016, 00:33 #82
Oι άνθρωποι με θεωρούν παράξενο. Αλλά δεν είναι έτσι. Έχω την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Είναι σ’ ένα βάζο, πάνω στο γραφείο μου.
Stephen King, 1947
05-04-2016, 01:18 #83
Εγώ έχω απορδιοργανωμένη σχιζοφρένεια.Νομίζω σ'αυτή την κατηγορία δεν έχεις φωνές.Δεν είχα τόσο έντονες οπτικές ψευδαισθήσεις.Έβλεπα τους οικείους μου με μαύρα μάτια και είχα λάθος πεποιθήσεις για μένα μετά από διαστρεβλωμένη αντίληψη και έλλειψη κριτικής ικανότητας μετά από 1 μήνα χωρίς ύπνο.
Πίστευα και εγώ ότι βρήκα μια αλήθεια για μένα που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να την ανακαλύψω.
Είναι μια πάθηση του εγκεφάλου και τίποτα άλλο.Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια σε όλο αυτό.Μόνο παραλογισμός.Παράδειγμα κ γω νόμιζα πως οι γονείς μου θέλουν το κακό μου.
Ήμουν 1 χρόνο ζωντανός νεκρός με φαρμακευτική αγωγή.Το παραλήρημα έκανε να φύγει 7 μήνες.Δηλαδή επί 7 μήνες πίστευα πως είμαι ο Αντίχριστος και διάφορα άλλα.Μετά από τον ένα χρόνο σταδιακά έκανα κάποια πράγματα όπως να διαβάζω,να βοηθάω στο μαγαζί και λειτουργούσα καλύτερα.Τώρα είμαι στον 4ο χρόνο και είμαι ικανοποιητικά.Βγαίνω,διαβά ζω,βοηθάω στο μαγαζί,είμαι πιο άνετος κοινωνικά.Δεν έχω πλέον συμπτώματα.Η ζωή πλέον είναι καλύτερη μετά από αυτόν τον εφιάλτη αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα.Όπως ξανάπα δεν υπάρχει καμιά αλήθεια σε όλο αυτό.
Οι γιατροί δεν ξέρουν την ακριβή αιτία.Το έντονο άγχος μπορεί να το πυροδοτήσει αν έχεις προδιάθεση.Εσύ αν έκανες χρήση χασίς μπορεί να είναι η αιτία.Γενικά δεν υπάρχει θεραπεία και πρέπει να παίρνουμε τα φάρμακα μας για να μειωθούν τα συμπτώματα.
Από αυτό κατάλαβα ότι η ζωή μπορεί να γαμηθεί σε μια ζαριά και τώρα καλούμε να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το πως την χειρίζομαι.Η ζωή συνεχίζεται και θέλω να συνεχιστεί έχοντας και πάλι το μυαλό μου ώστε να μπορώ να την απολαύσω γιατί αυτή η πάθηση μόνο πόνο και δυστυχία προκαλεί.Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να προκαλεί ευφορία αλλά είναι κάτι ψεύτικο.
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείς και να δεις την πραγματικότητα που βιώνουν οι άλλοι άνθρωποι.Στην αλήθεια που νομίζεις όμως ότι κατέχεις μόνο ο τρόμος και ο φόβος υπάρχει καθώς και η θλίψη και η δυστυχία.Μην αφήσεις να σου καταστρέψει την ζωή αυτή η πραγματικότητα.Με την λήψη των φαρμάκων θα επανέλθεις στα φυσιολογικά.Δεν είναι οργανωμένο σχέδιο τα φάρμακα για να προβατοποιούν τον κόσμο αλλά για να του δώσουν την ευκαιρία να έχουν μια φυσιολογική ζωή χωρίς να βασανίζεται τόσο πολύ.
Καλή δύναμη!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
05-04-2016, 12:19 #84
Boo:δε βλεπω πια φαντασματα, ακουω ελαχιστες φωνες.αυτο λιγο μ ενοχλει γιατι τις τελευταιες μερες οι φωνες δεν ηταν τοσο ασχημες που και που, καναμε διαλογο ηρεμο και τις ειχα για παρεα.τωρα ειμαι μονη μου εντελως εκτος απο λιιιγες φορες που τις ακουω.δε με εβριζαν, δε μου ελεγαν πια να πεσω απο το μπαλκονι, ουτε να σφαξω κοσμο κλπ.ηταν ηρεμες.τωρα δεν εχω παρεα.
Για μένα αν καταφέρεις να πειστείς πως η συνομωσία δεν υπάρχει αλλά ούτε και τα φαντάσματα είνα αληθινά,θα έχεις κάνει μεγάλο βήμα...
Αλλά δεν ξέρω από Ψυχώσεις και μπορεί να σου λέω και πράγματα που είναι δύσκολα για σένα.
Οι φωνές μπορεί να ήταν ήρεμες τον τελευταίο καιρό αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου προστάξουν αύριο!
Να εύχεσαι να μην έχεις Φωνές!Σήμερα μπορεί να είναι ήρεμες,αύριο μπορεί να είναι άγριες!
05-04-2016, 13:13 #85
τα χαπια ασβεστωνουν την υποφυση.. η υποφυση από πολλους θεωρείτε το 3ο ματι!
είναι δυσλειτουργια της το ότι ακουμε φωνες? ή το ότι νοιωθουμε να μας παρακολουθουν? πολύ πιθανον
αλλα αν δεν είναι?
εχω διαβασει πολλες ιστοριες από ανθρώπους που ειχαν ψυχωσικα επεισοδια... σε καποιους ηταν ιδιαιτερα δυσαρεστη εμπειρια σε καποιους αλλους σαν και μενα ηταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικη και ευχαριστη... και ανυπομονω να ξαναζησω την εμπειρια!
Και αν ο κοσμος που ζουμε είναι ψεύτικος? αν οι θρησκείες του κοσμου κρυβουν καποια αληθεια? αν το σπηλαιο του πλατωνα είναι υπαρκτο και συμβολιζει τον κοσμο μας?
αυτά.. παντως Boo εγω σε ζηλευω εισαι σε ενεργη φαση αυτου που αποκαλουν οι γιατροι ψυχωσικο επεισοδιο... ολες οι αισθήσεις σε υπερδιεγερση...
πλεον πιστευω ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος ''κατασκευαστηκε'' με περιορισμούς... και εμεις οι λιγοι για αγνωστους λογους σπασαμε τις δικλειδες ασφαλειας... αν μπορεις να το διαχιρειστεις εσυ και οι οικιοι σου... μπορει να σε ονομασουν και προφητη να σε κανουν αγιο... αν όχι παρε τα χαπια.. ασβεστωσε την υποφυση και ξεχασετο
05-04-2016, 13:55 #86
Στον 21ο αιώνα είμαστε noumac όχι στον μεσαίωνα να θεοποιουμε όποιον έχει οραματα.Αν οτιδήποτε από αυτές τις εμπειρίες ήταν αλήθεια κανένα αντιψυχωσικο δεν θα λειτουργούσε.Η αλήθεια δεν σου αποκαλύπτεται στο ξαφνικό χωρίς προσπάθεια κ ορθολογισμό.Αν αλήθεια είναι να βλέπεις τους γονείς σου ως μη πραγματικούς κ να ακούς φωνές που σου λένε να αυτοκτονήσεις κ να κανεις κακό σε κάποιον μόνο επικίνδυνο είναι κ εφιαλτικό.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
05-04-2016, 14:06 #87
διαφωνω...σε όλα εκτος από το αν αποτελεις κινδυνο για σενα η τους αλλους....
στον 21ο αιωνα ακομα καποιες θρησκεις αγιοποιουν καποιους που κανονικα θα πρεπε να χαρακτηριστουν ψυχωσικοι (βλεπε παισιο)
οσο αφορα στο ότι τα αντιψυχωσικα δεν θα λειτουργουσαν.. μα ακριβως αυτό κανουν.. ασβεστωνουν την υποφυση (αυτό που λενε και όχι αδικα 3ο ματι) και σταματατουνε κάθε άλλη βιοχημικη δραστηριοτητα του εγκεφαλου....
05-04-2016, 14:51 #88
μου ειναι δυστυχως πολυυυ δυσκολο να διαβασω και να συγκεντρωθω.ειναι και υψηλοβαθμη η σχολη που θελω να περασω και αυτο με αγχωνει ιδιαιτερα ειδικα τον τελευταιο μηνα και πελαγωνω και με αυτο
ευχαριστω που μου ειπες την εμπειρια σου! δεν πιστευεις δηλαδη οτι ολο αυτο ου περασες δεν ηταν ενα διαστημα οπου βρηκες την πραγματικη αληθεια.μηπως τα φαρμακα σου εκοψαν αυτη τη δυνατοτητα ομως?κι αν η πραματικοτητα που ειχες 7 μηνες ηταν η πραγματικη και απλως ισχυει το οτι"η αληθεια ποναει" μερικες φορες, δηλαδη ειδες την αληθεια αλλα αναγκαστικα επρεπε να εχει ασχημα συναισθηματα? πως ξεχωριζεις ποια ειναι η πραγματικοτητα ή οχι?αν με τα φαρμακα σε κανουν να μην καταλαβαινεις τι παιζεται?πως ξεχωριζεις τις πραγματικοτητες?
ναι μου ειναι πολυυυ δυσκολο να εμπιστευτω καποιον.εχω αυτα τα συναισθηματα που λες..τρομο, φοβο, αγχος, νευρα κλπεμενα αυτο μου συμβαινει απο τα 14-15 μου και δε νομιζω οτι προκειται να αλλαξει.γι αυτο παντα που ηταν δυσκολο να κανω παρεα με αλλους.
απο αυτα που εχεις ζησει και ακουσει πιστευεις οτι ειναι σχιζοφρενεια αυτο που περιγραφω, και δεν ενοω να μου βγαλεις ιατρικη γνωματευση, απλα ετσι θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου.
πως καταλαβαινουμε οτι καποιος εχει σχιζοφρενεια ή ποιος δεν εχει?
κι εγω αυτο πιστευω οτι απλα μερικοι μπορεσαν και ξεφυγαν απο τον δικο τους κοσμο των πολλων δηλαδη και καταφεραν και ειδαν παραπερα τι γινεται.δε μου ειναι υχαριστη εμπειρια να πω την αληθεια γιατι εχω πολλα δυσαρεστα συναισθηματα και κλεινομαι πολυ στον εαυτο μου, εχω βγαλει ριζες στο κρεβατι γιατι ετσι ειμαι λιγο πιο ηρεμη συναισθηματικα..
τα φαντασματα εχουν σχεδον εξαφανιστει, οι φωνες επισης αρκετα, τωρα μου λενε οτι ειμασε εδω κι ας μην μας ακους συχνα, γιατι εισαι ετσι χαλια?μην παιρνεις τα φαρμακα, μην πιστευεις κανεναν, μονο εμας, θελουμε να εισαι καλα, μην μιλας με εκεινον, μην κανεις αυτο.αυτα πανω κατω εδω και λιγες μερες
05-04-2016, 14:56 #89
αυριο ταξιδευω για αθηνα πολυ πρωι.φοβαμαι τη διαδρομη πολυ.δεν εχω και ενα mp3 player να ακουω κατι να ξεχνιεμαι απο τους αλλους.θα παω στη γιατρο γιατι την τελευταια φορα πριν 2 εβδομαδες μου ειπε να με ξαναδει σε 2 εβδομαδες. δεν ξερω τι να της πω.μπορειτε να με βοηθηστε λιγο με αυτο?στο τι θα της πω ενοω
05-04-2016, 15:19 #90
Το ότι πίστευα πως είμαι ο Αντίχριστος και ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν κρύβει καμιά αλήθεια.Όταν καθάρισε το μυαλό μου είδα πως έκανα ηλίθιους συσχετισμούς επηρεαζόμενος από τα συναισθήματα μου και την έλλειψη κριτικής ικανότητας.Δεν υπήρχε φίλτρο και τα συμπεράσματα που έβγαζα ήταν αυθαίρετα και γεμάτα από συμπτώσεις.Για ένα διάστημα πιστεύεις πως είναι η πραγματικότητα γιατί το μυαλό σου νοσεί και δημιουργεί μια δική του φανταστική.Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένας μηχανισμός άμυνας του οργανισμού σε αντίξοες συνθήκες.
Τα συναισθήματα σου είναι μπερδεμένα τώρα και είναι από την πάθηση.Μπορεί να νιώθεις πολλά συναισθήματα αρνητικά μαζί.Όπως φόβο,λύπη,μίσος,άγχος,θυμό και όλα αυτά ταυτόχρονα.Αυτό είναι πολύ επίπονο και σε δυσκολεύει στις συναναστροφές.Είναι φυσιολογικό στο πλαίσιο της πάθησης που όπως σου είπε η γιατρός είναι ψυχωσικό επεισόδιο.
Αυτό που έχεις να της πεις είναι για την βελτίωση που βλέπεις.Όπως ότι έφυγαν οι φωνές,τα φαντάσματα και ότι άλλο σκέφτεσαι.Αν δεν την εμπιστεύεσαι και δεν θέλεις να μιλήσεις νομίζω θα καταλάβει αρκετά πράγματα.
Σου προτείνω να πήγαινες με κάποιο άτομο που ίσως εμπιστεύεσαι στο ταξίδι.Μπορεί να νιώσεις σύγχυση και δυσκολία να σκεφτείς και το να έχεις ένα άτομο κοντά σου βοηθά.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti