Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 139 FirstFirst ... 1826272829303878128 ... LastLast
Results 406 to 420 of 2084
    Senior Member
    Εγω παντως θα προτεινα στον Why πριν απο καθε ραντεβου να επινε κανα δυο ποτακια, ετσι ολες ομορφες θα του φαινονται :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αρα έρχεσαι στα λόγια μου μονο η εμφάνιση δεν φτάνει παρα μόνο για one night stand. Αλλα ο why ψάχνει σχέση με ομορφη οχι ξεπέτα αλλιως θα πηγαινε με πουτ@ν@.... Θέλει να τον δουν να τα εχει με όμορφη όχι απλως να κάνει σεξ... Δεν λέω πως η εμφάνιση δεν παιζει ρόλο αλλα είναι τελείως υποκειμενικό αυτό. Ενας αλλος φίλος μου ετοιμάζεται να παντρευτει μια παχουλη γυναίκα και όταν έβλεπε γυναίκα που εγω θεωρούσα ότι εχει όμορφο σώμα μου έλεγε ότι είναι κοκκαλιάρα.... και μην ξεχνάς πριν μερικά χρόνια μια κοπέλα είχε βγει στην τηλεόραση με το αγόρι της που ενω ήταν ενα όμορφο παιδί, είχε πάθει ενα ατύχημα και είχε καει το προσωπό του και αυτη συνέχισε να είναι μαζί του και τον κοιταζε και έβλεπες στα μάτια της ότι τον αγαπάει ακόμα.... ενω ενας γνωστός μου που τράκαρε με το μηχανάκι του η κοπέλα τον χωρισε μεσα σε λιγότερο από 24 ωρες γτ δεν ηθελε αναπηρο (το παιδι τωρα περπατάει μια χαρά).
    O φιλος σου εχει απλα κακο γουστο,δεν μου λεει κατι που τα χει με χοντρη.

Τον βάλαμε και πλησίασε πάνω απο 30 γυναίκες και αυτό μόνο μπροστά μας. Και ήταν όλες χαζουλές; Ουάου ποσες οι πιθανότητες!!!
    Για να καθισαν σε εναν πολυ ασχημο (συμφωνα με τα λεγομενα σου) μονο και μονο επειδη τους ειπε δυο εξυπναδες,ε δεν πρεπει να ταν και σπιρτα.

Σωστα, αλλα μην ξεχνάς τι σου είπα πιο πριν, υπάρχουν δυο πλεονέκτηματο που αν εχεις εστω το ενα μπορες να καλυψεις τα πάντα.... Αυτοπεποιθηση και χρημα.
    Χρημα αν η αλλη ψαχνει για χορηγο.

Οσο για την αυτοπεποιθηση η αλλη πρεπει να ναι χαζουλα να προτιμησει καποιον που υστερει μονο και μονο γιατι νομιζει οτι ειναι καποιος.

Δηλαδη αν μια γυναίκα πει για σένα πως δεν τι θέλεις γτ έχεις Έλλειψη αυτοεκτιμησης, Έλλειψη μυαλου, Ελλειψη γούστου, Εισαι και ο ιδιος ασχημουλης και βρηκες καποια στα μετρα σου, Η αλλη εχει λεφτα οποτε παραβλεπεις την εμφανιση της, δεν θα σε προσβάλει;;;
    Δε θα με προσβαλλει γιατι εγω ξερω οτι αυτη ειναι μπαζο και γω οχι :D
    Ουτως ή αλλως,ειναι ακυρη η αναλογια που κανεις.
    Δεν ανακατευομαι στα προσωπικα του καθενος,δηλ. δε θα παω να πω στην αλλη γιατι εμπλεξες με τον κουασιμοδο,αλλα μεσα μου εχω σχηματισει γνωμη.
    Ουτε σημαινει οτι καποια που γουσταρει ενα μπαζο δε γουσταρει εμενα ή καποιον ωραιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    O φιλος σου εχει απλα κακο γουστο,δεν μου λεει κατι που τα χει με χοντρη.
    Ξερεις ποιο είναι το αστείο...; Οτι αν ζουσες σε μια πιο παλια εποχη θα σου έλεγαν πως εσυ εχεις ασχημο γούστο γτ εκεινη την εποχη σεξι θεωρούσαν τις παχουλές με ψωμάκια. Δεν υπάρχει καλο ή κακό γουστο. Δημοκρατία εχουμε και ο καθε ενας γουστάρει οτι θέλει.

Για να καθισαν σε εναν πολυ ασχημο (συμφωνα με τα λεγομενα σου) μονο και μονο επειδη τους ειπε δυο εξυπναδες,ε δεν πρεπει να ταν και σπιρτα.

Εντάξει δεν είναι και τέρας, λιγο πιο κάτω απο το μετριο θα έλεγα, αλλα πιστεψε με, δεν τους λέει δυο εξυπνάδες..... Μια φορα ειχα κάτσει κοντά και παραλιγο να τον ερωτευτω εγω :p :p

Χρημα αν η αλλη ψαχνει για χορηγο.

Οχι αν ψαχνει χορηγο, αλλα αν είναι πουτ@ν@

Οσο για την αυτοπεποιθηση η αλλη πρεπει να ναι χαζουλα να προτιμησει καποιον που υστερει μονο και μονο γιατι νομιζει οτι ειναι καποιος.

Αυτο που λες δεν είναι αυτοπεποιθηση αλλα ψωνιο. Επειδη μάλλον δεν ξέρεις τι είναι αυτοπεποιθηση θα σου κανω ενα ιδιαίτερο μαθημα :p

Η αυτοπεποίθηση είναι η απόλυτη πίστη προς τον εαυτό και τις ικανότητες σου. Η αυτοπεποίθηση συμπεριλαμβάνει και τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια και την πεποίθηση ότι είσαι ικανος να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε πρόκληση ή δίλημμα στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση είναι ο τρόπος που μιλάς στον εαυτό σου για τον εαυτό σου!
    Τα άτομα με αυτοπεποίθηση έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :
    Πιστεύουν στις ικανότητες τους.
    Λύνουν τα προβλήματα τους και δεν επαναπαύονται μόνο με το ανησυχούν για αυτά.
    Αντιμετωπίζουν και εξαφανίζουν τους φόβους τους.
    Έχουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουν υπολογισμένα ρίσκα.
    Αγαπούν τον εαυτό τους και τον σέβονται.

Οι ψυχολόγοι συχνά αναφέρουν ότι σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής μας - η ευτυχία μας ,η επιτυχία μας , οι σχέσεις μας με τους άλλους , η δημιουργικότητα , η σεξουαλική μας ζωή - στηρίζονται στο επίπεδο της αυτοπεποίθησης μας. Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχουμε , τόσο πιο πολύ επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Η αυτοπεποίθηση είναι πραγματικά πολύτιμη για όσους έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν. Οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται όμορφα και το δείχνουν , είναι αποτελεσματικοί και παραγωγικοί και αντιδρούν απέναντι στον εαυτό τους και στους άλλους με υγιείς , θετικούς και εξελικτικούς τρόπους. Δεν έχουν ανασφάλειες και λειτουργούν γνωρίζοντας ότι είναι ικανοί να αγαπηθούν. Δεν ανεβάζουν την αυτοεκτίμηση τους μειώνοντας τους άλλους γύρω τους ή εξευτελίζοντας και κατευθύνοντας τους λιγότερο ικανούς από αυτούς ανθρώπους.

Η αυτοπεποίθηση δεν πρέπει να μπερδεύεται με τον εγωκεντρισμό ή την έπαρση. Ο εγωκεντρισμός και η έπαρση δεν είναι άλλο από την προσπάθεια του να κρύψουμε την έλλειψη αυτοπεποίθησης μας!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    αφου εχει υποθει οτι να ναι σε αυτο το θεμα ας πω και εγω...το δεκαρι δεν κυνηγαει,εμεις τα πιθηκια κυνηγαμε το δεκαρι και αυτη επιλεγει μεσα στο πληθος που σημαινει οτι θα πρεπει να γειωσει καποιον...το εφταρι προσπαθει να κανει οτι κανει το δεκαρι,και αφου η ζητηση ειναι λιγοτερη αναγκαζετε να προκαλει,και αμα παρεις μια μπανανα και την κουνας μπροστα απο τα πιθικια αυτα θα αρχισουν να την κινιγαν και μετα το εφταρι θα καταφερει να κανει οτι κανει το δεκαρι και θα αρχισει να γειωνει κοσμο.ουπς και εδω θα πει καποιος που@@@@@νες γυναικες,αφου πρωτα εκανε τον πιθικο...και οσο κατεβαινουν τα νουμερα χειρωτερευουν τα πραματα.αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπους δεν μπορουμε να πουμε τι κανουν και πως φερονται,η γενικευση ειναι κακο πραμα.οποτε εγω λεω οτι ο ΓΟΥΑΙ χανει τον χρονο του εδω μεσα γιατι αυτα τα θεματα ειναι εμπιρικα,οποτε...

Senior Member
    why περιμενω τη απαντηση σου σε αυτο που σε ρωτησα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    why περιμενω τη απαντηση σου σε αυτο που σε ρωτησα
    όχι αρχάγγελε δε νιώθω άνετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    όχι αρχάγγελε δε νιώθω άνετα.

ok συγνωμη. Το παιχνίδι ηταν να μου πεις που νιωθεις ανετα και να κανουμε μια υποτιθέμενη συνάντηση με κορίτσι. Τι θα έκανες, πως θα της μιλουσες κλπ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ok συγνωμη. Το παιχνίδι ηταν να μου πεις που νιωθεις ανετα και να κανουμε μια υποτιθέμενη συνάντηση με κορίτσι. Τι θα έκανες, πως θα της μιλουσες κλπ
    Δεν πειράζει.
    Αν όμως αλλάξω γνώμη,θα σου πω.

Senior Member
    Δεν πειράζει.
    Αν όμως αλλάξω γνώμη,θα σου πω.
    οκ :) οποτε θες :cool:

Banned
    Χαχα,δηλαδη θες να μου πεις οτι οποιος ειναι ομορφος εχει μυαλο βλητου ενω οποιος δεν ειναι,ειναι μεγαλο μυαλο?
    Το ιδιο ποσοστο ηλιθιων υπαρχει και στους ομορφους και στους υπολοιπους.

α)Ελλειψη αυτοεκτιμησης
    β)Ελλειψη μυαλου
    γ)Ελλειψη γουστου
    δ)Ειναι και οι ιδιες ασχημουλες και βρισκουν καποιον στα μετρα τους
    ε)Ο αλλος εχει λεφτα οποτε παραβλεπουν την εμφανιση του
    Έβγαλες ένα αυθαίρετο συμπέρασμα για την treasure, χωρίς να την ξέρεις καν, της κότσαρες απλά μια ταμπέλα και αυτό δεν είναι υπέρ σου. Όλα τα παραπάνω είναι ταμπέλες ....Όποια εμφανίσιμη πάει με άσχημους έχει απαραίτητα χαμηλή αυτοεκτίμηση ? Προφανώς δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες που θέλουν κούκλους μόνο και μόνο για να κάνουν φιγούρα, επειδή έχουν ανασφάλειες και με τον κούκλο νομίζουν ότι παίρνουν αξία. Αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Υπάρχουν και γυναίκες και ξέρω τέτοιες που πάνε με άντρες στα κυβικά τους και με πιο άσχημους, γιατί απλά πάνε με όποιον γουστάρουν. Αυτές μια χαρά αυτοεκτίμηση έχουν. Και αυτό που λες με την έλλειψη γούστου είναι για να τους κολλήσεις ακόμα μια ταμπέλα. Αν δηλαδή δεχτείς ότι αυτές που πάνε με άσχημους μπορεί να είναι έξυπνες , αλλά είναι κακόγουστες ή ψάχνουν κάποιο φραγκάτο. Κάτι σε ενοχλεί και ψάχνεις απεγνωσμένα να πεις κάτι αρνητικό για αυτές, ακόμα και αν είναι για το γούστο τους. Έλλειψη γούστου , σε σχέση με σένα, με τα πρότυπα που μας πλασάρουν? Οκ δεκτό, από εκεί και πέρα για αυτό λέγεται γούστο γιατί είναι υποκειμενικό. και το διαφορετικό δεν είναι κακό. Δηλαδή οι άντρες που θέλουν πιο χοντρές γυναίκες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι κακόγουστοι? Αφού με αυτές ερεθίζονται, τι να κάνουμε τώρα ή θα κάνουμε εμείς κουμάντο με το τι εξιτάρει τον κάθε ένα? Δηλαδή αν ένας φίλος σου γούσταρε τις χοντρές, θα του έλεγες ότι είναι κακόγουστος αντί να στηρίζεις την επιλογή του? Είναι πολύ λάθος η στάση σου, και δεν δείχνει κανένα σεβασμό στο διαφορετικό. Χορτάσαμε από τέτοια.......

Banned
    Μην τον αγχωσεις και για αυτο. Τι θες τωρα; Αλλα 30 θεμματα για το μεγεθος του... μορίου του!!!!!
    χαχαχα Για το μέγεθος που θέλουν οι όμορφες μόνο.. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το χοντρυνατε το πραμα !! προσωπικα , δεν ειμαι ιδιαιτερα φουσκωμενος , απλως μυωδης αρκετα , ο λογος που αποφασισα ναρχισω γυναστικη με βαρη , ποτε αναβολικα , ηταν επειδη πολυ μικρος , στα 13-14 , ημουν υπερπροστατευμενος , και με λεγαν οι μαγκες της γειτονιας Αγγελακο , οταν παιζαμε βολους , και ημουν Αγγελακος , αυτο δεν μαρεσε καθολου , και μουχε μεινει απωθημενο ........................ καποια στιγμη , το 85 , καποιος , πειραξε ασχημα την κοπελα μου , και δεν ημουν σε θεση να την υπερασιστω , ο τυπος ηταν ' φουσκωτος ' και μαστουρωμενος .................ηταν το κομβικο σημειο αυτο , που ξυπνησαν απωθημενες μνημες , και ειπα μεσα μου , ' θα γινω ετσι ρε μ@λκες , που δεν θα τολμησει κανεις να με προκαλεσει ...............οπερ και εγενετο , αρχισα τον 1/86 γυμναστικη , τζουντο το 89 , και το 99 , μποξ ..........ειχα γινει οπως ηθελα το 90 - 92 , εφτιαξα το προσωπικο μου γυμναστηριο , η γυμναστικη ειχε ξεφυγει απο τιον αρχικο σκοπο της , και μαρεσε , ειχε γινει τροπος ζωης , γι αυτο και συνεχιζω ακομη .......................... μην μπερδευουμε μορια και ατομα , με μια καλη και υγιεινη συνηθεια ...................ειμαι εντελως κατα των αναβολικων , αν επαιρνα θαμουν κτηνος τωρα , αλλα ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο , να βλαψω την υγεια μου , για να φτιαξω μυς , τοτε βεβαια δεν ηταν διαδεδομενα , λυπαμαι τα σημερινα παιδια , που τα παιρνουν ,και δεν εχουν ιδεα τι ζημιες κανουν στον οργανισμο τους .........................κριμα ....
    ΝΑ ΤΟ!!!
    το ιδιο πραγμα ακριβως ειναι! πφφφ μονο το ποτε θα πεθανω δεν ξερω η ατιμη...
    με τα "αγγελακο" και τα πειραγματα, ενοιωθες μικρος σωματικα. αυτο προσπαθησες να αντιπαρελθεις, ασχετως αν στην πορεια το αγαπησες.

ε κι αυτοι "μικροι" αισθανονται. δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα αν ειναι στο μποι, στην δυναμη, η στο μοριο..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε καμία περίπτωση δεν θα μου άρεσε να έχω χαμηλά στάνταρ,δηλαδή να πάω με μέτρια κλπ.
    Για σκεφτείτε όσοι το προτείνετε,αν θα σας άρεσε να έχετε απωθημένα μια ζωή!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί αν το έκανα,θα ήταν ακόμη χειρότερα από τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα με έκανε ευτυχισμένο η μη όμορφη!!!!!!!!!Την στιγμή που άλλοι θα ήταν με όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γιατί αν το έκανα,θα ήταν ακόμη χειρότερα από τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα με έκανε ευτυχισμένο η μη όμορφη!!!!!!!!!Την στιγμή που άλλοι θα ήταν με όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σκασιλα μας