Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 139 FirstFirst ... 2060686970717280120 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 2084
    Senior Member
    Μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις το σώμα σου στο 7% λίπος και τα κιλά του λίπους που θα έχεις κάψει να τα έχεις αναπληρώσει με κιλά μυικού ιστού, θα σε έχει χτυπήσει η κατάθλιψη και το κενό που νιώθεις 100 φορές....
    Το σώμα θα αποτέλεσει πόλο έλξης, δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρος πως εγκεφαλικά θα την ψήσεις την όμορφη κοπέλα για να σε ερωτευτεί και να κάνει σχέση μαζί σου; Εντάξει πες οτι εμφανισιακά θα σε γουστάρει, τι σε κάνει να πιστεύεις όμως πως ο χαρακτήρας σου θα είναι ο χαρακτήρας που θέλει στη ζωή της; Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα έχεις την ικανότητα να της λες αυτά που θέλει να ακούσει όταν θα θέλει να τα ακούσει;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Για εμένα όχι δεν μετραει. Μετράει 0% με τα δικά μου κριτήρια. Εκτός πια και αν γεννήθηκε ο άλλος δίπλα στο τσερνομπιλ λίγο μετά το πυρηνικό ατύχημα και οι γονείς του τρόμαξαν τόσο όταν γεννήθηκε που τον άφησαν ορφανό. Το άλλο ερώτημα που μένει είναι ποια είμαι εγώ και πόσο μετράει η γνώμη μου. Στην προκειμένη περίπτωση καμία. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που σκέφτονται σαν εμένα δεν έπεσα από το φεγγάρι. Άρα υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες που σου αρέσουν με παρόμοια κριτηρια με τα δικά μου.
    Αν είσαι όμορφη και τα λες αυτά,μπράβο σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν είσαι όμορφη και τα λες αυτά,μπράβο σου!
    Ναι είμαι όμορφη και για αυτο οσα λέω έχουν εγκυροτητα. Λολ. Ωστόσο δεν με ρωτάς ποια είναι τα κριτήρια...για ψάξου λίγο...σκεψου καλα και φτιαξε μου τωρα μία λίστα με πράγματα που πιστευεις ότι ελκύουν μια γυναίκα ΕΚΤΟΣ απο την εμφάνιση. Τι μπορεί να προσφέρει ένας αντρας για να είναι ελκυστικός σύντροφος; Περιμένω.

Senior Member
    Ναι είμαι όμορφη και για αυτο οσα λέω έχουν εγκυροτητα. Λολ. Ωστόσο δεν με ρωτάς ποια είναι τα κριτήρια...για ψάξου λίγο...σκεψου καλα και φτιαξε μου τωρα μία λίστα με πράγματα που πιστευεις ότι ελκύουν μια γυναίκα ΕΚΤΟΣ απο την εμφάνιση. Τι μπορεί να προσφέρει ένας αντρας για να είναι ελκυστικός σύντροφος; Περιμένω.
    Έλα τώρα μωρέ και εσύ τι ζητάς από ένα παιδί 21 ετών να σου απαντήσει;Δηλαδή τι να ξέρει να σου πει; Άσε που όλες οι γυναίκες δεν έχουν τα ίδια κριτήρια... Εδώ η ίδια γυναίκα, άλλα κριτήρια έχει όταν είναι 20 χρονών, άλλα όταν είναι 25 και άλλα όταν είναι 30

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χιούμορ,μυαλό,κατανόηση,γο� �τεία,sex appeal.
    Όμορφη σε εμφάνιση,έτσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Έλα τώρα μωρέ και εσύ τι ζητάς από ένα παιδί 21 ετών να σου απαντήσει;Δηλαδή τι να ξέρει να σου πει; Άσε που όλες οι γυναίκες δεν έχουν τα ίδια κριτήρια... Εδώ η ίδια γυναίκα, άλλα κριτήρια έχει όταν είναι 20 χρονών, άλλα όταν είναι 25 και άλλα όταν είναι 30
    Θέλω να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τι άλλο μπορεί να προσφερει και τι αλλο να κάνει πέρα από το να πάει γυμναστηριο γιατί μόνο του δεν αρκεί.

Senior Member
    Χιούμορ,μυαλό,κατανόηση,γο� �τεία,sex appeal.
    Όμορφη σε εμφάνιση,έτσι?
    Ναι ναι σε εμφάνιση. Πολύ ωραία τα λες. Από αυτά τα χαρακτηριστικά που εξεθεσες ποια θεωρείς ότι εχεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι ναι σε εμφάνιση. Πολύ ωραία τα λες. Από αυτά τα χαρακτηριστικά που εξεθεσες ποια θεωρείς ότι εχεις;
    Μυαλό όσο και αν σου φαίνεται περίεργο,χιούμορ που μου το έχουν επισημάνει φίλοι και γνωστοί.....

Senior Member
    Ε τώρα γιατί επεξεργαστηκες την απάντηση σου; Σαλάτα έγινε το σχολιο μου με την παραθεση. Πάμε πάλι. Ειπες περα απο εμφανιση ενας αντρας για να ελκυει μια ωραια γυναικα πρεπει να εχει χιούμορ μυαλό κατανόηση γοητεία και σεξ απιλ. Και σε ρωτησα από αυτά ποια θεωρείς ότι έχεις; Όσα έχεις αν τα εχεις τα χρησιμοποιείς όταν και αν προσεγγίζεις κοπέλες η κάτι σκαλωνει; Πιστεύεις πως κάποια από αυτά χρειαζεσαι δουλειά για να τα αναπτύξεις και αν ναι ποια; Η καποια δεν τα εχεις καθολου; Απαντησε μου σε αυτο και μετα θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε για το καθενα.

Senior Member
    Α ωραια. Άρα θεωρείς σου λείπουν η κατανοηση η γοητεία και το σεξαπίλ; Πως θεωρείς ότι αποκταται το καθενα από αυτά;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ε τώρα γιατί επεξεργαστηκες την απάντηση σου; Σαλάτα έγινε το σχολιο μου με την παραθεση. Πάμε πάλι. Ειπες περα απο εμφανιση ενας αντρας για να ελκυει μια ωραια γυναικα πρεπει να εχει χιούμορ μυαλό κατανόηση γοητεία και σεξ απιλ. Και σε ρωτησα από αυτά ποια θεωρείς ότι έχεις; Όσα έχεις αν τα εχεις τα χρησιμοποιείς όταν και αν προσεγγίζεις κοπέλες η κάτι σκαλωνει; Πιστεύεις πως κάποια από αυτά χρειαζεσαι δουλειά για να τα αναπτύξεις και αν ναι ποια; Η καποια δεν τα εχεις καθολου; Απαντησε μου σε αυτο και μετα θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε για το καθενα.
    Σου έγραψα ποιά θεωρώ πως έχω.
    Θα έλεγα πως εγώ σκαλώνω,γιατί νιώθω πως δεν τους αρέσω από εμφάνιση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Α ωραια. Άρα θεωρείς σου λείπουν η κατανοηση η γοητεία και το σεξαπίλ; Πως θεωρείς ότι αποκταται το καθενα από αυτά;
    Και κατανόηση θεωρώ πως δείχνω.
    Δεν δείχνω αδιάφορος κλπ.

Senior Member
    Σου έγραψα ποιά θεωρώ πως έχω.
    Θα έλεγα πως εγώ σκαλώνω,γιατί νιώθω πως δεν τους αρέσω από εμφάνιση.
    Αν οντως τα εχεις και δεν σκαλωνες και προσπαθουσες να προβαλεις ολα τα υπολοιπα θετικά σου σε μία προσέγγιση είσαι σίγουρος ότι θα σε απέρριπταν επειδή δεν θα τους αρεζες από εμφάνιση; Ή γοητεια που ειπες πιο πάνω τι νομίζεις ότι είναι; Μπορεί κάποιος να μην είναι πανέμορφος σαν οπτασία αλλά όλα τα άλλα θετικά που έχει τον κάνουν να εκπέμπει έναν μαγνητισμο και να ασκεί έλξη στους γύρω του.

Senior Member
    Why απλοποίησε την ζωή σου, εφόσον είναι όμορφη και επειδή οι γυναίκες λίγο πολύ τα ίδια κριτήρια έχουν, ρώτησε την αν θα δεχόταν καμάκι στο δρόμο ή στην στάση του μετρό. Αν σου πει όχι πες της γιατί; τι θα έχανες αν ενέδιδες σε αυτό άρα είσαι κλειστή στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν οντως τα εχεις και δεν σκαλωνες και προσπαθουσες να προβαλεις ολα τα υπολοιπα θετικά σου σε μία προσέγγιση είσαι σίγουρος ότι θα σε απέρριπταν επειδή δεν θα τους αρεζες από εμφάνιση; Ή γοητεια που ειπες πιο πάνω τι νομίζεις ότι είναι; Μπορεί κάποιος να μην είναι πανέμορφος σαν οπτασία αλλά όλα τα άλλα θετικά που έχει τον κάνουν να εκπέμπει έναν μαγνητισμο και να ασκεί έλξη στους γύρω του.
    Το πιστεύω σε κάποιον βαθμό.