Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 139 FirstFirst ... 3474828384858694134 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πρέπει κάποια μέλη να καταλάβετε ότι ο συμβιβασμός με μια μέτρια ή άσχημη,δεν θα μου είναι ευχάριστος!!!!!!!!!!!
    Αλλά θα με κάνει ακόμη πιο δυστυχισμένο!!!!!!!Αυτό μερικοί δεν θέλετε να καταλάβετε και θέλετε να με εξαναγκάσετε στις μη ωραίες!!!!!!
    Θα είναι σαν βάζω αυτογκόλ!!!!!Σαν καταναγκαστική εργασία ή σαν ισόβια θα είναι!!!!!!!!
    Και καλύτερα να μην άρεσα σε καμία,παρά στις άσχημες και τις μέτριες που είχα την ατυχία να αρέσω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κρύες για σένα ή για την πλειοψηφία?
    Μαλλον για μενα ................πχ Καινουριου , Στεφανιδου , οχι ασχημες , αλλα θα μου ηταν αδυνατον να εχω σεξουαλικη διαθεση με αυτες τις γυναικες .....στερουνται σεξ απηλ ........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαλλον για μενα ................πχ Καινουριου , Στεφανιδου , οχι ασχημες , αλλα θα μου ηταν αδυνατον να εχω σεξουαλικη διαθεση με αυτες τις γυναικες .....στερουνται σεξ απηλ ........
    Εδώ συμφωνούμε.

Senior Member
    Πιο πολύ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω για τις 2 που προανέφερες.

Banned
    Ναι οκ..ας υπήρχε έστω μια περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να τις έχετε δίπλα σας και έτοιμες να τις .. και πέστε της "α δεν μπορώ να σε..,δεν έχεις σεξ απηλ"..χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι οκ..ας υπήρχε έστω μια περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να τις έχετε δίπλα σας και έτοιμες να τις .. και πέστε της "α δεν μπορώ να σε..,δεν έχεις σεξ απηλ"..χαχαχα
    Μην τους το χαλας τωρα και εσυ :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Για μένα η καινουργιου ειναι μεγάλο μπάζο,μπαζαρα θα ελεγα

Banned
    Άντε παιδιά να γίνετε πολλοί να δούμε τι παίζει με την αντικειμενικότητα και την πλειοψηφία!

Senior Member
    Καινούριου και μένα δεν μου αρέσει.Η Στεφανίδου ΠΟΤΕ κι αυτή δεν μου άρεσε.

Παπουτσάκη,Κορινθίου,Μπουσ δούκου,Στέλλα Καλλή,Μενεγάκη,Συνατσάκη μου αρέσουν πολύ.
    Ακόμα και η Μπουλέ,μου έβγαζε κατι ερωτικό πριν χρόνια.Αλλά οι 2 που λέει ο Μακ,πραγματικά δεν με ελκύουν καθόλου!Γούστα είναι αυτά!

Senior Member
    Η Καινουριου είναι αυτή η ξανθιά που μοιάζει με ύαινα; :P
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    η μπουσδουκου ειναι πολύ γλυκια κοπέλα και τουμπανακι μ'αρεσει πολύ

Senior Member
    Απο ενα σημειο και περα , ειναι καθαρα θεμα γουστου , δεν εχουμε ολοι τα ιδια ........αλλα υπαρχουν μερικες γυναικες , η και αντρες , που ειναι ' κρυοι ' , αντικειμενικως ....................καλο παιδι πχ ο Μαρτακης , ομορφο , αλλα πολυ κρυοκωλος ........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
    Quote Originally Posted by giang View Post
    κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι θα είσαι 60 δεν θα σου σηκώνετε και θα λες τι μαλάκια έκανα με την κνιτισα και την χρυσαυγιτισα και εκείνη και την άλλη

Ιδού η ''βοήθεια'' μελών.Αντί να με βοηθήσουν σε αυτό που θέλω,επιμένουν ότι η λύση είναι οι μη όμορφες.
    Φυσικά η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ να πάω με μια που αντικειμενικά δεν θα είναι ωραία,αλλά μέτρια ή άσχημη.
    Υποκρισία στο έπακρο.....
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 25-04-2016 at 02:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ιδού η ''βοήθεια'' μελών.Αντί να με βοηθήσουν σε αυτό που θέλω,επιμένουν ότι η λύση είναι οι μη όμορφες.
    Φυσικά η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ να πάω με μια που αντικειμενικά δεν θα είναι ωραία,αλλά μέτρια ή άσχημη.
    Υποκρισία στο έπακρο.....
    Καταρχήν το σφάλμα σου είναι πως είσαι η του ύψους ή του βάθους. Ή ομορφιά ΕΙΝΑΙ υποκειμενική ναι. Και υπάρχουν περιπτώσεις που αντικειμενικά η κατά γενική ομολογία αν θες να το πούμε έτσι καποιος/κάποια ειναι ομορφος/η η άσχημος/η. Ωστοσο η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων είναι κάπου στη μέση και όλα είναι θέμα γουστου,παρ'το απόφαση. Επισης όμορφος δεν σημαίνει παντοτε ελκυστικός. Ειδες τι λέει ο μακ για τη καινούριου πχ... Άσχημη ρε γαμωτο δεν τη λες αντικειμενικά αλλά δεν τη βρίσκουν πολλοι άντρες στο φόρουμ ελκυστική. Αντίστοιχα μπορεί κάποια να μην εχει την τελεια ομορφια αντικειμενικά αλλά να είναι πολυ ελκυστική και να σ'αρεσει. Ας με επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν οι άντρες του φόρουμ και ο μακ που τόσο εμπιστευεσαι.

Επίσης τώρα με αυτό το σχόλιο σου άντε ας υποθέσουμε τα ξεμπροστιασες τα αλλα δυο μελη. Κύριος και giang δεν έχουν που να κρυφτούν απο τη ντροπη τους κι εγω σου ζητω συγνωμη για παρτη τους. Εσύ ομως συγνώμη κι όλας γ*μας με αυτή τη διαπίστωση τώρα; Όχι. Άρα; Τι θα κάνεις για αυτό; Στα λέω χύμα μπας και ταρακουνηθεις. Μπας και.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αντίστοιχα μπορεί κάποια να μην εχει την τελεια ομορφια αντικειμενικά αλλά να είναι πολυ ελκυστική και να σ'αρεσει. Ας με επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν οι άντρες του φόρουμ και ο μακ που τόσο εμπιστευεσαι.
    Μπορεί μια γυναίκα που είδες το πρωί να μην σου αρέσει καθόλου και να την δεις το ίδιο βράδυ και να πεις τι γυναικάρα είναι αυτή... Όλα είναι θέμα αντίληψης του εγκέφαλου και διάθεσης εκείνη την στιγμή που βλέπεις κάποιον... Κατά τα άλλα δεν τον βοηθάς έτσι, πες του ότι είσαι όμορφη και εξήγησε του πως μπορείς σαν γυναίκα να καταλάβεις για έναν άντρα, αν σε γουστάρει, αν έχει κόμπλεξ με τον εαυτό του και αν όλη αυτή η αρνητικότητα και η απόγνωση που εκφράζει εδώ μέσα στο φόρουμ θα γινόταν αντιληπτή από εσένα χωρίς να ανταλλάξετε κουβέντα και ποιες θα ήταν οι συνέπειες ότι και αν σου έλεγε.... Α ναι είστε γυναίκες και έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τα ψεματάκια των αντρών, γιατί οι άντρες είναι κάκιστοι ψεύτες...