ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 399
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 399 of 1380 FirstFirst ... 299349389397398399400401409449499899 ... LastLast
Results 5,971 to 5,985 of 20693
    Banned
    Και καληνύχτες/καλημέρες.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί ρε π#$%^η μου,αυτή η εξωτερική εμφάνιση να μετρά τόσο πολύ,και να καθορίζει την σύναψη ερωτικής σχέσης?
    Δε μετράει τόσο πολύ γιατί αν ήταν έτσι, εγώ (που είμαι αντικειμενικά εμφανίσιμος και ωραίο παιδί) θα ευημερούσα σ'αυτόν τον τομέα. Στην πραγματικότητα, δυσμερώ σ'αυτόν τον τομέα επειδή δεν έχω λέγειν.

Senior Member
    οτι εχω ταξιδι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    είναι ότι χειρότερο να σε κοιτάζει μια χοντρή πελάτισσα του γυμναστηρίου............
    ένιωσα χάλια εκείνη την ώρα.......
    δεν μπορούσε να κοιτάξει κάποιον άλλον?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μια ανοησία.........
    Γιατί ανοησία?
    Επειδή δεν θέλω μέτριες ή άσχημες?
    Την στιγμή που άλλοι πάνε με όμορφες?

Banned
    είναι ότι χειρότερο να σε κοιτάζει μια χοντρή πελάτισσα του γυμναστηρίου............
    Γουαι αν σου έλεγαν ότι θα κάνεις σχέση με μια που σ΄αρέσει , όμορφη κλπ με τίμημα να πας για μία φορά με μια μέτρια, τι θα έκανες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γουαι αν σου έλεγαν ότι θα κάνεις σχέση με μια που σ΄αρέσει , όμορφη κλπ με τίμημα να πας για μία φορά με μια μέτρια, τι θα έκανες?
    Δεν ξέρω....
    Αλλά και να πήγαινα με την μέτρια,θα συχαινόμουν την ίδια μου την ύπαρξη πιο πολύ από τώρα.....

Senior Member
    Πολλά πάνε λάθος σαν διαδικτυακό προφίλ και λεγόμενα στην περίπτωση γουάι πάντως
    Last edited by elis; 23-04-2016 at 21:29.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Σκεφτομαι την χθεσινη πανσεληνο στον σκορπιο και πως τον καθεναν γυρω μου τον επηρεασε ενεργειακα ... και φυσικα επειδη ειναι παντα 3 μερες πριν και 3-4 μερες μετα... τι με περιμενει !!! Ποσες φρικες θα περασω εγω, ποσες οι αλλοι και πως ολοι παρεα. Εφυγε και η ρεα και δεν θα εχω συνοδο στο σουβλισμα...
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Ναι αλλα παιζει ρολο και πως σε ειδε.
    Σε εβλεπε ετσι ( το λογικο )
    Last edited by Aeon; 20-04-2017 at 21:00.

Senior Member
    Σκέφτομαι τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό (αν και είμαι σε κατάσταση υπομανίας, νιώθω τρισευτυχισμένος, ερωτεύσιμος και ερωτευμένος) να του πω πως η διπολική είναι ο χαρακτήρας μου και όχι η πάθηση μου. Δεν είναι σύμπτωμα ότι πριν από λίγες ημέρες βίωνα μια περίοδο κατάθλιψης, αλλά ένα χαρακτηριστικό του εαυτού μου, όπως χαρακτηριστικό είναι να νιώθω όπως νιώθω το τελευταίο διήμερο... Αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι γιατρέ και αν θεωρείς πως μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς φάρμακα, θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτά και η κατάθλιψη κομμάτι της ζωής μας είναι... Ένα καρδιογράφημα σε έναν υγιή άνθρωπο έχει τα πάνω του και τα κάτω του όπως έτσι είναι και η ζωή... Μόνο το καρδιογράφημα των πεθαμένων έχει ευθεία γραμμή και εγώ δεν είμαι πεθαμένος....

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Σκέφτομαι τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό (αν και είμαι σε κατάσταση υπομανίας, νιώθω τρισευτυχισμένος, ερωτεύσιμος και ερωτευμένος) να του πω πως η διπολική είναι ο χαρακτήρας μου και όχι η πάθηση μου. Δεν είναι σύμπτωμα ότι πριν από λίγες ημέρες βίωνα μια περίοδο κατάθλιψης, αλλά ένα χαρακτηριστικό του εαυτού μου, όπως χαρακτηριστικό είναι να νιώθω όπως νιώθω το τελευταίο διήμερο... Αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι γιατρέ και αν θεωρείς πως μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς φάρμακα, θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτά και η κατάθλιψη κομμάτι της ζωής μας είναι... Ένα καρδιογράφημα σε έναν υγιή άνθρωπο έχει τα πάνω του και τα κάτω του όπως έτσι είναι και η ζωή... Μόνο το καρδιογράφημα των πεθαμένων έχει ευθεία γραμμή και εγώ δεν είμαι πεθαμένος....
    Κοιτα οσο εισαι balanced και δεν οδηγεισαι σε αντικειμενικες ακροτητες, γιατι αναγκαστηκα να παρεις ? αφου φαινεται να το διαχειριζεσαι. Ακραια πραγματα δεν κανεις απο οτι λες. Αλλα ελπιζω να μην κανεις και ουσιες. ΧΜ !!!!
    Last edited by Constantly curious; 24-04-2016 at 18:48.

Senior Member
    Δεν κάνω ουσίες βρε είμαι σε υπομανία για να σου δώσω να καταλάβεις τι είναι υπομανία θα σου το πω όπως το είπα στη μανα μου πριν λίγο... Κοιμήθηκα στις 6 και σηκώθηκα στις 8 και μισή. Το σώμα μου όμως νιώθει σαν να σηκώθηκε στη μια. Αν έκανα ουσίες τότε θα πήγαινα σε μανία και επειδή δεν ξέρω πως είναι η μανία και δεν θέλω να την μάθω είμαι στεγνός εντελώς...
    Χθες που πήγα στο πρόγραμμα αυτοβοήθειας χαλάστηκα λίγο ψυχολογικά επειδή άκουγα συνέχεια για συμπτώματα και θεραπείες και είπα μέσα μου πως δεν πρέπει να το παρακολουθώ αυτό το πρόγραμμα γιατί με επιβαρύνει ψυχολογικά.... Με σκότωσε κάποια στιγμή....

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν κάνω ουσίες βρε είμαι σε υπομανία για να σου δώσω να καταλάβεις τι είναι υπομανία θα σου το πω όπως το είπα στη μανα μου πριν λίγο... Κοιμήθηκα στις 6 και σηκώθηκα στις 8 και μισή. Το σώμα μου όμως νιώθει σαν να σηκώθηκε στη μια. Αν έκανα ουσίες τότε θα πήγαινα σε μανία και επειδή δεν ξέρω πως είναι η μανία και δεν θέλω να την μάθω είμαι στεγνός εντελώς...
    Χθες που πήγα στο πρόγραμμα αυτοβοήθειας χαλάστηκα λίγο ψυχολογικά επειδή άκουγα συνέχεια για συμπτώματα και θεραπείες και είπα μέσα μου πως δεν πρέπει να το παρακολουθώ αυτό το πρόγραμμα γιατί με επιβαρύνει ψυχολογικά.... Με σκότωσε κάποια στιγμή....
    Καπου αλλου ειχες αναφερει μια διεγερτικη ουσια για αυτο στο τονισα. Δλδ θα κοψεις το προγραμμα ? Αν εισαι ο μοναδικος στο προγραμμα που το ελεγχει εισαι η ηλιαχτιδα στο σκοταδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καπου αλλου ειχες αναφερει μια διεγερτικη ουσια για αυτο στο τονισα. Δλδ θα κοψεις το προγραμμα ? Αν εισαι ο μοναδικος στο προγραμμα που το ελεγχει εισαι η ηλιαχτιδα στο σκοταδι...
    Ναι σκεφτόμουν να κάνω, αλλά επειδή είμαι πλέον ανεβασμένος δεν χρειάζεται να ξεφύγω.... Κάποια παιδιά από το πρόγραμμα που τους εξήγησα γιατί δεν μπορώ να ξαναρθώ, μου είπανε πως όταν θα σου έρθει η κατάθλιψη γιατί θα σου έρθει αν δεν πέσει σε κανονικά επίπεδα με κάποιο τρόπο πχ φάρμακα, θα σε περιμένουμε για να έρθεις πάλι να μας πεις τον πόνο σου....