Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 71 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1054
    Senior Member
    Quote Originally Posted by στελλαα View Post
    Να σε ρωτησω το σεροπραμ ειναι το ποιο αθωο απο οσο ξερω ε;ευχαριστω μου δινεις κουραγιο.σημερα πηρα σπαθοχορτο μηπως σωθω πριν παρω χαπια
    το seropram πραγματι θεωρειται απο τα πιο αθωα ssri αντικαταθληπτικα ,με τις λιγοτερες αρχικα παρενεργειες και μακροχρονιες επιπτωσεις.
    ομως το βασικο θεμα ειναι να εχει αποτελεσμα στον οργανισμο ,μια και ο καθενας μας ειναι διαφορετικος τοσο στις βιολογικες οσο και στις ψυχικες παραμετρους.
    συνηθως ενα ποσοστο 30% ανταποκρινεται θετικα οπως εγω απο το πρωτο φαρμακο, ενα ομως 50%θελει δοκιμες με διαφορα φαρμακα η συνδιασμους για καλα αποτελεσματα ,ενω σε ενα 20% δεν εχει κανενα αποτελεσμα.
    εγω ημουν τυχερος.
    σχετικα με τα βοτανα και τα εναλλακτικα ,η γνωμη μου ειναι οτι ειναι μονο για ελαφρες περιπτωσεις και η δραση τους ειναι καθαρα σε ψυχολογικο επιπεδο.
    δεν χανεις ομως και τιποτα να το προσπαθησεις και ετσι για καποιο διαστημα και βλεπεις.

Junior Member
    lora hthela na se rwthsw eimai 23 xronwn kai egw iditera atlhtikos tupos to teleuteo kairo exw kai gw spasmous shn arxh sth gampa kai meta exw se olo to swma genika hmoun polu atlhtikos tupos alla exw stamathsei na atloumai exw kanei magnhtikh kefaliou kai meshs kai den exei bgaleii tipota ta pathologika einai kala exw paw se neurologous kai mou lene den exeis tipota tha thela na rwthsw esena meta aop 2 xronia sou xoun fugei h exoun mhnei monima giati genika oloi auth h katastash den paleuetai parolou pou eimai polu dunatos xarakthras,sorry pou sou stelnw alla pisteuw oti me katalaveneis, se euxaristw

Junior Member
    paidia telika oi spasmoi sas exoun fugei h akoma sunexizoun dusthxws kai gw googlara kai apo tote asta na pane agxwthka pio polu aporw pws mou sunevh auto.einai isws oi monadikoi fora pou to mualo den leei na fugei kai pisteuw pws exw kati, me auta pou diavazw pisteuw oti poloi apo emas pasxoume apo to agxos kai apo to strees,kapoia sumboulh paidia tha htan xrhshmh giati kai seis dusthxws pernate auto to provlhma

Senior Member
    Quote Originally Posted by petropl7 View Post
    paidia telika oi spasmoi sas exoun fugei h akoma sunexizoun dusthxws kai gw googlara kai apo tote asta na pane agxwthka pio polu aporw pws mou sunevh auto.einai isws oi monadikoi fora pou to mualo den leei na fugei kai pisteuw pws exw kati, me auta pou diavazw pisteuw oti poloi apo emas pasxoume apo to agxos kai apo to strees,kapoia sumboulh paidia tha htan xrhshmh giati kai seis dusthxws pernate auto to provlhma
    Εγώ είχα σπασμους μυων παντου ανα τακτα χρονικά διαστηματα.Εμενα μ περασαν λογω οτι ξεκινησα μια αγωγη για κατι αλλο και ειχε ενα χαπι που λεγεται ακινετον και μ φυγανε.
    Εφοσον εχεις κανει ολα τα τεστ μην ανυσηχεις δεν εχεις τιποτα.καποια στιγμη λογικα θα σ περασουν

Junior Member
    emena o neurologos mou eipe magnhsio alla mexri twra den exw dei tipota

Junior Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Μαντι καλημερα σ ευχαριστω πολυ.παρα πολυ.δεν ξερω πως εφτασα παλι εδω.εχω αγανακτηση.χθες πηγα παλι στο γιατρο και μου πε πως δεν εχω κατι εχω γινει εναν αξιοζηλευτος γραφικος μαλα........αυτη η αιδια που διαβασα στη σελιδα αυτη....ξερεις ποια.μου χει διαληση την καθημερινοτητα μου.
    re axxilew na se rwthsw re file exoun arxisei kai se mena kati spasmoi se olo to swma kai den lena na fugoun kai gw hmoun atlhths alla ta xw kopsei eimai 23 xronwn esena telika exoun apoxorhsei katholou

Quote Originally Posted by petropl7 View Post
    re axxilew na se rwthsw re file exoun arxisei kai se mena kati spasmoi se olo to swma kai den lena na fugoun kai gw hmoun atlhths alla ta xw kopsei eimai 23 xronwn esena telika exoun apoxorhsei katholou
    Για καποιο διαστημα ηρεμισαν τωρα τους εχω παλι

Senior Member
    Έχεις ελέγξει το σίδηρο και τη φεριτίνη σου;; Είναι σύμπτωμα και σ' αυτή την περίπτωση.

Senior Member
    Παιδια γεια σας.Αχιλλεα τι κανεις παλιε μου συναδελφε(του φοβου;;;χαχαχα).Πηρα την αγωγη μου κ ηρεμησα οπως καταλαβατε..Κ ηθελα λιγο να ξεφυγω απο ολα αυτα..Αλλα ρε σεις οι συσπασεις δεν φευγουν με τιποτα.Σε ενα μηνα κλεινω ενα χρονο..

Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Παιδια γεια σας.Αχιλλεα τι κανεις παλιε μου συναδελφε(του φοβου;;;χαχαχα).Πηρα την αγωγη μου κ ηρεμησα οπως καταλαβατε..Κ ηθελα λιγο να ξεφυγω απο ολα αυτα..Αλλα ρε σεις οι συσπασεις δεν φευγουν με τιποτα.Σε ενα μηνα κλεινω ενα χρονο..
    Εγω εκλεισα ενα χρονο και βαλε.αλλα τιποτα εκει αυτες.μπραβο χερομαι που εισαι καλα πραγματικα χερομαι

Senior Member
    Πιστευω πως κ εσυ εισαι καλυτερα σωστα?εκοψες την αγωγη?εγω εδω κ δυο βδομαδες.αλλα παρατηρω υποτροπη.πονοι παλι.οι σπασμοι αυξανονται κλπ.Βαρεθηκα Αχιλλεα.

Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Πιστευω πως κ εσυ εισαι καλυτερα σωστα?εκοψες την αγωγη?εγω εδω κ δυο βδομαδες.αλλα παρατηρω υποτροπη.πονοι παλι.οι σπασμοι αυξανονται κλπ.Βαρεθηκα Αχιλλεα.
    Ναι την εκοψα.και γω εχω θεματα ιδιαιτερα στη γλωσσα.εχω καιρο που την εκοψα η υποτροπη ισωςνα ναι αναμενομενη θα επανερθεις μην αγχωνεσαι .ιδες τι κανει το αγχος.

Senior Member
    Ναι το βλεπω.αλλα νομιζα οτι ειχα φτασει με την ψυχοθεραπεια σε ενα καλο σημειο..Αλλα απο οτι φαινεται...

Member
    Οι συσπάσεις στο σώμα είναι θέμα νευρικό. Σου έχει πει ο ψυχοθεραπευτής σου πως να τις αντιμετωπίζεις? Σου πρότεινε τίποτα (οχι φαρμακευτικό)?

Senior Member
    Οχι περα απο την αγωγη τιποτα αλλο.Ξερεις κατι εσυ?

Page 50 of 71 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast