Είναι κανείς εδώ; - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 323 FirstFirst ... 3644454647485696146 ... LastLast
Results 676 to 690 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εμενα με επηρεαζουν οι " γιορτες " επειδη ολοι περιμενουν να συμπεριφερεσαι οπως οριζει ο κωδικας και οχι οπως νιωθεις.
    Εχω τη δικη μου φιλοσοφια δηλαδη και δε γουσταρω να μου λενε πως θα νιωσω Χριστουγεννα, Πασχα, κτλ.

Ναι κυκνε εισαι... κανεις αυτο που μπορεις ! Αν δεις οτι δε μπορεις μονη, ζητησε παρεα, αλλά να πας γιατι ετσι κι αλλιως κλεινουν και αυτοι.
    Ναι, ξέρω ότι κλείνουν σήμερα είναι η τελευταία μέρα που δουλεύει μες τη Μεγάλη Εβδομάδα...θα πάω, σε λίγο θ' αρχίσω να ετοιμάζομαι...
    Μερικές φορές κι εγώ πιέζομαι τις γιορτές όταν δεν έχω κέφι να γιορτάσω...ας πούμε προς το παρόν πιέζομαι για να πάω στη νουνά μου αλλά από την άλλη θέλω γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία και ίσως του χρόνου να μην είναι μαζί μας...
    Την ημέρα του Πάσχα δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε αλλά είναι νωρίς ακόμα...χαίρομαι όμως που δεν βολεύει να πάμε στο χωριό γιατί αγχώνομαι που αγχώνομαι μερικές φορές με τα οικογενειακά τραπέζια αν έχω και το άγχος του ταξιδιού και της ετοιμασίας πάει πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, ξέρω ότι κλείνουν σήμερα είναι η τελευταία μέρα που δουλεύει μες τη Μεγάλη Εβδομάδα...θα πάω, σε λίγο θ' αρχίσω να ετοιμάζομαι...
    Μερικές φορές κι εγώ πιέζομαι τις γιορτές όταν δεν έχω κέφι να γιορτάσω...ας πούμε προς το παρόν πιέζομαι για να πάω στη νουνά μου αλλά από την άλλη θέλω γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία και ίσως του χρόνου να μην είναι μαζί μας...
    Την ημέρα του Πάσχα δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε αλλά είναι νωρίς ακόμα...χαίρομαι όμως που δεν βολεύει να πάμε στο χωριό γιατί αγχώνομαι που αγχώνομαι μερικές φορές με τα οικογενειακά τραπέζια αν έχω και το άγχος του ταξιδιού και της ετοιμασίας πάει πολύ...
    Προς το παρον συγκεντρωσου μονο στο ραντεβου σου και οτι καλυτερο μπορει να βγει απο αυτο ως διαθεση. Ενταξει κυκνακο ? Φιλιααααα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Προς το παρον συγκεντρωσου μονο στο ραντεβου σου και οτι καλυτερο μπορει να βγει απο αυτο ως διαθεση. Ενταξει κυκνακο ? Φιλιααααα.
    Οκ... Φιλιά κι από μένα προς το παρόν...

Τα λέμε όταν γυρίσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα cc! Έχω βρυκολακιάσει σήμερα...ξύπνησα κατά τις 3 και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ...τώρα θα φτιάξω τον δεύτερο καφέ μου...

Η συνεδρία πήγε αρκετά καλά, ο γιατρός μου είπε ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε να μειώσουμε το μεσημεριανό seroquel από 50 mg σε 25 ώστε να νιώθω λιγότερη υπνηλία...κι αν δω ότι χειροτερεύω ψυχολογικά τότε το επαναφέρω...

Όταν ξυπνήσεις γράψε μου...

Καλημέρα cc! Έχω βρυκολακιάσει σήμερα...ξύπνησα κατά τις 3 και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ...τώρα θα φτιάξω τον δεύτερο καφέ μου...

Η συνεδρία πήγε αρκετά καλά, ο γιατρός μου είπε ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε να μειώσουμε το μεσημεριανό seroquel από 50 mg σε 25 ώστε να νιώθω λιγότερη υπνηλία...κι αν δω ότι χειροτερεύω ψυχολογικά τότε το επαναφέρω...

Όταν ξυπνήσεις γράψε μου...
    καλημερα Κυκνακι μου, αν μου υποσχεθεις οτι θα το μειωσεις αλλά θα ζητας βοηθεια απο την ψυχολογο και θα χρησιμοποιεις νεες τεχνικες ανακουφισης αγχους και πανικου εγω ειμαι ετοιμη να γιορτασω τη μειωση.
    Απο την αλλη ομως οπως πως σε εχω ψυχολογησει επηρεαζεσαι πολυ απο ολους στο σπιτι, θυμασαι καποια προσωπα που σου λειπουν και μου πεφτεις. Θελω αν ειναι να εισαι οργανωμενη για την κυκνο και να σε προστατευεις.

Μου το υποσχεσαι ? Διαβασε προσκτικα οσα σου εγραψα.

Senior Member
    καλημερα Κυκνακι μου, αν μου υποσχεθεις οτι θα το μειωσεις αλλά θα ζητας βοηθεια απο την ψυχολογο και θα χρησιμοποιεις νεες τεχνικες ανακουφισης αγχους και πανικου εγω ειμαι ετοιμη να γιορτασω τη μειωση.
    Απο την αλλη ομως οπως πως σε εχω ψυχολογησει επηρεαζεσαι πολυ απο ολους στο σπιτι, θυμασαι καποια προσωπα που σου λειπουν και μου πεφτεις. Θελω αν ειναι να εισαι οργανωμενη για την κυκνο και να σε προστατευεις.

Μου το υποσχεσαι ? Διαβασε προσκτικα οσα σου εγραψα.
    Εννοείται ότι θα ζητάω βοήθεια από την ψυχολόγο, έχω ραντεβού μαζί της αύριο και μετά θα χάσω μια βδομάδα γιατί θα πάρει άδεια...σήμερα δεν έχω πάρει ακόμα το μεσημεριανό seroquel γιατί μόλις ξύπνησα, όλο το πρωί καθάριζα και κουράστηκα αλλά χαλάλι γιατί το δωμάτιο έγινε κούκλα (στόλισα κιόλας πασχαλιάτικα)...

Τώρα για νέες τεχνικές ανακούφισης δεν ξέρω καμία...

Όντως επηρεάζομαι αλλά δεν νομίζω πως μια τόσο μικρή μείωση θα έχει καταλυτική επίδραση...όσο για τα πρόσωπα που μου λείπουν μερικές φορές δεν ξέρω για ποιους πονάω πιο πολύ: γι' αυτούς που ζούνε αλλά είναι πια μακριά μου ή γι' αυτούς που έχουν "φύγει"...πάντως τέτοιες μέρες μου λείπει ο θείος μου, αν ζούσε θα πηγαίναμε στο χωριό να κάνουμε Πάσχα και γενικά θα ήταν αλλιώς...τώρα υπάρχει ένα κενό στο τραπέζι και στην ψυχή μου...πώς να το αντιμετωπίσω αυτό;

Καλημερα κυκνε μου ομορφε.
    Πρωτον ολοι κλεινουν ( ανθρωποι και αυτοι ας ξεκουραστουν) , δευτερον ποσο χαιρομαι που εκανες δουλιτσες μιλαμε κανεις προοδους !!!! Και μη με ρωτησεις " σιγουρα" ???
    Ναι κάνεις και εισαι ικανοτατη ! Χαμογελαω (υποσημειωση εκτος απο γιορτες, Χριστουγεννα πασχα κτλ, μπορεις να λες, μια φορα την εβδομαδα αν εχω ενταση θα κανω ξεσκονισμα ή θα κανω σκουπα. Ετσι θα κανεις και γυμναστικη )..

Για τα ωραρια δοσεις κτλ θα μιλας με τον Ιατρο, αν χανεις μια δοση ποτε την παιρνεις μετα κτλ.

Να ενα υπεροχο θεμα για να σε βοηθησει η ψυχολ. να της πεις. Ανακαλυψα πως με αυτο και με αυτο ανακουφιζομαι μπορουμε μαζι μεσα στη συνεδρια να κανουμε μια κουβεντα μηπως ανακαλυψω και αλλες τεχνικες αντιμετωπισης στρες - φοβου ???

Τριτον και εμενα μου λειπουν ανθρωποι, διπλα μου, ειτε απο θανατο ( βιολογικο ) ειτε απο συνθηκες επιλογες καταστασεις, ξερεις τι με βοηθαει πολυ ? Να σκεφτομαι εκεινη τη στιγμη που παω να πεσω οτι - ετσι ειναι η ζωη, ετσι ειναι για ολους, ας κρατησω τι εμπειριες μου δωθησαν, ας πω ενα ευχαριστω - και μετα να κοιταξω τα προσωπα που εχω διπλα μου ΜΑ πανω απο ολα να κοιταω ποια εχω μεσα μου εγω για να προσεχω.

Δεν ειναι εγωιστικο κυκνε. Σε εμας τις υπερ ενοχικες επιβαλλεται να γνωρισουμε τον εαυτο μας και να τον αγαπησουμε οπως θα αγαπουσαμε πολυυυυ καποιον αλλον ας πουμε.
    Last edited by Constantly curious; 27-04-2016 at 10:13.

Για τις μερες που θα φοβασαι και θα νιωθεις μονη αποθηκευσε αυτη την εικονα. Να σκεφτεσαι οτι ειμαστε παρα πολλοι οι ανθρωποι που παλευουμε ακομα και αν δεν γινομαστε κατανοητοι και οτι αξιζει να ελπιζουμε !!!

[IMG][/IMG]

Senior Member
    Για τις μερες που θα φοβασαι και θα νιωθεις μονη αποθηκευσε αυτη την εικονα. Να σκεφτεσαι οτι ειμαστε παρα πολλοι οι ανθρωποι που παλευουμε ακομα και αν δεν γινομαστε κατανοητοι και οτι αξιζει να ελπιζουμε !!!

Αχ βρε cc, λες και το ήξερες...αυτή τη στιγμή αυτή η εικόνα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να μου στείλεις! Τσακώθηκαν οι γονείς μου και ταράχτηκα από τη φασαρία κι ας μην είχα καμία σχέση και το να βλέπω κάτι τόσο όμορφο και τρυφερό είναι πολύ ανακουφιστικό... ♥

Senior Member
    Καλησπέρα, είναι κανείς διαθέσιμος να μιλήσει; (η cc απ' ότι βλέπω δεν είναι εδώ)...δεν αισθάνομαι καλά, νιώθω έντονη μελαγχολία κι άγχος, τώρα ξύπνησα (κοιμήθηκα αρκετά μέσα στη μέρα) αλλά εξακολουθώ να μην νιώθω καλά...

Όλοι εδω είμαστε Κύκνε, διαθέσιμοι να μιλήσουμε. Αγνωστοι και γνωστοί, γυρνάμε γύρω απο το φόρουμ και μιλάμε (δηλαδή γράφουμε) για τα δικα μας προβλήματα

Δε χρειάζεται να ρωτας διοτι εδω μεσα δεν είσαι μόνη σου, γράψε αυτό που σε απασχολεί και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να σε βοηθησουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Όλοι εδω είμαστε Κύκνε, διαθέσιμοι να μιλήσουμε. Αγνωστοι και γνωστοί, γυρνάμε γύρω απο το φόρουμ και μιλάμε (δηλαδή γράφουμε) για τα δικα μας προβλήματα

Δε χρειάζεται να ρωτας διοτι εδω μεσα δεν είσαι μόνη σου, γράψε αυτό που σε απασχολεί και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να σε βοηθησουν
    Ε, καμιά φορά τυχαίνει να μην μου απαντάει κανείς όταν το έχω ανάγκη γι' αυτό και ρώτησα... Με απασχολεί η αδυναμία που νιώθω, είναι πολύ έντονη σήμερα και μου χαλάει τα σχέδια...ήθελα να πάω στην εκκλησία αλλά δεν μπορώ να σταθώ καλά καλά όρθια...τουλάχιστον ελπίζω να καταφέρω να μείνω ξύπνια και να δω τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" μπας και γαληνέψει λίγο η ψυχή μου...

Ε, καμιά φορά τυχαίνει να μην μου απαντάει κανείς όταν το έχω ανάγκη γι' αυτό και ρώτησα... Με απασχολεί η αδυναμία που νιώθω, είναι πολύ έντονη σήμερα και μου χαλάει τα σχέδια...ήθελα να πάω στην εκκλησία αλλά δεν μπορώ να σταθώ καλά καλά όρθια...τουλάχιστον ελπίζω να καταφέρω να μείνω ξύπνια και να δω τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" μπας και γαληνέψει λίγο η ψυχή μου...
    Γιατί νιωθεις αδυναμια Κύκνε? Ειναι ψυχικη ή σωματικη?

Παντως ολοι μας νιωθουμε μια αδυναμια αρκετες φορες (ανεξαρτήτως του αν πασχουμε απο καποιο ψυχολογικο πρόβλημα η οχι). Να σου πω την αληθεια ουτε εγω ηθελα να παω στην εκκλησία, ειμαι που ειμαι αθεος, βαριέμαι κιολας, προτιμώ τον "Ιησου απο τη Ναζαρετ" που ειναι και πολύ ωραια σειρά (ακομα και αν ειναι χιλιοπαιγμένη)

Τωρα που το σκεφτομαι, καθε φορά που βλεπω αυτη τη σειρά μου θυμίζει τα παιδικα μου νιάτα (δεκαετία 90') απο τότε έπαιζε ισως για αυτο μου αρέσει η συγκεκριμενη σειρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Γιατί νιωθεις αδυναμια Κύκνε? Ειναι ψυχικη ή σωματικη?

Παντως ολοι μας νιωθουμε μια αδυναμια αρκετες φορες (ανεξαρτήτως του αν πασχουμε απο καποιο ψυχολογικο πρόβλημα η οχι). Να σου πω την αληθεια ουτε εγω ηθελα να παω στην εκκλησία, ειμαι που ειμαι αθεος, βαριέμαι κιολας, προτιμώ τον "Ιησου απο τη Ναζαρετ" που ειναι και πολύ ωραια σειρά (ακομα και αν ειναι χιλιοπαιγμένη)

Τωρα που το σκεφτομαι, καθε φορά που βλεπω αυτη τη σειρά μου θυμίζει τα παιδικα μου νιάτα (δεκαετία 90') απο τότε έπαιζε ισως για αυτο μου αρέσει η συγκεκριμενη σειρα.
    Σωματική αδυναμία νιώθω αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι είναι από το άγχος μιας κι οι εξετάσεις αίματος δεν έδειξαν κάτι που να την δικαιολογεί...εγώ ήθελα να πάω στην εκκλησία γιατί πιστεύω αλλά δεν μπορώ, θα με μαζεύουν...άλλα σχέδια είχα για σήμερα να κάνω μπάνιο για να είμαι καθαρή και να πάω αλλά δεν μπόρεσα, αγχώθηκα και ταράχτηκα πολύ με κάτι το πρωί, με έπιασε ταχυκαρδία και ταχυπαλμία και κρεβατώθηκα...

Όντως η σειρά είναι καταπληκτική, κι εμένα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια...αρχίζει σε 5 λεπτά στον ΑΝΤ1, αν θέλεις πήγαινε κι εσύ να τη δεις...θα επανέλθω...σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, με έκαναν να αισθανθώ λίγο καλύτερα...

Ναι σε λιγο θα ξεκινησει στο Αντ1. Μου αρέσει πολύ ιδιαιτερα η μουσικη οταν ξεκινά, πολυ ωραια και.. "επικη"

Μα τι ηταν αυτο που σε κρεβάτωσε το πρωϊ? Τοσο πολύ σε στενοχωρησε και σε άγχωσε? Μηπως βαθιά μεσα σου δεν ηθελες να πας στην εκκλησία και απλά αφησες κάτι να σε αγχώσει και να σε καταβάλει, ως αφορμή? Συμβαίνει και αυτό πολλές φορές.