Results 31 to 45 of 77
Thread: Πότε θα ηρεμήσω
-
30-04-2016, 02:23 #31WhyAlwaysMe?Guest
- 30-04-2016, 02:26 #32
30-04-2016, 02:27 #33WhyAlwaysMe?Guest
30-04-2016, 02:28 #34
Ναταλια , συμβαινουν αυτα , ολοι το εχουμε περασει αυτο , δεν ξερω ποσο θα σου παρει να τον ξεχασεις , ο ερωτας με ερωτα περναει , το λεω εκ πειρας ..........για αρκετο καιρο θα σενοχλει λιγουλακι αυτη η ιστορια , κι αυτο εκ πειρας το λεω , πιο υγιης αντιδραση ο θυμος , θα τον ξεχασεις μια ωρα αρχιτερα .........
30-04-2016, 02:31 #35
30-04-2016, 02:47 #36
Τον κουμπαρο δεν τον ξεχνας τι λες τωρα...εχουμε και παιδι να βαφτισουμε μετα, τετοια εποχη θα του παιρνω λαμπαδουλα. Θα το πει και Αγγελο σαν εσενα πλακα πλακα, παντα του αρεζε αυτο το ονομα. Τωρα σκεφτηκα και οτι εχει ηδη οχταχρονη κορη το χρυσο μου και συγκινηθηκα, εγινε πατερας...θα της βαφτισω και το αδερφακι. Λολ. Τι μαλακιες λεω νυχτιατικα...τεσπα. Δε ξερω τι λεει η πειρα σου Μακ αλλα εγω ξερω τα δικα μου. Πιο ευκολα θα ξεχασω πως με λενε παρα τι μουνοπανα κουβαλαει τουτη η γη. Και θεωρω πως εχω αρκετη αυτογνωσια για να το κρινω αυτο. Δεν τα ξερω ολα, ισως γενικα ξερω πολυ λιγα. Αλλα αυτο το ξερω.
Αντε εβγαλα και την ασχημοτερη πλευρα μου στο φορουμ οριστε...να τα βλεπουν ολοι πως ολοι εχουν αδυναμιες...Τα βλεπω τωρα και με απωθουν λιγο εδω που τα λεμε, εχει λιγο κατινια λιγο υστερια ολα τα καλα χαχα...δε ειμαι ετσι κανονικα αλλα τεσπα. Χεστηκα αν δεν μπορουμε να τα πουμε κι εδω που θα τα πουμε...
30-04-2016, 09:02 #37
Καλυτερα να ξεσπας εδω και να ηρεμεις, παρα να τα μαζευεις μεσα σου. Εξαλλου κανεις δεν παρεξηγει, ο καθενας εχει τα δικα του ζητηματα να λυσει εδω μεσα.
Btw, καλη ανασταση να εχουμε και καλο πασχα.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
30-04-2016, 09:40 #38
Έλα μωρέ είναι φυσική αντρίδραση αυτή που έχεις, δεν είναι κατρακύλα... Απλώς πλέον έχεις άλλες προτεραιότητες στην ζωή σου και καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτές. Για παράδειγμα σκοπεύεις να φύγεις στο εξωτερικό... Οπότε ό,τι νιώθεις, ό,τι αισθάνεσαι τώρα είναι παροδικό και είναι θέμα χρόνου να το αφήσεις εντελώς πίσω σου... Πάντως μπορείς να βγαίνεις έξω με φίλους που έχεις χωρίς να επιδιώκεις κάτι, που όντως δεν επιδιώκεις για την ώρα, γιατί έχεις σκοπό να αλλάξεις άρδην τη ζωή σου, μία ζωή που δεν χωράνε σχέσεις και πρέπει να βγαίνεις, για να ζήσεις τον χρόνο που σου απομένει μέχρι να φύγεις όσο γίνεται πιο ανώδυνα μπορείς....
30-04-2016, 10:51 #39
Ναταλακι ειναι πολυ δυσκολο να ξεχασει η καρδια ακομα και αν το μυαλο διαταζει διαταζει πρεπει. Οσο του λες εσυ πρεπει τοσο θα φουντωνει αυτο. Ενας διαδρομος βοηθειας, ειναι η αυτο βοηθεια του τυπου - " Καλυτερα που καταλαβα οτι δεν εκανε για εμενα, γιατι ποιος ξερει τι θα τραβαγα μετα, υπαρχει και το καρμα σε αυτη τη ζωη, οτι εσπειρε θα το θερισει, δεν πειραζει που εχω αισθηματα θυμου και λυπης, θα τα βιωσω και θα βγω πιο δυνατη απο αυτα" καθε μερα αν τα δουλευεις μεσα σου σαν medidation καποια στιγμη θα υποχωρησουν οι εντονες εσωτερικες διαφωνιες.
Απλα, σκεψου, δινεις δικαιωμα σε μια αναμνηση να σου ματωνει ξανα και ξανα την καρδια. Αξιζει ?
Ολοι οι ανθρωποι σχεδον συνηθειο το εχουμε δε λεω. Αλλά εσυ ως Ναταλία με τοσο ψυχικο σθένος που εχεις δειξει στην ζωη σου αξιζει καλε να σε ματωνεις ??
Ξερω αυτα ειναι λογια, αλλα μονο με αυτα μπορω να σου πω ποια ειναι η γνωμη μου, μεσω των εμπειριων μου.
Αντι για αναμνησεις και πονο δημιουργησε ονειρα."Make sure your worst enemy isn't you"
30-04-2016, 11:06 #40
Καλα παρωδικο ηταν το χτεσινο ειτε φυγω ειτε δεν φυγω δεν θα τρελαινομαστε και καθε μερα αυτο ελειπε. Απο την αλλη τι διαφορα να κανει η εξτρα αποσταση σαμπως τωρα τον βλεπω; Το ιδιο ειναι. Στο κεφαλι μου ειναι οτι προβλημα υπαρχει. Βγαινω με φιλους οκ και γενικα περναω μια χαρα κι ετσι και δεν ειναι καθε μερα μαυρη μαυριλα ξερω γω...καλα ειμαι, σε καποιους τομεις πολυ καλυτερα κι απο πριν μαλιστα, το ειχα πει και σε αλλο θεμα. Ασχετα που οκ καποια στιγμη σε βαραει λιγο η βλακεια και γονατιζεις προς στιγμην. Το να επιδιωξω παντως κατι χλωμο γενικα, δεν ειναι "για την ωρα" . Πιθανοτατα δεν πειθω κανεναν χαχαχα αλλα δεν πειραζει πειθω εμενα. Θα εχω τοσα αλλα πραγματα να ανησυχω και να σκοτιζομαι που ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω να τα απαριθμω. Παντως χτες δεν σχολιασες το κομματι με το οτι καθε που παει κατι να γινει με αλλον θυμαμαι τον πρωην...εμεινε γενικα ασχολιαστο αλλα με απασχολει. Οτι τι τωρα αν θελησω κατι καινουριο θα με κοκομπλοκαρει συνεχεια αυτος μονο με τη σκεψη η δεν το ηθελα αρκετα μεχρι στιγμης με καποιον; Οχι οτι δεν εννοω παραπανω το οτι δεν θελω κατι, απλα με νευριαζει να μη μπορω εξαιτιας του ενω αυτος προχωραει ανεμελος με τη ζωη του. Ε στο διαολο δηλαδη...
30-04-2016, 11:16 #41
Να πω οτι δεν εχεις δικιο; Δικιο εχεις...με νευριαζει πολυ αυτο. Αλλα δεν ξερω τι να κανω τις στιγμες που συμβαινει...
Οσο για το καρμα εγω δεν πιστευω σε αυτο. Νομιζω πως ευτυχει οποιος δεν δισταζει να παρει αυτο που θελει ασχετα απο το κοστος και δεν τον τιμωρει κανενα καρμα, συνεχιζει να παιρνει αυτο που θελει. Ενω αν εισαι μαλακακος σαν εμενα και σκεφτεσαι τι νιωθει ο ενας και ο αλλος και χιλια δυο περιοριζεσαι και δυστυχεις. Και δεν ευχομαι και τπτ κακο εγω το ειπα, κουμπαρα χαχα
Σε ευχαριστω παντως για τα δυο σου λογια, λογια ειναι ναι αλλα μετρανε οταν τα εχεις αναγκη...
30-04-2016, 11:25 #42
Λεγεται Ναταλακι μου, δεν επιτρεπω σε μια σκεψη να κυριευει το ειναι μου ολοκληρο, ειδικα οσον αφορα μια σκεψη που με κανει να νιωθω ασχημα. Θελει προσπαθεια καθημερινη. Αν δεις τον εαυτο σου απο την πλευρα του αδικημενου θα εμφανιζεται ολο και πιο συχνα αυτη η σκεψη / αναμνηση αν πεις... ομως... - Μου συνεβη κατι απαραδεκτο αλλά αποφασιζω να προχωρησω για καλο δικο μου, να συμφιλιωθω με το το παρελθον μου και να δινω στην ναταλι θετικες σκεψεις, ενα εχω να σου πω. Κερδισες την μαχη.
Κατα τα αλλα δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο να συμβει. Αλλά αξιζει την προσπαθεια."Make sure your worst enemy isn't you"
30-04-2016, 21:08 #43
Σου το είπα και έγινε η τρίχα κάγκελο... Είναι μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος τότε θα προχωρήσεις χωρίς αναστολές, χωρίς καν να σκέφτεσαι τον άλλον και το παρελθόν, θα ζεις για το παρόν και το μέλλον...
Ναταλία η αλλαγή χώρας συμβάλλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο να αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου πίσω σου...
30-04-2016, 21:55 #44
Χρόνο χρειάζεσαι. Αυτό που λέγανε παλιά, όσα χρόνια ήσαστε μαζί, τα μισά χρειάζεσαι για να το ξεπεράσεις τελείως...
Τίποτα να μην κάνεις με το ζόρι, με κανέναν. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί "ο κατάλληλος" στην κατάσταση που είσαι. Πρώτα πρέπει να ξεχάσεις και ύστερα θα ερωτευθείς ξανά. Θα γίνει, αλλά όχι σύντομα.
Προς το παρόν κάνε ό,τι σε ευχαριστεί, ασχολήσου π.χ. με τη δουλειά σου, με τα χόμπυ σου κτλ Μην πιέζεσαι, δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα σε αυτά.
02-05-2016, 15:23 #45
Εγω δεν θα σου πω να κανεις αλλη σχεση γιατι αν δεν εισαι ετοιμη , αν δεν σου κανει κατι αλλος να περασεις στο επομενο σταδιο δεν θα το κανεις ποτε... Οταν ειναι η καταλληλη στιγμη και νιωσεις εσυ καλα πρωτα απ ολα με τον εαυτο σου...
Ουτε θα σου πω οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος .... Γιατι πολυ απλα οσο χρονος και αν περασει καποια πραγματα μενουν ισως θαμπα, αλλα μενουν ποσο μαλλον οταν σε εχουν πονεσει τοσο... Ασε που το χρονικο οριο οριο για τον καθενα ειναι διαφορτικο...
Τι θα σου πω αληθεια? Οτι σιγουρα δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες ... Αυτο το γνωριζω καλα...
Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να συγκρινεις ειτε καλο ειτε κακο καθε επομενη σχεση...η τουλαχιστον που παει να γινει σχεση...
Εχεις θυμο μεσα σου πολυ ..... Και εγω μαζι σου...
Εχεις ομως και ενα φοβο μεγαλο νομιζω ... Δεν ξερω αν ειναι για τη σχεση ( οποτε ερθει) , για τους ανθρωπους , για σενα... Για την εμπιστοσυνη την αφοσιιωση ... Αξιες που εχασες μεσα σε μια μακροχρονια σχεση
Ισως δεν εμπιστευεσαι και τον εαυτο σου η λες γιατι σε μενα κλπ ? Φοβασαι και εσενα την ιδια ....
Ποια ειναι αραγε η λυση ? Ελα ντε ...
Σε τρωει και η περιεργια και ολο πας και βλεπεις και αυτο το φεις ... Πιο κακο σου κανει αυτο αλλα δεν μπορεις ρε παιδι μου θελεις να δωσεις αλλη μια μουντζα στον εαυτο σου να τον βασανισεις κι αλλο...
Καποια στιγμη δεν ξερω ποτε, το ξαναειπα θα σκεφτεσαι πιο ηρεμα ποσο ηλιθιος ηταν και τωρα το λες με πιο πολλα νευρα ομως , και γιατι ασχοληθηκες τοσο πολυ μαζι του...
Ποτε λοιπον θα περασει? Ισως οταν θα το αφησεις εσυ να περασει... Ισως οταν πια ετοιμη απο καθε αποψη αρχιζειςε να δινεις ευκαιριες στον εαυτο σου κυριως και σε οσους σε πλησιαζουν ... Ισως οταν ολοι οι φοβοι δεν ειναι πια τοσο εντονοι ... Ισως οταν θα ειναι η καταλληλη στιγμη , ο καταλληλος ανθρωπος χωρις απαραιτητα να σημαινει πωςσου λεω να κανεις τωρα σχεση η οτι καποιος αλλος θα σε λυτρωσει απο αυτο...
οχι η μοναδικη απαντηση που μπορω να δωσω ειναι Οταν το επιτρεψει η Ναταλια!!!!!!!!!