Είναι κανείς εδώ; - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 323 FirstFirst ... 3846474849505898148 ... LastLast
Results 706 to 720 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πίστεψε με, αν δεν ήταν καλά θα το μαθαίνατε οπωσδήποτε...καλά είναι αλλά τελευταία μοιάζει λίγο κουρασμένος λόγω ηλικίας λογικά αν και θέλω να τον πάω για εξετάσεις αίματος αν βέβαια δεν αφαιμαξει τον γιατρο πρωτος ..!
    Ευχαριστω για τις ευχες , Κυκνακο , ανταποδιδω .....να αφαιμαξει , ε ? ο δικος μου , οποτε τον πηγαινα , παντα τουκανε ναρκωση , γιατι θα τον εκανε κομματια τον γιατρο !! ναχε προσωπικα μαζι του ?

Senior Member

Τώρα εδώ ένα μικρό μήνυμα για όλους: όποιοι θέλετε πείτε αν πιστεύετε ή όχι...δεν το λέω για να κρίνω κανέναν, συμφωνώ με την ανεξιθρησκεία απλά θέλω να ξέρω με ποιον μπορώ να συζητήσω για θρησκευτικά θέματα...ευχαριστώ!
    Ασχετως αν πιστευουμε , η οχι , τον μητροπολιτη Αμβροσιο , μαυτα που ξεστομισε ο μ@λακας , βουκινο εγινε , θα του εβγαζα τα γενεια τριχα τριχα ......... ειμαι θρησκευομενος , αλλα δεν ανεχομαι τετοια υποκειμενα .......κατι τετοιοι εχουν κανει ολη την ζημια στην εκκλησια .....

Κυκνακι χαιρομαι που αυτο το Πασχα το βιωσες πιο θετικα.
    Το Ζητημα Πιστης ειναι αρκετα προσωπικο θα ελεγα. Εγω δεν ειμαι της μορφης - αυτο μου λενε αυτο θα κανω -
    Πιστευω σε κατι ανωτερο αλλά κρινω οτι μεγαλωνοντας πως θα κατανοω περισσοτερο τα νοηματα της θρησκειας μας.
    Θα μπορουσα να γραψω ενα σεντονι αναλυσης αλλά δεν θελω.

Η Θεολογια παντως ειναι παρεξηγημενη επιστημη, δεν διαβαζουν μονο κλισε οι ανθρωποι, στα ΑΕΙ οπως λενε οι ανιδεοι.

Και για να γινω ειδικη, οποιος δεν σεβεται το λειτουργημα που προσφερει Παπας, Γιατρος, Νομικος, Εκπαιδευτικος τοτε καπου η κοινωνια θελει επαναδιορθρωση.

Αντε Καλο μας μηνα, επιτελους... μακαρι δηλαδη !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ασχετως αν πιστευουμε , η οχι , τον μητροπολιτη Αμβροσιο , μαυτα που ξεστομισε ο μ@λακας , βουκινο εγινε , θα του εβγαζα τα γενεια τριχα τριχα ......... ειμαι θρησκευομενος , αλλα δεν ανεχομαι τετοια υποκειμενα .......κατι τετοιοι εχουν κανει ολη την ζημια στην εκκλησια .....
    Θύμισε μου λίγο τι ακριβώς είπε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι χαιρομαι που αυτο το Πασχα το βιωσες πιο θετικα.
    Το Ζητημα Πιστης ειναι αρκετα προσωπικο θα ελεγα. Εγω δεν ειμαι της μορφης - αυτο μου λενε αυτο θα κανω -
    Πιστευω σε κατι ανωτερο αλλά κρινω οτι μεγαλωνοντας πως θα κατανοω περισσοτερο τα νοηματα της θρησκειας μας.
    Θα μπορουσα να γραψω ενα σεντονι αναλυσης αλλά δεν θελω.

Η Θεολογια παντως ειναι παρεξηγημενη επιστημη, δεν διαβαζουν μονο κλισε οι ανθρωποι, στα ΑΕΙ οπως λενε οι ανιδεοι.

Και για να γινω ειδικη, οποιος δεν σεβεται το λειτουργημα που προσφερει Παπας, Γιατρος, Νομικος, Εκπαιδευτικος τοτε καπου η κοινωνια θελει επαναδιορθρωση.

Αντε Καλο μας μηνα, επιτελους... μακαρι δηλαδη !!!
    Σ' ευχαριστώ cc, ωραία ήταν αν και χθες μας αναστάτωσε ο πατέρας μου κι εμένα και τη μαμά μου όταν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός επειδή η μαμά μου του είπε να πάρουν και μια μπύρα στη θεία μου που θα πηγαίναμε για φαγητό μήπως κι εγώ δεν ήθελα να πιω κρασί κι εκείνη δεν είχε...κι εκείνος χτυπιόταν και φώναζε "να μην πιει" δηλαδή όλοι στο τραπέζι να πίνουν κι εγώ στην απέξω, ότι να ΄ναι...στο αυτοκίνητο χτυπιόταν χειρότερα και φώναζε "έτσι είναι το σωστό επειδή έτσι το αισθάνομαι" όταν του λέγαμε ότι είναι παράλογος...κι έβρισε και τη μαμά μου...ευτυχώς όταν φτάσαμε στη θεία μου το βούλωσε κι ηρεμήσαμε κι εγώ ξεχάστηκα με την παρέα του ξαδέλφου μου και της γυναίκας του...εν τω μεταξύ ευτυχώς είχαν μπύρα η οποία με ψιλοζάλισε και μετά ξεράθηκα στον ύπνο όταν γύρισα σπίτι...

Συμφωνώ μ' αυτό που λες σχετικά με το λειτούργημα του κάθε επαγγέλματος και γι' αυτό είχα φρίξει όταν μου είπε μια θεία μου ότι ο πνευματικός των παππούδων μου και γονιών της στον οποίο είχα πάει κι εγώ κάποιες φορές να εξομολογηθώ είχε αποκαλύψει δικό της μυστικό εξομολόγησης, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όντως καλύτερος, εγώ σήμερα νιώθω μια έντονη θλίψη...ελπίζω να μου περάσει και να μην είναι διαρκείας...βέβαια δεν πήρα φάρμακα χθες το βράδυ ίσως γι' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ευχαριστω για τις ευχες , Κυκνακο , ανταποδιδω .....να αφαιμαξει , ε ? ο δικος μου , οποτε τον πηγαινα , παντα τουκανε ναρκωση , γιατι θα τον εκανε κομματια τον γιατρο !! ναχε προσωπικα μαζι του ?
    Όταν το γατί είναι ηλικιωμένο είναι επικίνδυνη η νάρκωση, μπορεί να πεθάνει...

Senior Member
    Όταν το γατί είναι ηλικιωμένο είναι επικίνδυνη η νάρκωση, μπορεί να πεθάνει...
    O δικος μου , ηταν 13 οταν τουκανε ναρκωση , δεν το θεωρησε επικινδυνο ο γιατρος , δεν γινοταν κι αλλιως , θα τον ξεσκιζε !!! τελικα , δεν την εβγαλε , επασχε απο αιθουσαιο συνδρομο , μια ασθενεια του εγκεφαλου , δεν ετρωγε , μεχρι που εφυγε .........κανενας γατος μου δεν εχει υπερβει τα 15 χρονια ..........

Οσο για τον Αμβροσιο ,. γκουγκλαρε ' μητροπολιτης Αμβροσιος ' , πρωτη ειδηση εγινε ............

Ναι μεν διαφωνω με αντιδραση φωνων κτλ αλλά με την αγωγη που λαμβανεις το πιο σωστο ειναι να μην μπαινει καθολου αλκοολη στο σωμα σου.. Κυκλοφορουν και μπυρες χωρις αλκοολ. Οταν καποιος παιρνει πχ αντιβιωση τι του λενε ? μην πιειτε αλκοολ. Τοσο απλα.

Οταν πινουμε αλκοολ οι ψυχολογικα ευαλωτοι δεν μας πιανει η αγωγη συνηθως εκεινη τη στιγμη και νιωθουμε χειροτερα την επομενη, μεθεπομενη και μετα λεμε "μα γιατι " ? ειναι λιγο ευαισθητο θεμα οποτε να πω εδω ξανα οτι διαφωνω που αντεδρασε με φωνες αλλά ηθελε μονο να σε προστατευσει υποθετω Κυκνακο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι μεν διαφωνω με αντιδραση φωνων κτλ αλλά με την αγωγη που λαμβανεις το πιο σωστο ειναι να μην μπαινει καθολου αλκοολη στο σωμα σου.. Κυκλοφορουν και μπυρες χωρις αλκοολ. Οταν καποιος παιρνει πχ αντιβιωση τι του λενε ? μην πιειτε αλκοολ. Τοσο απλα.

Οταν πινουμε αλκοολ οι ψυχολογικα ευαλωτοι δεν μας πιανει η αγωγη συνηθως εκεινη τη στιγμη και νιωθουμε χειροτερα την επομενη, μεθεπομενη και μετα λεμε "μα γιατι " ? ειναι λιγο ευαισθητο θεμα οποτε να πω εδω ξανα οτι διαφωνω που αντεδρασε με φωνες αλλά ηθελε μονο να σε προστατευσει υποθετω Κυκνακο.
    Μπα, δεν ήταν αυτό cc απλά μερικές φορές τον πιάνει τρέλα και νεύρα άνευ λόγου κι αιτίας, τρέχα γύρευε...δεν το έκανε για να μην πιω αλκοόλ το ξέρει ότι πίνω σε λογικές ποσότητες πάντα...εμένα δεν με πειράζει το αλκοόλ έτσι όπως το περιγράφεις ώστε να μετανιώνω που ήπια, αντιθέτως μου φτιάχνει τη διάθεση... Μήπως ν' αφήσω τον καφέ και να βάλω κάνα ποτηράκι; Γεια μας! (αστειεύομαι)...

Senior Member
    O δικος μου , ηταν 13 οταν τουκανε ναρκωση , δεν το θεωρησε επικινδυνο ο γιατρος , δεν γινοταν κι αλλιως , θα τον ξεσκιζε !!! τελικα , δεν την εβγαλε , επασχε απο αιθουσαιο συνδρομο , μια ασθενεια του εγκεφαλου , δεν ετρωγε , μεχρι που εφυγε .........κανενας γατος μου δεν εχει υπερβει τα 15 χρονια ..........

Οσο για τον Αμβροσιο ,. γκουγκλαρε ' μητροπολιτης Αμβροσιος ' , πρωτη ειδηση εγινε ............
    Α, καλά θυμόμουν ότι καταφέρονταν εναντίον των ομοφυλόφιλων...μάλιστα...καλ ά τέτοιους ανθρώπους που βγάζουν μίσος ούτε εγώ τους εκτιμώ...

Ο Τζέρυ είναι πιο μεγάλος, είναι 18...όπως και να το κάνουμε πέντε χρόνια είναι πέντε χρόνια...

Α, κυκνακι δεν ηξερα οτι τα πίνεις τα ποτηράκια σου...

Senior Member
    είχε μιλήσει κατά των ομοφυλόφιλων κύκνε
    http://www.tanea.gr/news/greece/arti...n-ftyste-toys/.
    Δεν νομίζω όμως Macgyver ότι τόσο μίσος προέρχεται από αυτόν. Δεν αποτελεί εξαίρεση δηλαδή.
    Στην αγία γραφή που αποτελεί τον καταγεγραμμένο λόγο του Θεού είναι σαφείς οι οδηγίες για θανάτωση των ομοφυλόφιλων. Άρα το μίσος από εκεί πηγάζει.
    Κατά τα άλλα σίγουρα το θέμα της πίστης είναι υποκειμενικό.
    Last edited by black_adder; 03-05-2016 at 15:13.

Senior Member
    Α, καλά θυμόμουν ότι καταφέρονταν εναντίον των ομοφυλόφιλων...μάλιστα...καλ ά τέτοιους ανθρώπους που βγάζουν μίσος ούτε εγώ τους εκτιμώ...

Ο Τζέρυ είναι πιο μεγάλος, είναι 18...όπως και να το κάνουμε πέντε χρόνια είναι πέντε χρόνια...
    18 χρ. ειναι πολυ μεγαλος , ζωη ναχει το ζωο ...................οχι , δεν καταλαβες ., ο Αμβροσιος , ειπε να ξεραθει το χερι του Φιλη που υπεγραψε καταργηση του μαθηματος θρησκευτικων , και οσοι τρωνε Μ. Παρασκευη κρεας ( εγω εφαγα κοτοπουλο ) να γινει πετρα το κρεας και να τους κατσει στο στομαχι !! μεχρι το εκκλησιασμα τον εκραξε , τον μ@λακα .........δεν μιλανε ετσι οι Μητροπολιτες ......ειμαι θρησκευομενος , αλλα με τον δικο μου τροπο , και τα κακως κειμενα , τα στηλιτευω ........ειδα οτι το ' τσουζεις ' που και που , δεν ειναι καλο αυτο , οχι επειδη αναμιγνυεις τα φαρμακα , τοκανα επι χρονια , δεν επαθα και τιποτα , αλλα επιδεινωνεις μεσομακροπροθεσμα την καταθλιψη σου , τωρα που δεν πινω , ειμαι πολυ καλυτερα , αν μπορεις , κοφτο τελειως το αλκοολ , και να φανταστεις , κρασι επινα , οχι τιποτα σκληρο .........

black adder , οντως δεν αποτελει εξαιρεση η καθε επιθεση κατα των ομοφυλοφιλων , διαφωνω με την εκκλησια , ειναι αρτηριοσκληρωτικη πολλες φορες , αλλα και πολλοι της γενιας του πατερα μου , θεωρουν αμαρτια την ομοφυλοφιλια , που αλλωστε ειναι εγγενης στο ζωικο βασιλειο ..............................συμφωνω οτι το θεμα της πιστης ειναι υποκειμενικο , ειμαι πιστος , αλλα με τον δικο μου τροπο , οχι θρησκοληπτος και τυπολατρης .......................

Senior Member
    black adder , οντως δεν αποτελει εξαιρεση η καθε επιθεση κατα των ομοφυλοφιλων , διαφωνω με την εκκλησια , ειναι αρτηριοσκληρωτικη πολλες φορες , αλλα και πολλοι της γενιας του πατερα μου , θεωρουν αμαρτια την ομοφυλοφιλια , που αλλωστε ειναι εγγενης στο ζωικο βασιλειο ..............................συμφωνω οτι το θεμα της πιστης ειναι υποκειμενικο , ειμαι πιστος , αλλα με τον δικο μου τροπο , οχι θρησκοληπτος και τυπολατρης .......................
    δεν θα έλεγα απλά αρτηριοσκληρωτικη την εκκλησία. Για πολλά ζητήματα οι εντολές του Θεού στην παλαιά διαθήκη (που αποδέχονται όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες) είναι θάνατος. Ενα από αυτά είναι και για την ομοφυλοφιλία. Οι εκπρόσωποι της εκκλησίας αυτό ακριβώς μεταφέρουν. Και δεν πρόκειται να αναθεωρήσουν, γιατί πολύ απλά αν αναθεωρήσουν αυτό που πιστεύουν θα πρέπει να αμφισβητήσουν το λόγο του Θεού. Και όπως είναι πολύ γνωστό καμιά αμφισβήτηση δεν χωράει.Συνεπώς για μένα το μίσος πηγάζει από τις θρησκείες.
    Πάντως με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πίστη η εκκλησία σίγουρα θα σε θεωρεί αιρετικό...

Senior Member
    Δεν εχω διαβασει την Π. Διαθηκη , αλλα για να το λες ............................ πραγματι , οι εκπροσωποι της εκκλησιας , και οι φολοουερς των , ειναι δογματικοι , δεν δεχονται κουβεντα ..........εχω προσπαθησει να κουβεντιασω , αλλα ειναι σαν να μιλας σε τοιχο , αυτο δεν δεχομαι .............. προφανως θα με θεωρει αιρετικο , αφου και τον Βουδα εχω μελετησει , τον Κομφουκιο , εχουν κι αυτοι κατι ομορφο να πουν , αλλα παρερμηνευουν ηθελημενα η οχι τον λογο του Χριστου , και παρουσιαζουν εναν Θεο φοβητρο , απαραδεκτο ................