Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 139 FirstFirst ... 85898106107108109110118 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μόνο που δεν το κάνει στα σοβαρά αυτός.
    Πολυ χαζα πεσιματα , αν ημουν κοπελα , ουτε θα του μιλαγα , μου την σπαει το θρασος , αλλο ευγενεια , αλλο θρασος ........μονο σε χαζες πιανει αυτος ο τροπος ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Πολύ πιθανή, όχι όμως εγγυημένη......

Καθολου πιθανη , που ξερεις τι μυαλα κουβαλαει αυτος .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ χαζα πεσιματα , αν ημουν κοπελα , ουτε θα του μιλαγα , μου την σπαει το θρασος , αλλο ευγενεια , αλλο θρασος ........μονο σε χαζες πιανει αυτος ο τροπος ......
    Μας δεν τον ενδιαφέρει η νοημοσύνη τους, τον ενδιαφέρει απλώς να είναι όμορφη... ε;

Senior Member
    Καθολου πιθανη , που ξερεις τι μυαλα κουβαλαει αυτος .........
    Συμφωνώ με αυτό που λες, όμως απλά συμπλήρωσα την φράση του γουάι. Ότι ακόμη και αν κάποιος κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση μπορεί αυτό ίσως να φαίνεται ότι αυξάνει τις πιθανότητές του αλλά ακόμη και αυτό δεν τον εξασφαλίζει. Ακόμη και οι φέτες άντρες πρέπει να προσπαθήσουν. Νομίζω ότι όσο ωραίος και να είναι ένας άντρας αν είναι σούπερ ντροπαλός και δεν το έχει με την επικοινωνία δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μας δεν τον ενδιαφέρει η νοημοσύνη τους, τον ενδιαφέρει απλώς να είναι όμορφη... ε;
    Σωστό αυτό που λες. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές όμορφες αλλά χαζές εκεί έξω που γουστάρουν τέτοια ηλίθια πεσίματα. Αφού ο γουάι θέλει απλά όμορφη και όχι έξυπνη, μπορεί απλά να αρχίσει να λέει τέτοιες χαζομάρες. Εγώ προσωπικά δεν θα έπεφτα με τέτοιες βλακείες αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετές που θα γούσταραν με τέτοια χαζοαστειάκια. Και καλά "χιούμορ".

Senior Member
    108 σελιδες αισιως μεχρι τωρα, πρεπει να ειναι ρεκορ στο ελληνικο ιντερνετ. Σε λιγο θα μας γραψουν και στο βιβλιο Guinness.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    108 σελιδες αισιως μεχρι τωρα, πρεπει να ειναι ρεκορ στο ελληνικο ιντερνετ. Σε λιγο θα μας γραψουν και στο βιβλιο Guinness.
    χαχαχαχαχα μπράβο σου ρε mariah μ έκανες και γέλασα.....
    δεν του ευχήθηκες να τα 1000ασι
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χαχαχαχαχα μπράβο σου ρε mariah μ έκανες και γέλασα.....
    δεν του ευχήθηκες να τα 1000ασι

Μπα το νεο ρεκορ θα ειναι στις 200 σελιδες :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member

Ε, ναι , καπως ετσι ...............

Senior Member
    Συμφωνώ με αυτό που λες, όμως απλά συμπλήρωσα την φράση του γουάι. Ότι ακόμη και αν κάποιος κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση μπορεί αυτό ίσως να φαίνεται ότι αυξάνει τις πιθανότητές του αλλά ακόμη και αυτό δεν τον εξασφαλίζει. Ακόμη και οι φέτες άντρες πρέπει να προσπαθήσουν. Νομίζω ότι όσο ωραίος και να είναι ένας άντρας αν είναι σούπερ ντροπαλός και δεν το έχει με την επικοινωνία δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει.
    Φυσικα θα συμφωνησω ..........γυμναζομαι 30 χρονια , αλλα ποτε δεν βασιστηκα στο ποσο γυμνασμενος ειμαι , οχι φετες , απλως σωματωδης , για να φτιαξω /κρατησω μια σχεση , ειμαι ομως επικοινωνιακος και ανετος ............................και μια απορια , αυτοι που εχουν τετοιο σωμα , το χειμωνα πως τα καταφερνουν , με τοσα ρουχα ??????

Senior Member
    Σωστό αυτό που λες. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές όμορφες αλλά χαζές εκεί έξω που γουστάρουν τέτοια ηλίθια πεσίματα. Αφού ο γουάι θέλει απλά όμορφη και όχι έξυπνη, μπορεί απλά να αρχίσει να λέει τέτοιες χαζομάρες. Εγώ προσωπικά δεν θα έπεφτα με τέτοιες βλακείες αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετές που θα γούσταραν με τέτοια χαζοαστειάκια. Και καλά "χιούμορ".
    Καμμια εξυπνη , δεν θα ' τσιμπαγε ' σε τετοιο πεσιμο , απλα θα ξενερωνε ......................οντως , .δεν εχει καθολου χιουμορ ο τυπος .....

Senior Member
    Φυσικα θα συμφωνησω ..........γυμναζομαι 30 χρονια , αλλα ποτε δεν βασιστηκα στο ποσο γυμνασμενος ειμαι , οχι φετες , απλως σωματωδης , για να φτιαξω /κρατησω μια σχεση , ειμαι ομως επικοινωνιακος και ανετος ............................και μια απορια , αυτοι που εχουν τετοιο σωμα , το χειμωνα πως τα καταφερνουν , με τοσα ρουχα ??????
    Φορώντας ισοθερμικά φανελάκια....

Senior Member
    Φορώντας ισοθερμικά φανελάκια....
    Λες , ε ? ..........καλο !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σου έδωσε όμως αυτοπεποίθηση το σώμα,οπότε σε βοήθησε.
    Ε ρε τελικά μήπως γ@μ@νε μόνο οι γυμνασμένοι (ωραίες)?
    Υ.Γ.:Λέω φέτος να μην βγώ παραλία,με τι κορμί να τραβήξω βλέμματα από ωραίες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όπως έχω ξαναπεί,αναρωτιέμαι για την εμφάνιση κάποιων μελών που μου προτείνουν μόνο άσχημες η μέτριες και μου λένε να μην στοχεύω σε ωραίες.Γιατί έτσι εξηγούνται πολλά.
    Μήπως είναι ωραίοι και θεωρούν ότι μόνο οι ωραίοι πρέπει να πηγαίνουν με ωραίες;
    Η μήπως μέτριοι η άσχημοι,δηλαδή μη εμφανίσιμοι και το λένε λόγω κόμπλεξ;
    Α,και τον συμβιβασμό(που είχε πει κάποιος ονοματι Σελτζούκος)τον θεωρώ μεγάλη ήττα.
    Και αυτό ότι μόνο τέτοιες θα με κάνουν ευτυχισμένο,που το πάμε;
    Άδικη αυτη η αγιοποίηση και η θεοποίηση των μετριων και άσχημων γυναικών από μερικά μέλη.Πολύ θέλω να διαψευστούν από εμένα.