ΚΟΖΑΝΗ: Θρήνος για το 5χρονο παιδάκι που το σκότωσαν 2 ροτβάιλερ!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102
    Senior Member
    Φταιει η μανα που αφησε το παιδι, και δεν το προσεχε και τα κωλοσκυλα ομως φταινε τι να κανουμε

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης των σκυλιών αυτών να τα μάθαινε να δαγκώνουνε και να σκοτώνουνε παιδάκια. Τα σκυλιά όταν ζούνε σε ένα κτήμα μόνα τους αγριεύουνε παραπάνω από τα άλλα , αλλά πάλι ξέρω και άλλα σκυλιά που ζούνε σε κτήμα και αυτά ροτβάιλερ και είναι πολύ φιλικά! Και εγώ την σκυλίτσα μου δεν την έμαθα να είναι επιθετική με τα άλλα σκυλιά ούτε να σκοτώνει γάτες αλλά μου βγήκε έτσι! Συγνώμη, κάνεις λάθος αν έχεις ένα όπλο στο σπίτι και το πάρει κάποιος άλλος και σκοτώσει δεν νομίζω ότι καταδικάζεσαι εσύ που είχες το όπλο αλλά αυτός και μόνο αυτός που έκανε το έγκλημα. Εδώ φίλε, κάνεις κάποιο λάθος!

Πάντως στις ειδήσεις είπε ότι ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν τελικά θα θανατωθούνε τα σκυλιά και ότι ο ιδιοκτήτης θα μπει τουλάχιστον 3 χρόνια στην φυλακή !
    Κανείς δεν μαθαίνει στους σκύλους να δαγκώνουν παιδιά , γίνονται λάθη όμως που δεν τα αντιλαμβανόμαστε, εκτός αν είσαι εκπαιδευτής σκύλων....και ένα σκυλί με γονίδια/προδιάθεση για επιθετικότητα χρειάζεται ένα έμπειρο ιδιοκτήτη που θα μπορεί να τον χειριστεί και δεν θα κάνει τα λάθη που θα κάνει ένας πρωτάρης..........

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Φταιει η μανα που αφησε το παιδι, και δεν το προσεχε και τα κωλοσκυλα ομως φταινε τι να κανουμε
    Ο ιδιοκτήτης των σκύλων δεν φταίει δηλαδή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ο ιδιοκτήτης των σκύλων δεν φταίει δηλαδή?
    και αυτος φταιει αλλα ρε cube ,ειναι δυνατον η μανα να αφησε το παιδι της με 8 ροτβαιλερ?πες μ εσυ αυτο το θεωρεις λογικο?
    Και ο ιδιοκτητης φταιει που δεν ειπε οτι τα σκυλια ηταν επιθετικα και πηγε εκει το μικρο.

Banned
    και αυτος φταιει αλλα ρε cube ,ειναι δυνατον η μανα να αφησε το παιδι της με 8 ροτβαιλερ?πες μ εσυ αυτο το θεωρεις λογικο?
    Και ο ιδιοκτητης φταιει που δεν ειπε οτι τα σκυλια ηταν επιθετικα και πηγε εκει το μικρο.
    Δεν ξέρω ρε ......πάντως το παιδί είναι αθώο και μετά ακολουθούν οι σκύλοι.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω ρε ......πάντως το παιδί είναι αθώο και μετά ακολουθούν οι σκύλοι.......
    καλα σιγουρα το παιδι ειναι αθωο
    Ναι αλλα στο εξωτερικο αμα σκυλος κανει κατι τετοιο νομιζω τον θανατωνουν.
    Μανα και ιδιοκτητης για μενα πρεπει να δικαστουν για εξ αμελεις φονο.....

Senior Member
    Αχ παιδιά, εγώ πάντως έπαθα κάτι γιατί έχω και εγώ ροτβάιλερ και βλέπω με διαφορετικό μάτι το σκυλί μου. Είναι πολύ πονηρό σκυλί μαζί μας με τους ανθρώπους δηλαδή είναι μέλι γάλα αλλά όταν βλέπει άλλα ζωάκια αλλάζει και γίνεται πολύ επικίνδυνο. Ελπίζω να συνεχίσει να είναι καλό και φιλικό με τους ανθρώπους γιατί αλλιώς αλλοίμονό του, κακό στον εαυτό του θα κάνει αν μας κάνει καμιά στραβή. Έφτασε σε σημείο να σκοτώσει γατιά και για μένα ακόμη και αυτό είναι πολύ φρικαλέο. Αλλά λέμε σκυλί είναι έχει άγρια ένστικτα άστο.

Senior Member
    Αχ παιδιά, εγώ πάντως έπαθα κάτι γιατί έχω και εγώ ροτβάιλερ και βλέπω με διαφορετικό μάτι το σκυλί μου. Είναι πολύ πονηρό σκυλί μαζί μας με τους ανθρώπους δηλαδή είναι μέλι γάλα αλλά όταν βλέπει άλλα ζωάκια αλλάζει και γίνεται πολύ επικίνδυνο. Ελπίζω να συνεχίσει να είναι καλό και φιλικό με τους ανθρώπους γιατί αλλιώς αλλοίμονό του, κακό στον εαυτό του θα κάνει αν μας κάνει καμιά στραβή. Έφτασε σε σημείο να σκοτώσει γατιά και για μένα ακόμη και αυτό είναι πολύ φρικαλέο. Αλλά λέμε σκυλί είναι έχει άγρια ένστικτα άστο.
    Αμα ειναι καλο με τους ανθρωπους ,θα μεινει και ετσι ,αλλα το οτι σκοτωσε γατια δεν ειναι και πολυ καλο.Εχω ακουσε παντως οτι το ροτβαιλερ μαζι με το ντοπερμαν ειναι τα πιο αγρια δεν ξερω αμα ισχυει μιας και δεν ειχα και ουτε θελω σκυλο

Senior Member
    καλα σιγουρα το παιδι ειναι αθωο
    Ναι αλλα στο εξωτερικο αμα σκυλος κανει κατι τετοιο νομιζω τον θανατωνουν.
    Μανα και ιδιοκτητης για μενα πρεπει να δικαστουν για εξ αμελεις φονο.....
    Προς το παρόν τα σκυλιά τα πήρανε από τον ιδιοκτήτη τους και τα έχουν στο κυνοκομείο Κοζάνης και αντιμετωπίζονται πλέον ως αδέσποτα και για αυτά η τύχη τους από εδώ και στο εξής προδιαγράφεται μαύρη μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Τα λυπάμαι λίγο τα καημένα και αυτά. Ζώα είναι δεν τα κόβει!

Senior Member
    Αμα ειναι καλο με τους ανθρωπους ,θα μεινει και ετσι ,αλλα το οτι σκοτωσε γατια δεν ειναι και πολυ καλο.Εχω ακουσε παντως οτι το ροτβαιλερ μαζι με το ντοπερμαν ειναι τα πιο αγρια δεν ξερω αμα ισχυει μιας και δεν ειχα και ουτε θελω σκυλο
    Έχει σκοτώσει γατιά ναι !!!! Και ποντίκια έχει σκοτώσει !!! Και πουλάκια τα καημένα τα πνίγει !!! Είναι αρκετά επιθετικός σκύλος !!!

Senior Member
    Έχει σκοτώσει γατιά ναι !!!! Και ποντίκια έχει σκοτώσει !!! Και πουλάκια τα καημένα τα πνίγει !!!
    Ε δεν εχει αφησει και τιποτα

Senior Member
    Ε δεν εχει αφησει και τιποτα

Ναι μην δει ζωάκι θέλει να το σκοτώσει!!! Δεν είναι καθόλου σωστό σκυλί για αυτό φοβάμαι!!! Είναι 6 χρονών!!!

Senior Member
    Ναι μην δει ζωάκι θέλει να το σκοτώσει!!! Δεν είναι καθόλου σωστό σκυλί για αυτό φοβάμαι!!! Είναι 6 χρονών!!!
    to αμολας ελευθερο η το εχεις με λουρι μονιμως?

Senior Member
    to αμολας ελευθερο η το εχεις με λουρι μονιμως?
    Κάτω από ορισμένες συνθήκες , αν δηλαδή η περιοχή δεν έχει άλλους σκύλους ή ζώα το αφήνω ελεύθερο στην βόλτα να τρέξει λίγο να ξεδώσει και μέσα στην αυλή είναι όλη την ώρα ελεύθερη να κάνει ότι θέλει ακόμη και να μπει και μέσα στο σπίτι.

Senior Member
    Κάτω από ορισμένες συνθήκες , αν δηλαδή η περιοχή δεν έχει άλλους σκύλους ή ζώα το αφήνω ελεύθερο στην βόλτα να τρέξει λίγο να ξεδώσει και μέσα στην αυλή είναι όλη την ώρα ελεύθερη να κάνει ότι θέλει ακόμη και να μπει και μέσα στο σπίτι.
    ε τοτε μια χαρα εισαι ,αμα δεν σκοτωνε και τα αλλα ζωακια θα ηταν καλυτερα

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast