Σπουδες στα γεραματα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εσυ τι αποφασισες να πας τελικα?
    Με 1000!!!!!!!!!!!!!! :)

Senior Member
    δεν το καταλαβα. σου υποσχεθηκαν οτι μπορεις να κανεις ανωτερες σπουδες χωρις απολυτηριο λυκειου? αν ναι, ψαξτο απο ΑΛΛΟΥΣ, οχι απο τους ιδιους. μου φαινεται αβασιμο. μην μπεις σε κοπο και εξοδα και μαθεις τπτ περιεργο κατοπιν, εορτης..
    το θεμα δεν ειναι αν θα σε δεχτουν αυτοι στην σχολη τους.
    αυτοι, λεφτα θα παρουν. το θεμα ειναι να εχει οντως αναγνωριση το χαρτι που θα σου δωσουν.
    γιατι δεν πας σε ενα νυχτερινο να τελειωσεις το λυκειο να εισαι σιγουρη οτι μπορεις να κανεις οτι σπουδες, θελεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το καταλαβα. σου υποσχεθηκαν οτι μπορεις να κανεις ανωτερες σπουδες χωρις απολυτηριο λυκειου? αν ναι, ψαξτο απο ΑΛΛΟΥΣ, οχι απο τους ιδιους. μου φαινεται αβασιμο. μην μπεις σε κοπο και εξοδα και μαθεις τπτ περιεργο κατοπιν, εορτης..
    το θεμα δεν ειναι αν θα σε δεχτουν αυτοι στην σχολη τους.
    αυτοι, λεφτα θα παρουν. το θεμα ειναι να εχει οντως αναγνωριση το χαρτι που θα σου δωσουν.
    γιατι δεν πας σε ενα νυχτερινο να τελειωσεις το λυκειο να εισαι σιγουρη οτι μπορεις να κανεις οτι σπουδες, θελεις?
    Συμφωνω με ολα αυτα, αν και νομιζω οτι η κοπελα δεν θελει να παει σε νυχτερινο γιατι η φοιτηση ειναι 4 χρονια και ειναι ηδη 35 χρονων.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by K&K View Post
    Με 1000!!!!!!!!!!!!!! :)
    σ ευχομαι τα καλυτερα τοτε

Senior Member
    θέλει μεγάλη προσοχή νομίζω για να μην χασει κανεις τα λεφτά του. Το καλύτερο νομίζω θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να κάνεις μια επίσκεψη στην ελληνική εταιρία συμβουλευτικής και να ρωτήσεις τις προϋποθέσεις εγγραφής μέλους. Εναλλακτικά υπάρχει και το site
    http://www.hac.com.gr/
    στο καταστατικό της εταιρίας γράφει για το ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη της. Επίσης και τα κέντρα εκπαίδευσης που είναι επίσημα μέλη της ελληνικής εταιρίας συμβουλευτικής

Junior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    θέλει μεγάλη προσοχή νομίζω για να μην χασει κανεις τα λεφτά του. Το καλύτερο νομίζω θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να κάνεις μια επίσκεψη στην ελληνική εταιρία συμβουλευτικής και να ρωτήσεις τις προϋποθέσεις εγγραφής μέλους. Εναλλακτικά υπάρχει και το site
    http://www.hac.com.gr/
    στο καταστατικό της εταιρίας γράφει για το ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη της. Επίσης και τα κέντρα εκπαίδευσης που είναι επίσημα μέλη της ελληνικής εταιρίας συμβουλευτικής
    Aυτο που μου ειπαν εναι οτι λογω ελειψης του απολυτηριου θα μπορω να επιλεξω και να εργαστω σαν συμβουλος ψυχικης υγειας χωρις να εχω πτυχιο αλλα θα ειμαι αναγνωρισμενη και εγγεγραμενη στην ελληνικη εταιρεια συμβουλευτικης και επισης θα μπορω να παρω και με καποια κατευθυνση πχ ψυχοθεραπεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by K&K View Post
    Aυτο που μου ειπαν εναι οτι λογω ελειψης του απολυτηριου θα μπορω να επιλεξω και να εργαστω σαν συμβουλος ψυχικης υγειας χωρις να εχω πτυχιο αλλα θα ειμαι αναγνωρισμενη και εγγεγραμενη στην ελληνικη εταιρεια συμβουλευτικης και επισης θα μπορω να παρω και με καποια κατευθυνση πχ ψυχοθεραπεια
    νομίζω θα ήταν καλύτερα και πάλι να ρωτήσεις την ελληνική εταιρεία συμβουλευτικης. Ενα απλό ψάξιμο στο site τους στο καταστατικό τους θα δεις ότι εγγραφές μελών κάνουν μόνο με κάποιο πτυχίο. Και όχι με αυτό του γυμνασίου. Καλύτερα ρωτα τους αν εχει αλλαξει κατι.... Το καλύτερο μάλλον θα ηταν να επιλεξεις καποια σχολή που ειναι πιστοποιημένη οτι ανηκει στην ελληνική εταιρεία συμβουλευτικης. Το σημαντικό είναι οτι ποτέ δεν ειναι αργά για να τελειώσεις το λύκειο και να συνεχίσεις τις σπουδές σου

Page 3 of 3 FirstFirst 123