Results 46 to 60 of 200
-
09-05-2016, 17:22 #46
- 09-05-2016, 17:28 #47
Εντάξει αυτό με άντρες - γυναίκες είναι ασχολίαστο. Τα προβλήματα που βιωνει κάποιος στη σχέση του δεν διαχωρίζουν φύλλο.
09-05-2016, 17:32 #48
Γιατί καλέ να μην ξαναμπώ?
Κι εγώ είχα και έχω ενοχές. Αλλά και εμεις οι γυναίκες θέλουμε αναγνώριση. Και κυρίως θέλουμε ενδιαφέρον στη ζωη. Μου είχε λείψει να ερωτευτώ. Και με φίλες μου που είναι χρόνια σε σχέση και μιλάμε μου λένε πως τους λείπει αυτό. Ο έρωτας. Που χάνεται με τον καιρό.
09-05-2016, 17:34 #49
Γεια σου ναφ. Εγω δε το βρίσκω παράλογο να σε ελκύσει ένας άλλος άντρας οσο είσαι σε κάποια σχέση. Με το πρώτο παιδί καταρχήν έχετε απόσταση, που απο μόνο του αυτό είναι θέμα. Έχει τις δυσκολίες του εννοώ. Είναι οτι είσαστε μαζι και αρκετά χρόνια, οποτε οσο να ναι δεν μπορεί να υπάρχει ο ενθουσιασμός που υπήρχε στην αρχή αρχή. Απ' την αλλη και το δεύτερο παιδί που σε διεκδίκησε έχει δίκιο απ' την πλευρά του που σε πίεσε να χωρίσεις και για μένα αυτό δείχνει οτι σε ήθελε πραγματικά. Αν σε έβλεπε επιφανειακά μονο δε νομίζω να σε πίεζε, θα έπαιρνε σεξ για ένα διάστημα και οσο πάει. Και η ιδια η στάση του τωρα αυτό δηλώνει. Πάντως με τον πρώτο νομίζω έχετε γίνει λίγο φίλοι, υπάρχει η αγάπη αλλα έχει φύγει αυτό το κατι, αυτή η μαγεία. Τωρα με την απόσταση τι θα γίνει; Τι προοπτικές υπάρχουν στο μέλλον; ή μένετε μαζι τωρα;
09-05-2016, 17:45 #50
Αυτά που λες τα σκέφτομαι κι εγώ πολύ. Έχεις δίκιο. Η απόσταση είναι μεγάλο θέμα, και είναι κάτι που "άφησε" να μπεί κάποιος άλλος ανάμεσα μας. Χωρίς να με δικαιολογώ. Αλλά βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω όλα είναι δύσκολα στο να μείνουμε μαζι. Γιατι οι δουλειες μας είναι ετσι που είμαστε μακριά. Δεν το έχουμε συζητήσει ΚΑΝ. Το έχω παράπονο όμως απο αυτόν. Θα ήθελα κάτι να αλλάξει, να είμαστε μαζί έστω να το συζητήσουμε. Γιατι και 5 χρόνια σε απόσταση είναι πολλά. Δεν είναι εύκολο να βιώνω την καθημερηνότητα μου μόνη μου, αλλά παράλληλα να έχω σχέση. Είναι πολύ άχαρο. Όλοι γύρω μου έχουν τις σχέσεις τους κι εγω είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι...
09-05-2016, 17:57 #51
Πάντως ο αλλος πιστεύω οτι σε θέλει, γι' αυτο εκνευρίστηκε κιολας σ' ολη αυτή τη διαδικασία και γι' αυτο σου λεγε να χωρίσεις. Πιστεύω μεσα του τον τρώει, άσχετα αν δε μιλάτε, μαλλον πρέπει να ναι και εγωιστής, ετσι άτομο με πολυ αυτοπεποίθηση ας πουμε.
09-05-2016, 18:26 #52
Είναι πολύ εγωιστής... Όπως μου είπε δεν άντεχε άλλο να μιλάμε και να μη με έχει... Και αφού δεν μπορώ να υπερασπιστώ την αγάπη μας δεν θέλει να είμαι στη ζωή του ούτε σαν γνωστή. Αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Πως η συμπεριφορά του με έδιωξε. Δεν μπορώ να πώ και πολλά απο εδω. Αλλά η συμπεριφορά του ηταν ο λόγος που δεν είμαστε τώρα μαζί. Ίσως να είχα χωρίσει αν ήταν αλλιώς.
09-05-2016, 18:47 #53
09-05-2016, 20:31 #54
Θα απαντήσω... Βεβαια κατα κάποιο τρόπο το ανεφερα και πιο πριν. Με τον συντροφο μου ειμαστε μαζί και χωρια. Όποιος έχει ζήσει μακροχρόνια απόσταση το καταλαβαίνει. Αλλιώς να το φανταζεσαι. Δεν έχεις τον άλλον όποτε τον θες, όποτε τον χρειάζεσαι. Διακαιολογία θα πεί κάποιος. Απλα είμαι σίγουρη πως αν ήμασταν μαζί δε θα γυριζα καν να κοιτάξω άλλο. Φάντασου πως τον πρώτο καιρό π.χ. ο πρωτος χρόνος που σε όλα τα ζευγάρια είναι μέσα στον έρωτα κλπ κλπ. εγω ήμουν πάνω απο το τηλ. Μαζί 2-3 φορες το μήνα. Αυτό επι 5 χρόνια. Χωρις να μου έχει αναφέρει τίποτα για το πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα της σχέσης μας. Οπότε σε αυτές τις συνθήκες αν ο αλλος το είχε χειριστεί καλύτερα ίσως και πάλι λέω ΙΣΩΣ να έκανα αυτό το βήμα. Το οποίο μπορεί να μετάνοιωνα . Μπορεί και όχι. Ποτε δε θα μάθω.
09-05-2016, 20:33 #55
09-05-2016, 20:38 #56
Να προσθέσω, ότι στην ερώτηση γιατί είμαι μαζί του ακόμα...... τον αγαπώ..... ο χαρακτήρας του μου αρέσει.... Έχει πολύ καλά στοιχεία, του έχω εμπιστοσύνη... Περνάμε πολύ όμορφα... Ταιριάζουμε... Δεν μπορώ απλά να τον αφήσω γιατι νοιώθω πως θα το μετανοιώσω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να είναι στο πλευρό μου. Αυτά τα νοιώθω που τα λέω δε τα λέω ετσι. Πραγματικά έτσι αισθάνομαι. Ισως τελικά να εχω ποιο βαθιά συναισθηματα για αυτόν. Απλά έκανα το λάθος να ερωτευτω. Και όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να το σταματήσεις. Και σε ποιον δε λείπει το φλερτ, το πρωτο ραντεβού, τα τηλεφωνηματα που δεν τα περιμενεις και όχι τα τηλεφωνηματα ρουτίνας. Ελπίζω να μην κούρασα. Είναι ένα πολυσύνθετο θέμα όμως που αφορά πολύ πολύ κόσμο - άλλους λίγο άλλους πολυ.
09-05-2016, 20:44 #57
Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν τα λέω. Γιατι πιστεύω πως αν μπορούσε θα το έκανε. Και δε θέλω να τον πιέσω ή να τον αγχώσω. Δε θέλω να τον στεναχωρήσω (άλλο). Ξερω όμως ότι πρεπει.
Με τον άλλον εχω αποφασίσει να μην ξαναασχοληθω. Γιατι και να το κάνω θα είναι μια απ τα ίδια. Να τον γεμίσω ελπίδες, αλλά ποτέ δε θα κάνω το βήμα που θέλει. Γιατι απλά δε θα αλλάξει. Ετσι είναι! Όμως ενα χρόνο μαζί του νοιαζόμουν γι αυτον και τώρα θα θελα να μαθαίνω τουλαχιστον αν είναι καλά. Στεναχωριέμαι που πληγωθηκε αλλά το ίδιο ενιωσα και εγω. Δεν είμαι άνθρωπος που απλά διαγράφω κάποιον και τέλος. Πέρασα μαζί του κάποιες στιγμές και είναι άδικο τώρα να μη μιλάμε καν. Αυτό με πληγώνει πιο πολύ.
09-05-2016, 20:49 #58
Ε κατσε ρε ναυσικα δλδ θες και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη?Δεν γινονται αυτα που λες.Εγω πιστευω οτι θες τον 2ο ο 1ος ουτε που σ νοιάζει,αμα σ ενοιαζε δεν θα εκανες κατι με αλλον και ποσω μαλλον παραλληλη σχεση.Γτ δεν χωριζεις τον 1ο?πες μου εναν λογο και μην μου πεις οτι τον θες γιατι αυτο δεν το πιστευω, .
09-05-2016, 20:56 #59
Πιστευω ότι ο έρωτας πάντα φευγει μετα απο λίγο καιρό. Και έρχεται η αγαπή ίσως, όχι πάντα. Αλλά τι θα γίνεται κάθε φορά που χάνεται ο έρωτας. Θα χωρίζω και θα βρίσκω άλλον??? Απο τη μία το σκέφτομαι ετσι. Και νοιώθω μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια με τον 1ο. Γιατι του έχω εμπιστοσύνη, μας δένουν πολλά πραγματα και με προσεχει παρα παρα πολύ. Όταν παραλίγο να τον χάσω τρελάθηκα... οοκ μερικές φορές νοιώθω ότι χρήζω ιατρικής παρακολούθησης :confused: :confused:
09-05-2016, 21:12 #60
Για μενα ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα δεν θα εχεις ποτε φυσιολογικη σχεση με τον 1ο να το ξερεις.Και δεν τον θες ειναι φανερο.Ας φυγει ο ερωτας ,μετα εσυ αμα τον ηθελες θα επρεπε να νιώσεις ενα συναισθημα δυνατο γι αυτον τον ανθρωπο ,ενω τωρα μ λες οτι σας δενουν πολλα πραγματα ,ε και αμα σας δενουν τι παει να πει?