Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (Μέρος 'Α) - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 51 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 760
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:45.

Senior Member
    Αληθεια και εγω εχω καταλαβει τι εχει,αλλα δεν θελει να το πει,τον ρωτησα επανλειμενος και δεν απανταγε.
    ρεμεντυ πες την διαγνωση μπας και εχουμε πεσει στην ιδια

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Αληθεια και εγω εχω καταλαβει τι εχει,αλλα δεν θελει να το πει,τον ρωτησα επανλειμενος και δεν απανταγε.
    nick190813 Μου χρωστάς μια απάντηση σε μια ερώτηση την οποία έθεσα στη σελίδα 33. Την παραθέτω εδώ για να μην την ψάχνεις:

Quote Originally Posted by M87 View Post
    nick190813 η διάγνωση μου μόνο σε έναν ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή είναι χρήσιμη πληροφορία την οποία μπορεί να αξιολογήσει. Αφού συνομιλώ λοιπόν με έναν ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή που προσπαθεί με δόλο να με κάνει να αποκαλύψω κάτι τόσο προσωπικό, λέγοντας μου τη μια ότι "φοβάμαι" και την άλλη ότι "ντρέπομαι", έχω και εγώ μια ερώτηση για σένα:

Πως νιώθεις που χιλιάδες Ελλήνων έχουν χάσει χρόνια από τη ζωή τους, έχουν υποστεί αδίκως την παράταση του ψυχικού πόνου τους, έχουν εξαπατηθεί και έχουν χάσει εκατομμύρια ευρώ, παρότι πληρώνανε προκειμένου να δεχθούν βοήθεια είτε από εσένα τον ίδιο, είτε από τους συναδέλφους σου τους οποίους εμπιστεύτηκαν απόλυτα;

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην θέλεις να απαντήσεις, αλλά μια και υφίσταται το θέμα της ελλειπούς αυτοκριτικής, πες μου πως νιώθεις για τον εαυτό σου;

Senior Member
    nick190813 Μου χρωστάς μια απάντηση σε μια ερώτηση την οποία έθεσα στη σελίδα 33. Την παραθέτω εδώ για να μην την ψάχνεις:
    Εγώ προσωπικα για τον εαυτο μου νιώθω καλα γτ δεν εχω εξαπατησει ανθρωπο στην ζωη μου.
    Νιώθω ασχημα που πολλοι συνανθρωποι εκει εξω ,εχουν εξαπατηθει και υποφερει σε περισσοτερο ψυχικο πονο ,απο οτι επρεπε βάσει της ψυχικης τους αρρωστιας και ολα αυτα λογω κακων ψυχοθεραπευτων.

Σου ελυσα την απορια?
    λυσε και εσυ την δικια μου τωρα

Senior Member
    σιγα μη φαω εγω μπαν για την μπουρδολογια του μ89

Banned
    Εγώ προσωπικα για τον εαυτο μου νιώθω καλα γτ δεν εχω εξαπατησει ανθρωπο στην ζωη μου.
    Νιώθω ασχημα που πολλοι συνανθρωποι εκει εξω ,εχουν εξαπατηθει και υποφερει σε περισσοτερο ψυχικο πονο ,απο οτι επρεπε βάσει της ψυχικης τους αρρωστιας και ολα αυτα λογω κακων ψυχοθεραπευτων.

Σου ελυσα την απορια?
    λυσε και εσυ την δικια μου τωρα
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:46.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σιγα μη φαω εγω μπαν για την μπουρδολογια του μ89
    Remedy πρόχειρο διαγώνισμα:

Απάντησε μου σε όσα σε ρωτάω εδώ, δεν υπάρχει λόγος να υπεκφύγεις ή να αλλάξεις θέμα.

"Προτιμάς να καταδικάσεις τον θεραπευόμενο σε συνεχή επανεκκίνηση της ψυχοθεραπείας όποτε θίγει τα κυρίως θέματα του, παρά να διασφαλίσεις την ποιότητα των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνει, το οποίο στο κάτω-κάτω της γραφής δεν ζημιώνει τον ηθικό ψυχοθεραπευτή (αν και εφόσον αυτός υπάρχει). Δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να μην απαιτήσει ο θεραπευόμενος την έγγραφη συναίνεση του θεραπευτή προκειμένου να ηχογραφεί ή βιντεοσκοπεί τις συνεδρίες του καθώς επίσης και το να λαμβάνει έγγραφη/ενυπόγραφη διάγνωση και πλάνο εργασίας.

Εγώ σου λέω ότι ο εκάστοτε ψυχοθεραπευτής, όποτε ο θεραπευόμενος αρχίζει να πιέζει προς τα κυρίως θέματα του, αρχίζει τα όσα αναφέρω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ καθώς επίσης και τις παράπλευρες συζητήσεις. Πως θα εξασφαλίσεις ΕΣΥ Remedy ότι ο θεραπευόμενος θα μπορέσει να τελειώσει αυτό το οποίο άρχισε;

Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:46.

Senior Member
    σου απαντω ευθεως και χωρις καμια υπεκφυγη.
    τα διλληματα που βαζεις ειναι ΠΛΑΣΤΑ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.
    δεν διασφαλιζεις απολυτως τπτ με τους τροπους που προτεινεις, ουτε καλυτερευεις κανεναν.

Banned
    Ο χρόνος μετράει Remedy...

Senior Member
    Επειδη μου πηρε δυο μερες να απαντησω δεν λεει κατι.Με νευριασαν τα αναπαντητα ερωτηματα που σ εθεσα και ετσι επελεξα και εγω τον ιδιο "δρομο"
    Δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ψυχοθεραπευτης, με βλεπεις ποτε να συμφωνησα με κατι τετοιο και ουτε χειριστικος βεβαια.
    Απλα σου ειπα αμα θες να γινει διαλογος τις εμπειριες σ στο παρελθον κατι που εσυ δεν αποκαλυπτεις και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ,εφοσον ειμαστε δυο αγνωστοι σε ενα ανωνυμο φορουμ
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:47.

Banned
    σου απαντω ευθεως και χωρις καμια υπεκφυγη.
    τα διλληματα που βαζεις ειναι ΠΛΑΣΤΑ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.
    δεν διασφαλιζεις απολυτως τπτ με τους τροπους που προτεινεις, ουτε καλυτερευεις κανεναν.
    Απάντησε μου πως θα διασφαλίσεις ΕΣΥ τον θεραπευόμενο εάν όταν εκείνος αποφασίσει να δουλέψει στα κυρίως θέματα του, ο θεραπευτής του αρχίσει τα όσα αναφέρω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ;

Senior Member
    Απάντησε μου πως θα διασφαλίσεις ΕΣΥ τον θεραπευόμενο εάν όταν εκείνος αποφασίσει να δουλέψει στα κυρίως θέματα του, ο θεραπευτής του αρχίσει τα όσα αναφέρω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ;
    θα σου πω τι θα εκανα εγω.
    μολις συνειδητοποιουσα κατι που με χαλαει, ακομα κι αν ειχα αδικο, οπως ειναι πολυ πιθανον, γιατι εσυ παιρνεις σαν ΑΞΙΩΜΑ οτι εχεις βγαλει σωστα συμπερασματα ενω εγω υποστηριζω οτι εχεις παραμορφωτικο φακο στο πως βλεπεις τα πραγματα, θα του το ελεγα αμεσα και θα ζητουσα εξηγησεις.
    δλδ. μου την σπανε τα τακουνια του? ας ειναι παραλογο, εγω θα του το ελεγα.
    στελνει μηνυματα? θα ελεγα, γιατρε,θα ηθελα τον λιγο χρονο που μου αναλογει να ασχολειστε αποκλειστικα με μενα.
    δεν θα περιμενα 8 χρονια για να ζητησω τα ρεστα.
    θα εβαζα ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ χρονοδιαγραμματα για το ποση υπομονη θα κανω για να δω καλυτερευση η να νοιωσω καλα. οχι στον αλλον

Banned
    Επειδη μου πηρε δυο μερες να απαντησω δεν λεει κατι.Με νευριασαν τα αναπαντητα ερωτηματα που σ εθεσα και ετσι επελεξα και εγω τον ιδιο "δρομο"
    Δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ψυχοθεραπευτης, με βλεπεις ποτε να συμφωνησα με κατι τετοιο και ουτε χειριστικος βεβαια.
    Απλα σου ειπα αμα θες να γινει διαλογος τις εμπειριες σ στο παρελθον κατι που εσυ δεν αποκαλυπτεις και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ,εφοσον ειμαστε δυο αγνωστοι σε ενα ανωνυμο φορουμ
    Η διάγνωση μου είναι χρήσιμη μόνο σε έναν ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή. Ένας οικοδόμος δεν θα τη ζητούσε. Έτσι δεν είναι; Εκτός αυτού είσαι και λίγο δόλιος αφού μου έλεγες τη μια ότι "φοβάμαι" και την άλλη ότι "ντρέπομαι". Έτσι δεν είναι; Να, δες:

Cube καθεσαι και μιλας με εναν ανθρωπο που φοβαται να μας πει τι ειχε, εαν ειχε κατι.
    Διεξαγουμε μια συζητηση και ειμαστε αγνωστοι ο ενας με τον αλλον ,το να μην θες να πεις το προβλημα σ ειναι παραλογο,Τι θα κανω δλδλ θα παρω ντουντουκα και θα το φωνάζω ,αφου δεν γνωριζομαστε το βρισκω παραλογο..να μην το πεις ,εκτοσ και αμα ντρεπεσαι τοσο που ουτε σ φορουμ δεν τ λες.

Banned
    θα σου πω τι θα εκανα εγω.
    μολις συνειδητοποιουσα κατι που με χαλαει, ακομα κι ανε ιχα αδικο, οπως ειναι πολυ πιθανον, γιατι εσυ παιρφνεις σαν ΑΞΙΩΜΑ οτι εχεις βγαλει σωστα συμπερασματα ενω εγω υποστηριζω οτι εχεις παραμορφωτικο φακο στο πως βλεπεις τα πραγματα, θα του το ελεγα αμεσα και θα ζητουσα εξηγησεις.
    δλδ. μου την σπανε τα τακουνιαν του? ας ειναι παραλογο, εγω θα του το ελεγα.
    στελνει μηνυματα? θα ελεγα, γιατρε,θα ηθελα τον λοιγο χρονο που μου αναλογει να ασχολειστε αποκλειστικα με μενα.
    δεν θα περιμενα 8 χρονια για να ζητησω τα ρεστα.
    θα εβαζα ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ χρονοδιαγραμματα για το ποση υπομονη θα κανω για να δω καλυτερευση η να νοιωσω καλα. οχι στον αλλον
    Όμως μπορεί ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ να σε πήρε 8 χρόνια να φτάσεις στο σημείο να αντιμετωπίσεις τα κυρίως θέματα σου Remedy. Και εκείνος τώρα γράφει μηνύματα, κουνάει τα πόδια του όταν εσύ συγκεντρώνεσαι προκειμένου να νιώσεις "κάτι" και ξύνει τα αρχίδια του! Τι θα κάνεις τότε; Πως θα εξασφαλίσεις ότι θα τελειώσεις αυτό το οποίο άρχισες;

Senior Member
    Η διάγνωση μου είναι χρήσιμη μόνο σε έναν ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή. Ένας οικοδόμος δεν θα τη ζητούσε. Έτσι δεν είναι; Εκτός αυτού είσαι και λίγο δόλιος αφού μου έλεγες τη μια ότι "φοβάμαι" και την άλλη ότι "ντρέπομαι". Έτσι δεν είναι; Να, δες:
    Μου ειναι χρησιμο για να συνεχισουμε την κουβεντα.ΔΕν μπορω να καταλαβω γτ "κρυβεσαι".
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:48.

Page 40 of 51 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast