Χωρισμός απο την παράλληλη σχέση μου - ΑΔΙΕΞΟΔΟ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 200
    Senior Member
    απιστευτο remedy..απλα τωρα διερωταμαι..εγω τοτε γιατι δεν τα εβλεπα ??
    γιατι νιωθω τοσο ηλιθια που ρισκαρα την σχεση μυο κ την ζωη μου?
    ρε συ οντως κλαιγοταν..κ μου το ελεγαν οι φιλοι μου κ γω νομιζα οτι υπεφερε..
    τι καθικι!! θα του χωσω κλωτσια τωρα εδω στο γραφειο..κρατιεμαι..
    πολυ κλαψα..καιλας κανονικος.
    καλα το τι μου εταζε δεν παει ο νους σου..
    μεχρι που γυρισε κ μου ειπε οτι δεν θα κανει ποτε σχεση κ δεν θα ερωτευθει ποτε ξανα κ αν κανει θα ειναι συμβατικη..γτ μονο εμενα αγαπησε..τα γραφω κ γελαω. κ του ελεγα μη λες ετσι..δεν ειναι σωστο..η ζωη φερνει πολλα.
    θα ερωτευθεις μια κοπελα κ θα την βρεις την ακρη σου..κ μου λεγε "οχι οχι παει εγω τελειωσα"
    ρε φιλε αληθεια..αν ηταν αληθεια ολα αυτα ...δνε θα ηθελα εναν τετοιον αντρα διπλα μου.
    πολυ γλυκαναλατος.
    + του ειπα να βρει μια γυναικα να κανει οικογενεια κλπ...κ του ειπα τελος μια φορα..δεν ξαναμιλαμε..
    κ κρατησαμε μη επικοινωνια καμια βδομαδα..
    μετα μου εστειλε κατι κ γω απαντησα κ μου ειπε οτι οσο δεν μιλαγαμε ηταν χαλια, εκλαιγε κ οτι εφτασε νοσοκομειο με εμετους!!!JESUS CHRIST~~~~!!!
    επιπλεον ...ειχε παει χωριο του..κ τα χωρια μας ειναι κοντινα..εγω θα πηγαινα μονη μου με τα αδερφια μου εκει..χωρις τον συντροφο μου..αυτος εθρεφε ελπιδες οτι θα παμε μαζι για μπανιο κ οτι θα καναμε παρεα..εγω ενιωσα ασχημα να κανω κατι τετοιο πισω απο την πλατη του συντροφου μου..οποτε οταν εφτασα στο χωριο μου του ειπα οτι αυτο που σκεφτεται να το ξεγραψει...κ μου εστειλε "ειμαι χαλια...ειμαι στο κρεβατι κ κανω εμετους..οι φιλοι μου ηρθαν με πηραν να παμε βολτα κ γω εχω μονο θλιψη..μου λειπεις"
    κ του απαντησα.."μη γινεσαι υπερβολλικος, θα τα πουμε αθηνα"
    κ δνε μιλησαμε μεχρι την επστρφη μας.
    τελικα διαπιστωνω γραφοντας οτι αυτος ο ανθρωπος ή οντως ειναι ετσι κ πολυ δοτικος κ φουλ συναισθημα..ή με δουλευε ρε φιλε...δεν εξηγειται..οπως κ να χει..υγιες δεν το λες ολο αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    απιστευτο remedy..απλα τωρα διερωταμαι..εγω τοτε γιατι δεν τα εβλεπα ??
    γιατι νιωθω τοσο ηλιθια που ρισκαρα την σχεση μυο κ την ζωη μου?
    ρε συ οντως κλαιγοταν..κ μου το ελεγαν οι φιλοι μου κ γω νομιζα οτι υπεφερε..
    τι καθικι!! θα του χωσω κλωτσια τωρα εδω στο γραφειο..κρατιεμαι..
    πολυ κλαψα..καιλας κανονικος.
    καλα το τι μου εταζε δεν παει ο νους σου..
    μεχρι που γυρισε κ μου ειπε οτι δεν θα κανει ποτε σχεση κ δεν θα ερωτευθει ποτε ξανα κ αν κανει θα ειναι συμβατικη..γτ μονο εμενα αγαπησε..τα γραφω κ γελαω. κ του ελεγα μη λες ετσι..δεν ειναι σωστο..η ζωη φερνει πολλα.
    θα ερωτευθεις μια κοπελα κ θα την βρεις την ακρη σου..κ μου λεγε "οχι οχι παει εγω τελειωσα"
    ρε φιλε αληθεια..αν ηταν αληθεια ολα αυτα ...δνε θα ηθελα εναν τετοιον αντρα διπλα μου.
    πολυ γλυκαναλατος.
    + του ειπα να βρει μια γυναικα να κανει οικογενεια κλπ...κ του ειπα τελος μια φορα..δεν ξαναμιλαμε..
    κ κρατησαμε μη επικοινωνια καμια βδομαδα..
    μετα μου εστειλε κατι κ γω απαντησα κ μου ειπε οτι οσο δεν μιλαγαμε ηταν χαλια, εκλαιγε κ οτι εφτασε νοσοκομειο με εμετους!!!JESUS CHRIST~~~~!!!
    επιπλεον ...ειχε παει χωριο του..κ τα χωρια μας ειναι κοντινα..εγω θα πηγαινα μονη μου με τα αδερφια μου εκει..χωρις τον συντροφο μου..αυτος εθρεφε ελπιδες οτι θα παμε μαζι για μπανιο κ οτι θα καναμε παρεα..εγω ενιωσα ασχημα να κανω κατι τετοιο πισω απο την πλατη του συντροφου μου..οποτε οταν εφτασα στο χωριο μου του ειπα οτι αυτο που σκεφτεται να το ξεγραψει...κ μου εστειλε "ειμαι χαλια...ειμαι στο κρεβατι κ κανω εμετους..οι φιλοι μου ηρθαν με πηραν να παμε βολτα κ γω εχω μονο θλιψη..μου λειπεις"
    κ του απαντησα.."μη γινεσαι υπερβολλικος, θα τα πουμε αθηνα"
    κ δνε μιλησαμε μεχρι την επστρφη μας.
    τελικα διαπιστωνω γραφοντας οτι αυτος ο ανθρωπος ή οντως ειναι ετσι κ πολυ δοτικος κ φουλ συναισθημα..ή με δουλευε ρε φιλε...δεν εξηγειται..οπως κ να χει..υγιες δεν το λες ολο αυτο.
    Ναι αλλα με αυτες τις μαλακιες σ εριξε ομως :p:p ,αρα σ αρεσαν τα γλυκαναλατα και τα ψευτολογα
    συγνωμη π εμεβαινω στην κουβεντα σας ,αλλα ο τυπος ηθελε να σ ριξει στο κρεβατι και σου ελεγε φουλ μαλακιες και εγω που τις ακουω με πιάνουν τα γελια. πωπω χααχχααχχ

Senior Member
    αα ! ξεχασα@ μου ειπε πολλες φορες οτι θα παραιτηθει για να μη με βλεπει..με πεθανε στις ενοχες!! στο τελος ξερεςι τι του ειπα "τελιακ χεστηκα..καλο θα ηταν να φυγεις να μαφησεις στην ησυχια μου"
    κ μου απαντησε " με μισεις! γιατι με μισεις?δεν σου εκανα ποτε τιποτα κακο..κ εισαι αφιλοτιμη"
    κ του απαντησε "ναι ειμαι οκ?τραβα τον δρομο σου"

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ναι αλλα με αυτες τις μαλακιες σ εριξε ομως :p:p ,αρα σ αρεσαν τα γλυκαναλατα και τα ψευτολογα
    συγνωμη π εμεβαινω στην κουβεντα σας ,αλλα ο τυπος ηθελε να σ ριξει στο κρεβατι και σου ελεγε φουλ μαλακιες και εγω που τις ακουω με πιάνουν τα γελια. πωπω χααχχααχχ
    οχι ρε καλα τα λες! μη μασας! εννοειται πως με εριξε..αλλα πηρε τον πουλο (μισο) χαχααχαχ!
    τελικα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαι U.F.O.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!!!
    καλα που δεν σου ειπε οτι θα κρατησει την αναπνοη του, μεχρι να σκασει!!!
    σε δουλευε ρε φιλε, δεν το βλεπεις?
    δεν μπορουν να καταλαβουν αυτοι οι καραγκιοζηδες και οι χατζιαβατισες οτι οσο και να ξεφτιλιστουν, η κλαψα δεν φερνει αποτελεσματα και αναγκαστικα το αντιλαμβανονται με τον οδυνηρο τροπο. ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ...
    κανεις δεν θα κανει σχεση επειδη σε λυπηθηκε.
    το πολυ πολυ να σε λεει μουρλοκακομοιρη.

Senior Member
    πειδη το συζητησα με την μανα μου..η μανα μου θεωρει οτι ειμαι αθωα κ αγαθιαρα..κ οτι δεν ξερω τον κοσμο καλα..κ οτι καλα να παθω κ να μαθω απο δω κ στο εξης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!!!
    καλα που δεν σου ειπε οτι θα κρατησει την αναπνοη του, μεχρι να σκασει!!!
    σε δουλευε ρε φιλε, δεν το βλεπεις?
    δεν μπορουν να καταλαβουν αυτοι οι καραγκιοζηδες και οι χατζιαβατισες οτι οσο και να ξεφτιλιστουν, η κλαψα δεν φερνει αποτελεσματα και αναγκαστικα το αντιλαμβανονται με τον οδυνηρο τροπο. ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ...
    κανεις δεν θα κανει σχεση επειδη σε λυπηθηκε.
    το πολυ πολυ να σε λεει μουρλοκακομοιρη.
    μια χαρα τα λες remedy..! τι πιστευεις για αυτες τις προσωπικοτητες? που φερονται ετσι σαν αυτον?

Senior Member
    οχι ρε καλα τα λες! μη μασας! εννοειται πως με εριξε..αλλα πηρε τον πουλο (μισο) χαχααχαχ!
    τελικα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαι U.F.O.
    Το συμπερασμα ειναι οτι και εσεις οι γυναικες δεν μπορειται να αντισταθειτε στα λογια,σας αρεσουν τα πολλα λογια.U.f.o δεν εισαι αλλα και εσυ με τα πολλα λογια πειστικες.
    Σκεφτομαι να αρχισω και εγω να αραδιάζω ενα σωρό σε καθε κοπελα που γνωριζω.Ημουν ανθρωπος των πράξεων ,αλλα με αυτα που διαβαζω σκεφτομαι να αλλαξω τακτικη :p

Senior Member
    μια χαρα τα λες remedy..! τι πιστευεις για αυτες τις προσωπικοτητες? που φερονται ετσι σαν αυτον?
    ποια ακριβως ειναι η ερωτηση?
    το τι συμβαινει μεσα στο κεφαλι τους, η το πως καταληγουν στην ζωη τους?

Senior Member
    πειδη το συζητησα με την μανα μου..η μανα μου θεωρει οτι ειμαι αθωα κ αγαθιαρα..κ οτι δεν ξερω τον κοσμο καλα..κ οτι καλα να παθω κ να μαθω απο δω κ στο εξης.
    να στο πω επιστημονικα.
    βρηκε καποια κουμπια σου και (νομιζε οτι) τα πατησε. αυτο που δεν υπολογιζε γιατι ολοι αυτοι ειναι πονηροι μεν, μειωμενης νοημοσυνης δε, ειναι οτι τετοιες εξαπατησεις δεν κρατανε πολυ και δεν θα τους βγαλουν πουθενα.
    θα την φανε την κλωτσια συντομα και θα ειναι πολυ οδυνηρη.
    κανεις δεν θα τους κανει παρεα απο λυπηση.

Senior Member
    ναι εχεις δικιο..πονηρος ηταν..κ πατουσε τα κουμπια μου..οντως..κ παιζει αν εγω εκανα σχεση μαζι του μετα να μου εδειχνε το χειροτερο προσωπο..συνηθως ετσι γινεται.
    επιπλεον ειναι απο πολυ πλουσια οικογενεια κ μου ελεγε οτι δεν στερηθηκε ποτε τιποτα.
    ενα θα σου πω..οι γονεις του πληρωνουν τα παντα..κ τον μισθο του αυτος τον βαζει στην ακρη...μπρρρρρρ!

Senior Member
    ναι εχεις δικιο..πονηρος ηταν..κ πατουσε τα κουμπια μου..οντως..κ παιζει αν εγω εκανα σχεση μαζι του μετα να μου εδειχνε το χειροτερο προσωπο..συνηθως ετσι γινεται.
    επιπλεον ειναι απο πολυ πλουσια οικογενεια κ μου ελεγε οτι δεν στερηθηκε ποτε τιποτα.
    ενα θα σου πω..οι γονεις του πληρωνουν τα παντα..κ τον μισθο του αυτος τον βαζει στην ακρη...μπρρρρρρ!
    ιδια περιπτωση.
    ανθρωποι που νομιζουν οτι οπως τους νταντευαν οι γονεις τους και τους ελεγαν οτι ειναι ομορφοι και εξυπνοι ενω δεν βλεπονται, θα τους αποδεχονται και οι αλλοι, οτι σκατια κι αν κανουν.
    εγωισμος και χαζομαρα σε συνδιασμο δηλαδη..
    in the real world, αν εισαι καραγκιοζης, σου φερονται σαν να εισαι καραγκιοζης, δεν σου λενε και μπραβο...

Senior Member
    πολυ σωστες αποψεις ρεμεντυ! μπραβο! μαρεσουν πολυ αυτα που γραφεις!

Senior Member
    δεν βλεπεται οντως..εχει ωραιο σωμα μονο αυτο τιποτ αλλο..απο φατσα..αστα να πανε..

Senior Member
    δεν βλεπεται οντως..εχει ωραιο σωμα μονο αυτο τιποτ αλλο..απο φατσα..αστα να πανε..
    και καλα αφου δεν βλεπεται εσενα τι σε εξιταρε σε αυτον τον ανθρωπο?τα λογια μονο?το χιουμορ?
    ετσι απο περιεργεια.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast