Γυναίκα με 2 άανδρες..Τη γνώμη σας παρακαλώ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ναι αλλα ξεχασατε οτι εδω ειναι φορουμ υποστηριξης και δεν ειμαστε αρμοδιοι να μοιρασουμε ευθυνες.Ο καθενας ειναι αρμοδιος για αυτα που κανει στην ζωη.
    Εδω ο ανθρωπος μπηκε για να πει τον πονο τ.
    Σωστο ρε νικ, αλλα το να ξερεις αν ευθυνεσαι η οχι δεν ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το ποσο αδικημενος αισθανεσαι? ; ποτε μην λες ποτε. Δεν λεω οτι δεν θα το εκανα ποτε στην ζωη μου. Αλλα τα ρεστα δεν θα τα ζητουσα σε καμια περιπτωση. Ουτε θα εψαχνα ευθυνες σε αυτον που μου κουνηθηκε.
    Αν μπλεχτω σε βρωμοδουλεια θα εχω το θαρρος να το παραδεχτω οτι πηγαινα γυρευοντας φασαριες και ΠΟΝΟ.ειδικα αν αδικησα καποιον αλλον.
    Ροδα ειναι και γυριζει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δηλαδη αν ηταν η γυναικα ελευθερη και εμπαινε μεσα σε ζευγαρι θα την εκρινες το ιδιο αθωα;
    Βασικά δεν τον κρίνω και εντελώς αθώο. Είναι φόρουμ υποστήριξης και οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε το άτομο που έγραψε το θέμα. Αν ήτανε γυναίκα και έμπαινε σε ζευγάρι θα την χαρακτήριζα ηλίθια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Βασικά δεν τον κρίνω και εντελώς αθώο. Είναι φόρουμ υποστήριξης και οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε το άτομο που έγραψε το θέμα. Αν ήτανε γυναίκα και έμπαινε σε ζευγάρι θα την χαρακτήριζα ηλίθια.
    Χαχαχαχα σωστη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Στον αντρα της, υπολογη ειναι η ιδια.
    Εκτος αν ηταν φιλος του. Αν χωθηκε σε γυναικα φιλου του ειναι για τ αναθεμα...
    Αλλα η πραξη που εκαναν ειναι ανεντιμη κι εφοσον την εκαναν μαζι, σαφως και ευθυνεται.ο ηθικος αυτουργος ενος εγκληματος, δεν εχει ευθυνες;
    Εντάξει έχει και αυτός τις ευθύνες του δεν λέω. Αυτό που κάνανε δεν ήτανε σωστό και αν ήτανε γυναίκα του φίλου ακόμη χειρότερο (αλλά πολλές ταινίες βλέπουμε) και σίγουρα αν ήτανε γυναίκα του φίλου του θα φταίγανε και οι 2 το ίδιο αλλά αυτή ήτανε που το άρχισε το όλο θέμα για αυτό την θεωρώ χειρότερη και οι άντρες δεν είναι σαν τις γυναίκες αν τους χωθεί μία της κάθονται δεν έχουνε αναστολές.

Senior Member
    Φιλε ακου προσεχτικα. Η συγκεκριμμενη "γυναικα" δεν σε ήθελε ποτε της. Το μονο που ηθελε ηταν καποιον για να κανει σεξ, και να δωσει μια τόνωση στην αυτοπεποιθηση της (εχω δυο αντρες που με θελουν, είμαι φοβερη). Ακομα και αν την διεκδικούσες, στην καλυτερη περιπτωση θα σου ελεγε δικαιολογίες για να σε κρατησει αλλα δεν θα χωριζε και στην χειροτερη θα χωριζε και θα επαιρνες την θέση του "μαλακα" που αναφερες πιο πριν. Τωρα ποιος θα επαιρνε την δικια σου δεν ξερω αλλα πιστεψε με.... καποιος θα την επαιρνε.

Και κατι ακόμα. Ελεγες τον ανθρωπο "μαλακα" γτ; επειδη ηταν ερωτευμενος μαζί της; (οπως εσυ!!!)
    Επειδη εκανε σεξ μαζί της; (όπως εσυ!!!)
    Επειδη τα είχε μαζί της; (οπως εσύ!!!)
    Μπηκες αναμεσα σε ζευγαρι και την ερωτευτηκες κιολας!!!! Λυπαμαι που θα στο πω αυτο αλλα ο "μαλακας" είσαι εσυ.... εσυ εκανες μαλακια!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Φιλε ακου προσεχτικα. Η συγκεκριμμενη "γυναικα" δεν σε ήθελε ποτε της. Το μονο που ηθελε ηταν καποιον για να κανει σεξ, και να δωσει μια τόνωση στην αυτοπεποιθηση της (εχω δυο αντρες που με θελουν, είμαι φοβερη). Ακομα και αν την διεκδικούσες, στην καλυτερη περιπτωση θα σου ελεγε δικαιολογίες για να σε κρατησει αλλα δεν θα χωριζε και στην χειροτερη θα χωριζε και θα επαιρνες την θέση του "μαλακα" που αναφερες πιο πριν. Τωρα ποιος θα επαιρνε την δικια σου δεν ξερω αλλα πιστεψε με.... καποιος θα την επαιρνε.

Και κατι ακόμα. Ελεγες τον ανθρωπο "μαλακα" γτ; επειδη ηταν ερωτευμενος μαζί της; (οπως εσυ!!!)
    Μπηκες αναμεσα σε ζευγαρι και την ερωτευτηκες κιολας!!!! Λυπαμαι που θα στο πω αυτο αλλα ο "μαλακας" είσαι εσυ.... εσυ εκανες μαλακια!!!
    ...και κείνος καλός κερατάς ήτανε .... δεν τον λυπάμαι καθόλου με την γυναίκα που διάλεξε καλά να πάθει.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post

Φίλε μου οπως ξαναείπα 3 φορές εφυγα και χάθηκα και όλο μου ελεγε δικαιολογίες ότι θέλει να το φέρεο όμορφα, να μην τον πληγώσει γιατί τον βλέπει σαν αδερφό της και μαλακίες..
    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ χωρίς να την πιεσω αφου μου ελεγε είναι τελειωμένο,ειμαστε πλατωνικά και τέτοια..
    Εξήγησα οτι μια γυναικα όταν θέλει σαγηνεύει..

Senior Member
    ...και κείνος καλός κερατάς ήτανε .... δεν τον λυπάμαι καθόλου με την γυναίκα που διάλεξε καλά να πάθει.....
    Ζήλευα μάλλον...
    Και δεν υπάρχει περίπτωση να με δουλεύει μήνες η κοπέλα μου και να μην το καταλάβω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32;[I
    612230]Φίλε μου οπως ξαναείπα 3 φορές εφυγα και χάθηκα και όλο μου ελεγε δικαιολογίες ότι θέλει να το φέρεο όμορφα, να μην τον πληγώσει γιατί τον βλέπει σαν αδερφό της και μαλακίες..
    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ χωρίς να την πιεσω αφου μου ελεγε είναι τελειωμένο,ειμαστε πλατωνικά και τέτοια..
    Εξήγησα οτι μια γυναικα όταν θέλει σαγηνεύει..

Πρωτον. ποτε δεν τα φτιαχνεις με κοπελα αλλου. Είναι ανηθικο και ανανδρο. Αν παρολαυτα το κανεις δεν την ερωτευσε
    Δευτερον. Ειλικρινα πιστευεις πως δεν εκαναν σεξ; Εσυ αν είχες μια κοπελα που δεν σου εδινε..... που δεν κανατε σεξ, θα ήσουν μαζί της; Θα την ηθελες; Αν ηταν τελειωμενο θα είχαν χωρισει. Αν ήταν πλατωνικα μαζί θα ήταν φίλοι.
    Και τριτον δεν θα χωριζε. Οποιος θελει να χωρισει χωρίζει. Γιατι να χασει δυο ετοιμους για τον εναν

Που να το ξερει ο αμοιρος;! Τα εφτιαξε με μια κοπελα που την αγαπησε και αυτη ήθελε να δει πως είναι να το παίξει Σαμανθα απο το sex and the city.
    Δυστιχως δεν μπορουμε να δουμε το μελλον και ουτε να διαβασουμε το μυαλό τους....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    [QUOTE=archangel;612264]Πρωτον. ποτε δεν τα φτιαχνεις με κοπελα αλλου. Είναι ανηθικο και ανανδρο. Αν παρολαυτα το κανεις δεν την ερωτευσε
    Δευτερον. Ειλικρινα πιστευεις πως δεν εκαναν σεξ; Εσυ αν είχες μια κοπελα που δεν σου εδινε..... που δεν κανατε σεξ, θα ήσουν μαζί της; Θα την ηθελες; Αν ηταν τελειωμενο θα είχαν χωρισει. Αν ήταν πλατωνικα μαζί θα ήταν φίλοι.
    Και τριτον δεν θα χωριζε. Οποιος θελει να χωρισει χωρίζει. Γιατι να χασει δυο ετοιμους για τον εναν

Που να το ξερει ο αμοιρος;! Τα εφτιαξε με μια κοπελα που την αγαπησε και αυτη ήθελε να δει πως είναι να το παίξει Σαμανθα απο το sex and the city.
    Δυστιχως δεν μπορουμε να δουμε το μελλον και ουτε να διαβασουμε το μυαλό τους....

Το ξανάπα και πιο πάνω φίλε μου,δεν απολογούμαι εδώ, το μοιράζομαι..Παραμύθι εφαγα, γι αλλη μια φορά λοιπόν 3 φορές την έκανα αλλά ολο με τράβαγε και καλά οτι είναι στα χωρίσματα.
    Κέρδιζε χρόνο..Ναι λοιπόν εγω με την πρωην μου απεφευγα το σεξ δεν είχα καμμία διάθεση ακόμα και μήνα είχαμε να το κάνουμε..
    Πλέον έχει χωρίσει όλοι βιάζονται χωρίς ν απαντήσουν χωρίς να διαβάσουν,απλά εγω εχω πληγωθεί..
    Τριτον δεν υπάρχει ορισμός του ανανδρου είναι χειριστικά αυτα τα κολλήματα, και επίσης δεν το διαλέγεις να ερωτευθείς, έρχεται μονο του και σε βαράει κατακούτελα..

Banned
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Κανένα πρόβλημα ας ευχαριστιέται με όποιον θέλει, είναι βέβαιο ότι λειτουργώντας έτσι απλά θα γνωρίσει δυστυχία στη ζωή της μεγάλη..
    Και ισως είναι και επιρρεπής στην απιστία..
    Εγώ νόμιζα οτι προσποιούνται οι γυναίκες με τον άνδρα που κερατώνουν...Γιατί αν πραγματικά μετά απο 2-3 οργασμούς πήγαινε και στον άλλον...Εχει θέματα και καλύτερα που χώρισα..
    Κι άλλες μαλακίες που με πόναγαν αρκετά,όπως να απαντάει μπροστά μου στο τηλέφωνο 'έλα αγάπη μου"
    και να μου ερχεται να το σπάσω...
    Πηγαίναμε στα γεννέθλιά της να της πάρω στο χολ ένα δωράκι, τουζ τσάντα, και μεσα στο αυτοκινητο το σήκωσε στο μαλάκα( τι μαλάκας θέε μου) και νιαούριζε οτι του λείπει και θέλει αγκαλιές..
    Ημουν έτοιμος να την πλακώσω στα χαστούκια και απλά την πήγα επιτόπου σπίτι της..
    Χωρισε μου λέει αλλά εχω πληγωθεί τόσο πολύ, που εβαλα αλλη κοπέλα στόχο που ξέρει να αρκείται στα μονά και αποφευγει τα ζυγά..
    Εγώ από αυτά καταλαβαίνω ότι είναι ηλίθια πάντως και δεν σε σεβόταν καθόλου...Αυτή μπορεί να χαιρόταν κιόλας με όλη αυτή την κατάσταση, διπλό ταμπλό κλπ...Σκατάνθρωπος για μένα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ από αυτά καταλαβαίνω ότι είναι ηλίθια πάντως και δεν σε σεβόταν καθόλου...Αυτή μπορεί να χαιρόταν κιόλας με όλη αυτή την κατάσταση, διπλό ταμπλό κλπ...Σκατάνθρωπος για μένα.....
    kAI gia mena σκατανθρωπος :p

Banned
    kAI gia mena σκατανθρωπος :p
    Εντάξει κυρά μου θες δυο γκόμενους, ε αγάπα τους τουλάχιστον όσο γίνεται ........κάπως έτσι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει κυρά μου θες δυο γκόμενους, ε αγάπα τους τουλάχιστον όσο γίνεται ........κάπως έτσι....
    Α γι αυτο επειδη δεν αγαπησε μεχρι τελους και τους δυο?:p
    χαχααχ δλδ το οτι ηταν και με τους δυο ταυτοχρονα δεν ηταν δειγμα σκατανθρωπιας?

Banned
    Α γι αυτο επειδη δεν αγαπησε μεχρι τελους και τους δυο?:p
    χαχααχ δλδ το οτι ηταν και με τους δυο ταυτοχρονα δεν ηταν δειγμα σκατανθρωπιας?
    Ε όχι αν πεις ότι ήταν μπερδεμένη , ανασφάλειες κλπ...και την δικαιολογήσεις.......

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast