ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 464
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 464 of 1380 FirstFirst ... 364414454462463464465466474514564964 ... LastLast
Results 6,946 to 6,960 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ακόμη και με αυτές τις ''γυναίκες''?
    Δεν ξερω ο ερωτας στο ξαναλεω δεν διαλεγεις εσυ ποιον θα ερωτευθεις ερχεται απο μονος τ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Απαντησε μου why.
    Σε τι να σου απαντήσω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Δεν ξερω ο ερωτας στο ξαναλεω δεν διαλεγεις εσυ ποιον θα ερωτευθεις ερχεται απο μονος τ
    Όπως εσύ,που ερωτεύεσαι μόνο όμορφες?

Senior Member
    Όπως εσύ,που ερωτεύεσαι μόνο όμορφες?
    Απλα ετυχε.Πραγματικα στην ζωη μ μεχρι τωρα μονο μια φορα ερωτευθηκα απο ολες τις κοπελες που εχω γνωρισει.Και μ αλλες ενιωσα συναισθηματα ,αλλα μια ερωτευθηκα μεχρι τωρα .Και θελω να ξαναερωτευθω αμα βρω την καταλληλη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απλα ετυχε.Πραγματικα στην ζωη μ μεχρι τωρα μονο μια φορα ερωτευθηκα απο ολες τις κοπελες που εχω γνωρισει.Και μ αλλες ενιωσα συναισθηματα ,αλλα μια ερωτευθηκα μεχρι τωρα .Και θελω να ξαναερωτευθω αμα βρω την καταλληλη.
    Μωρέ δεν έτυχε,αλλά τέλος πάντων.....
    Δύσκολο να ερωτευτώ μια άσχημη ή μέτρια.....Όσο και για εσένα.

Banned
    ρε νικ να ρωτήσω εγώ κάτι? Με όλες τις γυναίκες που πήγες ας πούμε έπεφτες ξερός στο θέμα εμφάνισης? Δεν υπήρχε δηλαδή κοπέλα που να είναι ωραία αλλά ας πούμε λιγότερο ωραία από άλλες που πήγες και να σε κέρδισε λόγω χαρακτήρα κλπ?

Senior Member
    Μωρέ δεν έτυχε,αλλά τέλος πάντων.....
    Δύσκολο να ερωτευτώ μια άσχημη ή μέτρια.....Όσο και για εσένα.
    Sτο ξαναλεω δεν επιλεγεις ποιον θα ερωτευθεις ερχεται απο μονο τ.
    Απλα καποια στιγμη ρε γουαι πρεπει να γνωρισεις καποια κοπελα ,αυτο σ λεω επειδη ,τα χρονια που εισαι τωρα ειναι τα καλυτερα και τα πιο ξεγνοιαστα θελουν ερωτα .
    Τεσπα,τουλαχιστον μιλας με καμια τωρα?

Senior Member
    Σε τι να σου απαντήσω?
    Αφησες δυο πραγματα που σου ειπα ασχολιαστα. Το πρωτο ηταν οτι απο εμφανιση εχεις αρκετα καλη ωστε θα αρκουσε ΑΝ ειχες πιο ευχαριστη προσωπικοτητα για να καταφερεις μια ομορφη που σου αρεσει. Εκει πιστευω ειναι δηλαδη το προβλημα σου.
    Το αλλο ειναι το σχολιο μου πως δεν χρειαζεται να αισθανεσαι τοσο μισος για οποιονδηποτε ανθρωπο δεν θεωρεις σεξουαλικα ελκυστικο, υπαρχει και ο στοιχειωδης ανθρωπινος σεβασμος. Κι εσυ λες καποιες γυναικες "ζωα" η "πραγματα" επειδη τις βρισκεις ντεκαυλε. Αυτο ειναι αρρωστημενο ρε why, δεν εχεις λιγη ανθρωπινη ευγενεια μεσα σου; Αλλο δεν θελω να σε πηδηξω αλλο σε μισω σαν ανθρωπο. Ελεος...
    Αλλα επιτηδες τα αγνοησες παλι οπως ολες τις αλλες φορες...οταν λεω κατι που χτυπαει εκει που θα σου εκανε καλο αλλα δεν σ'αρεσει γιατι ειναι επωδυνο νιωθεις αβολα και το αγνοεις...τεσπα κανε οτι θες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Sτο ξαναλεω δεν επιλεγεις ποιον θα ερωτευθεις ερχεται απο μονο τ.
    Απλα καποια στιγμη ρε γουαι πρεπει να γνωρισεις καποια κοπελα ,αυτο σ λεω επειδη ,τα χρονια που εισαι τωρα ειναι τα καλυτερα και τα πιο ξεγνοιαστα θελουν ερωτα .
    Τεσπα,τουλαχιστον μιλας με καμια τωρα?
    Μόνο με όμορφες όμως,θέλουν έρωτα αυτά τα χρόνια,όχι με τις άλλες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αφησες δυο πραγματα που σου ειπα ασχολιαστα. Το πρωτο ηταν οτι απο εμφανιση εχεις αρκετα καλη ωστε θα αρκουσε ΑΝ ειχες πιο ευχαριστη προσωπικοτητα για να καταφερεις μια ομορφη που σου αρεσει. Εκει πιστευω ειναι δηλαδη το προβλημα σου.
    Το αλλο ειναι το σχολιο μου πως δεν χρειαζεται να αισθανεσαι τοσο μισος για οποιονδηποτε ανθρωπο δεν θεωρεις σεξουαλικα ελκυστικο, υπαρχει και ο στοιχειωδης ανθρωπινος σεβασμος. Κι εσυ λες καποιες γυναικες "ζωα" η "πραγματα" επειδη τις βρισκεις ντεκαυλε. Αυτο ειναι αρρωστημενο ρε why, δεν εχεις λιγη ανθρωπινη ευγενεια μεσα σου; Αλλο δεν θελω να σε πηδηξω αλλο σε μισω σαν ανθρωπο. Ελεος...
    Αλλα επιτηδες τα αγνοησες παλι οπως ολες τις αλλες φορες...οταν λεω κατι που χτυπαει εκει που θα σου εκανε καλο αλλα δεν σ'αρεσει γιατι ειναι επωδυνο νιωθεις αβολα και το αγνοεις...τεσπα κανε οτι θες.
    Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα.
    Μην μου ζητάς όμως σαν τον νικ,να πάω με τέτοιες.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ρε νικ να ρωτήσω εγώ κάτι? Με όλες τις γυναίκες που πήγες ας πούμε έπεφτες ξερός στο θέμα εμφάνισης? Δεν υπήρχε δηλαδή κοπέλα που να είναι ωραία αλλά ας πούμε λιγότερο ωραία από άλλες που πήγες και να σε κέρδισε λόγω χαρακτήρα κλπ?
    Η κοπελα που ερωτευθηκα ηταν λιγοτερο ομορφη απο τις υπολοιπες(οχι ολες)αλλα δεν ηταν και η ωραιοτερη.Και την ερωτευθηκα λογω χαρακτηρα.Δεν με ενοιαζε η εμφανιση της παρολο που ηταν ωραια κοπελα.
    Αυτο που γουσταρα ηταν ο χαρακτηρας,μου αρεσε η καλοσυνη της,οτι ηταν λιγο αγαθη,λιγο ντροπαλη,εξυπνη ,ειχε πλακα και παρα πολλα αλλα γενικα τα παντα και δεν ξερω κολησαμε τοσο πολυ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πάντως nick,αν υπήρχε μια ωραία που να την θέλαμε και οι 2,θα έκανα τα πάντα για να σε νικήσω.
    Και να πάω εγώ μαζί της.
    Όταν λέμε τα πάντα,λέμε τα πάντα.
    Θα έπαιζα και αντιαθλητικά αν χρειαστεί....

Senior Member
    Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα.
    Μην μου ζητάς όμως σαν τον νικ,να πάω με τέτοιες.....
    Τι να σου ζητησω ρε why για μενα θα το κανεις σαμπως; Σκασιλα μου. Για σενα τα λεω.

Banned
    Η κοπελα που ερωτευθηκα ηταν λιγοτερο ομορφη απο τις υπολοιπες(οχι ολες)αλλα δεν ηταν και η ωραιοτερη.Και την ερωτευθηκα λογω χαρακτηρα.Δεν με ενοιαζε η εμφανιση της παρολο που ηταν ωραια κοπελα.
    Αυτο που γουσταρα ηταν ο χαρακτηρας,μου αρεσε η καλοσυνη της,οτι ηταν λιγο αγαθη,λιγο ντροπαλη,εξυπνη ,ειχε πλακα και παρα πολλα αλλα γενικα τα παντα και δεν ξερω κολησαμε τοσο πολυ
    Ε εντάξει αυτό ήθελα να ακούσει και ο γουάι, ότι έχεις κάποια στάνταρ κάποια γούστα στην εμφάνιση και καλά κάνεις αλλά από εκεί και πέρα μετράν και άλλα πράγματα....Ειδάλλως θα είχες ερωτευτεί την ομορφότερη από όλες....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε εντάξει αυτό ήθελα να ακούσει και ο γουάι, ότι έχεις κάποια στάνταρ κάποια γούστα στην εμφάνιση και καλά κάνεις αλλά από εκεί και πέρα μετράν και άλλα πράγματα....Ειδάλλως θα είχες ερωτευτεί την ομορφότερη από όλες....
    Προσπάθεια μετάπεισης μου,ώστε να πάω με μέτριες κλπ?