Δεν επιλεγω την καταθλιψη, με επιλεγει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Banned
    Quote Originally Posted by unhappy View Post
    Καλησπερα. Εχεις δικιο. Το εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι απλα συνηθως καταληγω μονος π.χ. σε μια καφετερια με κοσμο να καθομαι κ αυτο με κανει να αισθανομαι πιο ασχημα.
    Ναι σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ τα πέρασα, αλλά στην ασφάλεια του σπιτιού δεν θα έρθει τίποτα ρε συ.......

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    φιλε εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις τρεξιματακι η γρηγορο βαδην ειναι φυσικο αντικαταθληπτικο και εφοσον θα ανεβει η διαθεση σου θα αλλαξει και ο τροπος που θα βλεπεις τα πραγματα...δοκιμασε το πρωτα και μετα βλεπεις...αυτα τα κωλοχαπα αντικαταθληπτικα αντιψυχωτικα ηρεμιστηκα ειναι για καταστολη
    Καλησπερα. Εχεις δικιο. Απλα ψιλοδισταζω για τρεξιμο γιατι καπνιζω κιολας κ δεν ξερω. Χαλαρο ναι αλλα γρηγορο δεν με κοβω.. Ειχα παρει αντικαταθλιπτικα περυσι. Κανανε δουλεια αλλα οταν τα σταματησα κ μετα χειροτερεψα μπορω να πω.

Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ τα πέρασα, αλλά στην ασφάλεια του σπιτιού δεν θα έρθει τίποτα ρε συ.......
    Εχεις δικιο. Τι να πω; Θα προσπαθησω παλι να βγαινω πιο πολυ και ο Θεος βοηθος

Quote Originally Posted by darkfighter View Post
    Δηλαδη πιστευεις οτι η επαγγελματικη σου καταρτιση ας πουμε στο αντικειμενο που θες πραγματικα θα σε κανει χαρουμενο σωστα?Ειναι μονο αυτο που φταιει ομως?Πες οτι καταφερνεις να κανεις αυτη την επιθυμια σου πραγματικοτητα φαντασου την ζωη σου νιωθεις καλα και πληρης?Ποια ειναι αυτα τα λιγα και απλα που ζητας και δεν εχεις?ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τα αποκτησεις αν αλλαξεις τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα μην αφησεις καμια καταθλιψη καμια φοβια καμια απογοητευση και τιποτα να σε κυριευσει οταν παντα υπαρχουν λυσεις τις οποιες απλα επειδη σε πιασανε τα σκοταδια σου δεν μπορεις να δεις.Εγω ημουν στην θεσσαλονικη...και δεν τελειωσα ποτε και θα σου πω πως απεγκλωβιστηκα ουσιαστικα...οταν εφτασα στο πιο οριακο μου σημειο μιλαμε για απειρη συγχυση πληρης παραιτηση του εαυτου μου απειρες κρισεις πανικου κτλ..κτλ.. τοτε πηγα σε εναν ειδικο κι εκει λοιπον καταλαβα το εξης..ενιωθα οτι ειμαι σε μια φυλακη απο την οποια πρεπει να βγω πρεπει να τελειωσω να παρω το πτυχιο για να μην απογοητευσω κανεναν να μην πανε χαμενοι οι κοποι μου αλλα και οι θυσιες των γονιων μου να μην ακουω τα κουτσομπολια του τυπου αα παρατησες την σχολη δεν ειχες το μυαλο να την τελειωσεις ομως παραλληλα επειδη δεν ηταν και κατι που με ευχαριστουσε και ενω ειχα ισοπεδωθει απο την καταθλιψη δεν μπορουσα...ουτε να μενω μονη μου πια δεν μπορουσα ειχε καταντησει πλεον επικυνδινο να ειμαι μονη και ετσι πηρα την πιο σκληρη αποφαση που δεν πιστευα ποτε οτι θα παρω οτι θα εχω την δυναμη να πω στους δικους μου οτι δεν μπορω αλλο τα παραταω ολα κι ετσι εφυγα απο εκει κι επεστρεψα σπιτι μου δεν τελειωσα ποτε δεν σκεφτομαι να τελειωσω ομως πιστευω πως αν δεν γυρνουσα δεν θα καλυτερευα κιολας.Δεν εμεινα ομως ετσι πηγα σε καποιο ιεκ να βγαλω μια ειδικοτητα που με ευχαριστει.Ο καθενας μας ξερει τα ορια του κι εγω θα σου ελεγα πως ειναι καλο να τελειωσεις ομως αν δεις πως δεν αντεχεις αλλο πως αγγιξες τα ορια σου τοτε αστο τουλαχιστον μεχρι να γινεις καλυτερα και μετα βλεπεις πιο καθαρα και πρατεις αναλογα...
    Δεν ξερω αν θα ενιωθα πληρης παντως νομιζω οτι θα ημουν καλυτερα αν σπουδαζα κατι που γουσταρα τρελα. Τα λιγα και απλα που ζηταω; Χμ δεν ξερω. Ισως να μη σκεφτομαι τοσο πολυ, να νιωθω, να ζω ωραιες εμπειριες ερωτικες φιλικες κ.λ.π. να εχω μια ωραια γεματη καθημερινοτητα που να με ευχαριστει, ΝΑ ΕΧΩ ΖΩΗ με λιγα λογια. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω για αυτο που λες για τη σχολη οτι πανε τσαμπα τοσα λεφτα και τι θα πει ο κοσμος και γενικα βρισκομαι σε αυτο το διλλημα απο περυσι να την τελειωσω ή να σταματησω κ να γυρισω πισω στους γονεις κ στη γιαγια; Ειναι μια αποφαση μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Οτι κ αν αποφασισω στερουμαι κατι αλλο. Σιγουρα ενα πτυχειο ειναι σημαντικο πολυ σημαντικο σου λεω για τα παντα κ για να δωσεις κατατακτηριες κ.λ.π. απλα ειδικα μετα απο καθε κλινικη καθε βδομαδα κ καμια φορα μετα απο μαθημα εργαστηριο οτιδηποτε φευγω μεσα μ με μια αμφιβολια. Ειδικα μετα απο την κλινικη ασκηση εχουν τυχει παμπολες φορες να φυγω με κλαματα κ να λεω ΤΕΛΟΣ τα μαζευω και φευγω!! Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα. Αληθεια σου λεω.. Το καλο ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι θα εχω χρονο κ αναλογα πως θα τα παω φετος να σκεφτω την αποφαση που θα παρω. Ειναι κριμα ρε γαμωτο ομως γιατι βλεπω ατομα στη σχολη που γουσταρουν τρελα θελουν να μαθουν λενε τι ωραια που ειναι στην κλινικη κ.λ.π. ειναι βλακεια να μη νιωθεις αυτο το παθος για τη σχολη σου. αν ηταν μονο μαθηματα δεν θα με πειραζε τοσο ειναι και οι κλινικες κ μετα μια δυσκολη πρακτικη ασκηση για να παρεις πτυχειο αυτο ειναι που με νοιαζει. Ειναι και επαγγελμα υγειας σκεψου ευθυνες και υποχρεωσεις που εχεις..

Senior Member
    Δεν ξερω αν θα ενιωθα πληρης παντως νομιζω οτι θα ημουν καλυτερα αν σπουδαζα κατι που γουσταρα τρελα. Τα λιγα και απλα που ζηταω; Χμ δεν ξερω. Ισως να μη σκεφτομαι τοσο πολυ, να νιωθω, να ζω ωραιες εμπειριες ερωτικες φιλικες κ.λ.π. να εχω μια ωραια γεματη καθημερινοτητα που να με ευχαριστει, ΝΑ ΕΧΩ ΖΩΗ με λιγα λογια. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω για αυτο που λες για τη σχολη οτι πανε τσαμπα τοσα λεφτα και τι θα πει ο κοσμος και γενικα βρισκομαι σε αυτο το διλλημα απο περυσι να την τελειωσω ή να σταματησω κ να γυρισω πισω στους γονεις κ στη γιαγια; Ειναι μια αποφαση μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Οτι κ αν αποφασισω στερουμαι κατι αλλο. Σιγουρα ενα πτυχειο ειναι σημαντικο πολυ σημαντικο σου λεω για τα παντα κ για να δωσεις κατατακτηριες κ.λ.π. απλα ειδικα μετα απο καθε κλινικη καθε βδομαδα κ καμια φορα μετα απο μαθημα εργαστηριο οτιδηποτε φευγω μεσα μ με μια αμφιβολια. Ειδικα μετα απο την κλινικη ασκηση εχουν τυχει παμπολες φορες να φυγω με κλαματα κ να λεω ΤΕΛΟΣ τα μαζευω και φευγω!! Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα. Αληθεια σου λεω.. Το καλο ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι θα εχω χρονο κ αναλογα πως θα τα παω φετος να σκεφτω την αποφαση που θα παρω. Ειναι κριμα ρε γαμωτο ομως γιατι βλεπω ατομα στη σχολη που γουσταρουν τρελα θελουν να μαθουν λενε τι ωραια που ειναι στην κλινικη κ.λ.π. ειναι βλακεια να μη νιωθεις αυτο το παθος για τη σχολη σου. αν ηταν μονο μαθηματα δεν θα με πειραζε τοσο ειναι και οι κλινικες κ μετα μια δυσκολη πρακτικη ασκηση για να παρεις πτυχειο αυτο ειναι που με νοιαζει. Ειναι και επαγγελμα υγειας σκεψου ευθυνες και υποχρεωσεις που εχεις..
    Καλημερα,τιποτα απο οσα λες οτι θες για να σε κανουν χαρουμενο δεν ειναι ακατορθωτο και δεν ειναι κατι που δεν περναει απο το δικο σου χερι!!Ολα απο εσενα εξαρτωνται...να σπουδασεις κατι που γουσταρεις τρελα εισαι ακομα τοσο μικρος βλεπεις αλλους στα 40 να δινουν πανελληνιες ισως τελικα ποτε δεν ειναι αργα!Κι εκατο φορες να αποτυχεις θα προσπαθεις για την μια φορα που σιγουρα θα πετυχεις!Το να μην σκεφτεσαι τοσο πολυ ειναι κατι που μπορεις να λυσεις με τον εαυτο σου θυμησου οτι εμεις ελεγχουμε το μυαλο μας προσπαθησε να το αλλαξεις!Να νιωθεις...βρες τροπο να νιωθεις δωσε στον εαυτο σου ερεθισματα το να καθομαστε και να λεμε ολα πανε χαλια ειναι απλα αποδοχη μιας καταστασης πρεπει να σκεφτεσαι τι να κανω για να το αλλαξω??τι θελω τωρα??Αν κατσεις απλα και αποδεχτεις την τωρα κατασταση τιποτα δεν αλλαζει ουτε θα ερθουν παρεες εξω απο την πορτα σου ουτε αγορια ουτε οι ωραιες εμπειριες που θες να ζησεις!!Στο θεμα της σχολης τι να πω σε καταλαβαινω τοσο πολυ ετσι το εβλεπα κι εγω ομως ακου τι θα κανεις πρωτον για να αποφασισεις θα βγαλεις ολους τους αλλους απο το μυαλο σου και θα δεις εσυ αν μπορεις αντικειμενικα να τα καταφερεις κι αν μπορεις αν εχεις το κουραγιο και την δυναμη η θες να το αφησεις εντελως η να κανεις ενα διαλλειμα απο ολο αυτο αποφασισε και καντο!Ο,τι και να αποφασισεις δεν θα ερθει το τελος του κοσμου στο λεω εγω που ελεγα στην ψυχολογο οτι δεν εχω καμια επιλογη οτι ειμαι αναγκασμενη να το κανω πως οτιδηποτε και να αποφασισω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ακριβως οτι λες κι εσυ!!Βγαλτα ολα αυτα απο το μυαλο σου εισαι ελευθερος δεν εισαι κτημα ουτε των γονιων σου ουτε του κοσμου εισαι του εαυτου σου!Να το σκεφτεις σοβαρα ομως να μην το μετανιωσεις αργοτερα...Αλλα θα σκεφτεις μονο για εσενα ουτε γονεις ουτε κοσμος ουτε τιποτα!

Καλημερα,τιποτα απο οσα λες οτι θες για να σε κανουν χαρουμενο δεν ειναι ακατορθωτο και δεν ειναι κατι που δεν περναει απο το δικο σου χερι!!Ολα απο εσενα εξαρτωνται...να σπουδασεις κατι που γουσταρεις τρελα εισαι ακομα τοσο μικρος βλεπεις αλλους στα 40 να δινουν πανελληνιες ισως τελικα ποτε δεν ειναι αργα!Κι εκατο φορες να αποτυχεις θα προσπαθεις για την μια φορα που σιγουρα θα πετυχεις!Το να μην σκεφτεσαι τοσο πολυ ειναι κατι που μπορεις να λυσεις με τον εαυτο σου θυμησου οτι εμεις ελεγχουμε το μυαλο μας προσπαθησε να το αλλαξεις!Να νιωθεις...βρες τροπο να νιωθεις δωσε στον εαυτο σου ερεθισματα το να καθομαστε και να λεμε ολα πανε χαλια ειναι απλα αποδοχη μιας καταστασης πρεπει να σκεφτεσαι τι να κανω για να το αλλαξω??τι θελω τωρα??Αν κατσεις απλα και αποδεχτεις την τωρα κατασταση τιποτα δεν αλλαζει ουτε θα ερθουν παρεες εξω απο την πορτα σου ουτε αγορια ουτε οι ωραιες εμπειριες που θες να ζησεις!!Στο θεμα της σχολης τι να πω σε καταλαβαινω τοσο πολυ ετσι το εβλεπα κι εγω ομως ακου τι θα κανεις πρωτον για να αποφασισεις θα βγαλεις ολους τους αλλους απο το μυαλο σου και θα δεις εσυ αν μπορεις αντικειμενικα να τα καταφερεις κι αν μπορεις αν εχεις το κουραγιο και την δυναμη η θες να το αφησεις εντελως η να κανεις ενα διαλλειμα απο ολο αυτο αποφασισε και καντο!Ο,τι και να αποφασισεις δεν θα ερθει το τελος του κοσμου στο λεω εγω που ελεγα στην ψυχολογο οτι δεν εχω καμια επιλογη οτι ειμαι αναγκασμενη να το κανω πως οτιδηποτε και να αποφασισω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ακριβως οτι λες κι εσυ!!Βγαλτα ολα αυτα απο το μυαλο σου εισαι ελευθερος δεν εισαι κτημα ουτε των γονιων σου ουτε του κοσμου εισαι του εαυτου σου!Να το σκεφτεις σοβαρα ομως να μην το μετανιωσεις αργοτερα...Αλλα θα σκεφτεις μονο για εσενα ουτε γονεις ουτε κοσμος ουτε τιποτα!
    Καλησπερα και παλι darkfighter. Η αληθεια ειναι οτι τωρα χτυπησαμε πληγη. Η σχολη ειναι ενα θεμα αρκετα περιπλοκο κ οντως ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση στη δικη μου περιπτωση διοτι με σπουδαζει η γιαγια μου. Ναι με τη λιγη συνταξη που εχει καναμε εναν αγωνα απο την Γ Λυκειου να σπουδασω κ να παρω ενα πτυχειο μου λεει γιατι αν χτυπα ξυλο καποτε πεθανει μενω επι ξυλου, οι γονεις μου ο πατερας μου δλδ δεν ενδιαφερεται κ τοσο τι θα κανω, η μανα μου εχει ψυχικο προβλημα οποτε... καταλαβαινεις. Θα πληγωσω τη γιαγια μου παρα πολυ αν τα παρατησω κ αστα απο κει και περα θα πρεπει να γυρισω στην πολη μου κ θα εχω πανω απτο κεφαλι μου θειους θειες ξαδερφια να με λενε αχαριστο που δεν εκτιμω τον αγωνα που κανει η γιαγια μου για μενα. Που οντως κανει αγωνα η γυναικα. Ετσι οπως το βλεπουν εχουν δικιο εν μερει. Με την κατασταση μας ειναι οτι πιο σωφρων για μενα να τελειωσω να εχω ενα πτυχειο να αποδειξω καποια πραγματα κ να κανω περηφανη κυριως τη γιαγια μου. Καταλαβαινεις λοιπον ειναι πολυ σημαντικοι οι λογοι να συνεχισω απλα ειναι το παραπονο ρε φιλε. Ειναι παρα πολυ ασχημο παρα πολυ ασχημο (εσυ που το χεις νιωσει θα με καταλαβεις) να λες οχι στον εαυτο σου, να τον πιεζεις σε μια κατασταση γιατι ετσι 'πρεπει'. Ειναι πολυ ασχημο να πληγωνεις το εγω σου και τις επιθυμιες σου. Ειχα κανει 10% για παιδαγωγικο πατρας περυσι κ θυμαμαι το καλοκαιρι που το ελεγα σε θειους οτι η πολυ σκληρη θεια μου αποφασιστικα και με τσαμπουκα μ ελεγε τα παραπανω κ της λέω σε καποια φαση μα δεν μου ΑΡΕΣΕΙΙΙΙ! και μου λεει τι παει να πει αυτο; Θα σου αρεσει, πρεπει να σου αρεσει! Ειναι επαγγελμα καλο με κυρος κ τα σχετικα. Το βλεπουν απεξω δλδ δεν μπορουν να καταλαβουν τι νιωθω. Και οταν ειχα ερθει εδω τον οκτωβρη για την αρχη του δευτερου ετους ειχαμε παει με τη γιαγια μου σε ενα ζαχαροπλαστειο μετα την πρωτη μερα μαθηματων κ θυμαμαι της εβαλα τα κλαματα και στεναχωρηθηκε μεν αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι της ελεγα. Ειναι μια αμορφωτη γυναικα κ θεωρει οτι τα παντα σε αυτη τη ζωη ειναι το διαβασμα για να προκοψεις. Ακομα οταν της λεω το προβλημα μου μου λεει βαριεσαι να διαβασεις, τα αλλα παιδια πως διαβαζουν; Ασε σου λεω εχω μπλεξει πολυ ασχημα. Και αν ειναι να τα παρατησω η τελευταια ευκαιρια (που και παλι αργα για να το κανω) ειναι τωρα. Απο το τριτο ετος και μετα θα ειναι πολυ μαλακια. Και φυσικα αν τα παρατησω γυρναω στην πολη μου στην καλυτερη παω σε κανα ιεκ ή δινω πανελληνιες για φιλολογια ή ιστορια αρχαιολογια στην πολη μου τα μονα τμηματα που εχει που φαντασου τα απερριψα δυο φορες γιατι ηθελα να φυγω, ρε γαμωτο αστα να πανε σου λεω ειναι δυσκολη φαση πολυ δυσκολη κ δεν εχω κανεναν διπλα μου να με υποστηριξει ολοι εναντιον μου θα πανε (για αυτο σου λεω ειμαι πολυ ατυχος σε ολους τους τομεις αυτη τη στιγμη). Εσυ τι θα μου προτεινες;

Banned
    Ρε εντάξει οι περισσότερες γιαγιάδες έτσι είναι, μην περιμένεις να σε κατανοήσει κιόλας κλπ
    Να σου πω αν πεις στην γιαγιά σου ότι θέλω να δώσω πανελλήνιες ( χωρίς να έχεις διαγραφεί από την σχολή σου, γίνεται , δεν γίνεται?) τι θα σου έλεγε? Δεν θα σε στήριζε? Εσύ θα είχες όρεξη να ξαναδώσεις? Εσύ δεν θες να περάσεις στην πόλη σου, θα ήθελες να πας αλλού? Το ιεκ αυτό που σκέφτεσαι είναι στην πόλη σου?

Senior Member
    Καλησπερα,καταλαβαινω πολυ καλα την κατασταση σου ομως να ξερεις πως οσο λες πρεπει και πρεπει και σε πιεζεις τοσο αρνητικα θα ειναι τα αποτελεσματα πανω σου..τοτε κι εγω ετσι το εβλεπα ετσι μου ελεγαν ολοι κι ας ηταν οι γονεις μου που εκαναν τις θυσιες τους κι οχι η γιαγια μου το θεμα δεν ειναι το προσωπο και οι γονεις σου να ηταν πιστεψε με το ιδιο θα σκεφτοσουν.Ειναι πραγματικα οτι χειροτερο να καταπιεζεσαι μονο και μονο για τα θελω και τα πρεπει των αλλων.Καταρχην μην αφηνεις κανεναν να σου επιβαλλεται ΚΑΝΕΝΑΝ οπως η θεια και η καθε θεια περα απο την προσωπικη της συμβουλη δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις μην το επιτρεπεις αυτο.Οσο για την γιαγια δεν μπορω να πω κατι καταλαβαινω την ολη φαση ομως σκεψου οτι οπως ειπαμε η γιαγια σημερα ειναι αυριο δεν ειναι αφου καταλαβαινεις οτι δεν ειναι σε θεση να σε καταλαβει απολυτα δεν μπορεις να κανεις κατι εγω επιμενω να αποφασισεις με τα δικα σου θελω και μην βαζεις εμποδια στον εαυτο σου η γιαγια σου εκανε την ζωη της οποια κι αν ηταν αυτη κανε κι εσυ την δικια σου οπως θελεις κι οταν η γιαγια φυγει εσυ θα κανεις κατι που δεν αγαπας και σε φθειρει ψυχικα?Μην ζητας υποστηριξη ουτε εγω την βρηκα μην νομιζεις ειδικα στην αρχη υποστηριξη θα εχεις τον εαυτο σου...επειδη ομως σε βλεπω πολυ διστακτικο ας δουμε και την αλλη πλευρα...λοιπον λες εισαι τριτο ετος ωραια?χρωστας πολλα μαθηματα?πηγαινεις στην σχολη παρακολουθεις?ας το δουμε και λιγο απο την αλλη μπας και βρουμε μια ακρη και νιωσεις κι εσυ πιο καλα

Cube , κοιτα η γιαγια μου με αγαπαει πολυ οπως και εγω την λατρευω κ ξερω οτι υπο αλλες συνθηκες θα με στηριζε να παω αλλου απλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα παλι για φροντιστηρια κ μετα 4 χρονια φοιτητης φτου κ απο την αρχη σε αλλη πολη στα 21 που θα ειμαι του χρονου. Εδω μ λεει διαβαζε διαβαζε να τελειωσεις γτ περναμε αρκετα δυσκολα τωρα που σπουδαζω. Οποτε για αρχη τουλαχιστον αν αφηνα τη σχολη αναγκαστικα θα πηγαινα σε ιεκ στην πολη μου 10% δεν γινεται να ξανακανω γτ εκανα περυσι τουλαχιστον ετσι νομιζω και ενα χρονο παλι στα βιβλια μονος μου χωρις φροντιστηρια για να περασω στην πολη μου μετα απο 3 χρονια πλεον για να σπουδαζω 4 χρονια πισω στο σπιτι ειναι λιγο βλακεια. Αν τα παρατησω αναγκαστικα ιεκ στην πολη μου και αν δουλεψω και μαζευω λεφτα θα μπορουσα σε 2-3 χρονια να πηγαινα σε κανα ιδιωτικο στην Αθηνα. Μπερδεμα το ξερω.. Αλλα...

Darkfighter, δεν ξερεις ποσο καλο μου κανουν αυτα σου τα λογια... αληθεια.. Το ξερω ετσι ειναι, πρεπει να ειμαι ετοιμος αν παρω την αποφαση να αντιμετωπισω πολλα. Οχι στη σχολη τωρα βρισκομαι στο δευτερο ετος τελειωνω στην ουσια το δευτερο ετος, αν ημουν τριτο νταξει δεν θα με πειραζε τοσο. Βρισκομαι σχεδον στη μεση της σχολης κ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα πραγματικα ομως.. Δεν ξερω. Ειναι δυσκολη αποφαση. Ηδη νιωθω το συναισθημα αν τα παρατησω, θα ειναι αυτο το γλυκο συναισθημα οτι ΕΓΩ εκανα αυτη την επιλογη κ θα νιωθω πιο ελευθερος αλλα θα ειναι απο διπλα κ το συναισθημα των τυψεων. Ειναι αρκετα δυσκολη αποφαση και μεγαλη αλλα αν ειναι να την παρω πρεπει να την παρω τωρα, δεν γουσταρω σε καμια περιπτωση να φτασω 3ο,4ο ετος κ να καθομαι να κλαψουριζω και να πεφτω σε καταθλιψη κ να ανακυκλωνεται το ιδιο πραγμα κ οταν τελειωσω αυτη τη σχολη να μ λενε μπραβο και μπραβο κ εγω να νιωθω ενα κενο.

Banned
    Εσύ ψήνεσαι για ιεκ στην πόλη σου ή σου κακοφαίνεται?

Senior Member
    Darkfighter, δεν ξερεις ποσο καλο μου κανουν αυτα σου τα λογια... αληθεια.. Το ξερω ετσι ειναι, πρεπει να ειμαι ετοιμος αν παρω την αποφαση να αντιμετωπισω πολλα. Οχι στη σχολη τωρα βρισκομαι στο δευτερο ετος τελειωνω στην ουσια το δευτερο ετος, αν ημουν τριτο νταξει δεν θα με πειραζε τοσο. Βρισκομαι σχεδον στη μεση της σχολης κ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα πραγματικα ομως.. Δεν ξερω. Ειναι δυσκολη αποφαση. Ηδη νιωθω το συναισθημα αν τα παρατησω, θα ειναι αυτο το γλυκο συναισθημα οτι ΕΓΩ εκανα αυτη την επιλογη κ θα νιωθω πιο ελευθερος αλλα θα ειναι απο διπλα κ το συναισθημα των τυψεων. Ειναι αρκετα δυσκολη αποφαση και μεγαλη αλλα αν ειναι να την παρω πρεπει να την παρω τωρα, δεν γουσταρω σε καμια περιπτωση να φτασω 3ο,4ο ετος κ να καθομαι να κλαψουριζω και να πεφτω σε καταθλιψη κ να ανακυκλωνεται το ιδιο πραγμα κ οταν τελειωσω αυτη τη σχολη να μ λενε μπραβο και μπραβο κ εγω να νιωθω ενα κενο.
    Χαιρομαι πολυ αν σου κανω καλο δεν αξιζει να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου αλλο Εγω στην αρχη του τριτου ετους τα παρατησα αλλα χρωστουσα και αρκετα μαθηματα!Τυψεις να νιωθεις για ποιο πραγμα??Δεν παιρνεις τα λεφτα της γιαγιας σου να τα σκορπας ασκοπα αντιθετως προσπαθησες αρκετα καθεσαι και υποφερεις χωρις να εισαι αναγκασμενος αν δεν το θελεις επειδη ετσι νιωθεις οτι θα ευχαριστησεις ολους τους αλλους εκτος απο εσενα...τυψεις για τον εαυτουλη σου δεν εχεις?Παιρνεις την αποφαση σου και παραλληλα θα εισαι δυνατος θα παρεις τα πανω σου μην μασας σε τιποτα ρε συ ακομα και να αποφασισεις οτι θα τελειωσεις την σχολη θα κανεις πιο ευχαριστη την ζωη σου θα αλλαξεις καποια πραγματα θα δεις με αλλο σκεπτικο το ολο θεμα οχι βαριεμαι ειμαι σκατα δεν εχω τι να κανω αλλα τι να κανω ρε γαμωτο για να γινω πιο χαρουμενος και να περασω καλα?

Quote Originally Posted by cube View Post
    Εσύ ψήνεσαι για ιεκ στην πόλη σου ή σου κακοφαίνεται?
    Cube να πω την αληθεια δεν μου ειναι οτι καλυτερο. Δυστυχως εχουν πολλα μειονεκτηματα τα ιεκ δυστυχως αλλα αν μεινω στην πολη μου δεν μπορω να καθομαι κατι πρεπει να κανω ή αυτο ή θα δουλεψω για να κανω κατι μελλοντικα με σπουδες στην ψυχολογια που παντα ηθελα. Τωρα παιζουν πολλα για την αποφαση που θα παρω. Δεν ξερω. Αν δω οτι παω καλα στα μαθηματα αλλα δεν αντεχω σκεφτομουν να κανω διακοπη σπουδων ενα χρονο και συνεχιζω μετα. Θα μου πεις που θα σε ωφελησει αυτο το να χασεις ενα χρονο; Ελα ντε.. Απλα σκεφτομαι μηπως σε αυτο τον ενα χρονο ψαχτω και βρω απο καπου να πιαστω εκτος σχολης αν παλι δεν καταφερω τιποτα επιστρεφω και την τελειωνω. Δεν ξερω ειναι τοσα πολλα που σκεφτομαι. πριν μιλησα με τη γιαγια μου οπως καθε βραδυ λεμε καληνυχτα και αρχισε τα τι εχεις; Καταλαβαινει οτι τις τελευταιες μερες δεν ειμαι καλα το βλεπει αλλα της ειπα τιποτα. Τι να της ελεγα απο το τηλεφωνο βραδιατικα; Αστην να κοιμηθει ησυχη..

Χαιρομαι πολυ αν σου κανω καλο δεν αξιζει να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου αλλο Εγω στην αρχη του τριτου ετους τα παρατησα αλλα χρωστουσα και αρκετα μαθηματα!Τυψεις να νιωθεις για ποιο πραγμα??Δεν παιρνεις τα λεφτα της γιαγιας σου να τα σκορπας ασκοπα αντιθετως προσπαθησες αρκετα καθεσαι και υποφερεις χωρις να εισαι αναγκασμενος αν δεν το θελεις επειδη ετσι νιωθεις οτι θα ευχαριστησεις ολους τους αλλους εκτος απο εσενα...τυψεις για τον εαυτουλη σου δεν εχεις?Παιρνεις την αποφαση σου και παραλληλα θα εισαι δυνατος θα παρεις τα πανω σου μην μασας σε τιποτα ρε συ ακομα και να αποφασισεις οτι θα τελειωσεις την σχολη θα κανεις πιο ευχαριστη την ζωη σου θα αλλαξεις καποια πραγματα θα δεις με αλλο σκεπτικο το ολο θεμα οχι βαριεμαι ειμαι σκατα δεν εχω τι να κανω αλλα τι να κανω ρε γαμωτο για να γινω πιο χαρουμενος και να περασω καλα?
    Εχεις απολυτο δικιο. Σε ευχαριστω πολυ. Θα δω αναλογως ειδες τι απαντησα και στον cube?? εσυ το μετανιωσες που την αφησες στο 3ο ετος και μετα ιεκ; Χωρις να εχω τιποτα με τα ιεκ γενικα ο κοσμος και το κρατος τα υποβαθμιζουν πολυ. Δεν ξερω τι διεξοδους εχουν..

Darkfighter κ κατι αλλο. Δεν ξερω αν ειναι ολα θεμα μυαλου τελικα οπως λες, μακαρι να ειναι ετσι.. Τι να πω; Ελπιζω μονο αν την αφησω να μην πανε μετα τα πραγματα προς το χειροτερο αληθεια δεν αντεχω αλλο δραμα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast