Results 301 to 315 of 394
-
25-05-2016, 09:09 #301
μακαρι να τα καταφερω.το θελω τοσο πολυ..
διαβαζω αλλα πιστευω οχι οσο θα επρεπε.πρεπει να σοβαρευτω και να διαβασω περισσοτερο.διαβαζω λιγο ισα ισα που να καταλαβαινω τις ενοιες στα μαθηματα.
ναι τα χαπια τα ανεβασα οπως μου ειπε η γιατρος μιας και με πιασανε αυτα.γιατι δεν ειναι μονο το οτι πιστευω πως οι γονεις μου δεν ειναι γονεις μου αλλα εχω και μεγαλη δυσκολια να βγω εξω απο το σπιτι και να βρεθω αναμεσα σε ανθρωπους.ακουνε τι σκεφτομαι διαβαζουν τη σκεψη μου.ανα 3 μερες βγαινω για να παρω τσιγαρα και καθομαι σε μια πλατειτσα για κανα 20λεπτο.μεσα στο σπιτι τα παω καλυτερα απο πριν.βγαινω και απο το δωματιο για να φαω και να δω λιγο τηλεοραση.κατι ειναι κι αυτοείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 25-05-2016, 09:15 #302
θα τα καταφερεις μπου απλα πρεπει να στρωθεις στο διαβασμα,ειδικα το καλοκαιρι ,πρεπει να ριξεις πολυ διαβασμα...μην το αφηνεις και το κυριοτερο μην αφηνεις κενα...αρχισε να ανεβαζεις ταχυτητες στο διαβασμα...απο 1η ιουνιου πες οτι θα ανεβασεις λιγο ακομα το διαβασμα..ΘΕς και κατι παραπανω να διαβασεις οχι μονο μεχρι να καταλαβεςι τις ενοιες.
ωραια κανε υπομονη μερικες μερες και θα σ περασουνε λογικα.
Να σου πω μπου οτι σου διβαζουν τις σκεψεις και οτι οι γονεις σ δεν ειναι πραγματικοι ,τα πιστευεις αυτα?η μονοσ ερχονται σαν σκεψη..?
κατι ειναι και αυτο που κανεις σιγα σιγα μπου βηματακι βηματακι...ΤΟ ξερω απο εναν φιλο μου που περασε βαρυ ψυχωτικο επεισοδιο....και δεν εβγεναι με τιποτα αλλα τωρα σιγα σιγα κανει ενα βημα την φορα ,αρχισαν να τους φευγουν οι σκεψεις οι περιεργες ολα αυτα π τον παρακολουθουν και αρχισε να βγαινει και εξω....ταλαιπωρειται 5 χρονια ο φιλος μ αλλα δεν εκανε τις αγωγες τις πεταγε.
25-05-2016, 09:29 #303
ναι θα στρωθω.δεν θα εχω αλλη ευκαιρια.και μετα θα χτυπαω το κεφαλι μου γιατι δε περασα.
ναι τα πιστευω αυτα
παιρνω κανονικα την αγωγη χτυπαω και κανα xanax αμα τα δω σκουρα μιας και μου το επιτρεπει και η γιατρος.μου αυξησε το dipiperon.δεν εχω τκαταλαβει τι ακριβως χαπι ειναι αυτο αλλα με ηρεμει καπωςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 09:35 #304
ναι ειδικα το καλοκαιρι βαλε ενα χρονοδιαγραμμα και πες απο 1η ιουνιου θα διαβαζω πολυ.
Τα πιστευεις αλλα δεν υπαρχουν μπου ,κανενας δεν μπορει να διαβασει την σκεψη του ,αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεςι μ την λογικη?οτι δεν γινεται?πως να γινει.?τεσπα επειδη ξερω απο ψυχωση ξερω οτι ολα φενονται αληθινα δυστυχως..και βεβαια οι γονεις σ ειναι οι πραγματικοι τοσα χρονια δλδ δεν τους ξερεις?
ναι και το χαναξ καλο ειναι αμα βλεπεις και αγχωνεσαι περνε που και που.
δεν τ ξερω ουτε εγω αυτο το χαπι μαλλον αντιψυχωτικο ειναι.
ποσα χρονια εχεις ψυχωση?
25-05-2016, 09:44 #305
απο τα 15 ειχα καποια συμπτωματα, δηλαδη πιστευα οτι ειμαι πειραματοζωο απο καποιον και με παρακολουθουσαν ολοι, με δοκιαμαζαν για να δουν πως αντιδρω σε διαφορες καταστασεις κλπ..φετος συνειδητοποιησα οτι αυτο δεν ηταν φυσιολογικο.απλα δεν ακουγα φωνες ουτε εβλεπα πραγματα.απλα πιστευα καποια πραγματα
τα τελευταια επεισοδια που εχω κανει ειναι ολο και περισσοτερο ασχημα με φωνες και με πραγματα που βλεπω.δεν ξερω αν θα καταφερω ποτε μου να απαλλαγω απο αυτα που πιστευω ομως..
η ψυχοθεραπεια εχει να προσφερει κατι στην ψυχωση?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 09:57 #306
OTι ησουν πειραματοζωο το πιστευες απο τα 15 σου μεχρι ποτε? δλδ τοσα πολλα χρονια νομιζεις οτι σ παρακολουθουν?και τοσα χρονια νομιζες πως αυτα ηταν φυσιολογικα?και βεβαια δεν ηταν...
καταλαβα ειχες λανθασμενες αντιληψεις...
συγνωμη αλλα μολις πηρες τα χαπια δεν σ εφυγαν αυτα που εβλεπες?και οι ασχημες φωνες?εκει δεν καταλαβαινεις πως οσα σκεφτεσαι ειναι ψευτικα?αφου σ φυγανε και πραγματα που εβελπες...δεν συνηδοιτοποιησες οτι δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα?προσπαθησε να σκεφτεσαι ορθολογικα...
Μπου αμα ακολουθησεις κατα γραμα την αγωγη και μπεις σε ενα καλο περιβαλλον χωρις αγχος θα σου περασει.....απλα πρεπει να βολεψεις λιγο το μυαλο σου γτ τα εβλεπες χρονια ολα αυτα και τωρα αντιληφθηκες οτι δεν ειναι φυσιολογικα.....Θελει να το επεξεργαστει ο εγκεφαλος σ....
Πιστευω πως εχει να προσφερει και στην ψυχωση γτ μεσω αυτης ο γιατρος προσπαθει να σου εξηγησει ,πως λειτουργη το μυαλο μας,και να σου δειξει πως ειναι ψευτικα .οποτε ναι θεωρω χρησιμο και βοηθαει κιολας..
και επισης η ψυχοθεραπεια σ βοηθαει να βαλεις σε ταξη τις σκεψεις σου.....
25-05-2016, 10:13 #307
οτι ημουν πειραματοζωο κλπ το πιστευα απο τα 15 μου μεχρι τωρα στα 28 μου.ναι νομιζα οτι δεν ειναι προβληματικο αυτο..
με σωστες αγωγες και στα 2 μου μεγαλα επεισοδια μου εφυγαν και οι φωνες και αυτα που εβλεπα.ηταν τοσο ζωντανα ολα αυτα που ζουσα που ακομα και μετα πιστευα πως ηταν αληθινες εμπειριες ομως.
τωρα εδω και 2 εβδομαδες μετα την τελευταια επισκεψη στη γιατρο προσπαθω να πειθω τον εαυτο μου πως ολα αυτα ειναι αποτελεσμα μιας παθησης και οτι δεν ειναι αληθινα.δεν τα πολυκαταφερνω ομως.αλλα προσπαθω να το λεω στον εαυτο μου μπας και αλλαξει κατι..
απλα οταν με πιανουν αυτα ειδικα αυτα που πιστευω κυριως για τους αλλους ανθρωπους κι εμενα δε μπορω να μεταπεισω τον εαυτο μου..
περιμενω να με παρουν για ψυχολογο στο ΚΨΥ αλλα ακομα τιποτα.μου ειχαν πει οτι θα εχει αναμονη 3 μηνες και εχουν περασει 4.5 κι ολο στο περιμενε με εχουν..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 10:21 #308
τωρα τουλαχιστον ξερεις πως δεν ισχυει κατι τετοιο ετσι?
ειδες?που φαινοντουσαν αληθινα αλλα δεν ηταν?ετσι μ ελεγε και ενας φιλος μ οτι τα πιστευε και τα εβλεπε αληθινα...Πρεπει να πεισεις τον εαυτο σ γιατι αυτο π εχεις ειναι παθηση....Δεν ειδες π πηρες αγωγες και σου φυγανε αυτα...?απλα πρεπει να καθαρισει τελειως ο εγκεφαλος σ...θελει λιγο χρονο αυτο μεχρι να γινει...
πρεπει να το λες συνεχεια στον εαυτο σου γιατι ειναι απο την παθηση,1ον μην αγχωνεσαι μπου,γτ ειναι κακο το στρες...και αμα μπορεσεις βαλε και την λογικη να δουλεψει ,σκεψου ....υπαρχει περιπτωση να διαβαζουν την σκεψη σ?αυτο δεν θα γινεται ουτε σ 100 χρονια....αυτο ειδικα επρεπε να το κατανοης αλλα ξερω ειναι δυσκολη παθηση και ολα φαινοντε αληθινα μερικες φορες...Η ψυχωση να ξερεις ειναι οπ τελειος παραλογισμος....πολυ υπουλη παθηση
κοιτα σημασια εχει οτι εκανες το πρωτο βημα τα χοντρα σου φυγανε με τις αγωγες.Τωρα σιγα σιγα ετοιμασου για το δευτερο βημα...το δευτερο βημα ειναι οτι πλεον θα περασεις στο αλλο σταδιο και θα αρχισεις να κατλαβαινεις οτι ουτε αφτα π νομιζεις τωρα υπαρχουν....προσπαθησε να χαλαρωνεις και να μην τα σκεφτεσαι ολη μερα .πες ε και τι εγινε?οτι και να μ ερχεται εγω θα ζησω την ζωη μου ,δε θα δινω σημασια σε αυτα π σκεφτομαι ,προσπαθησε δλδ να προσαρμοσεις το μυαλο σ ωστε να μην εχουν σημασια για σενα....
4.5 μηνες?τοσο πολυ? αφου ειναι μαλακες μωρε εδω στην ελλαδα ,αχρηστοισ ολα τους ,μια υπηρεσια δεν μπορουν να προσφερουν....εσυ ξαναπαρε τηλεφωνο ,αν ειναι δυνατον τοσο καιρο?παραειναι πολυς ,αλλα βλεπεις καθονται και ξυνονται εδω τους νιάζουν οι ανθρωποι π υποφερουν
25-05-2016, 10:47 #309
ναι εχω αρχισει να πιστευω πως αυτα που εβλεπα κι ακουγα οτι μαλλον ειναι ψευτικα αποτελεσματα μιας παθησης.προσπαθω πολυ να το πιστεψω αυτο πραγματικα..βοηθανε και τα φαρμακα σ αυτο
τωρα γι αυτα που πιστευω ειναι πιο δυσκολο.ειναι και 15 χρονια σχεδον που τα πιστευω..εχουν γινει κοματι μου.. αλλα θα προσπαθησω κι αυτο που λες..να συνεχιζω τη ζωη μου μαζι μ αυτα ετσι ωστε καποια στιγμη να ζω με αυτα να μη δινω σημασια αλλα να ειμαι πιο ηρεμη γιατι με στρεσαρουν πολυ.
απλα ρε παιδι μου οταν συμβαινει κατι τετοιο ακομα και η παραμικρη αντιθετη αποψη απλα δε με βοηθαει τα κανει απλα ακομα πιο εντονα ή μου δημιουργει περισσοτερο μπερδεμα στο κεφαλι μου.δηλαδη ακομα οταν με πιανει ειμαι ερμαιο τους..να ας πουμε τις τελευταιες μερες που με επιασε αυτο οσο και να προσπαθουσα να σκεφτω ορθολογικα δεν επιανε, το αντιθετο μαλιστα με κανει χειροτερα.
δε ξερω πως να το διαχειριστω.προσπαθω καθε μερα αλλα δε βλεπω αλλαγη.ισως ειναι νωρις ακομα βεβαια τι να πω..
τωρα για τη ψυχολογο εχω ενα θεμα αν καποια στιγμη με καλεσουν για ραντεβου μαζι της..νομιζω οτι θα με θεωρησει τρελη απλα και θα με βοηθησει αβοηθητη μιας και οι δικες μου προσπαθειες για να ξεφυγω απο αυτα δε πολυλειτουργουν..τι παραπανω θα μου πει και θα προσφερει αυτη?κολαω να της ανοιχτω..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 10:56 #310
ωραια αυτο που λες ειναι η αρχη δρασης των χαπιων....γι αυτο αρχιζεις και κατλαβαινεις πως αυτα ηταν αποτελεσμα μιας παθησης.
Ναι το καλυτερο προσπαθησε να συνεχισεις την ζωη σ και γραφτα σαν να μην σε νιαζει...μεχρι να δρασουν τα χαπια και γι αυτα και να αρχισουν να σ φευγουνε σιγα σιγα...Προσπαθησε να ηρεμεις ακριβως να μην σ νιάζουν για να σ βοηθησει και με το αγχος αυτο...αμα το κανεις αυτο να ξερεις θα εισαι σ πολυ καλο δρομο...
Το ξερω βρε μπου οτι δεν σ βοηθαιε και η παραμικρη αντιθετη αποψη....Απλα προσπαθησε να επικεντρωθεις στα μαθηματα σου ,και αρχισε να σκεφτεσαι ε και τι εγινε?να μην δινεις σημασια...σε οτι και αν σκεφτεσαι και βλεπεις ,να εισαι πιο αδιαφορη..Σε κανει χειροτερα δλδ οταν προσπαθεις να σκφτεις λογικα?θελει πεισμα και αποφασιστηκοτητα.Θα δεις αλλαγη μπου ειναι νωρις ακομα....και αμα δεν πιασει αυτη η αγωγη θα πας στον γιατρο σ να την αλλαξει...μην αγχωνεσαι ευτυχως γι αυτην την παθηση υπαρχουν παρα πολλα χαπια και καλα και αμα δεν παινει το ενα αλλαζεις αγωγη και συνηθως δουλευει το αλλο.
η ψυχολογος θα σ βοηθησει να κατανοησεις τις σκεψεις σ,και θα προσπαθηση να σ βοηθησει να τις βαλεις σε ταξη,να χαλαρωσεις και να σου μαθει πως θα σκεφτεσαι ορθολογικα και οχι τοξικα...εαν πας πρεπει να της ανοιχτεις και θα δεις οτι θα ανακουφιστεις..
25-05-2016, 11:14 #311
ναι με κανει χειροτερα γιατι ειναι σαν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι το μαυρο ειναι ασπρο..κι ετσι μπερδευομαι χειροτερα και αγχωνομαι γιατι ειναι σαν να ξεκιναω μια παλη μεσα μου για το ποια ειναι η αληθεια και στρεσαρομαι πολυ και γινονται ολα πιο εντονα..θα προσπαθησω αυτο που ειπες να συμβαινει αλλα ναι ειμαι καπως πιο αδιαφορη μπας και πιασει αυτο το κολπο.
την αγωγη δε θελω να την αλλαξω γιατι φοβαμαι μηπως καποια αλλα χαπια δε με βοηθησουν τοσο πολυ σ αυτα που εβλεπα κι ακουγα και γυρισω παλι σ αυτα..ισως θελει κι αλλο χρονο οπως ειπες αλλα ποσο ακομα..?
εχεις κι εσυ ψυχωση?
ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις σου και το χρονο που αφιερωνεις για το θεμα μου..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 11:19 #312
tοτε προσπαθησε να εχεις μια πιο αδιαφορη σταση ειναι το καλυτερο νομιζω....
Θελω και αλλο χρονο η αγωγη δεν περναει αμεσως αμα εχεις βαρυ ψυχωτικο επεισοδιο...κανε υπομονη μπου και αδιαφορησε οτι και να σκεφτεσαι...
ειχα περασει ενα ελαφρυ ψυχωτικο επεισοδιο ,νομιζα πως με κυνηγουσαν μπατσοι και με παρκολουθουσαν και μου φαινοταν τοσο αληθινα ολα...πραγματικα γι αυτο σ λεω σ καταλαβαινω , γιατι και εγω πιστευα πως ηταν αληθεια ,αλλα δεν μπορουσα να εξηγησω γτ με παρακολουθουσαν οι μπατσοι και νομιζα πως το κανουν για πειραμα,βεβαια εμενα ηταν ελαφρια ψυχωση ο γιατρος μ ειπε πιο πολυ υπερβαλουσα καχυποψια ειχα...μεχρι που αποφασισα να παω στον γιατρο και μολισ πηρα την αγωγη μ φυγαν και σκεφτομουνα ,πω ρε πουστη ειναι δυνατον?πως γινεται αν μου φαινοντουσαν ολα τοσο αληθινα?πραγματικα εμεινα μαλακς μολις εγινα καλα...δεν το πιστευα οτι ελεγα τετοιες μαλακιες :p ,bebaia εμενα ηταν ελαφρια και στον μηνα μ ειχαν φυγει ολα
σιγα μωρε μπου τη ευχαριστεις
25-05-2016, 11:42 #313
αντε ωραια μπραβο χαιρομαι που το ξεπερασες! δεν εχεις ξανακανει επεισοδιο τωρα πια ε?παει πολυς καιρος απο τοτε?τι αντιψυχωτικο σου ειχε δωσει θυμασαι?
κι εγω δε μπορουσα να τα εξηγησω και πιστευω οτι μου κανουν πειραματα και δοκιμες για το πως θα αντιδρασω σε διαφορες καταστασεις..εγω ειμαι ετσι απο τα μεσα Φλεβαρη αλλα νταξει ειμαι καλυτερα απο τοτε
πολυ ψυχοφθορο παντως να σε παρακολουθουνείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 11:54 #314
οχι δεν εχω ξαναπαθει τιποτα...το επαθα περυσι το μαιο και πηγα στον γιατρο τον αυγουστο και πηρα αγωγη μεχρι δεκεμβριο.. τωρα ειμαι κομπλε ουτε η παραμικρη ιδεα..δεν μ μπαινει... Moυ εδωσε nodasic ,ρωτα την γιατρο σ αν ειναι καλο εμενα παντως με εκανε τελειως καλα..
ευτχως π εισαι καλυτερα και θα δεις οσο περναει ο καιρος θα γινεσαι καλυτερα ,θελει χρονο η αγωγη να δρασει κανε υπομονη και μην δινεις σημασια....ολα στο μυαλο σ ειναι
Το να νομιζεις οτι σ παρακολουθουν :p ναι ειναι παρα πολυ ψυχοφθορο ,αστα να πανε ,αλλα ρε μπου τι να μας κανουνε εμας?αλλη δουλεια δεν εχουνε :p
25-05-2016, 12:01 #315
ολοι αυτο μου λενε.οτι οι αλλοι δηλαδη σιγα μην ασχολουνται με εμας..σιγα δλδ μην μας παρακολουθουν..αλλη δουλεια δεν εχουν? μου το λενε πολλοι αυτο..
1η φορα το ακουω αυτο το χαπι.απο οτι ειδα τωρα ειναι γενοσημο του solian.οποτε δε νομιζω να εχει βαση να το ρωτησω αφου μιλαμε για την ιδια ουσια ουσιαστικα..
εγω απο αντυψυχωτικα παιρνω 1000mg solian και 120mg dipiperon. για το 2ο δεν εχω βρει πληροφοριες και εμπειριες απο αλλους σ αυτο το φαρμακο..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος