ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 574
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 574 of 1380 FirstFirst ... 744745245645725735745755765846246741074 ... LastLast
Results 8,596 to 8,610 of 20693
    Senior Member
    Ποια ειναι η σοβαρη διαταραχη και ποια η μη σοβαρη; Με απλο αγχος για τους λογαριασμους δεν νομιζω να υπαρχει κανενας στο φορουμ. Με αγχωδη διαταραχη που ειναι διαταραχη στο φασμα της νευρωσης υπαρχουν αρκετοι. Αν ως σοβαρη διαταραχη εννοεις οτιδηποτε στο φασμα της ψυχωσης τοτε επισης υπαρχουν αρκετα μελη. Αλλα και παλι δεν νομιζω πως εχει σημασια, οτι προβλημα εχει ο καθενας που επηρεαζει τη καθημερινοτητα του και τη λειτουργικοτητα του η τη ποιοτητα ζωης του με οποιοδηποτε τροπο ειναι αρκετα σοβαρο για να αξιζει τη στηριξη των μελων. Απλα πολλοι παιρνουν την αγωγη τους πιστα και τακτικα η συνεργαζονται με καποιον ψυχοθεραπευτη και μπορουν να μιλησουν για οτιδηποτε αλλο στο φορουμ που τους βοηθα μα ξεφυγουν, να λαβουν η να προσφερουν στηριξη οπως ο οποιοσδηποτε ανθρωπος χωρις διαταραχη.

Senior Member
    για τις διαταραχες περι εθισμου τι εχεις να πεις; για την ναρκομανεια ας πουμε; εκει υπαρχει πραγματικη δυσλειτουργικοτητα και οδυνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλως τον. Ωραιο προγραμμα διατροφης χαχα πες μου κι αλλα πες μου κι αλλα...εγω ετοιμαζω τα τελικα τεστ για τη δευτερα και τη τριτη...τι λες να βαλω ευκολα η δυσκολα; Να ειμαι καλη :3 η κακια; >
    na soy πω βαλε ευκολα ,εισαι απο την φυση σου γλυκια κοπέλα ,οποτε ,χαλαρωσε τους τα τεστ
    Να δουν και ποσο καλη εισαι

Senior Member
    Και εκει υπαρχει δυσλειτουργικοτητα και οδυνη. Και καποιος που τον πιανουν κρισεις πανικου η καποιος που εχει νοσοφοβια ομως βιωνει οδυνη. Και καποιος με καταθλιψη η τασεις αυτοτραυματισμου βιωνει οδυνη και καποιος με καποια διαταραχη προσωπικοτητας πιθανοτατα βιωνει οδυνη αναλογα την διαταραχη. Δεν θα κατσω να συγκρινω την οδυνη της μιας διαταραχης με της αλλης, καθε μια εχει τα δικα της, δε θεωρω τη μια οδυνη ψευτικη και την αλλη αληθινη. Για παραδειγμα αν ω μοι γενοιτο πεθανει καποιος που αγαπω η σκεψη πως παιδακια στη συρια χανουν ολοκληρη την οικογενεια τους δεν με παρηγορει. Θα με ποναει που εχασα το ενα ατομο. Η οδυνη ειναι δηλαδη κατι πολυ προσωπικο και ολα τα προβληματα αξιζουν τη προσοχη των μελων. Απλα καποια οκ λογικο να εχουν προτεραιοτητα. Και σε καποια μπορει να μη μιλαει ευκολα ο κοσμος γιατι αρχαριοι ειμαστε ολοι εδω μεσα οχι γιατροι και μπορει να μη ξερουν τι να πουνε στα πολυ σοβαρα, ασχετα απο τη καλη τους διαθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    na soy πω βαλε ευκολα ,εισαι απο την φυση σου γλυκια κοπέλα ,οποτε ,χαλαρωσε τους τα τεστ
    Να δουν και ποσο καλη εισαι
    Και που ξερεις εσυ για την φυση μου μωρε...; Μπορει να ειμαι μπιτς :P

Banned
    Bάλε τα μισά εύκολα γιαυτούς που είναι τεμπέληδες και τα άλλα πιο δύσκολα για όσους στρώνονται και κάνουν σοβαρό διάβασμα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Bάλε τα μισά εύκολα γιαυτούς που είναι τεμπέληδες και τα άλλα πιο δύσκολα για όσους στρώνονται και κάνουν σοβαρό διάβασμα..
    Χεχε κλασικη προσεγγιση...κατι τετοιο θα εκανα ουτως η αλλως Ευκολο με μια λιιγο πιο απαιτητικη ερωτησουλα εδω κι εκει.

Senior Member
    Και που ξερεις εσυ για την φυση μου μωρε...; Μπορει να ειμαι μπιτς :P
    Δεν εισαι μπιτς,σε εχω καταλαβει
    Kαι μην προσπαθεις να το παιξεις μπιτσ γτ δεν σ βγαινει

Senior Member
    μη συγκρινεις αυτα που ειπες με κατι που δεν ξερεις αν θα πεθανεις σε μια στιγμη φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις αφου δεν το χεις ζησει επισης δεν μπορεις να συγκρινεις π.χ το στιγμα με το στιγμα του εθισμου εχω δει ακομα και εδω μεσα σε θεματα να περιθωριποιουν τους χρηστες ουσιων φυσικα αυτο συμβαινει παντου χαρακτηριστικο ειναι οτι ακομα στο dsm δεν υπαρχει ο εθισμος σαν διαταραχη προσωπικοτητας γιατι ναι ειναι ασθενεια και οχι επιλογη οπως νομιζουν οι αδαεις...
    ισως να ανοιξω και ενα θεμα να γραψω ποια ειναι τα χαραλτηριστικα μιας εθισμενης προσωπικοτητας

Senior Member
    το στογμα της ψυχωσης*

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    μη συγκρινεις αυτα που ειπες με κατι που δεν ξερεις αν θα πεθανεις σε μια στιγμη φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις αφου δεν το χεις ζησει επισης δεν μπορεις να συγκρινεις π.χ το στιγμα με το στιγμα του εθισμου εχω δει ακομα και εδω μεσα σε θεματα να περιθωριποιουν τους χρηστες ουσιων φυσικα αυτο συμβαινει παντου χαρακτηριστικο ειναι οτι ακομα στο dsm δεν υπαρχει ο εθισμος σαν διαταραχη προσωπικοτητας γιατι ναι ειναι ασθενεια και οχι επιλογη οπως νομιζουν οι αδαεις...
    ισως να ανοιξω και ενα θεμα να γραψω ποια ειναι τα χαραλτηριστικα μιας εθισμενης προσωπικοτητας
    Εγω δεν συγκρινω τιποτα, αντιμετωπιζω καθε θεμα με την ιδια σοβαροτητα. Αυτο που λες, οτι καποια ατομα δηλαδη ειναι πιο επιρρεπη στον εθισμο ειναι χαρακτηριστικο καποιων διαταραχων προσωπικοτητας οπως πχ της οριακης/μεταιχμιακης διαταραχης. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως καθε εθισμενο ατομο εχει μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας. Καμια φορα απλα τυχαινει, για καποιους ναι ειναι επιλογη. Δεν ισχυουν τα ιδια για ολους, δε ξερω την ιστορια του καθε τοξικομανη. Δεν ξερω την ιστορια κανενος βασικα. Και ναι υπαρχει και "εθιστικη διαταραχη προσωπικοτητας" αν μπορουμε να το πουμε ετσι αλλα οπως σε ολες τις διαταραχες προσωπικοτητας ετσι και σε αυτην υποθετω υπαρχει ενα ποσοστο/περιθωριο επιλογης...αλλιως θα σταυρωναμε τα χερια και θα καθομασταν να πεθανουμε σε καθε δυσκολια παραδωμενοι στις ταμπελες και τις διαταραχες μας. Σε ολα υπαρχει επιλογη.

Senior Member
    Δεν εισαι μπιτς,σε εχω καταλαβει
    Kαι μην προσπαθεις να το παιξεις μπιτσ γτ δεν σ βγαινει
    Σταματα ειμαι μπιτς ειμαι κακια εγω πολυ κακια ενταξει;;;; Αντε τωρα -_-

Senior Member
    Σταματα ειμαι μπιτς ειμαι κακια εγω πολυ κακια ενταξει;;;; Αντε τωρα -_-
    ενταξει αφου το ζητας τοσο πολυ εισαι μια μπιτσαρα ,οχι μπιτσ

υ.γ τελικα θα τους βαλεις δυσκολα η ευκολα?
    Εγω παντως αμα σε ειχα καθηγητρια σ φροντηστιριο και μ εβαζες δυσκολα θα σου ειχα κανει την ζωη κολαση για εκδηκιση

Senior Member
    κοιτα αλλο καποιος να κανει για ενα διαστημα κοινωνικη χρηση κι αλλο να ειναι κανονικος χρηστης νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα..η διαφορα ειναι οτι ο εθισμενος δεν μπορει να σταματησει γιαυτο δεν εχει επιλογη και ακου καλα η ψυχιατρικη εχει αποτυχει παταγοδως στον εθισμο εγω εχω μεινει καθαρος με ομαδες αυτοβοηθειας και αυτογνωσια επισης οι εθισμενες προσωποικοτητες εχουν συχνα διπλη διαγνωση κανενα αγχος πανικο διπολιλη ψυχωση ισως και πιο σπανια αντικοινωνικη το λεω αυτο γιατι ασχολουμαι με το θεμα και ειμαι και εγω διπλης διαγνωσης μονο που η μια διαγνωση εχει αλλαξει 4-5 φορες αναλογα τον γιατρο

Senior Member
    ενταξει αφου το ζητας τοσο πολυ εισαι μια μπιτσαρα ,οχι μπιτσ

υ.γ τελικα θα τους βαλεις δυσκολα η ευκολα?
    Εγω παντως αμα σε ειχα καθηγητρια σ φροντηστιριο και μ εβαζες δυσκολα θα σου ειχα κανει την ζωη κολαση για εκδηκιση
    Τωρα τελειωνει η χρονια δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα
    Ειπα πιο πανω τι θα βαλω, ευκολα με καμια λιγο πιο απαιτητικη ερωτηση εδω κ εκει για τους διαβασμενους.