Πως θα τον ξεπεράσω ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    γιατι λοιπον δεν του δινεις μια δευτερη ευκαιρια?απο την στιγμη που τον θελεις γιατι ψυχαναγκαζεσαι?μπορεις να απαριθμισεις 3 πραγματα που σου λειπουν απο αυτον ?γιατι το μονο που εγω ειδα ειναι αρνητικα για να ειναι ομως στο μυαλο σου ολο και κατι θετικο σου εδινε

Senior Member
    Είναι δύσκολοι αυτοί οι χωρισμοί. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί και να μην μπορέσεις να τον ξεπεράσεις ποτέ. Σου το λέω γιατί έχω την ανάλογη εμπειρία. Κι εμένα όταν πέρασε ο θυμός, πάντα εκεί που σκεφτόμουν ολους αυτούς τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε, όλα τα στραβά που είχαμε στη σχέση μας, πάντα έσκαγε μπροστά μου το όμορφο και το ωραίο που ζήσαμε μαζί.
    Αν θα σου έδεινα μια συμβουλή, από τη δική μου τη μεριά, είναι να μην προσπαθήσεις να ξεχάσεις. Για δύο λόγους:
    1) Δεν γίνεται
    2) Είναι το δικό σου παρελθόν και δεν πρέπει να το μετανιώνεις
    Δώσε χρόνο και χώρο σε άλλους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σου. Έστω και με το ζώρι. Αλλά δώσε χρόνο και χώρο. Ίσως βρεις κάτι αντίστοιχο ή κάτι παρόμοιας αξίας. Δεν θα σου πω μεγαλύτερης ή μικρότερης. Απλά παρόμοιας. Και που ξέρεις. Ο χρόνος είναι ύπουλος και παίζει ενδιαφέροντα παιχνίδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η εμφάνιση και των 2 σας,πως είναι μοναχούλα?
    Ο καθενας με τον πονο του ...........! οφ τοπικ , οφ τοπικ , οφσαιντ .............!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο καθενας με τον πονο του ...........! οφ τοπικ , οφ τοπικ , οφσαιντ .............!
    Να βγαλω και μια κοκκινη καρτα ετσι για κανω φιγουρα ?:-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Μπα , μην εισαι τοσο αυστηρη .............

Senior Member
    καλημερα, μοναχουλα.
    αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στο θεμα σου, ειναι το εξης.
    αφου εσυ τον χωρισες ενω ακομα και τωρα τον γουσταρεις πολυ, αφου αυτος δεν βολευτηκε με αυτον τον χωρισμο κανοντας την με ελαφρα, αλλα ακομα και σημερα σε ψαχνει, αποδειξη του οτι δεν προσπαθουσε να σε διωξει με τις συμπεριφορες του, γιατι στο καλο δεν του ειπες ποτε την αληθεια για τις σκεψεις σου????? γιατι?
    τι ειχες να χασεις?
    ειχες κανεναν λογο να μεινει με την εντυπωση οτι απλα δεν τον γουσταρεις? γιατι?
    γιατι δεν του λες ακομα και τωρα οτι εσενα σε σταματουν οι παραπανω σκεψεις γι αυτο και απομακρυνεσαι???
    που το ξερεις? μπορει μετα την κρυαδα του χωρισμου να ειναι αποφασισμενος να αλλαξει καποια πραγματα και να τα βρειτε πιο συνηδητοποιημενα και μονιμα. το ξερεις?
    εσυ εβαλες τα ερωτηματα στον εαυτο σου και τα απαντησες μονη σου .
    και να ησουν ηρεμη και χαρουμενη , παει στο καλο, καλα εκανες.
    αφου υποφερεις, γιατι δεν εισαι ειλικρινης μαζι του? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ? μπορεις να μου το εξηγησεις?

Junior Member
    Δε θελω να του πω κάτι γιατί όσες φορές του μίλησα με αποκαλούσε κακομαθημένη και πως δν αντιλαμβάνομαι τον αγώνα του . Έβγαζε κακία γενικά. Δεν ήταν ώριμος στην συμπεριφορά και τις αντιδράσεις του . Δεν πρόκειται να αλλάξει . Μια δυο φορές που του έκανα κουβέντα γύρισε κ μου πε το εξής κορυφαίο " εγώ δν κανω λάθη " . Δν ήθελε σχέση σοβαρή μάλλον αλλα ένα δεκανίκι να τον βοηθησει να περνά κάπως καλύτερα στη μίζερη πραγματικότητα του. Μπορεί να ακουγεται ορθολογιστικο αλλα πως μπορείς να συνεχίσεις με έναν άνθρωπο που δν θέλει να ξεχωρίσει τι ειναι σωστό και τι λάθος στη ζωή του , που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του, που συνεχίζει να βοηθά οικονομικά την οικογένεια του που ο ίδιος έχει κατηγορήσει πολλάκις οτι τα έκανα μπάχαλο ;;; Δν ξέρω αν οφελεί λοιπόν να πω το οτιδήποτε απλώς πρέπει ν βρω την δύναμη να ξεχάσω οτιδήποτε όμορφο κ καλό έχει απομείνει για εκείνον μέσα στην καρδιά μου

Senior Member
    εσυ ξερεις καλυτερα, βρε μοναχουλα.
    αν εισαι ΒΕΒΑΙΗ για ολα αυτα , συμφωνω πως δεν εχει νοημα να προσπαθησεις.
    εγω στην θεση σου, ακομα και χωρις ελπιδες βελτιωσης, θα εκανα μια τελικη κουβεντα για το τι μου λειπει απο την σχεση αυτη , φευγοντας.

Member
    Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Κοίταξε γύρω σου και κυρίως μην ασχολείσαι με το τι κάνει στα social media. Θα αρρωστήσεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η εμφάνιση και των 2 σας,πως είναι μοναχούλα?
    παλι για την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΛΑΣ!! ΠΑΛΙ!
    μιλαμε για τρελλο κολλημα..τι σχεση εχει αυτο ρε πουλακι μου?

Page 2 of 2 FirstFirst 12