Είναι κανείς εδώ; - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 323 FirstFirst ... 1959676869707179119169 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 4839
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Οχι σε καταλαβαινω και εγω εχω ΙΔΨ αλλα νομιζω κυριως σε περιεχομενο σκεψεων.
    Ε νταξ μωρε, θα τσακωθουμε, θα τα βρουμε, παντα στο τελος φαινεται ο καθενας τι ειναι.

Ολα οκ...
    Ναι, χαίρομαι που τα βρήκαμε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ετσι να σε βλεπω να χαμογελας <3
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ετσι να σε βλεπω να χαμογελας <3
    Cc, βρήκα τελικά φωτογραφία με το σχέδιο του φορέματος μου αλλά σε μπλουζάκι...αυτό είναι, πώς σου φαίνεται; Αν δεν σ' αρέσει πες το...δεν με πειράζει...Στον αδελφό μου πάντως άρεσαν τα χρώματα, είναι φωτεινά λέει...

Αυτή τη στιγμή δεν χαμογελάω γιατί 1ον με πονάει η κοιλιά μου απ' την περίοδο και 2ον πάλι σκέφτομαι εκείνον και στεναχωριέμαι που δεν πήρα απάντηση...

Παρακαλώ να μην υπάρξουν επικριτικές συμπεριφορές γιατί δεν τις αντέχω τώρα, θα το εκτιμήσω δεόντως, ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Που πήγατε όλοι;

Senior Member
    Εγώ εδώ παραδίπλα είμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ εδώ παραδίπλα είμαι
    Καλημέρα elis, τελικά έπεσα για ύπνο χθες αφού αργήσατε να μου απαντήσετε... Τι κάνεις;

Nick, αν είσαι εδώ φανερώσου!

Senior Member
    καλημερα κυκνε molis γυρισα απο γυμναστηριο ,πηρα καφεδακι κατι να φαω και ηρθα σπιτι..
    εσυ τι κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλημερα κυκνε molis γυρισα απο γυμναστηριο ,πηρα καφεδακι κατι να φαω και ηρθα σπιτι..
    εσυ τι κανεις?
    Καλημέρα!

Καφεδάκι πίνω κι εγώ...

Τι έγινε χθες με το γιατρό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα!

Καφεδάκι πίνω κι εγώ...

Τι έγινε χθες με το γιατρό;
    τι καφε προτιμας?

πηγα στον γιατρο...και μου εδωσε κατι χαπια π λεγονται νοτοριουμ...μου ειπε οτι απο την ανησυχια μ δεν με πιανει υπνος...και αμα τα εχω αφτα διπλα μ ,θα με πιασει γτ δεν θα εχω το αγχος..και μ λεει αμα τυχει και δεν κοινηθεις θα παρεις ενα απο αυτα...και θα εισαι κομπλε...δεν χρειαζεσαι πιο βαρια αυτο μου ειπε...τωρα αυτα τα χαπια δεν τα εχω δοκιμασει..αμα δεν κοιμηθω ξανα θα παρω ενα να δω αν θα με βοηθησει ...απλα ελπιζω να μην τα χρειαστω..
    τα εχεις ξανακουσει αυτα τα χαπια?Notorium λεγονται?

Senior Member
    τι καφε προτιμας?

πηγα στον γιατρο...και μου εδωσε κατι χαπια π λεγονται νοτοριουμ...μου ειπε οτι απο την ανησυχια μ δεν με πιανει υπνος...και αμα τα εχω αφτα διπλα μ ,θα με πιασει γτ δεν θα εχω το αγχος..και μ λεει αμα τυχει και δεν κοινηθεις θα παρεις ενα απο αυτα...και θα εισαι κομπλε...δεν χρειαζεσαι πιο βαρια αυτο μου ειπε...τωρα αυτα τα χαπια δεν τα εχω δοκιμασει..αμα δεν κοιμηθω ξανα θα παρω ενα να δω αν θα με βοηθησει ...απλα ελπιζω να μην τα χρειαστω..
    τα εχεις ξανακουσει αυτα τα χαπια?Notorium λεγονται?
    Σπίτι αναγκαστικά φτιάχνω νες ή φραπέ ανάλογα την εποχή...όταν βγαίνω έξω παραγγέλνω moccachino που είναι espresso με σοκολάτα κι είναι τέλειος!
    Όχι, δεν τα έχω ακούσει αυτά τα χάπια αλλά αν είναι ελαφριά προφανώς δεν μου τα έδωσαν ποτέ γιατί με τις φοβίες μου που παλιά ήταν περισσότερο έντονες άντε να με πιάσει ύπνος...
    Εσύ στον ψυχίατρο για ποιο λόγο πας γιατί δεν έχω καταλάβει; Μιας και δεν παίρνεις καθόλου φάρμακα;

Senior Member
    Σπίτι αναγκαστικά φτιάχνω νες ή φραπέ ανάλογα την εποχή...όταν βγαίνω έξω παραγγέλνω moccachino που είναι espresso με σοκολάτα κι είναι τέλειος!
    Όχι, δεν τα έχω ακούσει αυτά τα χάπια αλλά αν είναι ελαφριά προφανώς δεν μου τα έδωσαν ποτέ γιατί με τις φοβίες μου που παλιά ήταν περισσότερο έντονες άντε να με πιάσει ύπνος...
    Εσύ στον ψυχίατρο για ποιο λόγο πας γιατί δεν έχω καταλάβει; Μιας και δεν παίρνεις καθόλου φάρμακα;
    εγω εχω προβλημα με τον φραπε και μου προκαλει αυπνια και μ προκαλει καουρα στο στομαχι..ο γιατρος σημερα μ ειπε οτι αμα πινω φραπε μ προκαλει αυπνιες....να τον προσεχεις....καλυτερος ειναι ο εληνικος...
    Εγω κλασικα περνω παντα φρεντο καπουτσινο
    ναι καταλαβα εσυ θα θες ποιο βαρια..και αυτο δεν ξερω τι ειναι αμα το δοκιμασω θα σ πω...
    εχω κοινωνικη φοβια και με ειχε πιασει μια πολυ ελαφρια ψυχωση....η οποια μ περασε απο την πρωτη εβδομαδα αγωγης και μ ειπε ο γιατρος οτι ηταν πολυ ελαφρια..
    και τωρα πηγαινω ακομα για να μ βοηθησει να ξεπερασω τελειως την κοινωνικη φοβια....εκανα αγωγη αλλα την τελειωσα τωρα.....οποτε πλεον μ περασε το ενα αλλα μ μενει η κοινωνικη φοβια και περιμενω να μ περασει και αυτη γι αυτο συνεχιζω και παω ακομα

Senior Member
    εγω εχω προβλημα με τον φραπε και μου προκαλει αυπνια και μ προκαλει καουρα στο στομαχι..ο γιατρος σημερα μ ειπε οτι αμα πινω φραπε μ προκαλει αυπνιες....να τον προσεχεις....καλυτερος ειναι ο εληνικος...
    Εγω κλασικα περνω παντα φρεντο καπουτσινο
    ναι καταλαβα εσυ θα θες ποιο βαρια..και αυτο δεν ξερω τι ειναι αμα το δοκιμασω θα σ πω...
    εχω κοινωνικη φοβια και με ειχε πιασει μια πολυ ελαφρια ψυχωση....η οποια μ περασε απο την πρωτη εβδομαδα αγωγης και μ ειπε ο γιατρος οτι ηταν πολυ ελαφρια..
    και τωρα πηγαινω ακομα για να μ βοηθησει να ξεπερασω τελειως την κοινωνικη φοβια....εκανα αγωγη αλλα την τελειωσα τωρα.....οποτε πλεον μ περασε το ενα αλλα μ μενει η κοινωνικη φοβια και περιμενω να μ περασει και αυτη γι αυτο συνεχιζω και παω ακομα
    Κατάλαβα...τυχερός είσαι που έπεσες στα μαλακά, εγώ εκτός από τις φοβίες έχω και κατάθλιψη και κάποια ψυχωτικά συμπτώματα ελαφριά μεν, με ταλαιπωρούν δε όταν με πιάνουν...και σχετίζονται με τις φοβίες εν μέρει...

Ελληνικό πίνω μόνο στις κηδείες, μακριά από μας! Αναγκαστικά...μου αρέσει το άρωμα αλλά όχι η γεύση του...Μόνο μικρή μου άρεσε όταν βουτούσα γλυκά κουλουράκια πλεξούδες στον καφέ της μαμάς μου που γέμιζε με τα κομματάκια τους, χα χα! Άντε να τον πιει μετά...
    Καλός κι ο φρέντο αλλά λίγο ελαφρύς για να με κρατήσει ξύπνια, με τόσα φάρμακα χρειάζομαι κάτι δυνατό...

Banned
    Καλημέρα παιδιά..
    Κύκνε εσύ που είσαι εδώ καιρό πάντα το όριο για πμ ήταν το ίδιο? 50,60 δεν ξέρω κιόλας
    οφ τόπικ χαχα

Senior Member
    Κατάλαβα...τυχερός είσαι που έπεσες στα μαλακά, εγώ εκτός από τις φοβίες έχω και κατάθλιψη και κάποια ψυχωτικά συμπτώματα ελαφριά μεν, με ταλαιπωρούν δε όταν με πιάνουν...και σχετίζονται με τις φοβίες εν μέρει...

Ελληνικό πίνω μόνο στις κηδείες, μακριά από μας! Αναγκαστικά...μου αρέσει το άρωμα αλλά όχι η γεύση του...Μόνο μικρή μου άρεσε όταν βουτούσα γλυκά κουλουράκια πλεξούδες στον καφέ της μαμάς μου που γέμιζε με τα κομματάκια τους, χα χα! Άντε να τον πιει μετά...
    Καλός κι ο φρέντο αλλά λίγο ελαφρύς για να με κρατήσει ξύπνια, με τόσα φάρμακα χρειάζομαι κάτι δυνατό...
    περνεις αγωγη για αυτα τα ελφρια ψυχωτικα συμπτωματα? σιγουρα ταλαιπωρουν..
    εσυ εχεις πολλες φοβιες δλδ?

χααχχα μονο σμ κηδειες ε με τα βουτηγματα παντως φτιάχνουν ωραιο ελληνικο σ κηδειες χαχααχαχ

ναι καταλαβα εσυ θες ποιο βαρυ καφε ,ο φρεπες παντως ειναι παραπολυ βαρυς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλημέρα παιδιά..
    Κύκνε εσύ που είσαι εδώ καιρό πάντα το όριο για πμ ήταν το ίδιο? 50,60 δεν ξέρω κιόλας
    οφ τόπικ χαχα
    Καλημέρα κύβε!

Ναι, 50 είναι το όριο κι αν θυμάμαι καλά πάντα έτσι ήταν...γιατί; Τα τίγκαρες κι εσύ σαν εμένα;