αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 27 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχεις πολύ καλο ύψος για γυναίκα.
    Εγώ όμως για άντρας τι να πω,που είμαι τάπα.:(
    δεν εισαι ταπα. εχεις φυσιολογικο υψος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αχαχαχ οχι το κρεας να ξερεις δεν προσφερει κ τοσα οσα νομιζουμε..
    αν κατσεις κ την ψαξεις κ διαβασεις..τα καταλαβεις..αλλα εινια πραγματικα τεραστια συζητηση..
    κοιτα εμενα μ αρεσει πολυ το κρεας...το ξερω οτι δεν προσφερει πολλα περα απο μερικα πραγματα π ειναι αναγκαια ομως...
    αλλα δεν μπορω χωρις το κρεας....να φανταστεις τρωω 4 φορες την εβδομαδα η 3 καπου εκει...
    εσυ τ συχεναισε?

Senior Member
    Δεν πειραζει..αλλωστε δικο μου δεν ειναι το θεμα? εγω δεν ειπα πριν οτι εθωλ να γραψουμε τα νεα μας?
    οκ...μιλαμε κ γι αυτο το θεμα κ για αλλα..δεν νομιζω οτι πειραζει..
    τρω αυγα κ τυρακια..δεν ειμαι vegan..δεν τρωω απλα κρεας..εχω ενα αυτοανοσο που δεν μου επιτρεπει ο γιατρος να κοψω τελειως τυρια κ αυγα.
    λογω του οτι αυτο το αυτοανοσο που εχω τρωει την μυικη μου μαζα..οταν του ειπα οτι εκοψα το κρεας δνε χαρηκε κ πολυ.
    καλα κανεις και τρως αυγα, ειναι σουπερ τροφη, φοβερη πρωτεινη, και ΠΟΛΥ χιορταστικα χωρις να παχαινουν.
    αφου δεν θες να φας κρεας, οτι πει ο γιατρος. εγω εχω καταληξει οτι το κοκκινο κρεας σε περιορισμενη ποσοτητα, πληρως δεν το αντικαθιστα τιποτε, αλλα οπως λες ειναι μεγαλη συζητηση.
    συνεργασια με τον γιατρο για το αυτοανοσο, και οτι μπορεις καλυτερο.

Senior Member
    αχαχαχ οχι το κρεας να ξερεις δεν προσφερει κ τοσα οσα νομιζουμε..
    αν κατσεις κ την ψαξεις κ διαβασεις..τα καταλαβεις..αλλα εινια πραγματικα τεραστια συζητηση..
    την εχω ψαξει πολυ ανξιους. οι χορτοφαγοι δειχνουν ενα σωρο στοιχεια και οι γιατροι επισης.
    εγω εχω καταληξει οτι χρειαζεται.
    και μια ερωτηση περι ζωοφιλιας , γιατι απ οτι καταλαβα λογω ζωοφιλιας δεν τρως. δερματινα δεν φορας ποτε? παπουτσια, τσαντες, μπουφαν ειναι ολα παντα συνθετικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    την εχω ψαξει πολυ ανξιους. οι χορτοφαγοι δειχνουν ενα σωρο στοιχεια και οι γιατροι επισης.
    και μια ερωτηση περι ζωοφιλιας , γιατι απ οτι καταλαβα λογω ζωοφιλιας δεν τρως. δερματινα δεν φορας ποτε? παπουτσια, τσαντες, μπουφαν ειναι ολα παντα συνθετικα?
    Προσωπικα πιστευω οτι πι ανθρωποι δεν πρεπει να σταματησουν να τρωνε κρεας λογω ζωοφιλιας ....και παλια τρωγαμε κρεας στα χωρια χωρις να τυρανανε τα ζωα και τα αγαπουσαν κιολας συν οτι και το γαλα το τυρι τα αυγα ολα εχουν γινει μια κερδοφορα εταιρια με καθε κοστος ακομα και τανσκυλια που δεν παραγουν κατι τα σκωτονουν για την γουνα τους
    Τους ανθρωπους πρεπει να περιορισουμε γτ εκεινη θα συνεχισουν να σφαζουν ακομα και αν δεν τρωμε εμεις κρεας
    Τωρα για τα ρουχα ενοητε συνθετικα παντα εγω προσωπικα
    Το μονο που εχω ειναι μια προβεια για τον σκυλακο μου που ειναι απο προβατο του πασχα
    Και τελος εχει διαφορα το να σφαζουμε ανεξελεκτα απο το να σφαζουμε για να τρωμε σκεφτητε μονο ποσο φαγητο πεταμε τωρα και ποσο πεταγαν παλια ( ναι μιλω και πριν τα ψυγεια )
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως! προσπαθω να μην ενισχυω την βιομηχανια της εκτροφης ζωων κ την βιομηχανια ενδυσης κ υποδησης απο ζωακια.
    οποτε αναγκαστικα φοραω πλαστικα πα******κια κ τα παω κ για ανακυκλωση..κ γενικα κοιταω παντα να ειμαι προσεκτικη με το περιβαλλον κλπ..πχ παω σε μια θαλασσα θα παω μαζι μου σακουλες σκουπιδιων κ ριχνω κ ενα καθαρισμα σε ολη τη παραλια πανω κατω..
    κανω ελευθερο κ γενικα ειμαι ανθρωπος που προσπαθω να σεβομαι την φυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Προσωπικα πιστευω οτι πι ανθρωποι δεν πρεπει να σταματησουν να τρωνε κρεας λογω ζωοφιλιας ....και παλια τρωγαμε κρεας στα χωρια χωρις να τυρανανε τα ζωα και τα αγαπουσαν κιολας συν οτι και το γαλα το τυρι τα αυγα ολα εχουν γινει μια κερδοφορα εταιρια με καθε κοστος ακομα και τανσκυλια που δεν παραγουν κατι τα σκωτονουν για την γουνα τους
    Τους ανθρωπους πρεπει να περιορισουμε γτ εκεινη θα συνεχισουν να σφαζουν ακομα και αν δεν τρωμε εμεις κρεας
    Τωρα για τα ρουχα ενοητε συνθετικα παντα εγω προσωπικα
    Το μονο που εχω ειναι μια προβεια για τον σκυλακο μου που ειναι απο προβατο του πασχα
    Και τελος εχει διαφορα το να σφαζουμε ανεξελεκτα απο το να σφαζουμε για να τρωμε σκεφτητε μονο ποσο φαγητο πεταμε τωρα και ποσο πεταγαν παλια ( ναι μιλω και πριν τα ψυγεια )
    παιδια δεν τρωμε κρεας για να μην ενισχυουμε το απανθρωπο εργο των εκτροφεων που φερονται βαναυσα στα ζωακια...ειμαι πολυ active στο θεμα..
    εχω μπλοκαριστει στο facebook απο φιλους λογω βιντεο που ανεβαζω διοτι δεν θελουν να δουν την αληθεια..κ θελω να ενταχθω καποια στιγμη(ονειρο ζωης) σε καποια ομαδα που ασχολειται ακτιβιστικα κ ενεργα κατα της κακοποιησης των ζωων..
    ηδη υπαρχει μια ομαδα που βγαινει στους δρομους κ προβαλλει βιντεο κακοποιησης ζωων για εκτροφη...
    κ το σκεφτομαι .εχω ερθει σε επαφη μαζι τους κ θελω σιγα σιγα να ενταχθω κ γω στο προγραμμα τους.

Senior Member
    δεν αντεχω να σκεφτομαι οτι αυτο το πραγμα που ειναι στο πιατο μου, καποτε πονεσε τοσο πολυ κ φοβηθηκε τοσο για τη ζωη του για να ευχαριστηθω εγω..
    επιπλεον να ξερετε οτι το κρεας ..εχει μεσα απειρες τοξινες φοβου κ φαρμακων απο ζωοτροφες..
    το γαλα εχει πυον..κ τα ζωα με ενεσεις γινονται τετραπλασια για να σφαχτουν σε 15 μερες.
    κ γενικα ειναι τεραστια συζητηση..
    ο ανθρωπος αποδεδειγμενα δεν εχει κατασκευαστει να τρωει κρεας..λογω εντερου..αλλα μη σας ζαλιζω τωρα..καλο ειναι να δειτε διαφορα ντοκυμαντερ σχετικα με ερευνες που εχουν γινει για το θεμα ανθρωπος κ κρεας..
    επισης οταν κοβεις το κρεας μετα απο καποιο διαστημα , ο εγκεφαλος το εκλαμβανει σαν ψοφιμι..σαν πτωμα..οποτε νιωθεις απεχθεια αργοτερα..σου μυριζει εντονα το αιμα..κ ας ειναι μαγειρεμενο..
    νιωθεις σαν κανιβαλος κ δεν μπορεις να το αγγιξεις.
    η αποχη το δημιουργει αυτο.εγω πχ αν φαω κρεας τωρα που το εχω ξεσινηθισει παιζει να κανω διαρροιες..εμετους κλπ..

Senior Member
    εγω παλι τρελενομαι για κρεας.....και ιδιαιτερα για το αρνι..

Senior Member
    παιζει κ το θεμα καταθλιψης - κρεας...παιζει πολυ σημαντικο..
    απο ερευνες που εχουν γινει κ απο προσωπικη εμπειρια..οσοι κοβουν το κρεας μετα απο κανα 2 μηνο που ο οργανισμος εχει αποβαλλει τις τοξινες του, νιωθεις μια ευεξια κ νιωθεις πιο χαρουμενος...το ενιωσα παιδια..κ το διαβασα κατοπιν.
    οσοι φιλοι μου εκοψαν μου το ειπαν οτι νιωθεις χαρουμενος χωρις να ξερεις τον λογο..
    μηπως λοιπον οσα τρωμε τελικα οδηγουν την κοινωνια σε εναν δρομο μονοδρομο..αυτον την καταθλιψης?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγω παλι τρελενομαι για κρεας.....και ιδιαιτερα για το αρνι..
    εχεις δει αρνακι πως παιζει κ χαιρεται??ελα μωρε το καιμενο..γιατι να το φαας?

Senior Member
    εχεις δει αρνακι πως παιζει κ χαιρεται??ελα μωρε το καιμενο..γιατι να το φαας?
    κοιτα εχω δει...παλια π[ πηγαινα στο χωριο μ και ο παππους μ ειχε....
    αλλα ρε ανξιους αν δε το φαω εγω θα το φαει καπoιος αλλος κριμα δεν ειναι?:p

Banned
    Aνξιους σε άλλο θέμα άσχετο ρωτούσα αυτό............

Να ρωτήσω τα εξής?
    Πόσο καιρό δεν τρως κρέας ? Δεν σ΄αρέσει ας πούμε? Θες να έχεις την συνείδησή σου καθαρή? Αηδιάζεις? Αναφέρεσαι μόνο στην κακοποίηση ή γενικά? Αν μεγάλωναν ας πούμε με καλές συνθήκες κλπ θα τα έτρωγες?
    Δεν ξέρω κανένα χορτοφάγο.....

Απάντα άμα δεν βαριέσαι.....

Senior Member
    εγω παλι οταν ειχα κοψει το κρεας και μαλιστα μονο το κοκκινο, οχι τα παντα, ο αιματοκριτης μου ειχε πεσει στα ταρταρα και σερνομουν παρολο που προσεχα πολυ την διατροφη μου. αποταν το ξαναρχισα ειναι τζετ και πεταω κι απο διαθεση κι απο υγεια.
    τα περι ευεξιας ειναι πολυ θολα επιχειρηματα βρε ανξιους.
    και μονο που κανεις κατι που σε ευχαριστει μπορει να νοιωθεις ευεξια, αυτο δεν ειναι επιστημονικη αποδειξη,.
    αν ηταν ετσι κανεις βεγκαν δεν ιθα επαιρνε ψυχοθαρμακα για καταθλιψη. θα το ρυθμιζαν ολοι με σαλατες,

Senior Member
    εχω κοψει 2 χρονια τωρα κ ο αιματικριτης κ ο σιδηρος μου ειναι κανονικος.δεν εχω προβληματα..ουτε ζαλαδες..ουτε εξτρα κουραση απο αυητ που ειχα πριν κοψω.
    δεν εχω καταλαβει διαφορα να σου πω την αληθεια..

οσον αφορα την cube κ το ερωτημα της θα σου πω τι νιωθω..
    νιωθω λυπη..πονο που αυτο που τρωω πονεσε...αρχικα αυτο οκ?
    κ μετα ταον το δω στο πιατο μου νιωθω οτι ειναι ενα ψοφιμι τελικα..κ λυπαμαι για ολο αυτο..
    ακομα κ να δεν το κακοποιουσαν, παλι δεν θα το ετρωγα γιατι νιωθω εγωιστρια που αφαιρεθηκε μια ζωη για να τραφω εγω...εφοσον μπορω να ζησω με φασολι τοτε...μια χαρα..
    επιπλεον το φακορυζο κ το μπροκολο ειναι ιδεις πηγες πρωτεινων κ σιδηρου.
    φακες παντα με ρυζι γαι τον χορτοφαγο..ποτε μονες..γιατι το ρυζι βοηθαει στην απορροφηση σιδηρου.
    ρεβυθι+ πατατα, φασολι + ρυζι..
    μπροκολο για σιδηρο, κακαο για σιδηρο, λιαναρι στις σαλατες για βιταμινη b (που εχει το κρεας).
    γαλα αμυγδαλου για ασβεστιο εξτρα. φρουτα λαχανικα κ ενα σωτρο φαγητα που εχει η ελληνικη κουζινα.
    δημητριακα , ξηροι καρποι κ πολυ μανιταρι! το οποιο ειναι το κρεας του χορτοφαγου..
    παστιτσιο με μανιταρι...πχ..

Page 21 of 27 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast