Απιστια πως να προχωρησω μπροστα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    Κι εγω ειμαι της αποψης πως δεν υπαρχει κανενα ελαφρυντικο, σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα παει και τελειωσε.

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Γεια σου φιλε. Καλως ορισες στο Forum.
    λοιπον, το μονο καλο που μπορω να δω απο αυτην την κοπελα είναι πως στο είπε. τιποτα αλλο!!!!
    Και δεν ξερουμε και τον λόγο που το εκανε αυτο. Οτι σε αγαπάει δεν παιζει κατα την γνωμη μου, με την καμια, (αλλιως δεν θα σε πηγαινε στο μαγαζι του γκομενου της και ενω εσυ του μιλουσες κατω απο το τραπεζι γινόντουσαν οργια) αρα καποιο αλλο λογο είχε. ισως τυψεις, ισως φόβος ή και εγω δεν ξερω τι. Δεν θα σου πω τι θα κανεις. Η ζωη είναι δικια σου. Εσυ πρεπει να επιλέξεις. Αλλα πριν αποφασισεις κατσε και σκεψου σοβαρα, παρε το χρόνο σου.
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να επιλέξεις αυτό που θα σε κανει ευτυχισμενο φίλε μου Τασο.
    Ναι καλό είναι αυτό....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες, πως το λενε ? Καθε λιμανι και νεα γυναικα? Ε πριν αρχισουμε να πετροβολουμε την κοπελα, ας σκεφτουμε και την δικη της πλευρα.

Μην αρχισω να λεω ποσες στραβες εχουν κανει και οι ανδρες και απλα δεν τα λενε. Θα ξημερωσουμε :p
    Δεν ειπα ποτε το αντιθετο ........................το ιδιο ισχυει ακριβως ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κι εγω ειμαι της αποψης πως δεν υπαρχει κανενα ελαφρυντικο, σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα παει και τελειωσε.
    Πες τα βρε Ναταλια ...........

Junior Member
    παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας με βοηθανε να σκεφτω και αλλα πραγματα που πριν δεν τα σκεφτομουν.θελω να σας πω και κατι αλλο για την κοπελα οχι για να κανω κουτσομπολιο αλλα για να εχετε μια πληρη εικονα του χαρακτηρα της και μηπως εχει και κανα ψυχολογικο θεμα.εκτος απο τον τυπο που κομηθηκε μαζι φασωθηκε και με αλλους τρεις τυπους που ολοι αυτοι κανουνε παρεα μεταξυ τους και με αυτην μαζι.και υπηρχαν και φορες που ειμασταν ολοι μαζι παρεα και τα πιναμε.και μια ηταν με τον εναν μετα με τον αλλον και παει λεγοντας ...... ειναι καλα η κοπελα? πηγαινει σε ψυχολογο εδς και δυο χρονια.δεν θελω να σας κουραζω αλλο εχω παρει την αποφαση μου . τα γραφω αυτα μηπως και καταλαβω τι τρεχει με την κοπελα και μου ειναι πιο ευκολο να προχωρησω. ευχαριστω και παλι ολους σας.

Banned
    Τι εννοείς μια με τον ένα και τον άλλον? Όσο εσύ έλειπες? Αυτή σου τα είπε αυτά μετά?

Junior Member
    [QUOTE=cube;621538]Τι εννοείς μια με τον ένα και τον άλλον? Όσο εσύ έλειπες? Αυτή σου τα είπε αυτά

ναι μου τα ειπε ολα ματα απο δυο μηνες οποταν γυρισα

Banned
    Εσύ θυμό δεν έχεις , να την βρίσεις κλπ μετά που σου είπε αυτά ? Μπράβο πάντως άμα ενδιαφέρεσαι αν είναι καλά......

Senior Member
    Ε αφου πηγαινει σε ψυχολογο εδω και δυο χρονια πιθανον οχι, δεν ειναι καλα.
    Αλλα δεν ξερω κατα ποσο η ταση της να τσιλιμπουρδιζει εχει να κανει με αυτο. Μπορει απλα ετσι να της αρεσει ξερω γω...το να αποδωσουμε καποια εξηγηση στη συμλεριφορα της δεν ειναι το θεμα μας. Το θεμα μας ειναι πως προφανεστατα θα συμβαινει αυτο, ειδικα τωρα με τις νεες πληροφοριες που μας λες. Εσυ μπορεις/θες να κανεις τη παπια; Αν αντεχεις καντο τι να σου πω. Αλλα δεν βρισκω λογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εσύ θυμό δεν έχεις , να την βρίσεις κλπ μετά που σου είπε αυτά ? Μπράβο πάντως άμα ενδιαφέρεσαι αν είναι καλά......
    Ο θυμος θα ερθει αργοτερα, πολυ αργοτερα. Τωρα μιλανε το σοκ και η λυπη. Ετσι δεν ειναι τασο;

Junior Member
    τα εχω περασει αυτα τα σταδια πιστευω.....εχω χωρισει απο τον μαρτιο και θυμο ενιωσα (τα εσπασα ολα στο σπιτι) και λυπη(πολυ κλαμα) και αρνηση.πιστευω βρισκομαι στην αποδοχη και αυτο προσπαθω να κανω να καταλαβω τι συμβαινει με αυτην γιατι αλλον ανθρωπο γνωρισα αλλον ανθρωπο ειδα

Senior Member
    Το οτι προσπαθεις να καταλαβεις δειχνει πως μαλλον τωρα τωρα εισαι στο σταδιο διαπραγματευσης/εκλογικευσης...καθεσαι δηλαδη και αναρωτιεσαι τι φταιει μηπως και βρεις τροπο να το λυσεις, η σκεφτεσαι αν εκανα ετσι θα γινοταν αλλιως; Κλπ...οταν αποδεχεσαι κατι δεν παζαρευεις...εσυ με το να ρωτας αν ειναι σωστη η αποφαση σου να χωρισετε δειχνει πως ακομα το παζαρευεις μεσα σου.
    Αν εχεις παρει την αποφαση σου ολα θα παρουν το δρομο τους...προσεχε μη κανεις αχρηστα επιπονα πισογυρισματα.
    Επαφη εχεις κοψει; Θελησες να το κανεις; Γιατι την αφηνεις ακομα να σου στελνει;

Junior Member
    το μονο που ψαχνω να λυσω ειναι μεσα μου . εχω παρει την αποφαση οτι θελω να χωρισω αλλα φοβαμαι τον πονο που θα ακολουθησει και ψαχνω να βρω κατι να πιαστω. δηλαδη οκ στεναχωριεμαι αλλα ξερεις ρε μαλακα οτι δεν παιζει να ειστε μαζι για αυτον και για αυτον τον λογο.θα μου πεις τους λογους τους ξερω......
    τωρα οσο αφορα την επαφη εγω δεν στελνω τιποτα αλλα δεν θελω να την μλοκαρω δεν ξερω ισως μου δινει λιγο ικανοποιηση οταν μου στελνει και μου λεει οτι με σκεφτεται
    7

Senior Member
    Μονο αν σταματησεις καθε επαφη μαζι της (εστω και ωε παθητικος δεκτης) θα αρχισει μεσα σου και η διαδικασια του χωρισμου (θα το βιωσεις ως κατι το πιο πραγματικο πλεον) και η διαδικασια επουλωσης...με το να αντλεις αυτη την ικανοποιηση που λες το καθυστερεις, κρατας ζωντανο το φαντασμα της σχεσης σας μεσα σου. Το μυαλο το εχει παρει αποφαση, η καρδια ομως οχι ακομα. Δωσ'της χωρο λοιπον και χρονο να επεξεργαστει και αυτη την απουσια της πρωην σου.
    Ναι θα ακολουθησει πονος. Πολυς μαλιστα. Αλλα ειναι καλος, εποικοδομητικος πονος. Εχω αναφερει στο φορουμ ξανα αυτο το παραδειγμα και θα το ξανακανω:
    φαντασου πως εχεις ενα σπασμενο κοκαλο. Ειναι σπασμενο και στραβο. Αν το αφηνεις ετσι δεν πονα πολυ. Δεν ειναι ομως και νορμαλ κατασταση ετσι δεν ειναι; Ποσο θα την διαιωνιζες; Πρεπει καποια στιγμη να παρεις το θαρρος να αφησεις να το τοποθετησουν στη σωστη θεση, μονο ετσι θα επουλωθει σωστα και θα γινει καποτε καλα και θα συνεχισεις με τη ζωη σου. Ε το να σου βαζουν το κοκαλο στη θεση του ποναει σα *******. Πρεπει να πονεσεις εν ολιγοις για να πας παρακατω. Αυτο καλο ειναι να το συνειδητοποιησεις...πονος=π ροοδος, δεν θα καταστραφει ο κοσμος κι ας αισθανεσαι ετσι.
    Οσο για το καπου να πιαστεις...θα το βρεις και αυτο στη πορεια. Ιδανικα θα επρεπε να ειναι τα δικα σου προσωπικα ονειρα και οι δικοι σου προσωπικοι στοχοι, επενδυσε στον εαυτο σου δηλαδη. Αυτα απο εμενα...μη μασας.
    Εχεις και το ονομα του μαλακα του πρωην μου στο νικ και την ημερομηνια γεννησης του παναθεμα σε χαχαχα
    Ειναι αστεια η ζωη :)

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εχεις και το ονομα του μαλακα του πρωην μου στο νικ και την ημερομηνια γεννησης του παναθεμα σε χαχαχα
    Ειναι αστεια η ζωη :)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast