Results 136 to 150 of 153
Thread: Τι να κάνω;
-
18-06-2016, 22:07 #136
- 21-06-2016, 13:17 #137
Καλησπέρα σας και πάλι,
Χθες μετά από δικιά μου πρωτοβουλία(αυτή δε έχει δώσει σημάδια ζωής από τότε που χωρίσαμε), δώσαμε ραντεβού και βρεθήκαμε, μήπως και βρεθεί κάποια λύση.. Βρεθήκαμε λοιπόν, και στην αρχή η κοπέλα αντέδρασε πάλι επιθετικά λέγοντας ότι σου έλειψε το σεξ και κατευθείαν ήρθες να παρακαλέσεις, ότι το ήξερα ότι θα γυρίσεις πίσω και θα παρακαλάς και ότι δε θα βρεις καλύτερη κοπέλα από εμένα, και τέλος μου είπε σιγά το γκομενο που είσαι και ότι για σένα εκλαψα 3 μέρες, ενώ για τον πρώην 3 χρόνια. Μετά μου είπε ότι ήδη από τη πρώτη μέρα που την άφησα βγήκε ραντεβού με ένα αγόρι που τις εστελνε καιρό, αλλά του έλεγε οχι γιατί είχε εμένα... Μου είπε ότι δε έγινε κάτι με αυτόν, απλώς βγήκε σαν αντίδραση που την άφησα, και ότι την έχει μπλοκάρει ήδη γιατί την ειχαν πιάσει τα κλάματα μπροστά του. Μου φάνηκε κάπως όλο αυτό, διότι κατευθείαν βγηκε με έναν άλλον. Μου είπε ότι πιο πιστή δε θα έβρισκες, καθώς όσο ήμασταν μαζί 3 την είπαν για να βγουν και τους απέρριψε.
Μετά κάναμε μία κουβέντα για αυτά που με ενοχλούσαν. Της Μίλησα ήρεμα και ωραία για όλα όσα με πείραξαν, και είπε πάλι ότι δε μπορεί να αλλάξει και ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της. Μετά μου είπε ότι δε την αγάπησα όσο αυτή, και ότι την άφησα με τη πρώτη δυσκολία, και ότι δε τις έδινα τόση σημασία κτλ.. Στο τέλος φυσικά δε βγήκε άκρη... Εγώ τις λέω πως δε μπορώ να ξανά μπω στη σχέση αν δε αλλαξεις όσα με ενοχλούν. Εγώ τις είπα πως θα κάνω προσπάθεια να αλλάξω ότι σε ενοχλεί... Εντέλει δώσαμε μία τελευταία αγκαλιά και ένα τελευταίο φιλι, ανταλλάξαμε όμορφα λόγια και χαθηκαμε. Πικραινομαι διότι πραγματικά μπορούσε να κάνει μία προσπάθεια και να ήμασταν καλύτερα... Με πλήγωσαν τα λόγια της, και ειδικά το ότι βγήκε ραντεβου αμέσως με άλλο αγόρι... Πραγματικά αψυχολογητο για εμένα... Εγώ πχ αν δε τη ξεπεράσω 100% δε πρόκειται να βγω με καμία άλλη κοπέλα... Εντέλει πως χαρακτηρίζετε τη συμπεριφορά της; Εγώ θεωρώ ότι δε άξιζε Εντέλει, και το κατάλαβα εντελώς εχθες...!
21-06-2016, 14:21 #138
καλα ρε Jorge και εσύ τι τα ήθελες τα πίσωγυρίσματα? καλα και αυτή γρήγορο πιστόλι σε τρεις μερες βγήκε με άλλον... αστο βρε καλε μου σιγουρα για καποιο διαστημα δεν θα εισαι κ στα καλυτερα σου αλλα αφου δεν ειστε ο ενας για τον αλλον καλύτερα έτσι.. :)
ΥΓ εγώ με 6 μήνες κλάμματα έκανα σακούλες ή πρώην σου με τρια χρόνια τπτ (πλακίτσα γιατί έλεος και αυτή )Last edited by maria eleni; 21-06-2016 at 14:49.
21-06-2016, 15:24 #139
21-06-2016, 16:19 #140
Cube και maria eleni ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ναι η αλήθεια είναι ότι τα θέλει ο πισινός μου, ωστόσο το έκανα για να μην μου μείνουν τύψεις και απωθημένα για το αν τυχόν έπραξα σωστά ή όχι. Θέλησα να κάνω μια κουβέντα σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό, μην τυχόν και έβρισκα μια χρυσή τομή.. Ωστόσο τελικά έκανα λάθος, διότι η κοπελιά δυστυχώς δεν φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει. Και εν τέλει στεναχωρήθηκα διότι: 1) Κατευθείαν βγήκε με άλλον για ραντεβού, ενώ ακόμα καλά καλά δε χωρίσαμε. Κάποιοι θα πουν οκ ελεύθερη είναι, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ωστόσο εμένα δε μου ακούστηκε όμορφα. Έδειξε σημάδι το ότι εγώ δεν ήμουν εν τέλει και τα πάντα για αυτή. 2) Ξανά μου μίλησε επιθετικά, όπως έκανε πάντα, και δε μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει ένα συγγνώμη(όπως το έχω κάνει εγώ άπειρες φορές, όταν έφταιγα), και να μου έλεγε ας κάνουμε την προσπάθεια μας.
Εν κατακλείδι μετά και τη χθεσινή συνάντηση κατάλαβα 100% ότι η κοπελιά δε άξιζε. Τζάμπα ο χαμένος χρόνος και η υπέρμετρη προσπάθεια που έκανα γι αυτή. Τώρα θα αφήσω το καλοκαίρι να περάσει, ώστε να ηρεμήσω, μετά Σεπτέμβριο στρατό, και όταν απολυθώ μακάρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο επιτέλους :/
21-06-2016, 18:42 #141
21-06-2016, 19:33 #142
Διαφωνω γενικα αλλα τεσπα ειναι νεος ηταν συντομη σχετικα η σχεση ισως να εφαρμοζει αυτο το σκεπτικο σε αυτη τη περιοτωση. Κοιτα ομως και το θεμα του asiatas...με κατι τετοιες παπαριες μπλεκει μετα ο κοσμος. Εγω συμφωνω μαζι σου jorge ωριμο το σκεπτικο σου. Απλα ενταξει μην προεξοφλεις τιποτα βλεποντας και κανοντας...
21-06-2016, 19:42 #143
Αλλο άμα νιώθει ότι θέλει να μείνει μόνος κλπ αλλά όχι να κάτσει να περιμένει να του φύγει και μετά να κοιτάξει και κάπου αλλού...γιατί το παρουσίασε ως αυτή ήταν λάθος και αυτός θέλει να είναι σωστός, σύγκριση δηλαδή...ε να κάνει όπως νιώθει, αυτό είναι το σωστό...
21-06-2016, 19:56 #144
Μα προφανεστατα για να του φανηκε περιεργο που αυτη προχωρησε τοσο γρηγορα θεωρει σωστο πως χρειαζεται καποιος χρονος "αναρρωσης", καποιος χρονος για να βρεις τον εαυτο σου και να ξεπερασεις τον αλλον πληρως προτου προχωρησεις για να ειναι πιο υγιες μετα και δικαιο και για τους επομενους... Κανω λαθος Jorge?
21-06-2016, 20:12 #145
21-06-2016, 20:16 #146
Μα αν βρεθει στο σημειο που θα του αρεσει πραγματικα αλλη προφανως και θα εχει ξεπερασει τη πρωτη :P
Το θεμα ειναι μη μπει στο τρυπακι "θα βρω αλλη να ξεπερασω την πρωτη". Τετοιες μαλακιες κανουνε και θα αναφερω ξανα το θεμα του asiatas που τωρα δεν ειναι 100% ουτε με τη νυν ουτε με τη πρωην και τα κανε σαλατα. Αν και πιστευω θα το ξεπερασει σχετικα γρηγορα ο Jorge :) Ελα μου ντε καθομαστε εδω ρε Jorge αποφασιζουμε για παρτη σου και δε μιλας χαχαχα
21-06-2016, 20:28 #147
Εδώ είμαι αγαπητές μου :) Λοιπόν Ναταλία μαζί σου είμαι. Έχω την άποψη του να ξεπεράσεις 100% τη πρώην και μετά να προχωρήσεις στην επόμενη, διότι δε φταίει ο άλλος να δεχτεί τα κόμπλεξ που πιθανώς έχει με τη πρώτη. Εγώ αυτή τι στιγμή και να μου αρέσει μια, δε θα μπορέσω να κάνω κάτι, διότι το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί.. Όταν νιώσω ότι πλέον δε τη σκέφτομαι καθόλου τη πρώην ή ότι τι σκέφτομαι, αλλά δε νιώθω κάτι, τότε θα πω ναι, μπορώ να προχωρήσω. Ωστόσο όπως έγραψα αυτό θα γίνει λογικά μετά το στρατό.. Μπαίνω το Σεπτέμβριο, και νομίζω θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω καλύτερα :)
Επίσης έχω ένα θέμα με εμένα, που λέγεται χαμηλή αυτοπεποίθηση.. Οπότε γενικά στο θέμα να βρω νέα κοπέλα θα είναι δύσκολο.. Δε πειράζει όμως.. Μάθαμε στις δυσκολίες :)
21-06-2016, 20:39 #148
Σκεφτεσαι ωριμα και σωστα κατα την γνωμη μου και μην μασας τιποτα φυσικα και θα βρεις αλλη κοπελα και θα ειναι και τυχερη να σε εχει. Θα δεις πως ειναι να σε εκτιμουν :)
21-06-2016, 20:42 #149
Ευχαριστώ πολύ Ναταλία :) Μου δίνεις κουράγιο! Μακάρι να συμβεί αυτό(να με εκτιμήσει κάποια), διότι εγώ το μόνο που αποζητούσα ήταν αγάπη μετά από 23 χρόνια μοναξιάς.. Δε είμαι αχάριστος.. Πήρα αγάπη, αλλά όχι όσο ήθελα, και δυστυχώς με άσχημες συμπεριφορές ενάντια μου..
Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, θα είμαστε σε επαφή :)
21-06-2016, 20:45 #150