Απιστια πως να προχωρησω μπροστα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Junior Member
    να χωρισω θελω ! και θελω να ειμαι συγουρος οτι αυτη μου η αποφαση ειναι σωστη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tasos1985 View Post
    οκ παιδια τα εκοψα ολα fb, watch up, την απεκλεισα απο το τηλεφωνο.....και τωρα αρχιζει ο πονος σωστα?

Μολις εβγαλες το εθκολο κομματι. τωρα αρχιζει το δυσκολο, να την σβησεις απο την καρδια σου!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ΓΕΙΑ κ απο μενα την παραστρατημεεεενη..καλως σας βρηκα..κ ξερετε κ ολοι την ιστορια μου..
    ενα εχω να πω..φιλε μου απατησα πριν κατι μηνες..του το πα..για μενα δεν εγινε συστηματικα..αλλα εγινε μια (μιση φορα) χααχ μη ξεχνιομαστε..καθως δεν μπορεσα να το φερω εις περας..μετανοιωσα αμεσα κ εκλαψα κ φρικαρα εκεινη τη στιγμη που ημουν εκει με τον αλλον..
    για μενα ηταν ενας πειραματισμος..τα παιδια εδω τα ξερουν..το χουμε αναλυσει..
    φρικαρα γιατι ενιωσα αμεσως οτι προδωσα τον ανρθωπο μου..κ σεπ ληροφορω μαλιστα οτι τον αγαπω τρελλα κ σκιζω κ φλεβα..
    θα μου πεις γιατι το εκανες???το εκανα απο πειραματισμο επειδη ο τυπος με πολιορκουσε κ μπερδευτηκα..σπασμωδικη κινηση πες να τελειωνουμε..
    ομως μετα απο κατι μηνες το ειπα στον ανθρωπο μου..κ περασαμε περιεργη φαση..ειμαστε ακομα μαζι..
    να σου πω πως νιωθω πλεον?
    οτι δεν προκειται ΠΟΤΕ να το ξανακανω κ να φερω την σχεση μου σε τετοια θεση..ουτε κ γω να ερθω σε τετοια θεση..
    οτι θελω να αφοσιωθω στην σχεση μου με τα ολα μου!
    τον αγαπω κ θελω να ειμαστε μαζι..τον τυπο με τον οποιο εκανα ο.τι εκανα δεν ξαναμιλση ποτε..
    υπαρχει μια διαφορα ομως που αντιλαμβανομαι στην κοπελα σου..
    ειπε οτι το εκανε αρκετες φορες ---πραμα που δειχνει οτι ειναι αδιστακτη..
    δλδ ..χρειαστηκε να το κανει αλλες 2-3 φορες γαι να το κοψει?η μια φορα για να παρει μαθημα δεν της εφτανε?
    οποτε..μιλαμε οτι τον ηθελε τον αλλον τυπο κ της αρεσε..
    τωρα..αν εχιε πεσει στα πατωματα κ λεει συγγνωμη κ νιωθει οντως μετανοιωμενη..θα ελεγα να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια με επιφυλαξη.
    η διαφορα μου με την κοπελα σου ειναι οτι εγω μολις με ακουμπησε ο αλλος ενιωσα σαν να με παταει φορτηγο..επαθα σοκ..κ μουδιασα..δεν το συνεχισα παρα λιγα λεπτα της ωρας..περιπου 5 λεπτα..μετα σταματησα κ ειπα "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΩ?" φρικαρισμενη εκλαψα κ ηθελα να αυτοκτονησω..
    οποτε ...η κοπελα σου διαπιστωνω οτι καπως το γουσταρε ολο αυτο εφοσον εγινε επαναλαμβανομενα κ μετα ισως ενιωσε ασχημα..
    κοιτα ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε..απο κει κ περα ειναι στο δικο σου χερι τι θα κανεις..μη ρωτας ξενους αν εσυ μπορεις να ανεχτεις πραματα, γιατι μονο εσυ το ξερεις αυτο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Απαξ και τοκανε μια φορα η κοπελα , θα το ξανακανει και δευτερη .....................
    ξερεις πολυ καλα οτι δεν συμφωνω..εξαρταται καθαρα τον ανθρωπο κ τον χαρακτηρα του..
    εγω πχ δνε το ξανακανω με τιποτα..δεν ξαναμπαινω σε αυτην την διαδικασια..
    δεν αντεχω να κοροιδευω! με τιποτα! ορκιζομαι αμα λαχει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Γεια σου φιλε. Καλως ορισες στο Forum.
    λοιπον, το μονο καλο που μπορω να δω απο αυτην την κοπελα είναι πως στο είπε. τιποτα αλλο!!!!
    Και δεν ξερουμε και τον λόγο που το εκανε αυτο. Οτι σε αγαπάει δεν παιζει κατα την γνωμη μου, με την καμια, (αλλιως δεν θα σε πηγαινε στο μαγαζι του γκομενου της και ενω εσυ του μιλουσες κατω απο το τραπεζι γινόντουσαν οργια) αρα καποιο αλλο λογο είχε. ισως τυψεις, ισως φόβος ή και εγω δεν ξερω τι. Δεν θα σου πω τι θα κανεις. Η ζωη είναι δικια σου. Εσυ πρεπει να επιλέξεις. Αλλα πριν αποφασισεις κατσε και σκεψου σοβαρα, παρε το χρόνο σου.
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να επιλέξεις αυτό που θα σε κανει ευτυχισμενο φίλε μου Τασο.
    μου κανετε πλακα??! εκανε τετοιο πραμα??????? ηταν σε τραπεζι κ απο κατω την χουφτωνε ο αλλος????!! ε οχι! ρε φιλε!! οχι!! μακριααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by tasos1985 View Post
    παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας με βοηθανε να σκεφτω και αλλα πραγματα που πριν δεν τα σκεφτομουν.θελω να σας πω και κατι αλλο για την κοπελα οχι για να κανω κουτσομπολιο αλλα για να εχετε μια πληρη εικονα του χαρακτηρα της και μηπως εχει και κανα ψυχολογικο θεμα.εκτος απο τον τυπο που κομηθηκε μαζι φασωθηκε και με αλλους τρεις τυπους που ολοι αυτοι κανουνε παρεα μεταξυ τους και με αυτην μαζι.και υπηρχαν και φορες που ειμασταν ολοι μαζι παρεα και τα πιναμε.και μια ηταν με τον εναν μετα με τον αλλον και παει λεγοντας ...... ειναι καλα η κοπελα? πηγαινει σε ψυχολογο εδς και δυο χρονια.δεν θελω να σας κουραζω αλλο εχω παρει την αποφαση μου . τα γραφω αυτα μηπως και καταλαβω τι τρεχει με την κοπελα και μου ειναι πιο ευκολο να προχωρησω. ευχαριστω και παλι ολους σας.
    JESUS CHRIST!!! εφριξα! κ μας ρωτας αν πρεπει να χωρισεις???
    τρεξε γρηγορα να σωθεις!! μαλλον ειναι νυμφομανης...!!!! κ εχει κ τα μουτρα κ συο λεει οτι σε αγαπαει???? ρε ειμαστε σοβαροι!!!??? απαπα!!

Junior Member
    παιδια το χασαμε λιγο μια φορα πηγε με τον τυπο , αλλα φασωθηκε και με αλλους τρεις. την αποφαση την εχω παρει ξερω οτι δεν παιζει να ειμαστε μαζι.

Senior Member
    ok..φιλε μου καταλαβα..οκ...νταξ..οχι δεν ειναι σωστο να συνεχισεις μαζι της γιατι ειναι πολλα αυτα που εκανε κ σε πληγωσαν πολυ..λυπαμαι..σιγουρα οχι..μια φορα δνε της εφτανε που πηγε με τον τυπο?επρεπε κ να φασωθει κ με αλλους 3?
    οκ για μενα ειναι πολλα..κ για σενα νομιζω..κανε υπομονη θα το ξεπερασεις..θα πονεσεις θα χτυπηθεις..αλλα μετα θα εισαι ελευθερος απο καθε συμπεριφορα που σε πληγωνει κλπ.
    κ ο πονος που νιωθεις τωρα ειναι κατι που κ αυτο καποια στιγμη θα το ξεπερασεις.
    ξεσπασε κακο δεν ειναι..κλαψε οσο μπορεις κ γενικα ζηστο να βγει απο μεσα σου.

Senior Member
    Καλησπέρα Τασσο.

Θα σου πω τη συνέχεια απο τη δική μου εμπειρία. 1) Φυγε όσο προλαβαίνεις. Εγω δε το εκανα και χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου. Αν εσένα σου λέει οτι απλά σε αγαπάει θα σου πω το εξής. Εμένα προσωπικά με έχει απατήσει 3-4 φορές δέν θυμάμαι και καλά έχω χάσει το λογαριασμό. κάθε φορά επέστρεφε πίσω με κλάμματα και παρακάλια και ζητώντας συγώνμη για ότι έχει κάνει και οτι θέλει να με παντρεφτεί να κάνει οικογένεια μαζί μου οτι είμαι ο άνθρωπος της κλπ. Τελικά χωρίσαμε πριν απο περίπου 1 χρονο. Εμφανίστηκε πάλι με κλάμματα και παρακάλια και αυτή τη φορά με ημερομηνία γάμου και ικετέυωντας να της δώσω μία ευκαιρία να μου αποδείξει το πόσο πολύ έχει ωριμάσει και έχει αλλάξει. Δοξα το Θεό χωρίς φωνές και βρισίδια μπόρεσα να το κόψω με αποτέλεσμα να μου πεί οτι είναι ερωτευμένη με τον τύπο που τραβιόταν όλο αυτό το χρόνο και αν μπορώ να μην παντρεφτώ και να περιμένω να είμαι μαζί της. Ειλικρινά δές το θράσσος ορισμένων ανθρώπων. Μέσα σε αυτό τον καιρό που επέμενε να είμαστε μαζί εγώ αντλούσα πληροφορίες ΜΠΑΣ και ήμουν λάθος. Θα σου πώ λοιπόν οτι έφτασε σε σημείο να με παιρνει τηλ να κλαιέι και το βράδυ να κοιμάται ο άλλος σπιίτι της. ΑΝ λοιπόν δέ θέλεις να καταλήξεις κάπως έτσι. ΦΥΓΕ οσο προλαβαίνεις. Κοπάνα το κεφάλι στου στον τοίχο κάθε βραδυ θα πονάς αλλα θα περνάει απο το να καταστρέψεις τη ζωή σου με έναν τέτοιο άνθρωπο. Και μην ακους @@@@@@@ Αν αγαπάς κάποιον ούτε τον κερατώνεις ουτε του μιλάς άσχημα ουτε τίποτα ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ!!! ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Καλησπέρα Τασσο.

Θα σου πω τη συνέχεια απο τη δική μου εμπειρία. 1) Φυγε όσο προλαβαίνεις. Εγω δε το εκανα και χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου. Αν εσένα σου λέει οτι απλά σε αγαπάει θα σου πω το εξής. Εμένα προσωπικά με έχει απατήσει 3-4 φορές δέν θυμάμαι και καλά έχω χάσει το λογαριασμό. κάθε φορά επέστρεφε πίσω με κλάμματα και παρακάλια και ζητώντας συγώνμη για ότι έχει κάνει και οτι θέλει να με παντρεφτεί να κάνει οικογένεια μαζί μου οτι είμαι ο άνθρωπος της κλπ. Τελικά χωρίσαμε πριν απο περίπου 1 χρονο. Εμφανίστηκε πάλι με κλάμματα και παρακάλια και αυτή τη φορά με ημερομηνία γάμου και ικετέυωντας να της δώσω μία ευκαιρία να μου αποδείξει το πόσο πολύ έχει ωριμάσει και έχει αλλάξει. Δοξα το Θεό χωρίς φωνές και βρισίδια μπόρεσα να το κόψω με αποτέλεσμα να μου πεί οτι είναι ερωτευμένη με τον τύπο που τραβιόταν όλο αυτό το χρόνο και αν μπορώ να μην παντρεφτώ και να περιμένω να είμαι μαζί της. Ειλικρινά δές το θράσσος ορισμένων ανθρώπων. Μέσα σε αυτό τον καιρό που επέμενε να είμαστε μαζί εγώ αντλούσα πληροφορίες ΜΠΑΣ και ήμουν λάθος. Θα σου πώ λοιπόν οτι έφτασε σε σημείο να με παιρνει τηλ να κλαιέι και το βράδυ να κοιμάται ο άλλος σπιίτι της. ΑΝ λοιπόν δέ θέλεις να καταλήξεις κάπως έτσι. ΦΥΓΕ οσο προλαβαίνεις. Κοπάνα το κεφάλι στου στον τοίχο κάθε βραδυ θα πονάς αλλα θα περνάει απο το να καταστρέψεις τη ζωή σου με έναν τέτοιο άνθρωπο. Και μην ακους @@@@@@@ Αν αγαπάς κάποιον ούτε τον κερατώνεις ουτε του μιλάς άσχημα ουτε τίποτα ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ!!! ΤΕΛΟΣ
    νταξ..η δικη σου ηταν κλινικη περιπτωση..νυμφαμανης μηπως?ανασφαλης πολυ?δεν ξερω..παντως καλα εκανες κ την εδιωξες...απιστευτο ομως..πραγματικα απιστευτο..απορω πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι....που παιζουν τοσο με τις καρδιες αλλων ανθρωπων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    νταξ..η δικη σου ηταν κλινικη περιπτωση..νυμφαμανης μηπως?ανασφαλης πολυ?δεν ξερω..παντως καλα εκανες κ την εδιωξες...απιστευτο ομως..πραγματικα απιστευτο..απορω πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι....που παιζουν τοσο με τις καρδιες αλλων ανθρωπων.

Θελουν την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο!!!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    τι να πω ρε παιδια...απλα πραγματικα πως αντεχουν κ κοιμουνται το βραδι..κ μαλιστα το φαινομενο απο οτι ακουω εχει παρει μεγαλες διαστασεις(απο φιλους)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Καλησπέρα Τασσο.

Πωπωωω σε νιωθω.. Τι περασες κι εσυ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λεμε σε αυτες τις περιπτωσεις. Κι εγω το εμαθα με το σκληρο τροπο. Αντε γεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    τι να πω ρε παιδια...απλα πραγματικα πως αντεχουν κ κοιμουνται το βραδι..κ μαλιστα το φαινομενο απο οτι ακουω εχει παρει μεγαλες διαστασεις(απο φιλους)
    Τι εχει παρει μεγαλες διαστασεις...ετσι ειναι ανεκαθεν οι σχεσεις, κωλος. Τωρα γιατι νομιζουμε οτι ειναι αλλιως δεν ξερω.

Senior Member
    Αγαπημενοι μου συνανθρωποι ειλικρινα δεν μπορειτε να φανταστειτε το τι ανθρωποι υπαρχουν. Εγω προσωπικα περα απο αρκετες σχεσεις μικρης διαρκειας δεν καταφερα να κανω κατι μακροχρονιο μεχρι στιγμης ο κυριος λογος ειναι οτι δεν εμπιστευομαι. Ειναι η λαικη παροιμια οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι. Για πειτε μου πως θα εμπιστευτω εγω οταν την ειχα μεσα στο σπιτι συζητουσαμε (μεναμε μαζι) και της ελεγα ειμαστε δυσκολα οικονομικα πρεπει να δουμε πως θα τα καταφερουμε και εκεινη πηγαινε ψωνιζε ρουχα για να βγει με τον επομενο "παρανμο" ερωτα της? Και μετα γυρνουσε και ελεγε εγω φταιω συγνωμη ασε με να γυρισω πισω.ΚΟΙΝΩΣ??? Μην πιστευετε αυτα που ακουτε! εγς σε αυτη τη σχεση εμαθα ενα πολυ συμαντικο πραγμα να ακουω το ενστικτο μου δεν εκανε λαθος ΠΟΤΕ!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast