Τελικά όσοι με διαβάζετε πιστεύεται ότι είμαι έξυπνο άτομο ή όχι; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Είμαι έξυπνη ή όχι;

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Ναι

6 35.29%
  • Όχι

11 64.71%
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Banned
    Δελφίνι μου χρωστάς μια απάντηση σε ερώτημα μου το οποίο σου έθεσα στο σχόλιο #28 και επανέλαβα στο #36.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλα εχεις δικιο οτι πεις. Απλα συμφωνησε μαζι μου σε ενα πραγμα σε παρακαλω: Ειναι καλο και μπραβο σου που αναφερεις τις εμπειριες σου και που ενημερωνεις για τα κριτηρια επιλογης ενος καλου ψυχοθεραπευτη η τελοσπαντων τα κριτηρια εντοπισμου ενος κομπογιαννιτη (που δεν κανεις αυτο παρα εχεις κυρηξει πολεμο σε ολο τον κλαδο της ψυχοθεραπειας και δεν θα σε ρωτησω καν τι προτεινεις τι να κανει ο κοσμος που χρειαζεται βοηθεια παρα να ξαπλωσει να πεθανει), αλλα δεν μπορεις απο μια οθονη να κρινεις τον ψυχοθεραπευτη/τη ψυχοθεραπευτρια του καθε μελους προσωπικα. Αυτο τιποτα αλλο. Αν δεν μπορεις να συμφωνησεις ουτε σε αυτο ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να σου πω, φαινεται απο μονο του το λογικο επιχειρημα απο το παραλογο. Οδειλεις να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτο.
    Οσο για την δικια σου τραυματικη εμπειρια που σου στοιχισε χρονο πονο και λεφτα σου ευχομαι να βρεις το δικιο σου. Καλο βραδυ.
    Πράγματι, η δική μου θέση είναι ότι η ψυχοθεραπεία είναι στημένη με συνεργασία των όσων αναφέρω (ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές, συλλόγους, υπουργείο υγείας, νομοθέτες κλπ για τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τα οποία εξηγώ και πιο πάνω. Παράλληλα όμως πιστεύω στην ψυχοθεραπεία ως επιστήμη, όχι όμως με τον στημένο τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Για τον άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα, ας διαβάσει τα όσα γράφω και ας κρίνει μόνος του τι θα κάνει. Η δική μου "εκδοχή αλήθειας" εφ' όσον θέλεις να την αμφισβητήσουμε, είναι μόνο μία ανάμεσα στις πολλές. Ερμηνεύει όμως πολλά αν όχι όλα τα κακώς κείμενα στο σημερινό καθεστός.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση (σπαμ)
    Last edited by Aeon; 22-06-2016 at 14:08.

Senior Member
    Καλά, δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλητικός και κουραστικός γίνεσαι με το να λες τα ίδια και τα ίδια; Τα είπες, τελείωσε! Κανείς δεν αντέχει ν' ασχοληθεί για πολύ μαζί σου, όλοι βαριούνται, δεν σου λέει κάτι αυτό;
    Εσύ που έχεις θέματα με τους πρώην θεραπευτές σου να τους κυνηγήσεις, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και δεν κολλάμε τόσο στο παρελθόν! Μάλλον έχεις μεγάλη ανάγκη να τραβάς την προσοχή...

Παρακαλώ τη διαχείριση να κάνει κάτι μ' αυτό το μέλος και το σπαμάρισμα που κάνει σε όποιο θέμα του έρθει, ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλά, δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλητικός και κουραστικός γίνεσαι με το να λες τα ίδια και τα ίδια; Τα είπες, τελείωσε! Κανείς δεν αντέχει ν' ασχοληθεί για πολύ μαζί σου, όλοι βαριούνται, δεν σου λέει κάτι αυτό;
    Εσύ που έχεις θέματα με τους πρώην θεραπευτές σου να τους κυνηγήσεις, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και δεν κολλάμε τόσο στο παρελθόν! Μάλλον έχεις μεγάλη ανάγκη να τραβάς την προσοχή...

Παρακαλώ τη διαχείριση να κάνει κάτι μ' αυτό το μέλος και το σπαμάρισμα που κάνει σε όποιο θέμα του έρθει, ευχαριστώ!
    Πες τα Κύκνε.Εγώ ήδη πάτησα αναφορά.Στην αρχή τα έλεγε στο δικό του θέμα,τώρα επεκτάθηκε και στα Threads των άλλων!
    Ρε φίλε πήγαινε στο Thread σου και γράφτα,στο απαγόρεψε κανείς?
    Αλλά έχουμε όρεξη τώρα σε κάθε Thread να διαβάζουμε για τους κακούς Ψυχιάτρους κτλ?
    Το Thread έχει συγκεκριμένο τίτλο,τον βλέπεις?

Senior Member
    Μ87 μαλλον στην εφερε καποιος ψυχολογος και σου μεινε κομπλεξ ε; αν εχεις θεματα ασε τους θεραπευτες και κανε ομαδες αυτοβοηθειας που βοηθανε πολυ και σταματα να μας ζαλιζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δελφίνι το ερώτημα μου παραμένει.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ (Ρωτάω... Απαντάς... Παθαίνω κρίση):

Αν έχεις ανάγκη το "17" και την "είσοδο σε ΤΕΙ" για να πιστέψεις ότι είσαι έξυπνη [όπως και τα χρησιμοποιείς υπέρ σου] τότε γιατί έκανες την δημοσκόπηση;
    Γιατί έχω πολλά άλυτα προβλήματα που με κάνουνε να πιστεύω ότι είμαι χαζή.

Senior Member
    Καλά γιατί βρε παιδιά 10 με λέτε χαζή ????

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί έχω πολλά άλυτα προβλήματα που με κάνουνε να πιστεύω ότι είμαι χαζή.
    Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μάλλον ΝΙΩΘΕΙΣ χαζή. Το τι πιστεύεις σήμερα για τον εαυτό σου, μπορεί να είναι διαφορετικό σχετικά με το πίστευες κάποτε για τον εαυτό σου, όπως και το τι θα πιστεύεις άυριο. Με άλλα λόγια μεταβάλεται. ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ για τον εαυτό σου όμως, αυτό είναι πολύ πιο "μόνιμο" εν συγκρίσει - χωρίς να σημαίνει ότι και αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος φυσικά.

Εάν όμως υπάρχει κάποιο ποσοστό αλήθειας σε αυτό που μόλις τώρα σου είπα, το "κλειδί" είναι να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ νιώθεις/αισθάνεσαι χαζή. Ή [ενδεχομένως] ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ σε έκαναν να νιώθεις/αισθάνεσαι χαζή.

Αν δεν ρωτήσεις τη σωστή ερώτηση όμως, δεν θα αναζητησεις ΠΟΤΕ την σωστή απάντηση.

Senior Member
    Κι εγω ναβαζα ενα τετοιο ερωτηματολογιο , το ιδιο σκορ θα επιανα , προκαλει ο τροπος που ρωτας καποιους .........και το οτι ρωτας .....

Senior Member
    macgyver καλημερα καλα εισαι ;

Senior Member
    Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα.Νομίζω πως πρέπει να αποκαλυφθούν οι 10 ''ΟΧΙ'' και να αιτιολογήσουν την ψήφο τους!
    Δεν θα περάσει έτσι αυτό Jennifer!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    macgyver καλημερα καλα εισαι ;
    Kαλησπερα Kavkaz , καλα ειμαι , αν εξαιρεσουμε την ζεστη ..............

Senior Member
    Υγεία να υπάρχει.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345